2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

günadyınnnn noluyor bugün size yahuuuu

merwemmm sen bizden kilolu olabilirsin ama hızlı kilo alanlardan bahsediyorum bebeğim sen maşAllah daha 6 kilo almışsınnn listeyi ezberledimmm

ufak ufak giriyor kuzum ama çok değil....

anam geçirmişsin ha kadın yamulmuş resmen iyi demişsin:)

yaa 4 gun önce eşimi aramış birisii "" ben aysunun arkadaşıyım hediye göndericem adres dogrumu vs " diyeee

eşimde 2 gun once bana söylediiii yaaa adını sordun mu dedim yok dedi :84::84::84::84::84: söyleyinn kimdiii oooo

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr ve tatlı göbüşlerii

dün başıma gelenlerrrrrrrrrr canımı sıkmıştı geçti şimdi affettim :)

sabah kaynanatör aradı kızım dedi ben dedi 3 gibi gelirim, pazara gideyim alıncak bieşyin varmı ? söledim bunlar şunlar tmm dedi, yemek yaparım birde pide yaptırız dedi ok dedim, dolapta kıyma var v.s. her şy güzel ohhh hazır yemeğe konmanın hayalini kurarkenn aradı dedi ki ben daha yoldayımm pazara mazara gidemem yandım siz gidin ne alcaksanız alın bende iyi dedim neden erken çıkmadın dedim bişi mi oldu dedim çıkamadık işte dedi neyse bende 7 de çıkıcam en erken yoğunuz mesai yapıyoz, eşimi gönderdim oruçlu oruçlu pazar yaptı, annesinide anlatım durumu annesi ya sesini çıkarmadan söylenmeden pazara giti neyse sonra geldi beni aldı, eve geldik kayınvalide daha pide içliği hazırlıyor saaat 7 buçuğa gelmiş, sonra eşim götürdü fırına dedi ne yapçazz yanına a soruyo , bende bu saatte ne yetişir dedim yetişmez demi dedi, evet dedim çok yorgunum dünde sahurdan sonra uyuyamadım birde mesai yaptım dedim, mesaj verdim ona sonra çorba yaptım ben yanına arada dinlenerek, oda salata yaptı, sofrayı hazırladı bu kadar iftar yaptık, yemek yedik neyse ben uykusuzluktan mafoldum, kayınpeder çay çay çay var mı demez mii, her akşam yemekten sonra çay istiyor birde hemen istiyor içip teraviye gidiyor, hiççççççççççççç oralı olmadım eşimede tembih etmiştim huyunuu bildiğimden, oda yukarıda için hadi dedi, kayınvalide de bulaşıkları yıkadı, yukarıda içeriz dedi, neyse çıktılar yukarıda yattım rahat bişi giyipppp böyle....

burcum günaydın canım güle güle kullansın kızın odasını:) alıntı yapmıştım ama silinmiş nasıl olduysa:26::26:

bütün kızlar ve minişleri günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:34:

günaydınnnnn bi tanemmmmmmm

o anda çok sinirlendim var yaa özellikle tavrına kayınvalidemin tuhaf tavırları var, birden telfon açıp ben gidemiycem pazara mazara siz çıkınca yapın dedi, sanki ben onu zorla göndermişim, kendi dedi ben yapayım diye neyse iyi tmm dedim oan çok kızdımm

günaydınnn bi tanemm sorma kuzum anlattım yukarıda , sanada çok koaly gelsinn

günaydın kızlarrrrr, nasılsınızzz???

biz çook zor uyandık, erken de yattık halbukim :26: nerdeyse ağlayacaktım işe gitmemek için ama geldik malesef

günaydınnn aşkitoom,

sormaa bir hazıra konam dedikk kayınvalidemiz yapacak of nasıl sofra olacak dedikkk ama yalan olduu,

bir çorba yaptım gıcıklıkk değil mi gıcıklıktan ziyade yorgundum yaniiiiiiiiiii

yaa benimkide öyle aynen kuzum anlattığın gibi bak, seda var arkadaş akraba o kayınvalideme herşeyi der güler bu geçer, ben deyince be canım öle mi olurmuş, be canım der dururrrr

iyi olmuş seninde bak kocan bişi dememişşşş, ama seninkide pek çıt kırıldım

canım geçmiş olsnnn üzülme vardır bir yolu ilkinde nasıl olmuştu düzelmedi mi oğlun ?

aramızda kalsınnn gıcıkk gıcııkk

günaydın Burcumm ayyy ne güzelllllllll çek fotosunu bakammm pembişş odanızı yerim sizinnnn

günaydın tatlımmmmm elbiseni çok beğendimmmmm kızçene yaptığınnn hamaratt kadın sana tüüt tüü üü maşaalahh
son dakka gölü attı canım benim kii

günadyınnnn noluyor bugün size yahuuuu

merwemmm sen bizden kilolu olabilirsin ama hızlı kilo alanlardan bahsediyorum bebeğim sen maşAllah daha 6 kilo almışsınnn listeyi ezberledimmm

anammm ezberlemıs kuzum valla:))

esra ben o butıkbebedekı kampanyayı hıc begenmedım o ne bee erkeklere bısı yok:)) kızlar ıcınse cok cıcı seyler varr yazlıklarını mı alcanız kız sımdıdenn

esrammm kadını bozmamışşş dağıtmışsın ressmeennnnnnnnnn

napıyım yaaa... haberi eşim telde söyledi, o arada biz kayınvalidem görümcem oturuyoduk... ağladım resmen ben sevinçten. 10 dakika sonra eşim geldi, biz tabii sarıldık birbirimize sevinçten ... kayınvalidemle görümcem ayyy sarılma dışardan geldi, terlidir o diyolar

esraa buna bayıldım alabilseydim eğer bunu alırdımm canımm

Eki Görüntüle 482262

çok güzel canım yaa... valla ne alsam ne alsam diye düşünüyorum hala :)

anam geçirmişsin ha kadın yamulmuş resmen iyi demişsin:)

ya bide ağlıyo yaa sinir oldum. tamam üzülebilirsin, ama oğlunun aile kurması çok daha önemli olmalı.. benim babam der mutlu olun uzakta olun hiç önemli değil diye..

hiç kusura bakmasın valla... istediği kadar üzülsün, iyi oldu :)

mervecik günaydınnn... ben çok beğendim yaaa yazlık var genelde ama çok güzeller dimi

günaydın balım neyseki en az hasarla atlatmışsın sevindim canım:)

kızlar esra-kar arkadaşımız çok kötü ve stresli günler geçiriyo, ben diyorum ki bu hafta 3 kişiye dua edelim.. makikosan, beysal ve esra-kar.. ne dersiniz??

yok kız vallahi aramışşş eşim birde annemlerin yanında dedi arkadaşın aradı seni sana hediye gönderecekmiş kim dedi

bendeee adını srdun mu dedim yok dedi aferim sorsaydın kimin gönderdiğinin öğrenecektik dedim

dedim kk daki arkadaşlarım ne kadar guzel dedi annemle eşimde hoşlarına gitti sizden sıkça bahsediyorum zaten

mervemm o saç bandıylaa yapılanı bende görmüştüm...derya baykal normal kurdeleye düğümleyerek yaptı..dün onun videosunu izleyince aldım ortaya malzemeleri...saç bandım falan yoktu evde
yap kız içindemi kalsınn

uyuyamıyoruzz, uyanamıyoruzzz..nerdee bu devlet...nerdeee bu adalett

burcum şimdi baktım marshalın renk kartelasınaa uçuk pembeler var...bugun yada yarın bi kaç duvar kagıtcıdan fıyat alıcazz model begenıp...ona göre karar vercemm boyamı? duvar kagıdımı?

boyaya karar verirsemm simlii yapıtırcamm bendee

esraa butikbebedeki cicilere bende bittim ama almamalıyımm almamalıyımmm

alma kuzum ya valla daha çok eksiğimiz çıkacak ben herşeyi tamamladım ıvır zıvırlar kaldı diyordum dün bir liste yaptım kabaca 700 tl daha şekeri var bunun o bile içinde yok... dönence ve oyun halısı yok meselaaa valla çıldıracam yeter kıyafete parar yatırmayalım tutalım birbirimizi... aysun alsın artık:)

mervecik günaydınnn... ben çok beğendim yaaa yazlık var genelde ama çok güzeller dimi

evet bende ılk baslarda toz pembe bısı var onu cok begendımm bebısınız ırı mı olcak zayıf mı nasıl ayarlıyonuz da alıyonuz annem ya yya ben cok sabırsızlanıyorum bebegımı kucaklamak ıcın bana bısıyler oluyo son zamanlarda annelık damarım yenı baslıyo sanırım anca ıdrak edebılıyorum:)

kızlar esra-kar arkadaşımız çok kötü ve stresli günler geçiriyo, ben diyorum ki bu hafta 3 kişiye dua edelim.. makikosan, beysal ve esra-kar.. ne dersiniz??

olur canım edelim...

yok ya sana demedim adres doğru mu diye arayan arkadaşımıza dedim iyi fkir anlamında kuzucum neden yemin ediyorsun bal peteğim yaw

esra bende lavınyama katılıyoruummm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…