şeker yüklememin sonucu 164 yani yüksek cıktı 100 gramlık yüklenecek .idrar yollarım berbat ve demirim cok düşük çıktı böyle giderse serumla kan verşlecek dedi moral sıfır ultrASON ALETİDE BİR TUHAF BİŞEY GÖREMEDİM ama bebişimin kilosu biraz önde o da şeker kaynaklımı acaba amannnnnnn((
Aminnnnn canım herkese versin...
Vallahi bayaca bitti gibi, bebek bakım çantası ve gecelik gibi şeyler kaldı..daha kışlıklar çıkmamış bide onları görüp alırsak eşim ne yapar artık bilmiyorum...
hoşgeldin cnm iyiyiz hepimiz...
iyi yapmışsın artık 2 ay kaldı sonbahar için bir şey alırız gerekirse onun dışında gerek yok para harcamaya...
aysunum yorma kendini ben de böyle tutamıyorum iş yapıyorum ama artık durumum riskli sende de varmış yapma kuzumm
canım sakin ol bi.. benim de 50 mg da yüksek çıkmıştı. önemli olan ikinci testin nasıl çıkacağı...
demiri de ilaçla hapla bişekilde yükseltirler canım.
evet kışlık hiç bişi yok yaa... yakında çıkar.
lavinya canım haklısın, sonbaharda evde olucaz çoğumuz zaten, eşorfman tişört geçiririz günleri.
Hiççç üzülme bende de var 75 lk yapıldı 195 çıktı ama hiçç yükselmiyor korkma emi dikkat lazım biraz sadece o kadar.Hem 100 lükte çıkmayabilir bak esrada çıkmadı.Demir eksikliği önemli bende öyleyim dikkat et..İdrar yolları hemen hemen her gebede oluyor çaresi var..bebişin kilosu çok önde değilse oda sorun değil..
sagol canım üzülmedim desem yalan olr birde 3 tahlil de kötü deyince doktor cok üzüzldüm umarım gebelik sonrası saglıgımıza kavuşuruz canım
sagol canım üzülmedim desem yalan olr birde 3 tahlil de kötü deyince doktor cok üzüzldüm umarım gebelik sonrası saglıgımıza kavuşuruz canım
canım sakin ol bi.. benim de 50 mg da yüksek çıkmıştı. önemli olan ikinci testin nasıl çıkacağı...
lavinya canım haklısın, sonbaharda evde olucaz çoğumuz zaten, eşorfman tişört geçiririz günleri.
çoook şekermiş bu nasıl gözümden kaçmış benimm
güle güle giy nilimm
istanbulda cook sıcak nolcak bu havaların hali yaa.. bi sonbahara ersekte rahatlasakkk
bende öleyim
bayramda ne giceksiniz pekiiiiiiiiii :26:
Evet yakında çıkar artık mecburen alırız onlardan da yada doğunca bakalım duruma göre..ben 3 tane hırka aldım ama neyin üstüne giydereceğim ne elbise ne şort kışlık ne çorap bulamadım.
güle güle giy nilimm
istanbulda cook sıcak nolcak bu havaların hali yaa.. bi sonbahara ersekte rahatlasakkk
bende öleyim
bayramda ne giceksiniz pekiiiiiiiiii :26:
katılmazsan iştee öyle hissedersinnn
sizin oğluşun ismi belli mi kuzummm
senin ilk bebek miydi
iyiyiz şekerrr sen nasılsın ne var ne yok oralardaaa
valla kuzum inan hamileliğim süresince bende cok şey almadım, sonra hiçbrini giyemicem cünkü
bi gebe magazası var ordan almıştım bi kaç parça bi şey, bi de lcw den alıom arada ama az
pembe pantolon su an üstümde cok şeker duruo
derimodda su an indirim var di mi ?
yatılı misafir de ne zor olur yaa, yatıya kalmasınlar olmaz mı ?:26:
senin kac cıkmıştı xcanım 50 likte umarım yüzlük iyi cıkar cok umutlanmayacagım genede..bu arada neler kaynatınız merak ettim ancak geldim doktordan ameliyataymış dün biraz üzüntü ve sinir yaşadım ondan etkilenir mi bu şeker acaba:))ayakkabın hayırlı olsun sadece onu okuyabildim:)))
güle güle giy nilimm
[/B][/COLOR]
canım 170 çıkmıştı.. doktor 10 gün diyet yap, 100mg lık testi öyle yapalım dedi.. diyet yapmadım ama çıkmadı...
aaa bak 50 mglık testin önceki günü bol karbonhidratlı ve şekerli bişey yemiştim... o da çıkarır dedi doktor... sen önceki günü yediklerini de düşün bi.
Gebelikte de kavuşursun sen hiçç üzülme oldumu bak ben kendimi bildim bileli demir eksikliği çekerim düşün 3 kadar düştü ama şimdi iyiyim ilaçları hiç aksatmadan içiyorum kan almak kötü birşey değilki senin ve bebişin sağlığı için gerekli korkulacak bişeycik yok sen hiçççç dert etme kendine.
yok benim ilk bebeğim değil bi tane canım kızım var
bu yavrumun adını çokca rüyamda gördüm defalarca Muhammed koyuldu, kısmet olursa öyle yapıcaz. birde yanına yine mana büyüklerinden bir sahabe ismi olsun diye araştırma içersindeyiz canım
bende yedim canım ama gece 12 den beri actım taaaa ikiye kadar
bayramda insan içine çıkmayabilirim
kenyaya gitmicem :)
annemlerde cideye gezmeye gidicekler, yani ne eve gelen olur ne biz bi yere gideriz sanırım
tabii hiç belli olmaz...
eğer annemler gitmezlerse o zaman düşünücem kıyafeti
lcw de biraz daha baharlık kıyafetler çıkmaya başlamış gerçi
bir elbise almıştım lcwnın normal reyonundan büyük beden onu giyecem almayacam bir şey:)
gerek yok kuzum o döneme gelince bakarız ihtiyaç olursa alırız
canım danimarkadan geliyorlar istanbula oradann da buraya gelirlerrr
eşime diyorum yurt dıısındakiler ne kadar bol kazanıyorr bizz burdan öteye zor giidyoruz adamlar kıta denizler aşıyorlar
Sağol canım beniiiiiiiiiiim zaten hamile koleksiyonuna yeni gelmiş bende dün gördüm,çok cici,38 beden aldım,arkası hafif uzun malum önden göbek kaldıracağı için,iyi düşünmüşler..
meşhuuurr kenyana kavuşuon yani
o zaman cok gerek yok kuzum masraf etme hiç
bende hamilelik döneminde fazla masraftan kaçınıom heppp
normalde olsa deli dana gibi alışveriş yaparım ama bu geçici bi dönem ne gerek var
aldıgım şey kalcak ööle
bende bi elbise alırım gebe magazasından
yurtdışında öle valla
boşuna mı bütün millet yurtdışına gitmek istio
hoş bana sorsan hayatta gitmem
o zaman kalırlar kesin taaa danimarkalardan gelipte kalmamak olmaz
bende bayram için düşünüom bi elbise ama bu ip askılı açık olur
benim eşimin ailesi kapalı hep giyemem böle bişey
kısa kollu bişey lazım bana:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?