burcu sayesindede ben hafifledimmmmbendeee
hayır, en az 10 saatlik bir açlık gerekiyor. eminim buna... doktorlar özellikle belirtiylar aç gel diye.. daha erken yaptıramaz mısın yüklemeyi?
merhabalar kızlar inşallah kuzucuklarınızla beraber iyisinizidir.biz iyiyiz hamdolsun.yarın buluşacaz görüşecez kızımla inşallah.yalnız kızlar bişey soracam şeker yüklemesi aç karnımı yapılıyor ben unuttum valla.
canım ben daha hiç bişi almadım bebişimeama görümcemin kayınvalidemin aldıkları var, bide hediyeler geldi, beni rahat 6 ay idare eder. kışlıklar çıksın o zaman bişiler alacağım ama fazla bişi almıcam çünkü bebiş nasıl kilosu boyu posu emin olmam lazım. bide benim hayalim var, ben eşim bebişim çıkacağız alışverişe
odası olmadığı için evimiz karmakarışık, bebişin her eşyası bir yerde. dolabı gelsin, kıyafetleri yıkayacağım zaman resimleyeceğim. ondan bekliyorum canım.
canım hoşgeldin. sağol canım. duvarlarım benimde pembeydi zaten biliyor musunama ben daha da pembe olsun istedim.
duvarların temiz ise bencede bir kutu sim al, onu biraz seyrelt ve sür. hiç uğraşma bebek büyüyene kadar tekrar boyanacak zatentamamen kendi hevesimizi gideriyoruz aslında.
bu arada geçmiş olsun canım. şişliklerin ne alemde? benim ayaklar odun gibi.
canım ben araştırma yaptım. bebeğe bir zararı yok. doğum sırasında plasentadan alınıyormuş, doktorla konuştuk biz oda kendi çocuğunun kanını saklatıyormuş. izmirde 3 banka varmış, fiyatlarıda yakınmış. ilk sene 1000 euro civarı ödüyorsun, sonra her sene 100 euro ödeniyormuş. doktora dedim bu kan her hastalığa çözüm mü diye? ben vicdanımı rahatlattım dedi. bizimki kararlı, saklatacağız sanırım.
hoşgeldin canım, geçmiş olsun oğluşuna ve sanada. ani hareket yapmamız lazım dimi ben hep yapıyorum((
canım sende aynı benim gibi olmuşsun. 62 ile başladım 60 a düştüm şimdi 64,5 im. doktorum her gittiğimde kilo almalısın diyor ama bebek iyi olunca susuyor. şekerim çıktı kararında yemem lazım, artık bişi diyemezbulantılarım geçti arada bir iğrenme oluyor ama artık hiç istifra etmiyorum. iştahım hala kötü ((
bebeişinin kilosu iyi ise yapacak bişi yok. gerçi son dönem birz karbonhidrata dayanayım kilo alayım dedim ama şeker çıkınca oda olmadı((
ayy bayılcam yaaa daha yarım saat var yemekeee
Canım gözün aydın az kalmış buluşmanıza. Şeker yüklemesinde de bugün yediklerine dikkat et ve sabah karnına git doktora. Önce açlık kanını alıyorlar çünkü, sonra biraz bekleyip glikoz şurubu veriyorlar sonrasında ne su ne yemek yiyip içemiyorsun ve bir saat sonra kan alıyorlar,sonra tekrar bir saat bekleyip yine kan alıyorlar. 3 saat kadar sürüyor tatlım bu böyle. En son kanını verene kadar hiç bir şey yemiyorsun. Baya uzun sürüyor ama bi kerelik katlanılır
Aynen kuzumm bizim hevesimiz ama ilk kez yaşıyoruz böyle bir şeyiEn güzeli olmasını istiyoruz sonun kadar da hakkımız bence
Ödemlerim geçmedi tatlım hiç, ayaklarım, ellerim,parmaklarım halen uyuşuk ve dolma gibiler
en son kendi doktoruma söyledim, çalışan kadınlarda daha çok oluyor, aslında hamilelik zor bir süreç bol bol dinlenmek uzanmak gerekir ama çalışınca yapamıyorsunuz böyle oluyorsunuz malesef dedi, dişimi sıkacakmışımMagnezyum içmemi önerdi hergün, biraz daha hafifletir belki dedi, içiyorum ama değişiklik yok halen. Amaaaan buna da alıştım canım valla, tüm zor belirtileri yaşasak da yedirdik kendimize, alıştık ya helal olsun bize
canım valla onu yazan site bu kadar doktorun dediğini inkar etmiş zaten adı üstünde açlık kan şekeri tokluk kan şekeri şeklinde... sen bilirsin bizce aç olmalısın ama
ya benim randevum yarın 14:45 de ben o saata kadar nasıl aç duracam.bayılırım.yalnız bir sitede okudum şimdi aç veya tok olmak önemli değilmiş önemli olan şekerli suyu içtikten sonra hiçbirşey yiyip içmemek diyor.
Canım gözün aydın az kalmış buluşmanıza. Şeker yüklemesinde de bugün yediklerine dikkat et ve sabah karnına git doktora. Önce açlık kanını alıyorlar çünkü, sonra biraz bekleyip glikoz şurubu veriyorlar sonrasında ne su ne yemek yiyip içemiyorsun ve bir saat sonra kan alıyorlar,sonra tekrar bir saat bekleyip yine kan alıyorlar. 3 saat kadar sürüyor tatlım bu böyle. En son kanını verene kadar hiç bir şey yemiyorsun. Baya uzun sürüyor ama bi kerelik katlanılır
Aynen kuzumm bizim hevesimiz ama ilk kez yaşıyoruz böyle bir şeyiEn güzeli olmasını istiyoruz sonun kadar da hakkımız bence
Ödemlerim geçmedi tatlım hiç, ayaklarım, ellerim,parmaklarım halen uyuşuk ve dolma gibiler
en son kendi doktoruma söyledim, çalışan kadınlarda daha çok oluyor, aslında hamilelik zor bir süreç bol bol dinlenmek uzanmak gerekir ama çalışınca yapamıyorsunuz böyle oluyorsunuz malesef dedi, dişimi sıkacakmışımMagnezyum içmemi önerdi hergün, biraz daha hafifletir belki dedi, içiyorum ama değişiklik yok halen. Amaaaan buna da alıştım canım valla, tüm zor belirtileri yaşasak da yedirdik kendimize, alıştık ya helal olsun bize
canım valla onu yazan site bu kadar doktorun dediğini inkar etmiş zaten adı üstünde açlık kan şekeri tokluk kan şekeri şeklinde... sen bilirsin bizce aç olmalısın ama
daha erken yok yaa.neyse ozaman bende kocacığıma sahur yemeği hazırlıyorum nasılsa onunla yer yatarım ne yapayım.
canım seker yüklemesi 2 sekılde yapılıyor bırı ac karnına kan alıp seker yüklenıyo sonra bısey yenmıyo tekrar kan alınıyo fılan
bıde dırek yapılan var tokluk kan sekerıne bakılıyo seker yuklenıp 1 saat bısey yenılmıyo ve kan alınıyo benımkı oyle oldu ve gıtmeden once sordugumda 2-3-4 saat aclık yeter demıslerdı cok ac olmak gerekmıyormus yanı san ahangısınden yapılacagına baglı onuda bılemedıgıne gore ısını garantıye al sahur yap barı
canım seker yüklemesi 2 sekılde yapılıyor bırı ac karnına kan alıp seker yüklenıyo sonra bısey yenmıyo tekrar kan alınıyo fılan
bıde dırek yapılan var tokluk kan sekerıne bakılıyo seker yuklenıp 1 saat bısey yenılmıyo ve kan alınıyo benımkı oyle oldu ve gıtmeden once sordugumda 2-3-4 saat aclık yeter demıslerdı cok ac olmak gerekmıyormus yanı san ahangısınden yapılacagına baglı onuda bılemedıgıne gore ısını garantıye al sahur yap barı
bizede 15 dkama yemekler çok salçalı yağlı oluyr yaaa
50 mg ne kadar çıktı canım?Benimde yarın sabah 2. yüklemem var yaa
Off kan alma olayı kabus benim için artık ne yapıcam bilmiyorum.. inatla damardan alıyorlar
evet kuzum ödem fena bir şey ben çok muzdarip oldum ödemden ama 2-3 gündür tuzu azattım çok faydası var bir de tabure aldım ofise küçük ayaklarımı ona uzatıyorum arada istersen sen de bir dene...
kızlar ben sizin ne demek istediğinizi anladım galiba.sizlere direk şeker yüklemesi yapmışlar.şimdi şekere iki şekilde bakılıyor 1.şeker taraması bu yalnızca 50gr şekerle yapılıyor i,şte bunda aç gitmek tok gitmek önemli değil.sadece bu 50gr şekeri içtikrten sonra bişey yiyp içmiyorsun o kadar.2. ise sizin dediğiniz gibi şeker yüklemesi.bunda ise hastaneye aç gidiyorsun ve 4 defa kan alınıyor senden.önce açlık kan şekeri alıyorlar.sonra 100gr şekeri içiyorsun hiçbirşey yiyip içmiyorsun 1 saat boyunca ve birer saat arayla 3 kez kan alınıyor.yalnız bu 2. testi yani şeker yüklemesini eğer 1. testte yani şeker taramasında şeker oranı biraz yüksek çıkarsa yapıyorlar.
Benimde yarın sabah 2. yüklemem var yaa
Off kan alma olayı kabus benim için artık ne yapıcam bilmiyorum.. inatla damardan alıyorlar
canım senin ilk yüklemen kaç çıkmıştı bende cuma gidecegim 2. Yüklemeye..kollarım mosmor benimde
153 çıkmıştı canım çok yüksek değil ama doktor tekrar bakalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?