2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canımm beysalım günaydınnnnn nneeee küslüğüü ben senle küs kalamammm kiiiii

amaa alınma sennn görceksinn buradaki kızlardan daha fit olucazzzz fotolarımızı paylaşıcazzzz

ama ama küsmee ağlarım heeee

günaydın kızlarrrrr, nasılsınızzz???

biz çook zor uyandık, erken de yattık halbukim :26: nerdeyse ağlayacaktım işe gitmemek için ama geldik malesef

esram günaydın cicimmmmm

hamd olsun daha iyiyiz bugünnnn sen nasılsınnnnn

doğru söyledin dünnnn applepayın çok severek yediği yöresel bir tatlı yaptım yedim afiyetlee canım istedi kızzzzz sabah tartıldım 600 gram fark etmişimmmm

okudum kuzum da normal kasılmalar olduğunu düşünüyorum lavinyamda sertleşme varmış

moonsun teyze moonsun teyze annemi üzdün sen

okudum kuzum da normal kasılmalar olduğunu düşünüyorum lavinyamda sertleşme varmış

teyzecimmm benn ne bileyim annneciğinin alınacağını ben onu kendimle eş gördüğümdüğümden bu kadar rahat konustummm küsmesin ama tamam alınıyorsa birdaha demem

canımm tuzu tamamen çıkarıcaz hayatımızıdan yapacak hiç bişi yok ilerledikçe daha da şişmeye başlıcaz vücudumuz
mobilyaı çok güzelmiş canım, çok beğendim... duvar kağıdını açık pembe simli yapabilirsin mesela

enemmm kayınvalideye bakkk nasıl triplere girmiş

canım geçmiş olsun çok üzüldüm. Rabbim yardımcın olsun. inşallah bir problem olmaz canım.doktorun dediği doğrudur hafta konusunda, bazı bebekler önden gidebilir bazıları arkadan gidebilir... sıkma kendini, rahat olmaya çalış. dualarımız seninle.

iyiyiz kuzum yaaa, gözlerim acıyo...9 saat uyudum halbukim hesap yaptım gelir gelmez.. işyerinde son 19 günüm hayırlısıyla...

ben dün pek bişi yiyemedim. günüm gelene kadar tartılmıcam :)

anladım canım. doktoruna sor yine de.

teyzecimmm benn ne bileyim annneciğinin alınacağını ben onu kendimle eş gördüğümdüğümden bu kadar rahat konustummm küsmesin ama tamam alınıyorsa birdaha demem

kız ben sana alınamamki zilli güzeliz biz şişko mankenler olarak bilem çıkarız heeheeyyy

anacımmm bendee bugünlerde çok uyuyorum ama uyumamış gibiyimmm

bebişler buyuyor ondan mı

tartılma sen zaten bu ay 2 kg almışsındırr keşke bende alsam bu ay 3 kilo kesin var yarenime duyurulurrr

oh maşAllahh benim iseee daha 1 ayım varrrrr

canım çok çok geçmiş olsun Rabbim yavrularına acil şifa versin kuzum.. sıkma canını düzelen birşeymiş tedavisi de var inşallah ilerlemez de gerek kalmaz bile...

günaydın canım nasılsın?

biz çook zor uyandık, erken de yattık halbukim :26: nerdeyse ağlayacaktım işe gitmemek için ama geldik malesef

günaydın esram aynen ben de ya zor uyandım... bir de bugün bebeğim kıpırdamadı yatakta normalde taklalar atardı endişe ettim neyse ki sabah kalkınca zıpladı kuzum...

günaydın şekerparem hoşgeldin:) kızçeni ısırdım minnak barnaklarından

günaydın canım... valla doktor ultrasona girmeden önce ağrım çok dediğimde ağrı mı diye şaşırdı eğer çoksa git.. sen de çok misafir ağırlıyon ayakta kalıyon dikkat et kuzum...

yasminim ben de en az sen kadar sinirlendim kayınvalidene kuzum

dün bizim bıdış resmen oyun oynadı teyzeleri kızın onaaa

sırt üstü yatıyorum bzimki başlıyor vurmaya oynamayaaaa eşimm geliyorr duruyorr sesinin çıkarmıyor eşim gidiyor bu tekmelemeye devammmm bu nasıl bir naz babayaaa

ayyyy haticem gelmişş pipiloşuylaaaaa yerin onun pipisiniiii

nassın kuzuuuuu ne zaman izine ayrılıyorsunnn

devam etceksin dimi işyeriyle anlaştın herhaldeee

hiç demeee yaseminin kvalidesiii gıcık yaaaa kızcağız okadar heveslenmiştiii sinir bozucuuu

Günaydın güzel hamişler, bebişler.

bugün güzel bir gün olur inşallah. biz iyiyiz kızımla, haftasonundan kalan yorgunluğumuz vardı, dün çok yorgunduk, dinlenirim diye düşünürken babamız iftardan sonra dayanamadı hadi kızın odasını boyayalım dedi yorgunuz yapma dedim adam bide yemeğide yapmıştı baya yorgundu yok bizimki bir heveslendi, hazırlık bile 1 saati geçti sonra başladı boyamaya. ben 12 ye kadar dayanabildim sonra koltukta uyuyakalmışım, eşim 2 de anca bitirmiş ((

sabah kalktım baktım, artık şirin pembe bir odamız var :))) çok güzel olmuş, h.içi 2.katı sürelim dedi yok dedim ama ben engelleyemiyorum onu, h.sonuda sim süreriz dedi.

canım çok geçmiş olsun, inşallah ilk çocuğun gibi olmaz, kendiliğinden düzelir bu durum. 25. haftayı doldurduğun için çizelgede 26 nın içinde yazıyor, doktor 26 yı doldurmadığın için 25 diyor.

günaydın canım, küs bencede aysunla o ne biçim laf öyle, tüm gün o kaç kilo bu kaç kilo sorup duruyor. akşamda tatlıyı götürmüş sonrada ayyy kilo alıyorum nasıl alıyorum bilmiyorum diyor

canım şekerim gayet iyi gidiyor sabah açlık 80 çıktı, 40 dakika sonra tokluk bakıcam, sağol canım merak etmişsin

günaydın canım, bende çok zor uyandım (( bundan sonra hiç uyanamayacağız galiba

günaydın canım. naber iyi misin

yok kuzucum normal kasılma oluyor araadda çok şükür uzun süreli vs olmuyor kontrolüm haftaya zaten

ah sorma onu benimkide çok yaptı babaya ancak gösteriyor kendini sıpam benim

günaydınnn burcucummmm ayyy onunn pembişş şirin odasınııı sevsinleeeerrrrrrrrrrrr

bu ara tembbeliğimiz üzerimizdeee havalar hamilelik derkennnn

hamd olsun Allaha canım daha iyiyim

yok kuzucum normal kasılma oluyor araadda çok şükür uzun süreli vs olmuyor kontrolüm haftaya zaten

ah sorma onu benimkide çok yaptı babaya ancak gösteriyor kendini sıpam benim

amaa sıpaların yaptıkları ayıppp kocacım bir hevesleee geliyorr karnıma eğilip konusuyorrrr babacımm hadi vur diyorr yok anacım bizimkinden ses yok

başlarda öyle anneden korkmuyorlar baba ya da yabancı bir elden korkuyorlar kuzum bir de yerleri geniş kaçabiliyorlar.. ama biraz büyüsün babada kim ya deyip coşuyorlar. bizimki de öyleydi şimdi valla geçirebildiğine, dün onur koydu elini karnıma uyuyor bu nasıl coştu anlatamam titriyo vınk vınk geçiyor tekmeliyor adam uykudan uyandı bu napıyor ya diye hele bazen bana bir geçiriyor yemin ederim sallanıyorum dengem şaşıyor bunlara da aşıl...

yok kuzum bayramdan sonrasını bekliyorum iznime yakın zaman olsun ki yerime birini bulmaya fırsat kalmasın diyorum:)

çok sevindim canım maşallah hep böyle güzel gitsin inşallah

kızlar biz oğlumla adliyeye gidiyoruz biz yokken çok kaynatmayın muhtemelen öğleden sonra geliriz öpüldünüz

burcum günaydın canım güle güle kullansın kızın odasını:) alıntı yapmıştım ama silinmiş nasıl olduysa:26::26:

bütün kızlar ve minişleri günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:34:

maşAllah kuzucugunaaa

darısı basımıza teyzoşşşş

en iyisini düşünmüşsün canımmm

bendee 1 ay sonra rapor yıllık izin vs erkenden cıkmk istiyorumm atarlarsa kendileri bilirr 4-8 ay maaş tazminatı oluyormuş hamileleri işten cıkarmanın nettte okumuştum umarım dgrudur

canlarım günaydınn,

hemen yazayım sizee nolur nolmazzz kk gider napar allah korusun...

tütü denememizi beğenmenize çok sevindik teyzoşlar...adamakıllı tül alıp daha kabarık bişey yapıcam kızımaa inşallahh...kesinliklee değmezz o kaaaa paralar verip hazır almaya

uyku problemi bendede var...sabah 8.30da açtım gözümü..6 dakikada getirdi eşim evden buraya uyuyırum uyuyorumm dinlenemiyorum..gece sık sık uyanıyorum..özelliklee sağdan sola dönerken falan

10 eylülde başlıyor sanırım benim iznimde...20 gün kalmışş iş yerinde...bunu hesaplayıncaa rahatladım...hemen izne çıkarmıyım bilmiyorum ama çıkabileceğimi bilmek bileee hoşumaa gidiyor, içimi rahatlatıyorr

beysalımm geçmiş olsun canım...

nil canımm okudum kaynatörün tavrını, ne garip yaa sankii onlar hamiledee nazlarıda çekicezz..işe bak arkadaş...

hayatım seninkideee ayrı bi türr...kaynatörün canını sıkmış kuzum üzüldüm..

aysun teyzoşş, esra teyzoş, haticemm teyzoş...sizede günaydın...

diğerrr annişlerr sizedee efenimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…