günaydın hanımlarrrrrrrrrr
nasılsınız görüşmeyeli herşey yolundadır inşallah
kilo durumları nasıllllllllllllllllll ben şuan 6 aylığım ve 54 üm esracım duyurulur az mı gidiyorum kızlar ya biraz tedirginim ama iştahım da hiç artış olmadı hamilelik öncesinde iştahım nasıl ise şimdide oyum işte
ben bugün bebişin kıyafetlerini aldığımız 3-5 bişi var işte onlarıııııııııııı yıkayıp ütülemeye başlıyorum :))
şimdi size bir sorum var deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum
internet üzerinden değilde görerek deneyerek alabileceğim göbekte bebiş konulu t shirtlerden almak istiyorum bana marka önerin gidip bakayım :))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok özür dilerimmmmmmmmmm ama bunlar hem çok ucuzzzzzzzz hem çok güzelllll valla alıyorum ben
http://www.markafoni.com/product/spunky-kids-3/all/
http://www.markafoni.com/product/2546691/
http://www.markafoni.com/product/2546634/
http://www.markafoni.com/product/2546719/
anacımmm onlara bakarsann bagdaş kurup oturmaktaa ayıppp kayınpederin yanındaaa her tarafım kapalı vs kadın benii kocamın yanında rahatca oturtturmadı yaa
canımmm gelmişşş
ohh iyi yapmışşsınnnnyardımcı olmazlarsaa öylee bir çorbayla otururlar işteee dogru olanı yapmışşsın kuuzmmm aferim sanaa:13::13::13:
hayatbanagzlim anladıkkkkk3 kez paylaşmana gerek yokkkk
Günaydınn fıstıklarrr
Biz geldikkDün hastaydık ya, pek keyfimiz yoktu iş yeri de yoğundu baya; uğrayamadık pek, uğrayınca da yazamadık. Nasılsınız bakalımmm, bebişler nasıll??
Öncelikle burcumm şekerin düşük çıkmaya başlamış çoook sevindim tatlımm, ve yazdıklarında neşenin yeniden yerine geldiğini gördüm öyle mutlu oldum ki.. Allahım başka dert vermesin kuzumm, bu arada boya işine de başlamışsınız, eminim çook güzel olacakSimli boya dedin ya tatlım acaba diyorum ben de mi yaptırsam kocacığa? Zaten duvarlarım pembe, üstüne bir kat atıverir hemen
Hilalimm tütüne bayıldım kuzumm hamarat anniş senianacım bu topikteki kızların hepsi kokoş olacak bakın görün, anneleri çok zevkli hepsinin de
Aysunn tatlımm bugün yine formundasın bebeğimmmKızçen daha naz mı yapıyor babasına? ilk zamanlar olur öyle sabredin, iki haftaya kalmaz hamur gibi yoğurmaya başlayacak karnını bebiş Hatta tekmeleriyle yerinden zıplatacak,uykundan uyandıracak
Esrammm kuzum günaydınnuykusuzluk hepimizin derdi sanırım, ama ben ramazandan beri gerçekten uyuyamıyorum 5 saatlik uykuyla gidip geliyorum Alıştırma olacak bebişlere işte, doğduklarında gelsin uykusuz gecelerr
Lavinyam, Beysalım,Hayatım, Mervem ve diğer şeker mi şeker anneler günaydınn
kilo durumları nasıllllllllllllllllll ben şuan 6 aylığım ve 54 üm esracım duyurulur az mı gidiyorum kızlar ya biraz tedirginim ama iştahım da hiç artış olmadı hamilelik öncesinde iştahım nasıl ise şimdide oyum işte
ben bugün bebişin kıyafetlerini aldığımız 3-5 bişi var işte onlarıııııııııııı yıkayıp ütülemeye başlıyorum :))
internet üzerinden değilde görerek deneyerek alabileceğim göbekte bebiş konulu t shirtlerden almak istiyorum bana marka önerin gidip bakayım :))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok özür dilerimmmmmmmmmm ama bunlar hem çok ucuzzzzzzzz hem çok güzelllll valla alıyorum ben
.........
http://www.markafoni.com/product/spunky-kids-3/all/
http://www.markafoni.com/product/2546691/
http://www.markafoni.com/product/2546634/
http://www.markafoni.com/product/2546719/
Günaydınn fıstıklarrr
Biz geldikkDün hastaydık ya, pek keyfimiz yoktu iş yeri de yoğundu baya; uğrayamadık pek, uğrayınca da yazamadık. Nasılsınız bakalımmm, bebişler nasıll??
Öncelikle burcumm şekerin düşük çıkmaya başlamış çoook sevindim tatlımm, ve yazdıklarında neşenin yeniden yerine geldiğini gördüm öyle mutlu oldum ki.. Allahım başka dert vermesin kuzumm, bu arada boya işine de başlamışsınız, eminim çook güzel olacakSimli boya dedin ya tatlım acaba diyorum ben de mi yaptırsam kocacığa? Zaten duvarlarım pembe, üstüne bir kat atıverir hemen
Hilalimm tütüne bayıldım kuzumm hamarat anniş senianacım bu topikteki kızların hepsi kokoş olacak bakın görün, anneleri çok zevkli hepsinin de
Aysunn tatlımm bugün yine formundasın bebeğimmmKızçen daha naz mı yapıyor babasına? ilk zamanlar olur öyle sabredin, iki haftaya kalmaz hamur gibi yoğurmaya başlayacak karnını bebiş Hatta tekmeleriyle yerinden zıplatacak,uykundan uyandıracak
Esrammm kuzum günaydınnuykusuzluk hepimizin derdi sanırım, ama ben ramazandan beri gerçekten uyuyamıyorum 5 saatlik uykuyla gidip geliyorum Alıştırma olacak bebişlere işte, doğduklarında gelsin uykusuz gecelerr
canım hoşgeldinnn.. bebeğin kilosu iyise sıkıntı etme bence
ben bütüm kıyafetleri bi anda yıkıcam... tabii kışlık olanları sadece
canım gebbe de livaa da ve lcw de ha bi de ebruli de var o tişörtlerden:)
kuşummm sen naptınnnnnn bu yapılır mı banaaaaaa??????? 6 parça aldım ödemesini yaptım bileeeeee
kızlar bana da kızmayın nolurrrrrrrr
şunlara bak yaaa, gelin alıp oğullarının koynuna sokmayı biliyolar ama. tövbe yarabbim yaaa konuşturuyolar beni
canım hoşgeldinnn.. Bebeğin kilosu iyise sıkıntı etme bence
Ben bütüm kıyafetleri bi anda yıkıcam... Tabii kışlık olanları sadece
Canım gebbe de livaa da ve lcw de ha bi de ebruli de var o tişörtlerden:)
kuşummm sen naptınnnnnn bu yapılır mı banaaaaaa??????? 6 parça aldım ödemesini yaptım bileeeeee
Kızlar bana da kızmayın nolurrrrrrrr
şunlara bak yaaa, gelin alıp oğullarının koynuna sokmayı biliyolar ama. Tövbe yarabbim yaaa konuşturuyolar beni
Günaydınn fıstıklarrr
doktor sıkıntı yok iyi gidiyosun dedi gayet memnun her ne hikmetse..
lcw dan 1 adet aldım çok şeker bişi :))
diğerlerine bakayım saol canım tavsiyen için
kızlar bana da kızmayın nolurrrrrrrr
şunlara bak yaaa, gelin alıp oğullarının koynuna sokmayı biliyolar ama. tövbe yarabbim yaaa konuşturuyolar beni
gunaydın cicişkolarr oo sabah sabah bomba var burcuyla - aysun arasında :)) aysun bak sana msjları yarım okuyup cevaplıyosun demıstım 2 ay önce:))
demek öle ha burcu aysun aksama kadar o kac kılo bu kac kılo dıo topicte dımı:)) oysakı önunde ben varım hıc benı 1.cilikten saymıyorr
kız benım oğluş babasına hıc pas vermıyo dun yanımda oturuyodu ıstee bebıs hareketlenınce elını ver dedım koydu 10-20 sanıye snra bı koydu bızımkı hos elını tuttugu surece 3 kez vurdu bızımkı ama kocıse dıomkı kac kez vurdu 1 kez dıo:)) neyse buna da sukurr
cok sıcak hıc uyunmuyorr
ufak ufak giriyor kuzum ama çok değil....
anam geçirmişsin ha kadın yamulmuş resmen iyi demişsin:)
anaaammmmm en hassas noktamdan vurdunnnnnn
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr ve tatlı göbüşlerii
dün başıma gelenlerrrrrrrrrrcanımı sıkmıştı geçti şimdi affettim :)
sabah kaynanatör aradı kızım dedi ben dedi 3 gibi gelirim, pazara gideyim alıncak bieşyin varmı ? söledim bunlar şunlar tmm dedi, yemek yaparım birde pide yaptırız dedi ok dedim, dolapta kıyma var v.s. her şy güzel ohhh hazır yemeğe konmanın hayalini kurarkennaradı dedi ki ben daha yoldayımm pazara mazara gidemem yandım siz gidin ne alcaksanız alın bende iyi dedim neden erken çıkmadın dedim bişi mi oldu dedim çıkamadık işte dedi neyse bende 7 de çıkıcam en erken yoğunuz mesai yapıyoz, eşimi gönderdim oruçlu oruçlu pazar yaptı, annesinide anlatım durumu annesi ya sesini çıkarmadan söylenmeden pazara giti neyse sonra geldi beni aldı, eve geldik kayınvalide daha pide içliği hazırlıyor saaat 7 buçuğa gelmiş, sonra eşim götürdü fırına dedi ne yapçazz yanına a soruyo , bende bu saatte ne yetişir dedim yetişmez demi dedi, evet dedim çok yorgunum dünde sahurdan sonra uyuyamadım birde mesai yaptım dedim, mesaj verdim ona sonra çorba yaptım ben yanına arada dinlenerek, oda salata yaptı, sofrayı hazırladı bu kadar iftar yaptık, yemek yedik neyse ben uykusuzluktan mafoldum, kayınpeder çay çay çay var mı demez mii, her akşam yemekten sonra çay istiyor birde hemen istiyor içip teraviye gidiyor, hiççççççççççççç oralı olmadım eşimede tembih etmiştim huyunuu bildiğimden, oda yukarıda için hadi dedi, kayınvalide de bulaşıkları yıkadı, yukarıda içeriz dedi, neyse çıktılar yukarıda yattım rahat bişi giyipppp böyle....
o anda çok sinirlendim var yaa özellikle tavrına kayınvalidemin tuhaf tavırları var, birden telfon açıp ben gidemiycem pazara mazara siz çıkınca yapın dedi, sanki ben onu zorla göndermişim, kendi dedi ben yapayım diye neyse iyi tmm dedim oan çok kızdımm
günaydınnn aşkitoom,
sormaabir hazıra konam dedikk kayınvalidemiz yapacak of nasıl sofra olacak dedikkk ama yalan olduu,
günaydın Burcumm ayyy ne güzelllllllll çek fotosunu bakammm pembişş odanızı yerim sizinnnn
günaydın tatlımmmmmelbiseni çok beğendimmmmm kızçene yaptığınnn hamaratt kadın sana tüüt tüü üü maşaalahh
son dakka gölü attı canım benim kii
kızlarr gunlugumde yazıyor bebegının kordon kanının alınıp saklanmasıyla ılgılı ne dusunuyosunuz
kızlar esra-kar arkadaşımız çok kötü ve stresli günler geçiriyo, ben diyorum ki bu hafta 3 kişiye dua edelim.. makikosan, beysal ve esra-kar.. ne dersiniz??
mervemm o saç bandıylaa yapılanı bende görmüştüm...derya baykal normal kurdeleye düğümleyerek yaptı..dün onun videosunu izleyince aldım ortaya malzemeleri...saç bandım falan yoktu evde
yap kız içindemi kalsınn
uyuyamıyoruzz, uyanamıyoruzzz..nerdee bu devlet...nerdeee bu adalett
burcum şimdi baktım marshalın renk kartelasınaa uçuk pembeler var...bugun yada yarın bi kaç duvar kagıtcıdan fıyat alıcazz model begenıp...ona göre karar vercemm boyamı? duvar kagıdımı?
boyaya karar verirsemm simlii yapıtırcamm bendee
esraa butikbebedeki cicilere bende bittim ama almamalıyımm almamalıyımmm
günaydın canım, haklısın aysun yarım yamalak okuyor mesajlarımızıişime gelmişti ama dayanamadım söyledim artık napayım :)))
birinci olan sen değilsin canımbirinci belli ikinciyi arıyoruz .
oyyy babası hissetti mi yavrusunu :))) çok zevkli ya, maşallah yavruna.
sonlanır ağrıların inşallah canım, strestende girer artık doktor öyle dedi ya
barıştık sanırım
canım günaydın, dün stresli birgün yaşamışsın üfff valla darlandım okuyunca(( neyse ki eşin olaya parmak basmış, kadına bak çorbayı bile akıl edememiş.
sağol canım iyi dileklerin için, bitsin fotosunu koyacam :)
eşim ciddi ciddi düşünüyor.
olurrrr
uçuk pembe değil canım bizimki baya pembe bir renk, karışımla yapılan kartelada var bizimki.
iyiyiz canım, sağol. kaç kilo aldın canım sen?
evet siz doldurdunuzz artık biz alalımmmm siizn yüzünüzden piyasadaa giysi kalmadı yahuuuu stoklar tükendiiii
Günaydınn fıstıklarrr
hoşgeldin canım...
bak yaaa kızacam sana....
günaydın canım hoşgeldin, nasılsın?
bak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ikinizinde kafasını birbirine tokuşturacammmmmmmmmmmmmmm
kuzum iyi yapmışşşşşşşşşş çok süperler bayıldım bennnnnnnnn hangileri aldın ??????
Ayrıca çokda tükenmişşş onlarda harikaymışşşşşş altları tüller 13 tl kızzzzzzzz
doktor sıkıntı yok iyi gidiyosun dedi gayet memnun her ne hikmetse..
lcw dan 1 adet aldım çok şeker bişi :))
diğerlerine bakayım saol canım tavsiyen için
yooo dogrusu oo kii zatennnn bizim yaptıgımızın aynısını yapamazlarr eşlerimiz onların yanındaa çıplak dolasamazlar ama bizim yanımızda dolasırlarr bu onlarda 1 derece daha ileride oldugmuuz göstirrir
kuzummm fevkalede güzel fevkalede uygunnnnnnn çok güzllerrrrrrrrrr bayıldımmmmmmmm
günaydın canım, haklısın aysun yarım yamalak okuyor mesajlarımızıişime gelmişti ama dayanamadım söyledim artık napayım :)))
birinci olan sen değilsin canımbirinci belli ikinciyi arıyoruz .
oyyy babası hissetti mi yavrusunu :))) çok zevkli ya, maşallah yavruna.
sonlanır ağrıların inşallah canım, strestende girer artık doktor öyle dedi ya
barıştık sanırım
canım günaydın, dün stresli birgün yaşamışsın üfff valla darlandım okuyunca(( neyse ki eşin olaya parmak basmış, kadına bak çorbayı bile akıl edememiş.
sağol canım iyi dileklerin için, bitsin fotosunu koyacam :)
eşim ciddi ciddi düşünüyor.
olurrrr
uçuk pembe değil canım bizimki baya pembe bir renk, karışımla yapılan kartelada var bizimki.
gunaydın kızlar
gecmısı okudum bıkac sayfa okumamıs olabılırım
oglumun ozellıkle kollarında kırmızı kabarcıkalr vardı gecmedı cumadan berı onu goturudm saglık ocagına bırazad gec kalmıstık ıs bası kagıdı aldım o maksatla
kendıme de mıde ıcın surup yazdırdım
dun ıs cıkısı eve gıderken sancılandım bende aklıma lavınyam geldı aynı onun dedıgı gıbı hem karın agrısı hem boyle sankı karnımı sıkıyolar ıcerden bıde sert zaten kacgundur serttı aslında hep oluyo da bu sefer gecmedı uzun sürdü eve geldım bıraz dınlenınce gectı sanırım gun boyu aynı pozısyonda oturup bırden harekete gecmekten oluyo bende bayramdan sonra rapor alabılırsem ıs yerınde son 8 günüm kaldı valla kendımı alıstırıdm uzatmıycam ayrılcam ızne kafa dınleyım azcık bebıs dogup telas baslamadan
yapılcak ıste cok bakalım yavas yavas halledıez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?