2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ay inşAllah canımm Rabbim ikinciye bizlere erkek sizlere kız nasip etsin hayırlı sağlıklı şekildeee

evet yaaa esrayı kaybettikkkk

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn rabbim inş. ikisinden de verir bizlere yaradana kurbann olurummm rabbim inşallahhhhhhh sağlıklı sıhhatli bebecikler ver sen bizlere vatana millete hayırlı, imanlı evlat yetiştirelim inşallahhhhhh

valla kızdı bizeeeee :))))) ama senin içn bence iyi oldu ben attıklarında bu tarz elbiseleri eksik görmüştüm şimdi süper oldu

rabbim güle güle giymek-girdirmek nasip etsinnnnnnn

burcuxxx sen hiç bebişin cicilerini paylaşmıyorsun şekerimmmm :26: yaakaladımmmm merwecikk sendeeeee

canım ben daha hiç bişi almadım bebişime ama görümcemin kayınvalidemin aldıkları var, bide hediyeler geldi, beni rahat 6 ay idare eder. kışlıklar çıksın o zaman bişiler alacağım ama fazla bişi almıcam çünkü bebiş nasıl kilosu boyu posu emin olmam lazım. bide benim hayalim var, ben eşim bebişim çıkacağız alışverişe

odası olmadığı için evimiz karmakarışık, bebişin her eşyası bir yerde. dolabı gelsin, kıyafetleri yıkayacağım zaman resimleyeceğim. ondan bekliyorum canım.

canım hoşgeldin. sağol canım. duvarlarım benimde pembeydi zaten biliyor musun ama ben daha da pembe olsun istedim.

duvarların temiz ise bencede bir kutu sim al, onu biraz seyrelt ve sür. hiç uğraşma bebek büyüyene kadar tekrar boyanacak zaten tamamen kendi hevesimizi gideriyoruz aslında.

bu arada geçmiş olsun canım. şişliklerin ne alemde? benim ayaklar odun gibi.

karnımızı doyurduk geldık aysun neyı yakaladın kız

mılonacımm hosgeldınn

burcucum kordon kanıyla ılgılı arastırmalara gırıseyım ben bakalım bebıse bı zararı varmı v.s dıe

canım ben araştırma yaptım. bebeğe bir zararı yok. doğum sırasında plasentadan alınıyormuş, doktorla konuştuk biz oda kendi çocuğunun kanını saklatıyormuş. izmirde 3 banka varmış, fiyatlarıda yakınmış. ilk sene 1000 euro civarı ödüyorsun, sonra her sene 100 euro ödeniyormuş. doktora dedim bu kan her hastalığa çözüm mü diye? ben vicdanımı rahatlattım dedi. bizimki kararlı, saklatacağız sanırım.

hoşgeldin canım, geçmiş olsun oğluşuna ve sanada. ani hareket yapmamız lazım dimi ben hep yapıyorum ((

canım 52 ile başlamıştım 50 e düşmüştüm şimdi işte 54,5 um.

senin hamilelik nasıl gidiyor? bulantıların ne durumda? iştahın vs...? düzeldin miiiiiiiiiiiii

canım sende aynı benim gibi olmuşsun. 62 ile başladım 60 a düştüm şimdi 64,5 im. doktorum her gittiğimde kilo almalısın diyor ama bebek iyi olunca susuyor. şekerim çıktı kararında yemem lazım, artık bişi diyemez bulantılarım geçti arada bir iğrenme oluyor ama artık hiç istifra etmiyorum. iştahım hala kötü ((

bebeişinin kilosu iyi ise yapacak bişi yok. gerçi son dönem birz karbonhidrata dayanayım kilo alayım dedim ama şeker çıkınca oda olmadı ((

yaramaz pıtırcıkkkkk

evet yaa Allah yardımcımız olsunn:18::18::18:

heyecanla bekliyorum canımmm

tüm suç hayatbanaguzelinn o yoldan çıkardı esramııı

Aaa ama zatenn Esram meyilli, içinde alışveriş canavarı var onunnn B, onun bir de Hilalin hi hih Koruyalım kendimizi kuzummm , hayatı kaybettik ama ne kadar az zayihat verirsek o kadar iyidirr

Tatlım bunlara bir de alüminyumu ekleyelim, sadece bebekler değil herkes için zararlı, Alüminyum vücutta birikerek uzun vadede alzheimer hastalığına yol açıyor Allah korusun

kuzum bunları nasıl aklımızda tutcaz sen marka sölesene:)) evde zaten nestle ıcıyoruz da dısarda önumuze gelenı almayız sölersen
Tatlımm nestle de bildiğim kadarıyla alüminyum ve amonyum içeriyor. Ben evde o yüzden sırma su içiyorum, tadı da güzel. İş yerinde de erikli

hımm sadece amonyum var 0,02den kucuk

merhabalar kızlar inşallah kuzucuklarınızla beraber iyisinizidir.biz iyiyiz hamdolsun.yarın buluşacaz görüşecez kızımla inşallah.yalnız kızlar bişey soracam şeker yüklemesi aç karnımı yapılıyor ben unuttum valla.

yenıden su arayısına gıreyım öleysee

aman amannn meeehhhnndiiss kızımız da ne bilgiliymiş maşallah barekallahhh

aminn canımm... evet elbisemiz pek yok bizim.. genelde tulum pijama takım falan var. bunlar süper oldu :)
gerçi annemler bi sürü elbise almışlar ama bana göstermiyolar

aaaaa konuşturmayın beni işim varrr

saol cnm bılgıler ıcınn

bende hiç kusma olmadı ama bulantı oldu ilk 1,5 3 ay arası.... iştahsızlık vardı o aylarda.... 3 aydan sonra yemeye başladım herşeyi yiyebiliyorum ama zorla işte canım istemiyor.... bence bunlar yeme alışkanlıkları ile ilgili, ben hamilelik öncesinde de çok yiyen biri değildim, meğilli de değildim, ondan sanırım, şimdi de bişi farketmedi.

bebek iyi olsun da ben kilo almaya da razıyım. Allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin.... Amin..

bak yaaa :) koruyun bakalımmm.. bizim bebişlerimiz şıkkıdım şıkkıdım gezerken sizinkiler cıbıl cıbıl kalıcaklar

merhaba tatlım.. evet aç karnına yapılıyor. su bile içememek lazım.

gıcıkkk

ya benim randevum yarın 14:45 de ben o saata kadar nasıl aç duracam.bayılırım.yalnız bir sitede okudum şimdi aç veya tok olmak önemli değilmiş önemli olan şekerli suyu içtikten sonra hiçbirşey yiyip içmemek diyor.

hayır, en az 10 saatlik bir açlık gerekiyor. eminim buna... doktorlar özellikle belirtiylar aç gel diye.. daha erken yaptıramaz mısın yüklemeyi?

canım valla onu yazan site bu kadar doktorun dediğini inkar etmiş zaten adı üstünde açlık kan şekeri tokluk kan şekeri şeklinde... sen bilirsin bizce aç olmalısın ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…