kuru iftiraaaaa
esrayı kaybettikkkk zatennnn halen o sitede o mu bu mu yapıyooooo
bende çokk kıskandımmm çatladım hattaolsun olsun bizz 2.ye
aysunumuda aa 2. ciye tosuncukkk inşallahh
ay inşAllah canımm Rabbim ikinciye bizlere erkek sizlere kız nasip etsin hayırlı sağlıklı şekildeee
evet yaaa esrayı kaybettikkkk
CANIM GÜNAYDIN GEÇMİŞ OLSUN.HADİ AZ KALDI.. SABRET AZICIK DAHA
amann ne tatlı şeyler bunlarrrrr
yasemin, hatice öldürücek yakında bizi
ay yok kuşum işim var.. bi anda bi sürü iş geldi. herkes izne çıkınca bana da iş fazla veriyolar artıkbi de babamın işlerini de hallediyorum burdan
ay inşAllah canımm Rabbim ikinciye bizlere erkek sizlere kız nasip etsin hayırlı sağlıklı şekildeee
evet yaaa esrayı kaybettikkkk
burcuxxx sen hiç bebişin cicilerini paylaşmıyorsun şekerimmmm :26:yaakaladımmmm merwecikk sendeeeee
Günaydınn fıstıklarrr
Biz geldikkDün hastaydık ya, pek keyfimiz yoktu iş yeri de yoğundu baya; uğrayamadık pek, uğrayınca da yazamadık. Nasılsınız bakalımmm, bebişler nasıll??
Öncelikle burcumm şekerin düşük çıkmaya başlamış çoook sevindim tatlımm, ve yazdıklarında neşenin yeniden yerine geldiğini gördüm öyle mutlu oldum ki.. Allahım başka dert vermesin kuzumm, bu arada boya işine de başlamışsınız, eminim çook güzel olacakSimli boya dedin ya tatlım acaba diyorum ben de mi yaptırsam kocacığa? Zaten duvarlarım pembe, üstüne bir kat atıverir hemen
Esrammm kuzum günaydınnuykusuzluk hepimizin derdi sanırım, ama ben ramazandan beri gerçekten uyuyamıyorum 5 saatlik uykuyla gidip geliyorum Alıştırma olacak bebişlere işte, doğduklarında gelsin uykusuz gecelerr
Lavinyam, Beysalım,Hayatım, Mervem ve diğer şeker mi şeker anneler günaydınn
karnımızı doyurduk geldık aysun neyı yakaladın kız
mılonacımm hosgeldınn
burcucum kordon kanıyla ılgılı arastırmalara gırıseyım ben bakalım bebıse bı zararı varmı v.s dıe
gunaydın kızlar
gecmısı okudum bıkac sayfa okumamıs olabılırım
oglumun ozellıkle kollarında kırmızı kabarcıkalr vardı gecmedı cumadan berı onu goturudm saglık ocagına bırazad gec kalmıstık ıs bası kagıdı aldım o maksatla
kendıme de mıde ıcın surup yazdırdım
dun ıs cıkısı eve gıderken sancılandım bende aklıma lavınyam geldı aynı onun dedıgı gıbı hem karın agrısı hem boyle sankı karnımı sıkıyolar ıcerden bıde sert zaten kacgundur serttı aslında hep oluyo da bu sefer gecmedı uzun sürdü eve geldım bıraz dınlenınce gectı sanırım gun boyu aynı pozısyonda oturup bırden harekete gecmekten oluyo bende bayramdan sonra rapor alabılırsem ıs yerınde son 8 günüm kaldı valla kendımı alıstırıdm uzatmıycam ayrılcam ızne kafa dınleyım azcık bebıs dogup telas baslamadan
yapılcak ıste cok bakalım yavas yavas halledıez artık
canım 52 ile başlamıştım 50 e düşmüştüm şimdi işte 54,5 um.
senin hamilelik nasıl gidiyor? bulantıların ne durumda? iştahın vs...? düzeldin miiiiiiiiiiiii
yaramaz pıtırcıkkkkk
evet yaa Allah yardımcımız olsunn:18::18::18:
heyecanla bekliyorum canımmm
tüm suç hayatbanaguzelinn o yoldan çıkardı esramııı
arkadaşlar daha önce söylemiştimm tekrar hatırlatayım bebeklerimizeee içerisinde " amonyum, nitrat, nitrit " olan suları vermeyin.. Bu maddeler olan sular bebeklerde " MAvi bebek hastalığına " neden oluyor Allah koruusun ölümcül olabiliyor.
Sizden ricam su almadan öncee üzerindeki etiketlerden parametreleri okumanız ve tercih etmenizz
pH aralığı 7-8.5 arasında olnı tercih ederseniz böbrekler için faydalı suyun pH ı düştükçe asitleşir ve midenizdeki asit seviyesi yükselir ve rahatsız olursunuzz
suda koliform , ecoli, koloni sayısının 0 olmasına dikkat edin.. Bunlardan birinin suda bulunması demek suya insan yada hayvan dışkısının karıştığını gösterir
Tatlımm nestle de bildiğim kadarıyla alüminyum ve amonyum içeriyor. Ben evde o yüzden sırma su içiyorum, tadı da güzel. İş yerinde de eriklikuzum bunları nasıl aklımızda tutcaz sen marka sölesene:)) evde zaten nestle ıcıyoruz da dısarda önumuze gelenı almayız sölersen
canımmm al önune damacanayı bak bakalım uzerinde etiket varyaaa nestle pure life yzıyor meselaa cevir arkasını parametreler var bak bakalımmm " amonyum, nitrat, nitrit " var mı
ben erikli içiyorumm içerisinde bahsettiğimin hiç biri yok uygun bana göre
Aaa ama zatenn Esram meyilli, içinde alışveriş canavarı var onunnnB, onun bir de Hilalin hi hih Koruyalım kendimizi kuzummm , hayatı kaybettik ama ne kadar az zayihat verirsek o kadar iyidirr
Tatlım bunlara bir de alüminyumu ekleyelim, sadece bebekler değil herkes için zararlı, Alüminyum vücutta birikerek uzun vadede alzheimer hastalığına yol açıyor Allah korusun
Tatlımm nestle de bildiğim kadarıyla alüminyum ve amonyum içeriyor. Ben evde o yüzden sırma su içiyorum, tadı da güzel. İş yerinde de erikli
arkadaşlar daha önce söylemiştimm tekrar hatırlatayım bebeklerimizeee içerisinde " amonyum, nitrat, nitrit " olan suları vermeyin.. Bu maddeler olan sular bebeklerde " MAvi bebek hastalığına " neden oluyor Allah koruusun ölümcül olabiliyor.
Sizden ricam su almadan öncee üzerindeki etiketlerden parametreleri okumanız ve tercih etmenizz
pH aralığı 7-8.5 arasında olnı tercih ederseniz böbrekler için faydalı suyun pH ı düştükçe asitleşir ve midenizdeki asit seviyesi yükselir ve rahatsız olursunuzz
suda koliform , ecoli, koloni sayısının 0 olmasına dikkat edin.. Bunlardan birinin suda bulunması demek suya insan yada hayvan dışkısının karıştığını gösterir
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn rabbim inş. ikisinden de verir bizlere yaradana kurbann olurummm rabbim inşallahhhhhhhsağlıklı sıhhatli bebecikler ver sen bizlere vatana millete hayırlı, imanlı evlat yetiştirelim inşallahhhhhh
valla kızdı bizeeeee :))))) ama senin içn bence iyi oldu ben attıklarında bu tarz elbiseleri eksik görmüştüm şimdi süper oldu
rabbim güle güle giymek-girdirmek nasip etsinnnnnnn
canım ben daha hiç bişi almadım bebişimeama görümcemin kayınvalidemin aldıkları var, bide hediyeler geldi, beni rahat 6 ay idare eder. kışlıklar çıksın o zaman bişiler alacağım ama fazla bişi almıcam çünkü bebiş nasıl kilosu boyu posu emin olmam lazım. bide benim hayalim var, ben eşim bebişim çıkacağız alışverişe
odası olmadığı için evimiz karmakarışık, bebişin her eşyası bir yerde. dolabı gelsin, kıyafetleri yıkayacağım zaman resimleyeceğim. ondan bekliyorum canım.
canım hoşgeldin. sağol canım. duvarlarım benimde pembeydi zaten biliyor musunama ben daha da pembe olsun istedim.
duvarların temiz ise bencede bir kutu sim al, onu biraz seyrelt ve sür. hiç uğraşma bebek büyüyene kadar tekrar boyanacak zatentamamen kendi hevesimizi gideriyoruz aslında.
bu arada geçmiş olsun canım. şişliklerin ne alemde? benim ayaklar odun gibi.
canım ben araştırma yaptım. bebeğe bir zararı yok. doğum sırasında plasentadan alınıyormuş, doktorla konuştuk biz oda kendi çocuğunun kanını saklatıyormuş. izmirde 3 banka varmış, fiyatlarıda yakınmış. ilk sene 1000 euro civarı ödüyorsun, sonra her sene 100 euro ödeniyormuş. doktora dedim bu kan her hastalığa çözüm mü diye? ben vicdanımı rahatlattım dedi. bizimki kararlı, saklatacağız sanırım.
hoşgeldin canım, geçmiş olsun oğluşuna ve sanada. ani hareket yapmamız lazım dimi ben hep yapıyorum((
canım sende aynı benim gibi olmuşsun. 62 ile başladım 60 a düştüm şimdi 64,5 im. doktorum her gittiğimde kilo almalısın diyor ama bebek iyi olunca susuyor. şekerim çıktı kararında yemem lazım, artık bişi diyemezbulantılarım geçti arada bir iğrenme oluyor ama artık hiç istifra etmiyorum. iştahım hala kötü ((
bebeişinin kilosu iyi ise yapacak bişi yok. gerçi son dönem birz karbonhidrata dayanayım kilo alayım dedim ama şeker çıkınca oda olmadı((
hımm sadece amonyum var 0,02den kucuk
aman amannn meeehhhnndiiss kızımız da ne bilgiliymiş maşallah barekallahhh
aminn canımm... evet elbisemiz pek yok bizim.. genelde tulum pijama takım falan var. bunlar süper oldu :)
gerçi annemler bi sürü elbise almışlar ama bana göstermiyolar
aaaaa konuşturmayın beni işim varrr
canım sende aynı benim gibi olmuşsun. 62 ile başladım 60 a düştüm şimdi 64,5 im. doktorum her gittiğimde kilo almalısın diyor ama bebek iyi olunca susuyor. şekerim çıktı kararında yemem lazım, artık bişi diyemezbulantılarım geçti arada bir iğrenme oluyor ama artık hiç istifra etmiyorum. iştahım hala kötü ((
bebeişinin kilosu iyi ise yapacak bişi yok. gerçi son dönem birz karbonhidrata dayanayım kilo alayım dedim ama şeker çıkınca oda olmadı((
Aaa ama zatenn Esram meyilli, içinde alışveriş canavarı var onunnnB, onun bir de Hilalin hi hih Koruyalım kendimizi kuzummm , hayatı kaybettik ama ne kadar az zayihat verirsek o kadar iyidirr
Tatlım bunlara bir de alüminyumu ekleyelim, sadece bebekler değil herkes için zararlı, Alüminyum vücutta birikerek uzun vadede alzheimer hastalığına yol açıyor Allah korusun
Tatlımm nestle de bildiğim kadarıyla alüminyum ve amonyum içeriyor. Ben evde o yüzden sırma su içiyorum, tadı da güzel. İş yerinde de erikli
merhabalar kızlar inşallah kuzucuklarınızla beraber iyisinizidir.biz iyiyiz hamdolsun.yarın buluşacaz görüşecez kızımla inşallah.yalnız kızlar bişey soracam şeker yüklemesi aç karnımı yapılıyor ben unuttum valla.
bak yaaa :) koruyun bakalımmm.. bizim bebişlerimiz şıkkıdım şıkkıdım gezerken sizinkiler cıbıl cıbıl kalıcaklar
merhaba tatlım.. evet aç karnına yapılıyor. su bile içememek lazım.
gıcıkkk
bak yaaa :) koruyun bakalımmm.. bizim bebişlerimiz şıkkıdım şıkkıdım gezerken sizinkiler cıbıl cıbıl kalıcaklar
merhaba tatlım.. evet aç karnına yapılıyor. su bile içememek lazım.
gıcıkkk
gıcık sensin beee dalga gecıyorsun nacizane bilgilerimleee
ya benim randevum yarın 14:45 de ben o saata kadar nasıl aç duracam.bayılırım.yalnız bir sitede okudum şimdi aç veya tok olmak önemli değilmiş önemli olan şekerli suyu içtikten sonra hiçbirşey yiyip içmemek diyor.
esttt.... alın bugün siz günahımı alınnn.. sayenizde melek olup uçucam yani
çok acıktım ben yaaaa
ya benim randevum yarın 14:45 de ben o saata kadar nasıl aç duracam.bayılırım.yalnız bir sitede okudum şimdi aç veya tok olmak önemli değilmiş önemli olan şekerli suyu içtikten sonra hiçbirşey yiyip içmemek diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?