2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

günaydın ciicimmmm

o bilgi işlemdekini bize yolla sennn seni bizden ayırıyorrr :26:

evet haklısın şekercimmmm bizde yapabilirizzz

canım şekerinin düşük çıkmasına çok sevindim....maşallahh sizeeee

odayı hangi boyayla boyadınız canım? kaç numarası meselaa? bende boyatmaya karar verirsem simli yaptırcam, o simi sonradan bi kat mı yapmak gerekiyorrmuş? bende boyanın içinee koyacakk sanıyordumm

günaydın canım. eminim çok şirin olmuştur :) simlerle daha da güzel olur kesinlikle :)

burcum günaydın canım güle güle kullansın kızın odasını:) alıntı yapmıştım ama silinmiş nasıl olduysa:26::26:

bütün kızlar ve minişleri günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:34:

günaydın canımmmm

günaydın canım hoşgeldin.. ben de sabah hesapladım son 17 iş günüm işyerinde :):):):) inşallah çabuk geçer bu zamanlarrr.

esraaa neden konuşmuyorsunn söylee ne yiyorsunnn bakimmmm

alışveriş yapıyorum çünkü yaa.. dayanamıcam sanırım yine.. çok güzel şeyler buldum

bugün spor ayakkabısı giydim Allahım o ne rahatlıktır öyleee hafta sonu 1 tanede siyah renk alayım

bende siyah var beyaz olanı kenyada.. o yüzden beyaz pantolon giyemiyorum :):):):):)

benimde eylül başı olacak kuzum sorun etmezlerse ederlerse de 1 ay daha çalışıcam sonra normal iznime ayrılacam ücretsizi de kullanacam.öyle bir şey var canım ama bizde hep işveren korunduğu için emin olamıyorum...

canım günaydın.. o dönüşlerde uyanma derdi bizde de var ya kuzular büyüdü ağır geliyorlar artık teyzesi:)

günaydınnn burcucummmm ayyy onunn pembişş şirin odasınııı sevsinleeeerrrrrrrrrrrr

bu ara tembbeliğimiz üzerimizdeee havalar hamilelik derkennnn

hamd olsun Allaha canım daha iyiyim

canım sağol. sen benim yazdıklarımı okumuyon sanırım yada sadece işine gelenleri okuyorsun :))) baya bir dedikodunu yapmıştım ilk mesajımda, neyse okuma boşver aramız bozulmasın

çok sevindim canım maşallah hep böyle güzel gitsin inşallah

sağol canım, Allah razı olsun.

burcum günaydın canım güle güle kullansın kızın odasını:) alıntı yapmıştım ama silinmiş nasıl olduysa:26::26:

bütün kızlar ve minişleri günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:34:

sağol canım, inşallah. :))

bugün nasılsın var mı ağrın sızın?

canım günaydın, bende çok beğendim kızının tütüsünü, çok marifetli hatunsun, güle güle giydir inşallah.

inşallah netin gitmez

bugün spor ayakkabısı giydim Allahım o ne rahatlıktır öyleee hafta sonu 1 tanede siyah renk alayım

dün bende rahat edemedim terlikle bugün spor ayakkabısı giydim. şimdiden şiştiler ((

Cnm geçmiş olsun .Allah en kısa zamanda şifa versin .Sıkma canını inş sağsağlim gelisnlerde bebeişler inş düzelir herşey

kenyanı yesinler seninnn

kenyalıyı aldın yanına artık kvalideciğin sana ne yapar bilmem

benimkii iki oglumdaa hanımların oldugu yerde yasıyor der

ne buldun yinee hayır görmek istemyorummm kıçı açık yatıcak benim kızımmm

aysunn sana yolluycamm beni sizdenn ayıraann vicdansızlarrıııı ayy forum niyee kapanır yaaa, ne saçmaa...

gönder bebişimmmm

evet canım haklısın bizdeki ik muduru iiştee o sekreteri koruyanlardna adam fırıldak resmenn allem eder kallem ederr çevirirrrr

kuzum bu hamile biz doğum iznine ayrılıyoruz durum farklı mali müşavir arkadaşıma sordum şu cevabı verdi: '' kanunda açık bişey yok
işveren sen istediğinde doğumdan sonra 6 aya kadar ücretsiz izin vermek zorunda bu sürede işten çıkaramaz gibi bir ibare yok'' keyfi bilir çıkarırsa da biz karışmıyoruz diyormuş yani devlet biz dava açarsak ancak ki kimsede uğraşmayacak bizi koruyan bir şey olmaz bu devlette kuzum...

sen benim dedikodumu mu yapıyorsunnn şişer tabiiiiii dur okuyayımmmm dün mü yapmıştın dedikodumuuuu

sağol canım, çok şükür iyi çıkıyor şekerimiz.

şimcik baya bir kartelaya baktık, beğenmedik. ara renkler için çok fazla renk seçeneği olan bir kartela verdiler ordan beğendik ama numarasını hatırlamıyorum, kendileri makinada karıştırıp istediğin miktarda hazırlıyorlar. bide bebek odaları için hijyen serisi çıkmış, bakteri oluşmasını engelliyormuş. ondan aldık.

markası marshalldı numarasına bakarım akşam yazarım yarın.

simi ayrı olarak boya kutusu gibi bir kutuda satıyorlar, oda sıvı. iki kat boyadan sonra 1 gün bekliyormuşsun. sonra simide fırçaya sürüp boya gibi boyanın üzerine sürüyormuşsun. su katarak sim yoğunluğunu ayarlıyormuşsun. iki çeşit sim var biri gümüş biri altın biz gümüş aldık.

ben burayı atlamışımmmmmmmm hıhhhhhhhh küs işşteeee:2::2::2:

sen benim dedikodumu mu yapıyorsunnn şişer tabiiiiii dur okuyayımmmm dün mü yapmıştın dedikodumuuuu

:))))))))) haklısın günahını alıyorum şişiyorum galiba :)))

sabah ilk mesajımda toplu mesajda beysala cevap yazmıştım, o zaman yaptım, birkaç gün öncede yaptım onuda görmedin

kayınvalidem depresyonda zaten kadın fenalaştı eşimin istanbula geleceğini duyunca.. ben de kızdım "tabii bana hiç üzülmeyin aylardır ne çekiyorum, her hafta konya istanbul yapmaktan anam ağladı, ne tatilimiz kaldı ne bişey, sanki konyada olsak her hafta size mi gelicektik, ahhaahh ağlarsa anam ağlar, beni bi o düşünür zaten" dedim kadıncağız bi bozuldu ki görmelisin

canım çok tatlı şeyler buldum yaaa alsam mıı almasamm mııııı... butik bebede cichlid kampanyası var. bi bak ne şirin şeyler var

esrammm kadını bozmamışşş dağıtmışsın ressmeennnnnnnnnn

gunaydın cicişkolarr oo sabah sabah bomba var burcuyla - aysun arasında :)) aysun bak sana msjları yarım okuyup cevaplıyosun demıstım 2 ay önce:))

demek öle ha burcu aysun aksama kadar o kac kılo bu kac kılo dıo topicte dımı:)) oysakı önunde ben varım hıc benı 1.cilikten saymıyorr

tütü etege bayıldım benım bıdık erkek ama tutuler okdr pahalı olunca bı bakım nasıl yapılıyomus ddım.böle delıklı sac bantlarından almıs kadın 1 tane bırsurudu tul dıkmıs tokanın en alt sırasındakı delıklere o tullerı baglamıs baglamıs bıtmıs gıtmıs bende yapcam sırf merakımdan:))

esra-kar bebısın bıseyı cıkmaz allahın ıznıyle sen gönlunu ferah tut

kız benım oğluş babasına hıc pas vermıyo dun yanımda oturuyodu ıstee bebıs hareketlenınce elını ver dedım koydu 10-20 sanıye snra bı koydu bızımkı hos elını tuttugu surece 3 kez vurdu bızımkı ama kocıse dıomkı kac kez vurdu 1 kez dıo:)) neyse buna da sukurr

cok sıcak hıc uyunmuyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…