evet yaa anca bunları ekledim hızlı hızlı sepete.. başka ne beden kalmış ne çeşit :)
ikinize de çok çok geçmiş olsun canım bol bol su iç sende unutma yavaş yavaş hareket et....
saolasın canım ıcıyorum ama 3-4 lt olmuyor benım yaa
esraaaaaaaaaa bakarmısınnnnn http://www.markafoni.com/product/2546557/ bayıldımmmmmmmm resmennnn 1 yazıyooor yaaaaaaaaa
karnımızı doyurduk geldık aysun neyı yakaladın kız
mılonacımm hosgeldınn
burcucum kordon kanıyla ılgılı arastırmalara gırıseyım ben bakalım bebıse bı zararı varmı v.s dıe
benim buluyor ama ona rağmen oldu o gün yorulmuştumda onun da etkisi var bence.. dikkat et yorma kendini..
bak ya şunlara çok kızıyorum yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin canım...
bak yaaa kızacam sana....
günaydın canım hoşgeldin, nasılsın?
bak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ikinizinde kafasını birbirine tokuşturacammmmmmmmmmmmmmm
ay milanom gelmişş bıdışıylaaanasılsınızz kuzummmmm
ay evet nazlı teyzesiii çok tatlı amaaa babası gidince devam glince duruyorrr
hamd olsun onları bize veren Allahaaaaa Rabbim herkese nasip etsin hayırlısıylaaaaabizlerde sağ salim kucaklaırmıza alalım inşAllahhhh
onu kucağıma alacağımı düşündükçee bir an önce dogum gunu gelsin istiyorummm Allahım kolaylaştırsın doğumlarımızıııı
kısmaaaaaaaa bizeeeeee
kıskandınnnn demi kız şeyleriniiiiiiibittim ben :) kuzum ama baksana kaçırmasın çok güzell ve çok uygunlar esranın paylaştığı kıyafetlerde zaten elbise yoktu şimdi tamamlandı :)
İyiyiz tatlımm, biraz soğuk algınlığımız devam ediyor, bebişin hareketleri yüzünden uyuyamıyorum pek, bir de yoruyor beni tospaam ama yine de çok iyi hissediyorum kendimi
Kuzumm babası da görecek en yakın zamanda, bak bu gece karnımı kocacığın sırtına dayadım yatarken tam uyur gibiyiz benimki bi tekmeler savur aya başladı,, babasını korkuttuNasıl gülüyor kocacık, "tontiş senle yetinmiyor babasını da tekmeliyor artık" diyor
Amin tatlımm kolaycacık bi avazda doğuralım inşallahOff doğum konusunda ben çok korkuyorum yaa, kucağıma almak için sabırsızlanıyorum ama acayip korkuyorum nedense :18:
Kızlarr yaaa ama neden ciciler alııyorsunuz sürekliii, ben kendimi tutuyorum almamak için bir sürü kıyafeti var diye, ama yoldan çıkmak üzereyim, suçlusu da sizlersiniz haberiniz olsunnn
kısmaaaaaaaa bizeeeeee
kıskandınnnn demi kız şeyleriniiiiiiibittim ben :) kuzum ama baksana kaçırmasın çok güzell ve çok uygunlar esranın paylaştığı kıyafetlerde zaten elbise yoktu şimdi tamamlandı :)
İyiyiz tatlımm, biraz soğuk algınlığımız devam ediyor, bebişin hareketleri yüzünden uyuyamıyorum pek, bir de yoruyor beni tospaam ama yine de çok iyi hissediyorum kendimi
Siz nasılsınız oğluşunlaa??
Kuzumm babası da görecek en yakın zamanda, bak bu gece karnımı kocacığın sırtına dayadım yatarken tam uyur gibiyiz benimki bi tekmeler savur aya başladı,, babasını korkuttuNasıl gülüyor kocacık, "tontiş senle yetinmiyor babasını da tekmeliyor artık" diyor
Amin tatlımm kolaycacık bi avazda doğuralım inşallahOff doğum konusunda ben çok korkuyorum yaa, kucağıma almak için sabırsızlanıyorum ama acayip korkuyorum nedense :18:
Kızlarr yaaa ama neden ciciler alııyorsunuz sürekliii, ben kendimi tutuyorum almamak için bir sürü kıyafeti var diye, ama yoldan çıkmak üzereyim, suçlusu da sizlersiniz haberiniz olsunnn
delüüüüü
delüüüüü
yaramaz pıtırcıkkkkk
evet yaa Allah yardımcımız olsunn:18::18::18:
heyecanla bekliyorum canımmm
tüm suç hayatbanaguzelinn o yoldan çıkardı esramııı
kızım yok ya kıskandım tabi yasminim
geçmiş olsun canım aynı ben de sen gibi artık hareket zorluğu çekiyorum tosba gibi oldum
bencedeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sen ve burcu hiç bebişe aldııgnız cicilerin fotolarını burada paylaşmıyorsunuzzz
kuru iftiraaaaa
esrayı kaybettikkkk zatennnn halen o sitede o mu bu mu yapıyooooo
bende çokk kıskandımmm çatladım hattaolsun olsun bizz 2.ye
aysunumuda aa 2. ciye tosuncukkk inşallahh
arkadaşlar daha önce söylemiştimm tekrar hatırlatayım bebeklerimizeee içerisinde " amonyum, nitrat, nitrit " olan suları vermeyin.. Bu maddeler olan sular bebeklerde " MAvi bebek hastalığına " neden oluyor Allah koruusun ölümcül olabiliyor.
Sizden ricam su almadan öncee üzerindeki etiketlerden parametreleri tercih etmenizz
pH aralığı 7-8.5 arasında olnı tercih ederseniz böbrekler için faydalı suyun pH ı düştükçe asitleşir ve midenizdeki asit seviyesi yükselir ve rahatsız olursunuzz
suda koliform , ecoli, koloni sayısının 0 olmasına dikkat edin.. Bunlardan birinin suda bulunması demek suya insan yada hayvan dışkısının karıştığını gösterir
kuzum ben paylastım aldıklarımı uzun zmndr bısı almıom :)
arkadaşlar daha önce söylemiştimm tekrar hatırlatayım bebeklerimizeee içerisinde " amonyum, nitrat, nitrit " olan suları vermeyin.. Bu maddeler olan sular bebeklerde " MAvi bebek hastalığına " neden oluyor Allah koruusun ölümcül olabiliyor.
Sizden ricam su almadan öncee üzerindeki etiketlerden parametreleri tercih etmenizz
pH aralığı 7-8.5 arasında olnı tercih ederseniz böbrekler için faydalı suyun pH ı düştükçe asitleşir ve midenizdeki asit seviyesi yükselir ve rahatsız olursunuzz
suda koliform , ecoli, koloni sayısının 0 olmasına dikkat edin.. Bunlardan birinin suda bulunması demek suya insan yada hayvan dışkısının karıştığını gösterir
hani nerdee yaa en iyiisi biz 1 ay sonra tekrarlayalımmmbu fotoları
gunaydın kızlar
gecmısı okudum bıkac sayfa okumamıs olabılırım
oglumun ozellıkle kollarında kırmızı kabarcıkalr vardı gecmedı cumadan berı onu goturudm saglık ocagına bırazad gec kalmıstık ıs bası kagıdı aldım o maksatla
kendıme de mıde ıcın surup yazdırdım
dun ıs cıkısı eve gıderken sancılandım bende aklıma lavınyam geldı aynı onun dedıgı gıbı hem karın agrısı hem boyle sankı karnımı sıkıyolar ıcerden bıde sert zaten kacgundur serttı aslında hep oluyo da bu sefer gecmedı uzun sürdü eve geldım bıraz dınlenınce gectı sanırım gun boyu aynı pozısyonda oturup bırden harekete gecmekten oluyo bende bayramdan sonra rapor alabılırsem ıs yerınde son 8 günüm kaldı valla kendımı alıstırıdm uzatmıycam ayrılcam ızne kafa dınleyım azcık bebıs dogup telas baslamadan
yapılcak ıste cok bakalım yavas yavas halledıez artık
süpersinnnn kızçenin elbiseleride tamam oldu birde şapkaa ayy yerim onuu
bak şuda var http://www.markafoni.com/product/2546634/
eteklerin altına giydirilen şunlara bitiyorum ben 5 tl http://www.markafoni.com/product/2546645/
erkeklerin hepsi tükenmişşş büyükler kalmışş yaa ne güzeller varmışş keşke daha önce görseymişmmmm
esraaaaaaaaaa bakarmısınnnnn http://www.markafoni.com/product/2546557/ bayıldımmmmmmmm resmennnn 1 yazıyooor yaaaaaaaaa
esrayı kaybettikkkk zatennnn halen o sitede o mu bu mu yapıyooooo
kuzum bunları nasıl aklımızda tutcaz sen marka sölesene:)) evde zaten nestle ıcıyoruz da dısarda önumuze gelenı almayız sölersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?