2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
benim buluyor ama ona rağmen oldu o gün yorulmuştumda onun da etkisi var bence.. dikkat et yorma kendini..

bak ya şunlara çok kızıyorum yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kısmaaaaaaaa bizeeeeee
kıskandınnnn demi kız şeyleriniiiiiii bittim ben :) kuzum ama baksana kaçırmasın çok güzell ve çok uygunlar esranın paylaştığı kıyafetlerde zaten elbise yoktu şimdi tamamlandı :)

hoşgeldin canım...

bak yaaa kızacam sana....

günaydın canım hoşgeldin, nasılsın?

bak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ikinizinde kafasını birbirine tokuşturacammmmmmmmmmmmmmm

İyiyiz tatlımm, biraz soğuk algınlığımız devam ediyor, bebişin hareketleri yüzünden uyuyamıyorum pek, bir de yoruyor beni tospaam ama yine de çok iyi hissediyorum kendimi
Siz nasılsınız oğluşunlaa??

Kuzumm babası da görecek en yakın zamanda, bak bu gece karnımı kocacığın sırtına dayadım yatarken tam uyur gibiyiz benimki bi tekmeler savur aya başladı,, babasını korkuttu Nasıl gülüyor kocacık, "tontiş senle yetinmiyor babasını da tekmeliyor artık" diyor

Amin tatlımm kolaycacık bi avazda doğuralım inşallah Off doğum konusunda ben çok korkuyorum yaa, kucağıma almak için sabırsızlanıyorum ama acayip korkuyorum nedense :18:

Kızlarr yaaa ama neden ciciler alııyorsunuz sürekliii, ben kendimi tutuyorum almamak için bir sürü kıyafeti var diye, ama yoldan çıkmak üzereyim, suçlusu da sizlersiniz haberiniz olsunnn

Son düzenleme:

yaramaz pıtırcıkkkkk

evet yaa Allah yardımcımız olsunn:18::18::18:

heyecanla bekliyorum canımmm

tüm suç hayatbanaguzelinn o yoldan çıkardı esramııı

kızım yok ya kıskandım tabi yasminim

geçmiş olsun canım aynı ben de sen gibi artık hareket zorluğu çekiyorum tosba gibi oldum

bencedeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

yaramaz pıtırcıkkkkk

evet yaa Allah yardımcımız olsunn:18::18::18:

heyecanla bekliyorum canımmm

tüm suç hayatbanaguzelinn o yoldan çıkardı esramııı

kuru iftiraaaaa

esrayı kaybettikkkk zatennnn halen o sitede o mu bu mu yapıyooooo

kızım yok ya kıskandım tabi yasminim

geçmiş olsun canım aynı ben de sen gibi artık hareket zorluğu çekiyorum tosba gibi oldum

bencedeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bende çokk kıskandımmm çatladım hatta olsun olsun bizz 2.ye

aysunumuda aa 2. ciye tosuncukkk inşallahh

arkadaşlar daha önce söylemiştimm tekrar hatırlatayım bebeklerimizeee içerisinde " amonyum, nitrat, nitrit " olan suları vermeyin.. Bu maddeler olan sular bebeklerde " MAvi bebek hastalığına " neden oluyor Allah koruusun ölümcül olabiliyor.

Sizden ricam su almadan öncee üzerindeki etiketlerden parametreleri okumanız ve tercih etmenizz

pH aralığı 7-8.5 arasında olnı tercih ederseniz böbrekler için faydalı suyun pH ı düştükçe asitleşir ve midenizdeki asit seviyesi yükselir ve rahatsız olursunuzz

suda koliform , ecoli, koloni sayısının 0 olmasına dikkat edin.. Bunlardan birinin suda bulunması demek suya insan yada hayvan dışkısının karıştığını gösterir

Son düzenleme:

kuru iftiraaaaa

bende çokk kıskandımmm çatladım hatta olsun olsun bizz 2.ye

aysunumuda aa 2. ciye tosuncukkk inşallahh

ay inşAllah canımm Rabbim ikinciye bizlere erkek sizlere kız nasip etsin hayırlı sağlıklı şekildeee

evet yaaa esrayı kaybettikkkk

kuzum bunları nasıl aklımızda tutcaz sen marka sölesene:)) evde zaten nestle ıcıyoruz da dısarda önumuze gelenı almayız sölersen

sağol kuzumm paylaşım için dikkat ediyoz Allah korusunnnn

CANIM GÜNAYDIN GEÇMİŞ OLSUN.HADİ AZ KALDI.. SABRET AZICIK DAHA

amann ne tatlı şeyler bunlarrrrr

esraaaaaaaaaa bakarmısınnnnn http://www.markafoni.com/product/2546557/ bayıldımmmmmmmm resmennnn 1 yazıyooor yaaaaaaaaa

yasemin, hatice öldürücek yakında bizi

ay yok kuşum işim var.. bi anda bi sürü iş geldi. herkes izne çıkınca bana da iş fazla veriyolar artık bi de babamın işlerini de hallediyorum burdan

kuzum bunları nasıl aklımızda tutcaz sen marka sölesene:)) evde zaten nestle ıcıyoruz da dısarda önumuze gelenı almayız sölersen

canımmm al önune damacanayı bak bakalım uzerinde etiket varyaaa nestle pure life yzıyor meselaa cevir arkasını parametreler var bak bakalımmm " amonyum, nitrat, nitrit " var mı

ben erikli içiyorumm içerisinde bahsettiğimin hiç biri yok uygun bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…