canlarım günaydınn,
hemen yazayım sizee nolur nolmazzzkk gider napar allah korusun...
tütü denememizi beğenmenize çok sevindik teyzoşlar...adamakıllı tül alıp daha kabarık bişey yapıcam kızımaa inşallahh...kesinliklee değmezz o kaaaa paralar verip hazır almaya
uyku problemi bendede var...sabah 8.30da açtım gözümü..6 dakikada getirdi eşim evden burayauyuyırum uyuyorumm dinlenemiyorum..gece sık sık uyanıyorum..özelliklee sağdan sola dönerken falan
10 eylülde başlıyor sanırım benim iznimde...20 gün kalmışş iş yerinde...bunu hesaplayıncaa rahatladım...hemen izne çıkarmıyım bilmiyorum ama çıkabileceğimi bilmek bileee hoşumaa gidiyor, içimi rahatlatıyorr
beysalımm geçmiş olsun canım...
nil canımm okudum kaynatörün tavrını, ne garip yaa sankii onlar hamiledee nazlarıda çekicezz..işe bak arkadaş...
hayatım seninkideee ayrı bi türr...kaynatörün canını sıkmış kuzum üzüldüm..
aysun teyzoşş, esra teyzoş, haticemm teyzoş...sizede günaydın...
diğerrr annişlerr sizedee efenimm...
Günaydın güzel hamişler, bebişler.
bugün güzel bir gün olur inşallah. biz iyiyiz kızımla, haftasonundan kalan yorgunluğumuz vardı, dün çok yorgunduk, dinlenirim diye düşünürken babamız iftardan sonra dayanamadı hadi kızın odasını boyayalım dediyorgunuz yapma dedim adam bide yemeğide yapmıştı baya yorgundu yok bizimki bir heveslendi, hazırlık bile 1 saati geçti sonra başladı boyamaya. ben 12 ye kadar dayanabildim sonra koltukta uyuyakalmışım, eşim 2 de anca bitirmiş ((
sabah kalktım baktım, artık şirin pembe bir odamız var :))) çok güzel olmuş, h.içi 2.katı sürelim dedi yok dedim ama ben engelleyemiyorum onu, h.sonuda sim süreriz dedi.
canım çok geçmiş olsun, inşallah ilk çocuğun gibi olmaz, kendiliğinden düzelir bu durum. 25. haftayı doldurduğun için çizelgede 26 nın içinde yazıyor, doktor 26 yı doldurmadığın için 25 diyor.
günaydın canım, küs bencede aysunlao ne biçim laf öyle, tüm gün o kaç kilo bu kaç kilo sorup duruyor. akşamda tatlıyı götürmüş sonrada ayyy kilo alıyorum nasıl alıyorum bilmiyorum diyor
canım şekerim gayet iyi gidiyor sabah açlık 80 çıktı, 40 dakika sonra tokluk bakıcam, sağol canım merak etmişsin
günaydın canım, bende çok zor uyandım(( bundan sonra hiç uyanamayacağız galiba
günaydın canım. naber iyi misin
bugün güzel bir gün olur inşallah. biz iyiyiz kızımla, haftasonundan kalan yorgunluğumuz vardı, dün çok yorgunduk, dinlenirim diye düşünürken babamız iftardan sonra dayanamadı hadi kızın odasını boyayalım dediyorgunuz yapma dedim adam bide yemeğide yapmıştı baya yorgundu yok bizimki bir heveslendi, hazırlık bile 1 saati geçti sonra başladı boyamaya. ben 12 ye kadar dayanabildim sonra koltukta uyuyakalmışım, eşim 2 de anca bitirmiş ((
sabah kalktım baktım, artık şirin pembe bir odamız var :))) çok güzel olmuş, h.içi 2.katı sürelim dedi yok dedim ama ben engelleyemiyorum onu, h.sonuda sim süreriz dedi.
burcum günaydın canım güle güle kullansın kızın odasını:) alıntı yapmıştım ama silinmiş nasıl olduysa:26::26:
bütün kızlar ve minişleri günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:34:
canlarım günaydınn,
tütü denememizi beğenmenize çok sevindik teyzoşlar...adamakıllı tül alıp daha kabarık bişey yapıcam kızımaa inşallahh...kesinliklee değmezz o kaaaa paralar verip hazır almaya
uyku problemi bendede var...sabah 8.30da açtım gözümü..6 dakikada getirdi eşim evden burayauyuyırum uyuyorumm dinlenemiyorum..gece sık sık uyanıyorum..özelliklee sağdan sola dönerken falan
10 eylülde başlıyor sanırım benim iznimde...20 gün kalmışş iş yerinde...bunu hesaplayıncaa rahatladım...hemen izne çıkarmıyım bilmiyorum ama çıkabileceğimi bilmek bileee hoşumaa gidiyor, içimi rahatlatıyorr
nil canımm okudum kaynatörün tavrını, ne garip yaa sankii onlar hamiledee nazlarıda çekicezz..işe bak arkadaş...
esraaa neden konuşmuyorsunn söylee ne yiyorsunnn bakimmmm
bugün spor ayakkabısı giydim Allahım o ne rahatlıktır öyleeehafta sonu 1 tanede siyah renk alayım
maşAllah kuzucugunaaa
darısı basımıza teyzoşşşş
en iyisini düşünmüşsün canımmm
bendee 1 ay sonra rapor yıllık izin vs erkenden cıkmk istiyorumm atarlarsa kendileri bilirr 4-8 ay maaş tazminatı oluyormuş hamileleri işten cıkarmanın nettte okumuştum umarım dgrudur
canlarım günaydınn,
günaydınnn burcucummmmayyy onunn pembişş şirin odasınııı sevsinleeeerrrrrrrrrrrr
bu ara tembbeliğimiz üzerimizdeee havalar hamilelik derkennnn
hamd olsun Allaha canım daha iyiyim
çok sevindim canım maşallah hep böyle güzel gitsin inşallah
burcum günaydın canım güle güle kullansın kızın odasını:) alıntı yapmıştım ama silinmiş nasıl olduysa:26::26:
bütün kızlar ve minişleri günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:34:
canlarım günaydınn,
bugün spor ayakkabısı giydim Allahım o ne rahatlıktır öyleeehafta sonu 1 tanede siyah renk alayım
slm kızlar nasılsınız ben biraz kötüyüm ultrasona girdim bgün kontrol için bebeğimin sağ böbreğinde hafif bi genişleme varmış ilk oğlumdada vardı anne karnında tesbit edilmişti daha sonrasında bir sürü tahliller tetkikler neler çekmiştik bundada belki olabilir belki düzelir takip etmek gerek dediler kafam karıştı sürekli takip ediliyo oğlum her 2-3 ayda bir ultrasonla bakılıyor belirli bi seviyeden sonra ilerlerse ameliyat şuan sınırda bundada aynı sıkıntılar olmaz inşallah dua edin nolur bide bişey sorcam size ben şuan 25 hafta 2 günlüğüm aşağıda 26 haftalık yazıyo ama dr bana 25 haftalıksın dedi anlayamadım hangisi doğru
günaydın canım. eminim çok şirin olmuştur :) simlerle daha da güzel olur kesinlikle :)
günaydı canımmmm
günaydın canım hoşgeldin.. ben de sabah hesapladım son 17 iş günüm işyerinde :):):):) inşallah çabuk geçer bu zamanlarrr.
alışveriş yapıyorum çünkü yaa.. dayanamıcam sanırım yine.. çok güzel şeyler buldum
bende siyah var beyaz olanı kenyada.. o yüzden beyaz pantolon giyemiyorum :):):):):)
aysunn sana yolluycamm beni sizdenn ayıraann vicdansızlarrııııayy forum niyee kapanır yaaa, ne saçmaa...
benimde eylül başı olacak kuzum sorun etmezlerse ederlerse de 1 ay daha çalışıcam sonra normal iznime ayrılacam ücretsizi de kullanacam.öyle bir şey var canım ama bizde hep işveren korunduğu için emin olamıyorum...
canım günaydın.. o dönüşlerde uyanma derdi bizde de var ya kuzular büyüdü ağır geliyorlar artık teyzesi:)
canım sağol. sen benim yazdıklarımı okumuyon sanırım yada sadece işine gelenleri okuyorsun :))) baya bir dedikodunu yapmıştım ilk mesajımda, neyse okuma boşver aramız bozulmasın
sağol canım, Allah razı olsun.
sağol canım, inşallah. :))
bugün nasılsın var mı ağrın sızın?
canım günaydın, bende çok beğendim kızının tütüsünü, çok marifetli hatunsun, güle güle giydir inşallah.
inşallah netin gitmez
dün bende rahat edemedim terlikle bugün spor ayakkabısı giydim. şimdiden şiştiler((
canım şekerinin düşük çıkmasına çok sevindim....maşallahh sizeeee
odayı hangi boyayla boyadınız canım? kaç numarası meselaa? bende boyatmaya karar verirsem simli yaptırcam, o simi sonradan bi kat mı yapmak gerekiyorrmuş? bende boyanın içinee koyacakk sanıyordumm
günaydın canım, küs bencede aysunlao ne biçim laf öyle, tüm gün o kaç kilo bu kaç kilo sorup duruyor. akşamda tatlıyı götürmüş sonrada ayyy kilo alıyorum nasıl alıyorum bilmiyorum diyor
sen benim dedikodumu mu yapıyorsunnnşişer tabiiiiii dur okuyayımmmm dün mü yapmıştın dedikodumuuuu
kenyanı yesinler seninnn
kenyalıyı aldın yanına artık kvalideciğin sana ne yapar bilmem
benimkii iki oglumdaa hanımların oldugu yerde yasıyor der
ne buldun yinee hayır görmek istemyorummm kıçı açık yatıcak benim kızımmm
gönder bebişimmmm
evet canım haklısın bizdeki ik muduru iiştee o sekreteri koruyanlardna adam fırıldak resmenn allem eder kallem ederr çevirirrrr
:))))))))) haklısın günahını alıyorum şişiyorum galiba :)))
sabah ilk mesajımda toplu mesajda beysala cevap yazmıştım, o zaman yaptım, birkaç gün öncede yaptım onuda görmedin
kayınvalidem depresyonda zatenkadın fenalaştı eşimin istanbula geleceğini duyunca.. ben de kızdım "tabii bana hiç üzülmeyin aylardır ne çekiyorum, her hafta konya istanbul yapmaktan anam ağladı, ne tatilimiz kaldı ne bişey, sanki konyada olsak her hafta size mi gelicektik, ahhaahh ağlarsa anam ağlar, beni bi o düşünür zaten" dedim kadıncağız bi bozuldu ki görmelisin
canım çok tatlı şeyler buldum yaaa alsam mıı almasamm mııııı... butik bebede cichlid kampanyası var. bi bak ne şirin şeyler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?