2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Günaydınn fıstıklarrr
Biz geldikk Dün hastaydık ya, pek keyfimiz yoktu iş yeri de yoğundu baya; uğrayamadık pek, uğrayınca da yazamadık. Nasılsınız bakalımmm, bebişler nasıll??

Öncelikle burcumm şekerin düşük çıkmaya başlamış çoook sevindim tatlımm, ve yazdıklarında neşenin yeniden yerine geldiğini gördüm öyle mutlu oldum ki.. Allahım başka dert vermesin kuzumm, bu arada boya işine de başlamışsınız, eminim çook güzel olacak Simli boya dedin ya tatlım acaba diyorum ben de mi yaptırsam kocacığa? Zaten duvarlarım pembe, üstüne bir kat atıverir hemen

Hilalimm tütüne bayıldım kuzumm hamarat anniş seni anacım bu topikteki kızların hepsi kokoş olacak bakın görün, anneleri çok zevkli hepsinin de

Aysunn tatlımm bugün yine formundasın bebeğimmm Kızçen daha naz mı yapıyor babasına? ilk zamanlar olur öyle sabredin, iki haftaya kalmaz hamur gibi yoğurmaya başlayacak karnını bebiş Hatta tekmeleriyle yerinden zıplatacak,uykundan uyandıracak

Esrammm kuzum günaydınn uykusuzluk hepimizin derdi sanırım, ama ben ramazandan beri gerçekten uyuyamıyorum 5 saatlik uykuyla gidip geliyorum Alıştırma olacak bebişlere işte, doğduklarında gelsin uykusuz gecelerr

Lavinyam, Beysalım,Hayatım, Mervem ve diğer şeker mi şeker anneler günaydınn

Son düzenleme:

canım hoşgeldinnn.. bebeğin kilosu iyise sıkıntı etme bence
ben bütüm kıyafetleri bi anda yıkıcam... tabii kışlık olanları sadece
canım gebbe de livaa da ve lcw de ha bi de ebruli de var o tişörtlerden:)

kuşummm sen naptınnnnnn bu yapılır mı banaaaaaa??????? 6 parça aldım ödemesini yaptım bileeeeee

kızlar bana da kızmayın nolurrrrrrrr

anacımmm onlara bakarsann bagdaş kurup oturmaktaa ayıppp kayınpederin yanındaaa her tarafım kapalı vs kadın benii kocamın yanında rahatca oturtturmadı yaa

şunlara bak yaaa, gelin alıp oğullarının koynuna sokmayı biliyolar ama. tövbe yarabbim yaaa konuşturuyolar beni

canımmm gelmişşş

ohh iyi yapmışşsınnnn yardımcı olmazlarsaa öylee bir çorbayla otururlar işteee dogru olanı yapmışşsın kuuzmmm aferim sanaa:13::13::13:

dmiiiiiii

hayatbanagzlim anladıkkkkk 3 kez paylaşmana gerek yokkkk

anlamayanlar olabilir herkes nerde alışverişemi gitti

günaydın kuzum hoşgeldinnnnnnn

hoşgeldin canım...

bak yaaa kızacam sana....

günaydın canım hoşgeldin, nasılsın?

bak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ikinizinde kafasını birbirine tokuşturacammmmmmmmmmmmmmm

kuzum iyi yapmışşşşşşşşşş çok süperler bayıldım bennnnnnnnn hangileri aldın ??????

Ayrıca çokda tükenmişşş onlarda harikaymışşşşşş altları tüller 13 tl kızzzzzzzz

ay milanom gelmişş bıdışıylaaa nasılsınızz kuzummmmm

ay evet nazlı teyzesiii çok tatlı amaaa babası gidince devam glince duruyorrr

hamd olsun onları bize veren Allahaaaaa Rabbim herkese nasip etsin hayırlısıylaaaaa bizlerde sağ salim kucaklaırmıza alalım inşAllahhhh

onu kucağıma alacağımı düşündükçee bir an önce dogum gunu gelsin istiyorummm Allahım kolaylaştırsın doğumlarımızıııı

yooo dogrusu oo kii zatennnn bizim yaptıgımızın aynısını yapamazlarr eşlerimiz onların yanındaa çıplak dolasamazlar ama bizim yanımızda dolasırlarr bu onlarda 1 derece daha ileride oldugmuuz göstirrir

günaydın canım, haklısın aysun yarım yamalak okuyor mesajlarımızı işime gelmişti ama dayanamadım söyledim artık napayım :)))

birinci olan sen değilsin canım birinci belli ikinciyi arıyoruz .

oyyy babası hissetti mi yavrusunu :))) çok zevkli ya, maşallah yavruna.

ufak ufak giriyor kuzum ama çok değil....

anam geçirmişsin ha kadın yamulmuş resmen iyi demişsin:)

sonlanır ağrıların inşallah canım, strestende girer artık doktor öyle dedi ya

anaaammmmm en hassas noktamdan vurdunnnnnn

barıştık sanırım

canım günaydın, dün stresli birgün yaşamışsın üfff valla darlandım okuyunca (( neyse ki eşin olaya parmak basmış, kadına bak çorbayı bile akıl edememiş.

sağol canım iyi dileklerin için, bitsin fotosunu koyacam :)

kızlarr gunlugumde yazıyor bebegının kordon kanının alınıp saklanmasıyla ılgılı ne dusunuyosunuz

eşim ciddi ciddi düşünüyor.

kızlar esra-kar arkadaşımız çok kötü ve stresli günler geçiriyo, ben diyorum ki bu hafta 3 kişiye dua edelim.. makikosan, beysal ve esra-kar.. ne dersiniz??

olurrrr

uçuk pembe değil canım bizimki baya pembe bir renk, karışımla yapılan kartelada var bizimki.

iyiyiz canım, sağol. kaç kilo aldın canım sen?

artıkkk senin mesajlarını 3 kez okucammm bak hala laf sokuyooorrr:2::2:

sen neden bebişe aldıklarını paylaşmıyorsun bakimmmmm

evet siz doldurdunuzz artık biz alalımmmm siizn yüzünüzden piyasadaa giysi kalmadı yahuuuu stoklar tükendiiii

günaydın canımm hoşgeldinnn.. bebekler ben geliyorum annecim, gece uykusu yok artık sana diylar resmen :) şimdiden alıştırıyolar :)

hoşgeldin canım...

bak yaaa kızacam sana....

günaydın canım hoşgeldin, nasılsın?

bak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ikinizinde kafasını birbirine tokuşturacammmmmmmmmmmmmmm

:26:hakettik kuzum

evet yaa bişi kalmamışşş... iyiki gösterdin valla :) sona yetiştim resmennn :) ekledim canım. ay bu elbiselerle fötür şapkalar takıcam kızıma çok asortik olucak

doktor sıkıntı yok iyi gidiyosun dedi gayet memnun her ne hikmetse..

lcw dan 1 adet aldım çok şeker bişi :))

diğerlerine bakayım saol canım tavsiyen için

doktor sorun yok diyosa boşver, ne güzel hemen vericen kiloları işte

karnımızı doyurduk geldık aysun neyı yakaladın kız

mılonacımm hosgeldınn

burcucum kordon kanıyla ılgılı arastırmalara gırıseyım ben bakalım bebıse bı zararı varmı v.s dıe

gunaydın kızlar
gecmısı okudum bıkac sayfa okumamıs olabılırım
oglumun ozellıkle kollarında kırmızı kabarcıkalr vardı gecmedı cumadan berı onu goturudm saglık ocagına bırazad gec kalmıstık ıs bası kagıdı aldım o maksatla
kendıme de mıde ıcın surup yazdırdım
dun ıs cıkısı eve gıderken sancılandım bende aklıma lavınyam geldı aynı onun dedıgı gıbı hem karın agrısı hem boyle sankı karnımı sıkıyolar ıcerden bıde sert zaten kacgundur serttı aslında hep oluyo da bu sefer gecmedı uzun sürdü eve geldım bıraz dınlenınce gectı sanırım gun boyu aynı pozısyonda oturup bırden harekete gecmekten oluyo bende bayramdan sonra rapor alabılırsem ıs yerınde son 8 günüm kaldı valla kendımı alıstırıdm uzatmıycam ayrılcam ızne kafa dınleyım azcık bebıs dogup telas baslamadan
yapılcak ıste cok bakalım yavas yavas halledıez artık

evet canım amannnnnn salladım geçti öylee bakalım bu akşammm ne olacakk

ikinize de çok çok geçmiş olsun canım bol bol su iç sende unutma yavaş yavaş hareket et....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…