gunaydın cicişkolarr oo sabah sabah bomba var burcuyla - aysun arasında :)) aysun bak sana msjları yarım okuyup cevaplıyosun demıstım 2 ay önce:))
demek öle ha burcu aysun aksama kadar o kac kılo bu kac kılo dıo topicte dımı:)) oysakı önunde ben varım hıc benı 1.cilikten saymıyorr
tütü etege bayıldım benım bıdık erkek ama tutuler okdr pahalı olunca bı bakım nasıl yapılıyomus ddım.böle delıklı sac bantlarından almıs kadın 1 tane bırsurudu tul dıkmıs tokanın en alt sırasındakı delıklere o tullerı baglamıs baglamıs bıtmıs gıtmıs bende yapcam sırf merakımdan:))
esra-kar bebısın bıseyı cıkmaz allahın ıznıyle sen gönlunu ferah tut
kız benım oğluş babasına hıc pas vermıyo dun yanımda oturuyodu ıstee bebıs hareketlenınce elını ver dedım koydu 10-20 sanıye snra bı koydu bızımkı hos elını tuttugu surece 3 kez vurdu bızımkı ama kocıse dıomkı kac kez vurdu 1 kez dıo:)) neyse buna da sukurr
cok sıcak hıc uyunmuyorr
canım sağol. sen benim yazdıklarımı okumuyon sanırım yada sadece işine gelenleri okuyorsun :))) baya bir dedikodunu yapmıştım ilk mesajımda, neyse okuma boşver aramız bozulmasın
sağol canım, Allah razı olsun.
sağol canım, inşallah. :))
bugün nasılsın var mı ağrın sızın?
canım günaydın, bende çok beğendim kızının tütüsünü, çok marifetli hatunsun, güle güle giydir inşallah.
inşallah netin gitmez
dün bende rahat edemedim terlikle bugün spor ayakkabısı giydim. şimdiden şiştiler((
kayınvalidem depresyonda zatenkadın fenalaştı eşimin istanbula geleceğini duyunca.. ben de kızdım "tabii bana hiç üzülmeyin aylardır ne çekiyorum, her hafta konya istanbul yapmaktan anam ağladı, ne tatilimiz kaldı ne bişey, sanki konyada olsak her hafta size mi gelicektik, ahhaahh ağlarsa anam ağlar, beni bi o düşünür zaten" dedim kadıncağız bi bozuldu ki görmelisin
canım çok tatlı şeyler buldum yaaa alsam mıı almasamm mııııı... butik bebede cichlid kampanyası var. bi bak ne şirin şeyler var
ufak ufak giriyor kuzum ama çok değil....
anam geçirmişsin ha kadın yamulmuş resmen iyi demişsin:)
yaa 4 gun önce eşimi aramış birisii "" ben aysunun arkadaşıyım hediye göndericem adres dogrumu vs " diyeee
eşimde 2 gun once bana söylediiii yaaa adını sordun mu dedim yok dedi :84::84::84::84::84: söyleyinn kimdiii oooo
burcum günaydın canım güle güle kullansın kızın odasını:) alıntı yapmıştım ama silinmiş nasıl olduysa:26::26:
bütün kızlar ve minişleri günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:34:
canım çok çok geçmiş olsun Rabbim yavrularına acil şifa versin kuzum.. sıkma canını düzelen birşeymiş tedavisi de var inşallah ilerlemez de gerek kalmaz bile...
günaydın canım nasılsın?
günaydın esram aynen ben de ya zor uyandım... bir de bugün bebeğim kıpırdamadı yatakta normalde taklalar atardı endişe ettim neyse ki sabah kalkınca zıpladı kuzum...
günaydın şekerparem hoşgeldin:) kızçeni ısırdım minnak barnaklarından
günaydın canım... valla doktor ultrasona girmeden önce ağrım çok dediğimde ağrı mı diye şaşırdı eğer çoksa git.. sen de çok misafir ağırlıyon ayakta kalıyon dikkat et kuzum...
yasminim ben de en az sen kadar sinirlendim kayınvalidene kuzum
artık çok geç küstüm iştetığ dediysek numarası farklı anlarsın da bozmazsın bizi sandık teyzoş oğlumla sana küstük(kızçee sen alınma sen bitanesin sana küsmedik anneye küstük)
günaydın kuzular biz geldik bugün pek aranızda olamıyacam adliye yolları taştanöğlene kadar muhtemelen adliyede olurum 9 buçuk gibi gidicem
hilalim bayıldım kızının tütüsüne
niltt seni ve eşini rüyamda gördüm hatırlamıyorum çok ama güzeldi
hayatım akşam ne yaptın acaba hazıra mı kondun yoksa senmi yaptın yine bakalım anlatırsın bugün
bulemsu yine nerelerde kuzum yaaaa
burcum sen nasıl oldun şeker ölçümlerin nasıl gidiyor
esrakar geçmiş olsun canım umarım düzelir bebişinin böbreği hemencecik
lavinyam,yarenim,esram,mervem ve ismini sayamadığım diğer anneler nasılsınız nerelerdesiniz
günaydın kızlarrrrr, nasılsınızzz???
biz çook zor uyandık, erken de yattık halbukim :26: nerdeyse ağlayacaktım işe gitmemek içinama geldik malesef
vahhh garibimmmmmmmm kırk yılda bir hazıra konacaktın olmadı haaaşaşırmadım bu kvalidelereee kıyamam sana ben yaaa
niltt canımmm canını sıkmaaa dediğinde birşey yokk ama alınır işteee ne diceksinnn
cicişlerrr günaydınnn ciici kızımlaaaaaaa geldikkk bugün salııı keşkee perşembe olsaydı
ee napıonuz bakimmm
Aynen canım,aman alınmasın aman pot kırmayayım,anneme nasılsam ona da öyle olayım diye elimden geleni yapıyorum,diğer gelini dalga da geçer,alay da eder espriyle laf ta sokar ona bişey yok bize küsülür...
Ayy eşime söyledim hemen
Boşver üzülme sen annemi tanımıyo musun herşeye küsüyo zaten alış artık dedi
Neyse canım bende annemlere kaçıcam hadi görüşürüz...
slm kızlar nasılsınız ben biraz kötüyüm ultrasona girdim bgün kontrol için bebeğimin sağ böbreğinde hafif bi genişleme varmış ilk oğlumdada vardı anne karnında tesbit edilmişti daha sonrasında bir sürü tahliller tetkikler neler çekmiştik bundada belki olabilir belki düzelir takip etmek gerek dediler kafam karıştı sürekli takip ediliyo oğlum her 2-3 ayda bir ultrasonla bakılıyor belirli bi seviyeden sonra ilerlerse ameliyat şuan sınırda bundada aynı sıkıntılar olmaz inşallah dua edin nolur bide bişey sorcam size ben şuan 25 hafta 2 günlüğüm aşağıda 26 haftalık yazıyo ama dr bana 25 haftalıksın dedi anlayamadım hangisi doğru
ayyyy haticem gelmişş pipiloşuylaaaaa yerin onun pipisiniiii
nassın kuzuuuuune zaman izine ayrılıyorsunnn
devam etceksin dimi işyeriyle anlaştın herhaldeee
hiç demeee yaseminin kvalidesiii gıcık yaaaakızcağız okadar heveslenmiştiii sinir bozucuuu
Günaydın güzel hamişler, bebişler.
bugün güzel bir gün olur inşallah. biz iyiyiz kızımla, haftasonundan kalan yorgunluğumuz vardı, dün çok yorgunduk, dinlenirim diye düşünürken babamız iftardan sonra dayanamadı hadi kızın odasını boyayalım dediyorgunuz yapma dedim adam bide yemeğide yapmıştı baya yorgundu yok bizimki bir heveslendi, hazırlık bile 1 saati geçti sonra başladı boyamaya. ben 12 ye kadar dayanabildim sonra koltukta uyuyakalmışım, eşim 2 de anca bitirmiş ((
sabah kalktım baktım, artık şirin pembe bir odamız var :))) çok güzel olmuş, h.içi 2.katı sürelim dedi yok dedim ama ben engelleyemiyorum onu, h.sonuda sim süreriz dedi.
canım çok geçmiş olsun, inşallah ilk çocuğun gibi olmaz, kendiliğinden düzelir bu durum. 25. haftayı doldurduğun için çizelgede 26 nın içinde yazıyor, doktor 26 yı doldurmadığın için 25 diyor.
günaydın canım, küs bencede aysunlao ne biçim laf öyle, tüm gün o kaç kilo bu kaç kilo sorup duruyor. akşamda tatlıyı götürmüş sonrada ayyy kilo alıyorum nasıl alıyorum bilmiyorum diyor
canım şekerim gayet iyi gidiyor sabah açlık 80 çıktı, 40 dakika sonra tokluk bakıcam, sağol canım merak etmişsin
günaydın canım, bende çok zor uyandım(( bundan sonra hiç uyanamayacağız galiba
günaydın canım. naber iyi misin
canlarım günaydınn,
hemen yazayım sizee nolur nolmazzzkk gider napar allah korusun...
tütü denememizi beğenmenize çok sevindik teyzoşlar...adamakıllı tül alıp daha kabarık bişey yapıcam kızımaa inşallahh...kesinliklee değmezz o kaaaa paralar verip hazır almaya
uyku problemi bendede var...sabah 8.30da açtım gözümü..6 dakikada getirdi eşim evden burayauyuyırum uyuyorumm dinlenemiyorum..gece sık sık uyanıyorum..özelliklee sağdan sola dönerken falan
10 eylülde başlıyor sanırım benim iznimde...20 gün kalmışş iş yerinde...bunu hesaplayıncaa rahatladım...hemen izne çıkarmıyım bilmiyorum ama çıkabileceğimi bilmek bileee hoşumaa gidiyor, içimi rahatlatıyorr
beysalımm geçmiş olsun canım...
nil canımm okudum kaynatörün tavrını, ne garip yaa sankii onlar hamiledee nazlarıda çekicezz..işe bak arkadaş...
hayatım seninkideee ayrı bi türr...kaynatörün canını sıkmış kuzum üzüldüm..
aysun teyzoşş, esra teyzoş, haticemm teyzoş...sizede günaydın...
diğerrr annişlerr sizedee efenimm...
günadyınnnnnoluyor bugün size yahuuuu
merwemmm sen bizden kilolu olabilirsin ama hızlı kilo alanlardan bahsediyorum bebeğim sen maşAllah daha 6 kilo almışsınnn listeyi ezberledimmm
esrammm kadını bozmamışşş dağıtmışsın ressmeennnnnnnnnn
anam geçirmişsin ha kadın yamulmuş resmen iyi demişsin:)
anammm ezberlemıs kuzum valla:))
esra ben o butıkbebedekı kampanyayı hıc begenmedım o ne bee erkeklere bısı yok:)) kızlar ıcınse cok cıcı seyler varr yazlıklarını mı alcanız kız sımdıdenn
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr ve tatlı göbüşlerii
dün başıma gelenlerrrrrrrrrrcanımı sıkmıştı geçti şimdi affettim :)
sabah kaynanatör aradı kızım dedi ben dedi 3 gibi gelirim, pazara gideyim alıncak bieşyin varmı ? söledim bunlar şunlar tmm dedi, yemek yaparım birde pide yaptırız dedi ok dedim, dolapta kıyma var v.s. her şy güzel ohhh hazır yemeğe konmanın hayalini kurarkennaradı dedi ki ben daha yoldayımm pazara mazara gidemem yandım siz gidin ne alcaksanız alın bende iyi dedim neden erken çıkmadın dedim bişi mi oldu dedim çıkamadık işte dedi neyse bende 7 de çıkıcam en erken yoğunuz mesai yapıyoz, eşimi gönderdim oruçlu oruçlu pazar yaptı, annesinide anlatım durumu annesi ya sesini çıkarmadan söylenmeden pazara giti neyse sonra geldi beni aldı, eve geldik kayınvalide daha pide içliği hazırlıyor saaat 7 buçuğa gelmiş, sonra eşim götürdü fırına dedi ne yapçazz yanına a soruyo , bende bu saatte ne yetişir dedim yetişmez demi dedi, evet dedim çok yorgunum dünde sahurdan sonra uyuyamadım birde mesai yaptım dedim, mesaj verdim ona sonra çorba yaptım ben yanına arada dinlenerek, oda salata yaptı, sofrayı hazırladı bu kadar iftar yaptık, yemek yedik neyse ben uykusuzluktan mafoldum, kayınpeder çay çay çay var mı demez mii, her akşam yemekten sonra çay istiyor birde hemen istiyor içip teraviye gidiyor, hiççççççççççççç oralı olmadım eşimede tembih etmiştim huyunuu bildiğimden, oda yukarıda için hadi dedi, kayınvalide de bulaşıkları yıkadı, yukarıda içeriz dedi, neyse çıktılar yukarıda yattım rahat bişi giyipppp böyle....
günaydınnnnn bi tanemmmmmmm
o anda çok sinirlendim var yaa özellikle tavrına kayınvalidemin tuhaf tavırları var, birden telfon açıp ben gidemiycem pazara mazara siz çıkınca yapın dedi, sanki ben onu zorla göndermişim, kendi dedi ben yapayım diye neyse iyi tmm dedim oan çok kızdımm
günaydınnn bi tanemmsorma kuzum anlattım yukarıda , sanada çok koaly gelsinn
günaydınnn aşkitoom,
sormaabir hazıra konam dedikk kayınvalidemiz yapacak of nasıl sofra olacak dedikkk ama yalan olduu,
bir çorba yaptım gıcıklıkk değil migıcıklıktan ziyade yorgundum yaniiiiiiiiiii
yaa benimkide öyle aynen kuzum anlattığın gibi bak, seda var arkadaş akraba o kayınvalideme herşeyi der güler bu geçer, ben deyince be canım öle mi olurmuş, be canım der dururrrr
iyi olmuş seninde bak kocan bişi dememişşşş, ama seninkide pek çıt kırıldım
canım geçmiş olsnnn üzülme vardır bir yolu ilkinde nasıl olmuştu düzelmedi mi oğlun ?
aramızda kalsınnn gıcıkk gıcııkk
günaydın Burcumm ayyy ne güzelllllllll çek fotosunu bakammm pembişş odanızı yerim sizinnnn
günaydın tatlımmmmmelbiseni çok beğendimmmmm kızçene yaptığınnn hamaratt kadın sana tüüt tüü üü maşaalahh
son dakka gölü attı canım benim kii
güzel taktik
gunaydın cicişkolarr oo sabah sabah bomba var burcuyla - aysun arasında :)) aysun bak sana msjları yarım okuyup cevaplıyosun demıstım 2 ay önce:))
demek öle ha burcu aysun aksama kadar o kac kılo bu kac kılo dıo topicte dımı:)) oysakı önunde ben varım hıc benı 1.cilikten saymıyorr
tütü etege bayıldım benım bıdık erkek ama tutuler okdr pahalı olunca bı bakım nasıl yapılıyomus ddım.böle delıklı sac bantlarından almıs kadın 1 tane bırsurudu tul dıkmıs tokanın en alt sırasındakı delıklere o tullerı baglamıs baglamıs bıtmıs gıtmıs bende yapcam sırf merakımdan:))
esra-kar bebısın bıseyı cıkmaz allahın ıznıyle sen gönlunu ferah tut
kız benım oğluş babasına hıc pas vermıyo dun yanımda oturuyodu ıstee bebıs hareketlenınce elını ver dedım koydu 10-20 sanıye snra bı koydu bızımkı hos elını tuttugu surece 3 kez vurdu bızımkı ama kocıse dıomkı kac kez vurdu 1 kez dıo:)) neyse buna da sukurr
cok sıcak hıc uyunmuyorr
napıyım yaaa... haberi eşim telde söyledi, o arada biz kayınvalidem görümcem oturuyoduk... ağladım resmen ben sevinçten. 10 dakika sonra eşim geldi, biz tabii sarıldık birbirimize sevinçten ... kayınvalidemle görümcem ayyy sarılma dışardan geldi, terlidir o diyolar
çok güzel canım yaa... valla ne alsam ne alsam diye düşünüyorum hala :)
ya bide ağlıyo yaa sinir oldum. tamam üzülebilirsin, ama oğlunun aile kurması çok daha önemli olmalı.. benim babam der mutlu olun uzakta olun hiç önemli değil diye..
hiç kusura bakmasın valla... istediği kadar üzülsün, iyi oldu :)
mervecik günaydınnn... ben çok beğendim yaaayazlık var genelde ama çok güzeller dimi
kızlar esra-kar arkadaşımız çok kötü ve stresli günler geçiriyo, ben diyorum ki bu hafta 3 kişiye dua edelim.. makikosan, beysal ve esra-kar.. ne dersiniz??
yok kız vallahi aramışşşeşim birde annemlerin yanında dedi arkadaşın aradı seni sana hediye gönderecekmiş kim dedi
bendeee adını srdun mu dedim yok dedi aferim sorsaydın kimin gönderdiğinin öğrenecektik dedim
dedim kk daki arkadaşlarımne kadar guzel dedi annemle eşimde hoşlarına gitti sizden sıkça bahsediyorum zaten
alma kuzum ya valla daha çok eksiğimiz çıkacak ben herşeyi tamamladım ıvır zıvırlar kaldı diyordum dün bir liste yaptım kabaca 700 tl daha şekeri var bunun o bile içinde yok... dönence ve oyun halısı yok meselaaa valla çıldıracam yeter kıyafete parar yatırmayalım tutalım birbirimizi... aysun alsın artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?