2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

normalde cok becerıksızım de o kolay geldı yaparım bı guzel olursa etraftakı kız bebeklere hedıye ederım :))

canımm ne güzell eşinden almışsın haberleriiii kıskançççççç kayınvalide seninki desene

günaydın balım neyseki en az hasarla atlatmışsın sevindim canım:)

evett kuzum az haasarlı geçtiiiii

bencede kıyafet almayın gelecekler var daha, onlarıda düşünün büyük şeyleri alın a rtıkk

almayalım bari

haklısın canım yaa. aysun alsın :)

ya şöyle düşünüyorum.. ben de eşim de küçükken topluymuşuz :) örneğin yazın 6 aylık olucaksa ben onu 8 aylık alıyorum :)

benım kocıste bılıyor kkyı ıkımızde ayrı ayrı pcye bakarken dıokı bende gelcem okıcam bakcam dıo o gelırse kapatıyorum hemen nıe kapatıyondıo:))) bısı anlatıyom mesela dıo kım ole dıo veya kım o dıom kkdan arkadasım dıom:))

evt kocısın sorsaydı kım oldugunu bılcektın hedıyenı kımın yollıcanı.kocalar okdr cakal olamıyo ya aynı durumu kocısler yapsa kocısın arkadsı bızı arasa hemen sorarız kadın mılletı ıste

canımmm gelmişşş

ohh iyi yapmışşsınnnn yardımcı olmazlarsaa öylee bir çorbayla otururlar işteee dogru olanı yapmışşsın kuuzmmm aferim sanaa:13::13::13:

kızlar esra-kar arkadaşımız çok kötü ve stresli günler geçiriyo, ben diyorum ki bu hafta 3 kişiye dua edelim.. makikosan, beysal ve esra-kar.. ne dersiniz??

bana uyar canım makıko ve beysal karar versın bız nasıl olsa aynı duamızı okuyacagız onların dua gunu okeylerlerse neden olmasın

biraz öncee beni bir numara aradı dün eşim araba bakıyordu adama adını sordum neden aradıgını vs sordum da sordumm en sonunda adam yenge kusura bakma rahatsız ettim dedi

benim kocişteee şu organik takımı alacaktık yaa bakalım kızların yorumlarını okuyalım diye tutturdu bende o gun kayınvalideden çok konusmutummm yakalanıyordukkk

Son düzenleme:
günaydın hanımlarrrrrrrrrr

nasılsınız görüşmeyeli herşey yolundadır inşallah

kilo durumları nasıllllllllllllllllll ben şuan 6 aylığım ve 54 üm esracım duyurulur az mı gidiyorum kızlar ya biraz tedirginim ama iştahım da hiç artış olmadı hamilelik öncesinde iştahım nasıl ise şimdide oyum işte

ben bugün bebişin kıyafetlerini aldığımız 3-5 bişi var işte onlarıııııııııııı yıkayıp ütülemeye başlıyorum :))

şimdi size bir sorum var deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum
internet üzerinden değilde görerek deneyerek alabileceğim göbekte bebiş konulu t shirtlerden almak istiyorum bana marka önerin gidip bakayım :))

oda guzelmıss rahatsız ettım ha:))

bi de onlarda ayıp olabilir dedi annem eşine sarılmak öpmek kayınvalidenin yanında falan. amannn kimin umrunda

anacımmm onlara bakarsann bagdaş kurup oturmaktaa ayıppp kayınpederin yanındaaa her tarafım kapalı vs kadın benii kocamın yanında rahatca oturtturmadı yaa

almayalım bari

haklısın canım yaa. aysun alsın :)

ya şöyle düşünüyorum.. ben de eşim de küçükken topluymuşuz :) örneğin yazın 6 aylık olucaksa ben onu 8 aylık alıyorum :)

evet siz doldurdunuzz artık biz alalımmmm siizn yüzünüzden piyasadaa giysi kalmadı yahuuuu stoklar tükendiiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…