2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım sakin ol bi.. benim de 50 mg da yüksek çıkmıştı. önemli olan ikinci testin nasıl çıkacağı...
demiri de ilaçla hapla bişekilde yükseltirler canım.

evet kışlık hiç bişi yok yaa... yakında çıkar.

lavinya canım haklısın, sonbaharda evde olucaz çoğumuz zaten, eşorfman tişört geçiririz günleri.

hoşbulduk tatlım.Çok sevindim canım iyi olmanıza...

Evet yakında çıkar artık mecburen alırız onlardan da yada doğunca bakalım duruma göre..ben 3 tane hırka aldım ama neyin üstüne giydereceğim ne elbise ne şort kışlık ne çorap bulamadım.

sagol canım üzülmedim desem yalan olr birde 3 tahlil de kötü deyince doktor cok üzüzldüm umarım gebelik sonrası saglıgımıza kavuşuruz canım

sagol canım üzülmedim desem yalan olr birde 3 tahlil de kötü deyince doktor cok üzüzldüm umarım gebelik sonrası saglıgımıza kavuşuruz canım

Gebelikte de kavuşursun sen hiçç üzülme oldumu bak ben kendimi bildim bileli demir eksikliği çekerim düşün 3 kadar düştü ama şimdi iyiyim ilaçları hiç aksatmadan içiyorum kan almak kötü birşey değilki senin ve bebişin sağlığı için gerekli korkulacak bişeycik yok sen hiçççç dert etme kendine.

Geçmiş olsun, ben daha yaptırmadım şeker yüklemesi haftaya inşallah. Ben de biraz korkuyorum açıkçası ama atlatılacak şeyler, Allah daha büyük şeyler vermesin.

Bu arada kızlar hızınıza yetişemiyorum ben de yeni üyeyim hep okuyorum sizi ama girip yazmaya fırsat bulamıyorum pek. Kime kaydettiriyorduk tarihi falan?

senin kac cıkmıştı xcanım 50 likte umarım yüzlük iyi cıkar cok umutlanmayacagım genede..bu arada neler kaynatınız merak ettim ancak geldim doktordan ameliyataymış dün biraz üzüntü ve sinir yaşadım ondan etkilenir mi bu şeker acaba:))ayakkabın hayırlı olsun sadece onu okuyabildim:)))

bayramda insan içine çıkmayabilirim

kenyaya gitmicem :)
annemlerde cideye gezmeye gidicekler, yani ne eve gelen olur ne biz bi yere gideriz sanırım
tabii hiç belli olmaz...
eğer annemler gitmezlerse o zaman düşünücem kıyafeti

Evet yakında çıkar artık mecburen alırız onlardan da yada doğunca bakalım duruma göre..ben 3 tane hırka aldım ama neyin üstüne giydereceğim ne elbise ne şort kışlık ne çorap bulamadım.

lcw de biraz daha baharlık kıyafetler çıkmaya başlamış gerçi

bir elbise almıştım lcwnın normal reyonundan büyük beden onu giyecem almayacam bir şey:)

gerek yok kuzum o döneme gelince bakarız ihtiyaç olursa alırız

katılmazsan iştee öyle hissedersinnn

sizin oğluşun ismi belli mi kuzummm

senin ilk bebek miydi

yok benim ilk bebeğim değil bi tane canım kızım var
bu yavrumun adını çokca rüyamda gördüm defalarca Muhammed koyuldu, kısmet olursa öyle yapıcaz. birde yanına yine mana büyüklerinden bir sahabe ismi olsun diye araştırma içersindeyiz canım

canım danimarkadan geliyorlar istanbula oradann da buraya gelirlerrr

eşime diyorum yurt dıısındakiler ne kadar bol kazanıyorr bizz burdan öteye zor giidyoruz adamlar kıta denizler aşıyorlar

canım 170 çıkmıştı.. doktor 10 gün diyet yap, 100mg lık testi öyle yapalım dedi.. diyet yapmadım ama çıkmadı...

aaa bak 50 mglık testin önceki günü bol karbonhidratlı ve şekerli bişey yemiştim... o da çıkarır dedi doktor... sen önceki günü yediklerini de düşün bi.

çoook şekermiş bu nasıl gözümden kaçmış benimm
güle güle giy nilimm

[/B][/COLOR]

Sağol canım beniiiiiiiiiiim zaten hamile koleksiyonuna yeni gelmiş bende dün gördüm,çok cici,38 beden aldım,arkası hafif uzun malum önden göbek kaldıracağı için,iyi düşünmüşler..

bende yedim canım ama gece 12 den beri actım taaaa ikiye kadar

Sorma benim de demir eksikliği hamilelikten önce sınırdaydı,hamilelikte iyice düştü
maltofer fol kullanıyorum kaç aydır o yüzden..

maşAllah canım ne guzel ilki kız bu erkek darıısı hayrlısıyla basımızaa

kilo alımı nasıl gidiyor bilgilerini yazıyormusun kilo topiğineee

househope arkadaşım " bulemsu " arkadasa verebilirsin bilgilerini ilk sayfada yazıyor

meşhuuurr kenyana kavuşuon yani
o zaman cok gerek yok kuzum masraf etme hiç

bir elbise almıştım lcwnın normal reyonundan büyük beden onu giyecem almayacam bir şey:)

gerek yok kuzum o döneme gelince bakarız ihtiyaç olursa alırız

bende hamilelik döneminde fazla masraftan kaçınıom heppp
normalde olsa deli dana gibi alışveriş yaparım ama bu geçici bi dönem ne gerek var
aldıgım şey kalcak ööle
bende bi elbise alırım gebe magazasından

canım danimarkadan geliyorlar istanbula oradann da buraya gelirlerrr

eşime diyorum yurt dıısındakiler ne kadar bol kazanıyorr bizz burdan öteye zor giidyoruz adamlar kıta denizler aşıyorlar

yurtdışında öle valla
boşuna mı bütün millet yurtdışına gitmek istio
hoş bana sorsan hayatta gitmem
o zaman kalırlar kesin taaa danimarkalardan gelipte kalmamak olmaz

Sağol canım beniiiiiiiiiiim zaten hamile koleksiyonuna yeni gelmiş bende dün gördüm,çok cici,38 beden aldım,arkası hafif uzun malum önden göbek kaldıracağı için,iyi düşünmüşler..

bende bayram için düşünüom bi elbise ama bu ip askılı açık olur
benim eşimin ailesi kapalı hep giyemem böle bişey
kısa kollu bişey lazım bana:26:

evet canımmm kesinnn hemdeee ben en iyisii kocişee aratayım nasılsınız desin onlardaa geliyoruz derler herhaldee gerçi bz olsak 1hafta oncesinden söylerizz cat kapı gelicekler herhaldee

ben istanbula geleceklerini faceten gördum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…