günaydın...
dün kadın vardı temizlendi ev bi güzel...
yastıklarımı komple yıkadım kuruttum...bugunde baya bi posta çamaşır nevresim vs. var...
daha bazanın altını bitiremedim ...başka bi günde onu halledecem...vakumluycam onlarıda...
akşamada iftara misafir...
hiç hazırlığım yok şu an...
50 mg ne kadar çıktı canım?
esra ....
allah razı olsun ya mübdiyi dün yaptık biz...inş..vesile olur..yer gök dua ile sonuçta...
burcum....
gözün aydın canım şeker değerlerin düşmüş baya çok sevindim...hafta sonu tatili işe yaradı galiba...
alışveriş canavarları...
var mı bugün aygun butik güzel ciciler...sabah beri bişey alan oldu mu?
benım eve koli yağıyo...neyi ne zaman aldığımı unutuyom artık...beklediğim bişey oluyo o geldı derken başka bişey...her gelenıde parça parça yıkıyom heycandan...bekletmiyom bile....
153 çıkmıştı canım çok yüksek değil ama doktor tekrar bakalım dedi
benim de 164 çıktı diyet yapıyormusun canım ben tutamıyorum kendimi ...özellikle meyveye karşı
Benimde yarın sabah 2. yüklemem var yaa
Off kan alma olayı kabus benim için artık ne yapıcam bilmiyorum.. inatla damardan alıyorlar
Tatlımm kıyamam sana, burcu, sen, ben zaten en fazla yaşayanlardanız etkileri, baştan beri bi midemizden çektik, bi ödemden, daha neler bekliyor bizi bilemiyorum valla, bunlarla kalsın inşallah
Bitanem tuzla benim hiç aram olmadı ki,hep tuzsuza yakın yerim yemekleri. Taburem de var bir tane ama ne zaman ayaklarımı uzatıp oturduğumu görseler hemen bi iş çıkarıyorlar, oturamıyorum doğru düzgün
Az kaldı ama izne çıktığımızda bol bol dinlenicez
Canım bana direk ikincisi yapıldı ama 75 mg lık. Artık hastaneler direk bundan yapmaya başlayacakmış duyduğum kadarıyla.
HOŞGELDİN CANIM.. ACELE ETME, YAVAŞ YAVAŞ BİTİR İŞLERİNİ...
aaa geç kaldın be canımm :) biz bitirdik herşeyii. bi sürü ciciler aldık bugün :)
bana da bugün 10lu setim geldi. çok güzel çıktı gerçekten. iyiki almışım
geçmiş olsun kuzum ama dayanacaz bebişler için mecbur...
valla ya ama dün eşimle de konuştuk midem ağrımasında bunların hepsine razıyım dedim evet evde dinlenince geçecek hepsi inşallah:)
güle güle kullan kuzum...
bizim de bebek odamız gelecekti bugün aradılar cumaya sarkıttık eşimin işleri yoğun haftasonu da eksikleri alacağız inşallah zaman yaklaştı mı ne
Selam kızlar, bgün çok yoğunum 1 aydır evde olmayınca temizlik ihtiyacı hat safhada malum....
Yavaş yavaş kendimi yormadan yapıyorum bakalım....
Dün sinemaya gitmiştik aksiyonlu bir filmdi...
Her gümbürtülü seste zavallı yavrum hopladı durdu, eşime göstredim eli karnımdaydı, ooff nolur gösterme içim cızlııyor bi daha böyle gümbürtülü filme gelip çocuğu perişan etmek yok dedik ikimiz de...
geçmiş olsun kuzum ama dayanacaz bebişler için mecbur...
valla ya ama dün eşimle de konuştuk midem ağrımasında bunların hepsine razıyım dedim evet evde dinlenince geçecek hepsi inşallah:)
güle güle kullan kuzum...
bizim de bebek odamız gelecekti bugün aradılar cumaya sarkıttık eşimin işleri yoğun haftasonu da eksikleri alacağız inşallah zaman yaklaştı mı ne
sağol teyzesii...seninde ikinciyee yaparızz inşallahh böylee tütülerrr süslü püslüü yasminimmgünaydın tatlımmmmmelbiseni çok beğendimmmmm kızçene yaptığınnn hamaratt kadın sana tüüt tüü üü maşaalahh
son dakka gölü attı canım benim kii
Hilalimm tütüne bayıldım kuzumm hamarat anniş senianacım bu topikteki kızların hepsi kokoş olacak bakın görün, anneleri çok zevkli hepsinin de
merhabalar kızlar inşallah kuzucuklarınızla beraber iyisinizidir.biz iyiyiz hamdolsun.yarın buluşacaz görüşecez kızımla inşallah.yalnız kızlar bişey soracam şeker yüklemesi aç karnımı yapılıyor ben unuttum valla.
burcu sayesindede ben hafifledimmmmbendeee
Canım gözün aydın az kalmış buluşmanıza. Şeker yüklemesinde de bugün yediklerine dikkat et ve sabah karnına git doktora. Önce açlık kanını alıyorlar çünkü, sonra biraz bekleyip glikoz şurubu veriyorlar sonrasında ne su ne yemek yiyip içemiyorsun ve bir saat sonra kan alıyorlar,sonra tekrar bir saat bekleyip yine kan alıyorlar. 3 saat kadar sürüyor tatlım bu böyle. En son kanını verene kadar hiç bir şey yemiyorsun. Baya uzun sürüyor ama bi kerelik katlanılır
Aynen kuzumm bizim hevesimiz ama ilk kez yaşıyoruz böyle bir şeyiEn güzeli olmasını istiyoruz sonun kadar da hakkımız bence
Ödemlerim geçmedi tatlım hiç, ayaklarım, ellerim,parmaklarım halen uyuşuk ve dolma gibiler
en son kendi doktoruma söyledim, çalışan kadınlarda daha çok oluyor, aslında hamilelik zor bir süreç bol bol dinlenmek uzanmak gerekir ama çalışınca yapamıyorsunuz böyle oluyorsunuz malesef dedi, dişimi sıkacakmışımMagnezyum içmemi önerdi hergün, biraz daha hafifletir belki dedi, içiyorum ama değişiklik yok halen. Amaaaan buna da alıştım canım valla, tüm zor belirtileri yaşasak da yedirdik kendimize, alıştık ya helal olsun bize
günaydın...
dün kadın vardı temizlendi ev bi güzel...
yastıklarımı komple yıkadım kuruttum...bugunde baya bi posta çamaşır nevresim vs. var...
daha bazanın altını bitiremedim ...başka bi günde onu halledecem...vakumluycam onlarıda...
akşamada iftara misafir...
hiç hazırlığım yok şu an...
50 mg ne kadar çıktı canım?
esra ....
allah razı olsun ya mübdiyi dün yaptık biz...inş..vesile olur..yer gök dua ile sonuçta...
burcum....
gözün aydın canım şeker değerlerin düşmüş baya çok sevindim...hafta sonu tatili işe yaradı galiba...
153 çıkmıştı canım çok yüksek değil ama doktor tekrar bakalım dedi
benim de 164 çıktı diyet yapıyormusun canım ben tutamıyorum kendimi ...özellikle meyveye karşı
Selam kızlar, bgün çok yoğunum 1 aydır evde olmayınca temizlik ihtiyacı hat safhada malum....
Yavaş yavaş kendimi yormadan yapıyorum bakalım....
Dün sinemaya gitmiştik aksiyonlu bir filmdi...
Her gümbürtülü seste zavallı yavrum hopladı durdu, eşime göstredim eli karnımdaydı, ooff nolur gösterme içim cızlııyor bi daha böyle gümbürtülü filme gelip çocuğu perişan etmek yok dedik ikimiz de...
bu aradaaaaa haftasonu büyük ihtimalle ev tutuyoruz kızlar... en kötü ihtimal bayramdan önce gelicek eşim. dün bi ev bulduk, çok içimize sindi, sıfır ev, kimse oturmamış daha. eşim de netten baktı baya beğendi... kirası da uygun, annemlere de çok yakınyoğun günler bizi bekliyor
aç gitsen iyi olur canım.
ehhh birkaç gram gitmiştir
canım senin ödemin ileri boyutta belli(( benim kollarımda bişi yok ama kalçama kadar şişiyorum. tabi çalışınca daha zor oluyor. tüm gün masabaşında otursak bile evdeki rahatlığı bulamayız. dediğin gibi alıştık artık.
hoşgeldin canım, ohhh tertemiz bir ev :)))
akşama kolaylıklar diliyorum, bende geçen hafta almadığım misafirleri alıcam perşembeye inşallah.
evet canım değerlerim normal şu an, cumayı bekliyorum doktorumla konuşacam. çok heyecanlıyım :)))
benimde o kadar çıkmıştı canım, geçmiş olsun yine yüksek çıkarsa dert etme evden kendin ölçmeye başlayınca düştüğünü göreceksin.
canım geçmiş olsun. ikinci yüklemeye kadar yapılan diyetin bir faydası yokmuş. yüklemeden sonra çıkan değere göre diyet yap diyor. yüksekse mecbur yapıyorsun zaten.
hoşgeldin canım, bende yavaş yavaş yapıyorum ev işini.
:)))))))) oyyy bebiş ne oluyor demiştir.
Bizimde Karyolamız bu haftaiçi gelecekmiş... Gece rüyama girdi, nereye koyacaktım! sığmıyor! ne yapıcam! diye kabus gördüm
hoşgeldin canımm... nasılsınn?? uzun zamandır yoktun
ahh yavrum yazık bebişe yaaa.. bi daha gitmeyin annesi. benimki sakin ortamları seviyor. ses, gürültü olunca hiç hareket etmiyor... sakin ortamda ise başlıyor oynamaya :) ilginin kendinde toplanmasını mı seviyor ne
sağol canım. iyiki almışım valla :) çok içime sindi.
merak ediyorum odasını.. bize de göster olur mu.
bu aradaaaaa haftasonu büyük ihtimalle ev tutuyoruz kızlar... en kötü ihtimal bayramdan önce gelicek eşim. dün bi ev bulduk, çok içimize sindi, sıfır ev, kimse oturmamış daha. eşim de netten baktı baya beğendi... kirası da uygun, annemlere de çok yakınyoğun günler bizi bekliyor
ahh yavrum yazık bebişe yaaa.. bi daha gitmeyin annesi. benimki sakin ortamları seviyor. ses, gürültü olunca hiç hareket etmiyor... sakin ortamda ise başlıyor oynamaya :) ilginin kendinde toplanmasını mı seviyor ne
esramm çok sevindim canım..hadi inşallahh hayırlısıylaa olur..hem içine sinen bi ev olması hemde annene yakın olması süperrr haberr canımm
geldin bir yerleştireyimde önce bir süre boya kokusunu atmasını bekleyecem kuzum...
esra valla çok sevindim canım ev de çok güzel olmuş bir de annene yakın ne güzel valla maşallahh diyelim
canımmm çok sevindimmm umarım gönlunuzce olurrrrçok çok güzelllll artık istanbula geldğimizde bize çay yaparsın kuzummm
cnımm merktan soruyorum kirası ne kadarr sıfır ev birde istanbul yaa:26:
Ağzından bal damlıyor burcuu
İnşallah benimkide düşer canım inşallahh
zor şu an imkansız hatta zamanla bir mucize olursa ancak...
Benimde yarın sabah 2. yüklemem var yaa
Off kan alma olayı kabus benim için artık ne yapıcam bilmiyorum.. inatla damardan alıyorlar
Şekerler biz yemeğe çıkıyoruz prensesimin karnı acıkmış tepinip duruyor içerde. Öptük çokk
Bizimde Karyolamız bu haftaiçi gelecekmiş... Gece rüyama girdi, nereye koyacaktım! sığmıyor! ne yapıcam! diye kabus gördüm
sağol teyzesii...seninde ikinciyee yaparızz inşallahh böylee tütülerrr süslü püslüü yasminimm
tatlım mirayımmmmm...sağol teyzesii..sende yap kızz kuzunaaa..pek kolaymış valla...akşam eşim yoktu evde yalnızdım...oturdugum yerde yaptım...hemencecikk bittii
Ayyy bilmem ki kuzum yapabilir miyim ki :44: Kolaya da benziyor, izne çıkayım bir sürü boş vaktimiz olacak denerim ben de be yaaasağol teyzesii...seninde ikinciyee yaparızz inşallahh böylee tütülerrr süslü püslüü yasminimm
tatlım mirayımmmmm...sağol teyzesii..sende yap kızz kuzunaaa..pek kolaymış valla...akşam eşim yoktu evde yalnızdım...oturdugum yerde yaptım...hemencecikk bittii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?