2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hayır, en az 10 saatlik bir açlık gerekiyor. eminim buna... doktorlar özellikle belirtiylar aç gel diye.. daha erken yaptıramaz mısın yüklemeyi?

daha erken yok yaa.neyse ozaman bende kocacığıma sahur yemeği hazırlıyorum nasılsa onunla yer yatarım ne yapayım.

Canım gözün aydın az kalmış buluşmanıza. Şeker yüklemesinde de bugün yediklerine dikkat et ve sabah karnına git doktora. Önce açlık kanını alıyorlar çünkü, sonra biraz bekleyip glikoz şurubu veriyorlar sonrasında ne su ne yemek yiyip içemiyorsun ve bir saat sonra kan alıyorlar,sonra tekrar bir saat bekleyip yine kan alıyorlar. 3 saat kadar sürüyor tatlım bu böyle. En son kanını verene kadar hiç bir şey yemiyorsun. Baya uzun sürüyor ama bi kerelik katlanılır

Aynen kuzumm bizim hevesimiz ama ilk kez yaşıyoruz böyle bir şeyi En güzeli olmasını istiyoruz sonun kadar da hakkımız bence
Ödemlerim geçmedi tatlım hiç, ayaklarım, ellerim,parmaklarım halen uyuşuk ve dolma gibiler
en son kendi doktoruma söyledim, çalışan kadınlarda daha çok oluyor, aslında hamilelik zor bir süreç bol bol dinlenmek uzanmak gerekir ama çalışınca yapamıyorsunuz böyle oluyorsunuz malesef dedi, dişimi sıkacakmışım Magnezyum içmemi önerdi hergün, biraz daha hafifletir belki dedi, içiyorum ama değişiklik yok halen. Amaaaan buna da alıştım canım valla, tüm zor belirtileri yaşasak da yedirdik kendimize, alıştık ya helal olsun bize

evet kuzum ödem fena bir şey ben çok muzdarip oldum ödemden ama 2-3 gündür tuzu azattım çok faydası var bir de tabure aldım ofise küçük ayaklarımı ona uzatıyorum arada istersen sen de bir dene...

canım seker yüklemesi 2 sekılde yapılıyor bırı ac karnına kan alıp seker yüklenıyo sonra bısey yenmıyo tekrar kan alınıyo fılan
bıde dırek yapılan var tokluk kan sekerıne bakılıyo seker yuklenıp 1 saat bısey yenılmıyo ve kan alınıyo benımkı oyle oldu ve gıtmeden once sordugumda 2-3-4 saat aclık yeter demıslerdı cok ac olmak gerekmıyormus yanı san ahangısınden yapılacagına baglı onuda bılemedıgıne gore ısını garantıye al sahur yap barı

Son düzenleme:

kızlar ben sizin ne demek istediğinizi anladım galiba.sizlere direk şeker yüklemesi yapmışlar.şimdi şekere iki şekilde bakılıyor 1.şeker taraması bu yalnızca 50gr şekerle yapılıyor i,şte bunda aç gitmek tok gitmek önemli değil.sadece bu 50gr şekeri içtikrten sonra bişey yiyp içmiyorsun o kadar.2. ise sizin dediğiniz gibi şeker yüklemesi.bunda ise hastaneye aç gidiyorsun ve 4 defa kan alınıyor senden.önce açlık kan şekeri alıyorlar.sonra 100gr şekeri içiyorsun hiçbirşey yiyip içmiyorsun 1 saat boyunca ve birer saat arayla 3 kez kan alınıyor.yalnız bu 2. testi yani şeker yüklemesini eğer 1. testte yani şeker taramasında şeker oranı biraz yüksek çıkarsa yapıyorlar.

canım valla onu yazan site bu kadar doktorun dediğini inkar etmiş zaten adı üstünde açlık kan şekeri tokluk kan şekeri şeklinde... sen bilirsin bizce aç olmalısın ama

daha erken yok yaa.neyse ozaman bende kocacığıma sahur yemeği hazırlıyorum nasılsa onunla yer yatarım ne yapayım.

Benimde yarın sabah 2. yüklemem var yaa
Off kan alma olayı kabus benim için artık ne yapıcam bilmiyorum.. inatla damardan alıyorlar

evet arcakcım banada sadece şeker taraması yapmışlardı.şimdi ben dr soracam.çünkü ben oğlumda kadın doğum hastanesinde yaptırmıştım.şimdi ise özel hastaneye gidecem.

slm kızlar nasılsınızz

bugün oglumu rüyamda gördüm emziriyodum ve sütüm akıyodu o kadar güzel bi çocuktuki anlatamam simsiyah saçlı bembeyaz yüzü var gülüyo bana

günaydın...

dün kadın vardı temizlendi ev bi güzel...

yastıklarımı komple yıkadım kuruttum...bugunde baya bi posta çamaşır nevresim vs. var...

daha bazanın altını bitiremedim ...başka bi günde onu halledecem...vakumluycam onlarıda...

akşamada iftara misafir...

hiç hazırlığım yok şu an...

Benimde yarın sabah 2. yüklemem var yaa
Off kan alma olayı kabus benim için artık ne yapıcam bilmiyorum.. inatla damardan alıyorlar
50 mg ne kadar çıktı canım?

esra ....

allah razı olsun ya mübdiyi dün yaptık biz...inş..vesile olur..yer gök dua ile sonuçta...

burcum....

gözün aydın canım şeker değerlerin düşmüş baya çok sevindim...hafta sonu tatili işe yaradı galiba...

evet kuzum ödem fena bir şey ben çok muzdarip oldum ödemden ama 2-3 gündür tuzu azattım çok faydası var bir de tabure aldım ofise küçük ayaklarımı ona uzatıyorum arada istersen sen de bir dene...

Tatlımm kıyamam sana, burcu, sen, ben zaten en fazla yaşayanlardanız etkileri, baştan beri bi midemizden çektik, bi ödemden, daha neler bekliyor bizi bilemiyorum valla, bunlarla kalsın inşallah
Bitanem tuzla benim hiç aram olmadı ki,hep tuzsuza yakın yerim yemekleri. Taburem de var bir tane ama ne zaman ayaklarımı uzatıp oturduğumu görseler hemen bi iş çıkarıyorlar, oturamıyorum doğru düzgün
Az kaldı ama izne çıktığımızda bol bol dinlenicez

Canım bana direk ikincisi yapıldı ama 75 mg lık. Artık hastaneler direk bundan yapmaya başlayacakmış duyduğum kadarıyla.

alışveriş canavarları...

var mı bugün aygun butik güzel ciciler...sabah beri bişey alan oldu mu?

benım eve koli yağıyo...neyi ne zaman aldığımı unutuyom artık...beklediğim bişey oluyo o geldı derken başka bişey...her gelenıde parça parça yıkıyom heycandan...bekletmiyom bile....

biz geldiik azcık geçmişi okuyalım dedik ama yok oku oku bitmiyor karnımız acıktı bizim şimdi yemek zamanı bugün yalnız yiyecez bakalım ne bulupta yiyecez yemekten sonra görüşürüz kuzular öpüldünüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…