zaten gecelik alacağız hastane için benden 2 tane istedi ikisini de aldım evde giymek içinde pijama aldım hava serin olacak gecelikle üşütürüz...
paylaşında bende nasipleniimm
hoşgeldin canım... dualar için Allah kabul etsin..
koyda bakalım bakalımmm
owww güzel seçimmm
sen ne giceeeeeen ?
maşallah
Burcum hoşgeldin canım iyiyiz, hepimiz gevezelik tam gaz
ben bugün spor ayakkabı giydim ayaklarımı hissetmiorum
eve gidince uzatcam rahatlasınlar biraz
bende bayramdan sonra görcem kısmetse, özledin di mi
Ne kadara aldın tatlım.. Hamile olunca X2 oluyorda fiyatalr
Onada bakayım tatlım
Hastanede ne giycem anacım !! Pijama takımı ile rahat edemem ben
olduki sezeryan olduk ne yapıcaz ? en rahatı gecelik.. miss miss
ben eve geldim ama size yetiştim...iş yerinde yinee bloke vardı...sabah bi ara girdimm ayy bi geçmişi okuyum derkennn hopppp kk gittigün içinde zorladım 1-2 ama nafile...
ayaklarım bileklerim şişiyor bugunlerde:44: tuzu tamamen çıkartmak lazım sanırım hayatımdan o nasıl olacakk pekii yaaa?
haftasonu kızımın mobilyasına beğenmeye gittik kocişle...az çok netleşti kafamda...bembeyaz alıcam zaten en baştada dediğim gibi...belki mobilya kulplarıylaa falan renk katabiliriz...duvar kagıdımı, boyamı kararsızım daha:44:
şunun gibi bişey olacak mobilyamızz:Eki Görüntüle 481685
bebek arabasında kraft twist travel sistem alıcaz muhtemelen...en beğendiğim o oldu...
Kızlar ne pijaması dellendiniz miiiii
Allah izin verirse hastanede gecelik giyineceğiz,yoksa asla rahat edemeyiz,hatta mümkünse önü düğmeli emzirebilmek için,bi de gizli emzirme bölmeli gecelikler çıkmış geçen eşimle bütün mağazaları alt üst ettik,şöyle diz hizamda önü düğmeli penye bi gecelik aldım üstünde de "it's a baby"yazıyo balonlar falan var çok cici,grili beyazlı mavisini bulamadım
Gerçi oğlum da bjk hastane çıkışı giyeceği için Allahım izin verirse inşallah anneciğiyle takım olacak
Ayyy kızlar ben deliricem heeeeee
K.validem geldi şimdi,bende de iç çamaşırı falan yok aramadan uğradı salça bırakıp gidecekmiş,dedim ki gülerek anne bi arasaydın kapıda bekletmezdim seni çamaşırsızdım dedim.o da samimice yani..
Aman yabancı mıyız,salça bırakıp gidecektim bi daha da gelmem
anam bi ağlamaklı ses tonuna girdi,bir triplere girdi anlatamam...
Offf canımı sıktı gitti resmen yaaa,ya ben küstürecek bişey demedim ki,memelerimle mi karşılayaydım tövbe yaaaa...
işin yoksa trip çek...
Ay nasıl moralimi bozdu çekti gitti yaaa aaa,sanki ben gelme dedim.
ay ciddimisinn ya bizden nazlılar kızım sanki onlar hamişşbak benim başıma gelenede http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-anneleri-yemek-menuleri-42.html#post25862714
Ayyy okudum canım hepsi aynı işte..Bi de iş yerinde beklemek daha da huzursuz edici..
Hey Allahım yaa,bunlar var ya bizim duygularımızı falan hiçe sayıyolar hee ben söyliim,aman bizde doğurduk,bişey olmaz vs.havalara triplere giriyolar.
hamileliğimizin tadını bile çıkaramıyoruz yaa.
Ya ben bişey de demedim ki ama onun canı başka bişeye sıkılmış belli bana patladı sağolsun...
biraz bişi düşünerek hareket etmeleri lazım sürekli biz alttan alamyız ki kuzum
neyse çıktım ben bakam gelmişler mi
slm kızlar nasılsınız ben biraz kötüyüm ultrasona girdim bgün kontrol için bebeğimin sağ böbreğinde hafif bi genişleme varmış ilk oğlumdada vardı anne karnında tesbit edilmişti daha sonrasında bir sürü tahliller tetkikler neler çekmiştik bundada belki olabilir belki düzelir takip etmek gerek dediler kafam karıştı sürekli takip ediliyo oğlum her 2-3 ayda bir ultrasonla bakılıyor belirli bi seviyeden sonra ilerlerse ameliyat şuan sınırda bundada aynı sıkıntılar olmaz inşallah dua edin nolur bide bişey sorcam size ben şuan 25 hafta 2 günlüğüm aşağıda 26 haftalık yazıyo ama dr bana 25 haftalıksın dedi anlayamadım hangisi doğru
cnm benım gecmış olsun cok yakın arkadaşımdada aynı sorun vardı belkı doğunca ıyıleşir dedıler ama ıyıleşmeyınce 2 aylıkken ufak bı operasyonla tamamen gıderıkmek uzere cözuldu sakın kafana takıp uzulme tatlım rabbım dermansız vermesın erkek bebeklerın bellı bı bölumunde oluyomuş arkdaşaımın bebegı sadece kontrole gıdıyo
cnm aşağıda hangı haftanın ıcnde oldugunu yazıyo 25 ten sonra 26.hafta ıcınde oluyosun ya
dr da yuvarlak hesap 25 doldu ya ondan öle demıştır
canım sağol umarım geçer büyük oğlum çok çekti çünkü üniversite hastanelerinde hayırlısı derdi verende rabbim alanda buna şükür tabiki
aman dr kafamı karıştırdı bittiği haftayı söylersin dedi yaş gibi düşün dedi ondan kafam karıştı:))))
yanımdaa biri olmasaa kahkahayı basıcaktımmm
kuzumm pardonn ama bizdee fazla tığ gibiyizz kalın tığğğ
beysalım alınma hemen yaaa en çok kilo alan bizleriz yaa ondan ş,şkoyuzz dedimmmm
artık çok geç küstüm iştetığ dediysek numarası farklı anlarsın da bozmazsın bizi sandık teyzoş oğlumla sana küstük(kızçee sen alınma sen bitanesin sana küsmedik anneye küstük)
günaydın kuzular biz geldik bugün pek aranızda olamıyacam adliye yolları taştanöğlene kadar muhtemelen adliyede olurum 9 buçuk gibi gidicem
hilalim bayıldım kızının tütüsüne
niltt seni ve eşini rüyamda gördüm hatırlamıyorum çok ama güzeldi
hayatım akşam ne yaptın acaba hazıra mı kondun yoksa senmi yaptın yine bakalım anlatırsın bugün
bulemsu yine nerelerde kuzum yaaaa
burcum sen nasıl oldun şeker ölçümlerin nasıl gidiyor
esrakar geçmiş olsun canım umarım düzelir bebişinin böbreği hemencecik
lavinyam,yarenim,esram,mervem ve ismini sayamadığım diğer anneler nasılsınız nerelerdesiniz
günaydınnnn sesini duydum geldim beysalımmmmm
nasılsın canımm?? iyi misinn?
günaydın kızlarrrrr, nasılsınızzz???
biz çook zor uyandık, erken de yattık halbukim :26: nerdeyse ağlayacaktım işe gitmemek içinama geldik malesef
ay ciddimisinn ya bizden nazlılar kızım sanki onlar hamişşbak benim başıma gelenede http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-anneleri-yemek-menuleri-42.html#post25862714
günaydın kuzum hoşgeldin sorma ben bütün gece soğuk soğuk terledim hiç uyuyamadım kabuslar gördüm sabahta azcık sancım vardı mecbur geldik işte ooy ooyy
vahhh garibimmmmmmmm kırk yılda bir hazıra konacaktın olmadı haaaşaşırmadım bu kvalidelereee kıyamam sana ben yaaa
niltt canımmm canını sıkmaaa dediğinde birşey yokk ama alınır işteee ne diceksinnn
cicişlerrr günaydınnn ciici kızımlaaaaaaa geldikkk bugün salııı keşkee perşembe olsaydı
ee napıonuz bakimmm
slm kızlar nasılsınız ben biraz kötüyüm ultrasona girdim bgün kontrol için bebeğimin sağ böbreğinde hafif bi genişleme varmış ilk oğlumdada vardı anne karnında tesbit edilmişti daha sonrasında bir sürü tahliller tetkikler neler çekmiştik bundada belki olabilir belki düzelir takip etmek gerek dediler kafam karıştı sürekli takip ediliyo oğlum her 2-3 ayda bir ultrasonla bakılıyor belirli bi seviyeden sonra ilerlerse ameliyat şuan sınırda bundada aynı sıkıntılar olmaz inşallah dua edin nolur bide bişey sorcam size ben şuan 25 hafta 2 günlüğüm aşağıda 26 haftalık yazıyo ama dr bana 25 haftalıksın dedi anlayamadım hangisi doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?