mervemm o saç bandıylaa yapılanı bende görmüştüm...derya baykal normal kurdeleye düğümleyerek yaptı..dün onun videosunu izleyince aldım ortaya malzemeleri...saç bandım falan yoktu evde
yap kız içindemi kalsınn
uyuyamıyoruzz, uyanamıyoruzzz..nerdee bu devlet...nerdeee bu adalett
burcum şimdi baktım marshalın renk kartelasınaa uçuk pembeler var...bugun yada yarın bi kaç duvar kagıtcıdan fıyat alıcazz model begenıp...ona göre karar vercemm boyamı? duvar kagıdımı?
boyaya karar verirsemm simlii yapıtırcamm bendee
esraa butikbebedeki cicilere bende bittim ama almamalıyımm almamalıyımmm
napıyım yaaa... haberi eşim telde söyledi, o arada biz kayınvalidem görümcem oturuyoduk... ağladım resmen ben sevinçten. 10 dakika sonra eşim geldi, biz tabii sarıldık birbirimize sevinçten ... kayınvalidemle görümcem ayyy sarılma dışardan geldi, terlidir o diyolar
çok güzel canım yaa... valla ne alsam ne alsam diye düşünüyorum hala :)
ya bide ağlıyo yaa sinir oldum. tamam üzülebilirsin, ama oğlunun aile kurması çok daha önemli olmalı.. benim babam der mutlu olun uzakta olun hiç önemli değil diye..
hiç kusura bakmasın valla... istediği kadar üzülsün, iyi oldu :)
günaydın balım neyseki en az hasarla atlatmışsın sevindim canım:)
alma kuzum ya valla daha çok eksiğimiz çıkacak ben herşeyi tamamladım ıvır zıvırlar kaldı diyordum dün bir liste yaptım kabaca 700 tl daha şekeri var bunun o bile içinde yok... dönence ve oyun halısı yok meselaaa valla çıldıracam yeter kıyafete parar yatırmayalım tutalım birbirimizi... aysun alsın artık:)
mervemm o saç bandıylaa yapılanı bende görmüştüm...derya baykal normal kurdeleye düğümleyerek yaptı..dün onun videosunu izleyince aldım ortaya malzemeleri...saç bandım falan yoktu evde
yap kız içindemi kalsınn
uyuyamıyoruzz, uyanamıyoruzzz..nerdee bu devlet...nerdeee bu adalett
burcum şimdi baktım marshalın renk kartelasınaa uçuk pembeler var...bugun yada yarın bi kaç duvar kagıtcıdan fıyat alıcazz model begenıp...ona göre karar vercemm boyamı? duvar kagıdımı?
boyaya karar verirsemm simlii yapıtırcamm bendee
esraa butikbebedeki cicilere bende bittim ama almamalıyımm almamalıyımmm
alma kuzum ya valla daha çok eksiğimiz çıkacak ben herşeyi tamamladım ıvır zıvırlar kaldı diyordum dün bir liste yaptım kabaca 700 tl daha şekeri var bunun o bile içinde yok... dönence ve oyun halısı yok meselaaa valla çıldıracam yeter kıyafete parar yatırmayalım tutalım birbirimizi... aysun alsın artık:)
evet bende ılk baslarda toz pembe bısı var onu cok begendımm bebısınız ırı mı olcak zayıf mı nasıl ayarlıyonuz da alıyonuz annem ya yya ben cok sabırsızlanıyorum bebegımı kucaklamak ıcın bana bısıyler oluyo son zamanlarda annelık damarım yenı baslıyo sanırım anca ıdrak edebılıyorum:)
yok kız vallahi aramışşşeşim birde annemlerin yanında dedi arkadaşın aradı seni sana hediye gönderecekmiş kim dedi
bendeee adını srdun mu dedim yok dedi aferim sorsaydın kimin gönderdiğinin öğrenecektik dedim
dedim kk daki arkadaşlarımne kadar guzel dedi annemle eşimde hoşlarına gitti sizden sıkça bahsediyorum zaten
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr ve tatlı göbüşlerii
dün başıma gelenlerrrrrrrrrrcanımı sıkmıştı geçti şimdi affettim :)
sabah kaynanatör aradı kızım dedi ben dedi 3 gibi gelirim, pazara gideyim alıncak bieşyin varmı ? söledim bunlar şunlar tmm dedi, yemek yaparım birde pide yaptırız dedi ok dedim, dolapta kıyma var v.s. her şy güzel ohhh hazır yemeğe konmanın hayalini kurarkennaradı dedi ki ben daha yoldayımm pazara mazara gidemem yandım siz gidin ne alcaksanız alın bende iyi dedim neden erken çıkmadın dedim bişi mi oldu dedim çıkamadık işte dedi neyse bende 7 de çıkıcam en erken yoğunuz mesai yapıyoz, eşimi gönderdim oruçlu oruçlu pazar yaptı, annesinide anlatım durumu annesi ya sesini çıkarmadan söylenmeden pazara giti neyse sonra geldi beni aldı, eve geldik kayınvalide daha pide içliği hazırlıyor saaat 7 buçuğa gelmiş, sonra eşim götürdü fırına dedi ne yapçazz yanına a soruyo , bende bu saatte ne yetişir dedim yetişmez demi dedi, evet dedim çok yorgunum dünde sahurdan sonra uyuyamadım birde mesai yaptım dedim, mesaj verdim ona sonra çorba yaptım ben yanına arada dinlenerek, oda salata yaptı, sofrayı hazırladı bu kadar iftar yaptık, yemek yedik neyse ben uykusuzluktan mafoldum, kayınpeder çay çay çay var mı demez mii, her akşam yemekten sonra çay istiyor birde hemen istiyor içip teraviye gidiyor, hiççççççççççççç oralı olmadım eşimede tembih etmiştim huyunuu bildiğimden, oda yukarıda için hadi dedi, kayınvalide de bulaşıkları yıkadı, yukarıda içeriz dedi, neyse çıktılar yukarıda yattım rahat bişi giyipppp böyle....
günaydınnnnn bi tanemmmmmmm
o anda çok sinirlendim var yaa özellikle tavrına kayınvalidemin tuhaf tavırları var, birden telfon açıp ben gidemiycem pazara mazara siz çıkınca yapın dedi, sanki ben onu zorla göndermişim, kendi dedi ben yapayım diye neyse iyi tmm dedim oan çok kızdımm
günaydınnn bi tanemmsorma kuzum anlattım yukarıda , sanada çok koaly gelsinn
günaydınnn aşkitoom,
sormaabir hazıra konam dedikk kayınvalidemiz yapacak of nasıl sofra olacak dedikkk ama yalan olduu,
bir çorba yaptım gıcıklıkk değil migıcıklıktan ziyade yorgundum yaniiiiiiiiiii
yaa benimkide öyle aynen kuzum anlattığın gibi bak, seda var arkadaş akraba o kayınvalideme herşeyi der güler bu geçer, ben deyince be canım öle mi olurmuş, be canım der dururrrr
iyi olmuş seninde bak kocan bişi dememişşşş, ama seninkide pek çıt kırıldım
canım geçmiş olsnnn üzülme vardır bir yolu ilkinde nasıl olmuştu düzelmedi mi oğlun ?
aramızda kalsınnn gıcıkk gıcııkk
günaydın Burcumm ayyy ne güzelllllllll çek fotosunu bakammm pembişş odanızı yerim sizinnnn
günaydın tatlımmmmmelbiseni çok beğendimmmmm kızçene yaptığınnn hamaratt kadın sana tüüt tüü üü maşaalahh
son dakka gölü attı canım benim kii
kızlar esra-kar arkadaşımız çok kötü ve stresli günler geçiriyo, ben diyorum ki bu hafta 3 kişiye dua edelim.. makikosan, beysal ve esra-kar.. ne dersiniz??
benım kocıste bılıyor kkyı ıkımızde ayrı ayrı pcye bakarken dıokı bende gelcem okıcam bakcam dıo o gelırse kapatıyorum hemen nıe kapatıyondıo:))) bısı anlatıyom mesela dıo kım ole dıo veya kım o dıom kkdan arkadasım dıom:))
evt kocısın sorsaydı kım oldugunu bılcektın hedıyenı kımın yollıcanı.kocalar okdr cakal olamıyo ya aynı durumu kocısler yapsa kocısın arkadsı bızı arasa hemen sorarız kadın mılletı ıste
canımm ne güzell eşinden almışsın haberleriiiikıskançççççç kayınvalide seninki desene
biraz öncee beni bir numara aradı dün eşim araba bakıyordu adama adını sordum neden aradıgını vs sordum da sordumm en sonunda adam yenge kusura bakma rahatsız ettim dedi
benim kocişteee şu organik takımı alacaktık yaa bakalım kızların yorumlarını okuyalım diye tutturdu bende o gun kayınvalideden çok konusmutummmyakalanıyordukkk
olur canım edelim...
yok ya sana demedim adres doğru mu diye arayan arkadaşımıza dedim iyi fkir anlamında kuzucum neden yemin ediyorsun bal peteğim yaw
bi de onlarda ayıp olabilir dedi annem eşine sarılmak öpmek kayınvalidenin yanında falan. amannn kimin umrunda
oda guzelmıss rahatsız ettım ha:))
almayalım bari
haklısın canım yaa. aysun alsın :)
ya şöyle düşünüyorum.. ben de eşim de küçükken topluymuşuz :) örneğin yazın 6 aylık olucaksa ben onu 8 aylık alıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?