ayy sağol canım.. annemlere yürüyüş mesafesinde o kadar yakın :) bebişi arabaya koyup rahat rahat giderim anneciğime
valla sağol canım.. dua günümde hepiniz dua ettiniz ya, çok şükür açıldı önümüz
ayy ben sana börekler açarım pastalar yaparım bebeğimmmmmm...
canım içinden kiracı çıkmış, adam bütün evi tekrar yaptırmış. mutfağını yenilemiş, banyosunu, boyalarını laminantını falan. 3+1 120m2 750 dedi. eşim 700e indirdi :) sahibinden bi de :)
Ev tutmanıza çok sevindim, oh rahatlıyorsun sonunda....
Sorma annemin yanındaydım bize öyle iyi bakmış ki 4 kilo almışız felaket, doktor kesin diyet verecek bize....
Bir de şeker yüklememiz var battık resmen....
Kuzucuğumu üzmem bundan sonra.... yok öyle gürültülü film falan...
waooowwww sırt dekoltesiii huhuuuuu
kocişim bana şimdiden kapalı giyinki kızımız alışsın diyorr
güle güle kullanın kuzum sığardır ya ölçmüşsünüzdür:)
geldin bir yerleştireyimde önce bir süre boya kokusunu atmasını bekleyecem kuzum...
esra valla çok sevindim canım ev de çok güzel olmuş bir de annene yakın ne güzel valla maşallahh diyelim
aç gitsen iyi olur canım.
ehhh birkaç gram gitmiştir
canım senin ödemin ileri boyutta belli(( benim kollarımda bişi yok ama kalçama kadar şişiyorum. tabi çalışınca daha zor oluyor. tüm gün masabaşında otursak bile evdeki rahatlığı bulamayız. dediğin gibi alıştık artık.
hoşgeldin canım, ohhh tertemiz bir ev :)))
akşama kolaylıklar diliyorum, bende geçen hafta almadığım misafirleri alıcam perşembeye inşallah.
evet canım değerlerim normal şu an, cumayı bekliyorum doktorumla konuşacam. çok heyecanlıyım :)))
benimde o kadar çıkmıştı canım, geçmiş olsun yine yüksek çıkarsa dert etme evden kendin ölçmeye başlayınca düştüğünü göreceksin.
canım geçmiş olsun. ikinci yüklemeye kadar yapılan diyetin bir faydası yokmuş. yüklemeden sonra çıkan değere göre diyet yap diyor. yüksekse mecbur yapıyorsun zaten.
hoşgeldin canım, bende yavaş yavaş yapıyorum ev işini.
:)))))))) oyyy bebiş ne oluyor demiştir.
Tatlımm hadi gözünüz aydın inşallah bu sefer ki olur da ev arama çilenizden kurtulmuş olursunuz. :) İlk tanıştığımızda konyaya gitme durumun vardı istanbula yerleşme gibi bi konu çok uzak geliyordu sana ama bak, prensesin yine kısmetliymiş annesinin istediği gibi oldu herşey. Artık 3 kişilik yuvanızda mutlu mutlu oturacaksınız
Ayyy bilmem ki kuzum yapabilir miyim ki :44: Kolaya da benziyor, izne çıkayım bir sürü boş vaktimiz olacak denerim ben de be yaaa
ayy kurban olsunlarrr kenyalı geline bak sennn heleeee
bence iyi canımmm bizim burada bilee fiyatlar öyle kii içi yapılıymışş inşAllah hayırlıyla olurr
ben geldimmmm
ama canım sıkkın geldim annemin orda ki polikiniğe muayene oldum şeker sonucunu gösterdim gayet güzel dedi bana sonra bebeği kontrol ettirdik ve amniyon sıvısında azalma olduğu söyledi radyoloji uzmanı canım sıkıldı benim buna yaaa..
ben ne yaptımda su azaldı acaba..
tahlil sonuçları çıktığında dr gösterecem ne diyecek bakalım..
benim sevgili doktorum tatile çıkacak zamanı buldu o olsaydı daha rahat olurdum
sağol canımm.. inşallah rahatlıcaz canım az kaldı...
ohh maşallah 4 kilo baya fazlaymış :) anne yanında olunca öyle oluyo.. hiç bişi yapmıyosun paso yemek ve yatış
aayyy seninki nasıl düşünmüş bunu
burcu sağol canım. evet az kaldı, bizim yerleşme toptan olucak hem biz yerleşicez hem kızımız... Allahtan annemler yanımda. bana hiç bişi yaptırmazlar... ben kendi eşyalarımla uğraşırım sadece :)
sağol canımm.. inşallah rahatlıcaz canım az kaldı...
ohh maşallah 4 kilo baya fazlaymış :) anne yanında olunca öyle oluyo.. hiç bişi yapmıyosun paso yemek ve yatış
aayyy seninki nasıl düşünmüş bunu
burcu sağol canım. evet az kaldı, bizim yerleşme toptan olucak hem biz yerleşicez hem kızımız... Allahtan annemler yanımda. bana hiç bişi yaptırmazlar... ben kendi eşyalarımla uğraşırım sadece :)
ben geldimmmm
ama canım sıkkın geldim annemin orda ki polikiniğe muayene oldum şeker sonucunu gösterdim gayet güzel dedi bana sonra bebeği kontrol ettirdik ve amniyon sıvısında azalma olduğu söyledi radyoloji uzmanı canım sıkıldı benim buna yaaa..
şaşırmadım bu kvalidelereeekıyamam sana ben yaaa
niltt canımmm canını sıkmaaa dediğinde birşey yokk ama alınır işteee ne diceksinnn
niltt seni ve eşini rüyamda gördüm hatırlamıyorum çok ama güzeldi
enemmm kayınvalideye bakkk nasıl triplere girmiş
ben geldimmmm
canım hoşgeldinnn sıkma canını bol bol su iç bakalım neden olur kiiine zaman dönüyor tatilden
niye düşünemesin kızzz :26::26::26:
dr agustos ayı boyunca yokcanım hoşgeldin. hergün 3 litre su içiyomusun peki?? çay kahve ve asitli gıdalar da vücuttaki su miktarını azaltır, dikkat ediyo musun?
inşallah önemli bi sorun çıkmaz canım.ne zaman geliyo doktorun?
canım benımde bugun spider manli sweetım le organık şu sende begenmıştın ya yeşiilli kelebekli eldiven şapka set onalr geldi...malları çok güzel çok begendım bende iyiki almışım....çok mutlu oluyorum böyle...bazen mağazaya gidip o kadar yorulup bişey bulamadan geldğim oluyor...böyle oturdugum yerden alıpta güzel çıkması çok sevindirici...inş..alışverişlerimşz hep böyle güzel bereketli olur...herkesın aldığı içine sinsin.HOŞGELDİN CANIM.. ACELE ETME, YAVAŞ YAVAŞ BİTİR İŞLERİNİ...
aaa geç kaldın be canımm :) biz bitirdik herşeyii. bi sürü ciciler aldık bugün :)
bana da bugün 10lu setim geldi. çok güzel çıktı gerçekten. iyiki almışım
alhamdülilllah canıum çok sevındırıcihoşgeldin canımm... nasılsınn?? uzun zamandır yoktun
ahh yavrum yazık bebişe yaaa.. bi daha gitmeyin annesi. benimki sakin ortamları seviyor. ses, gürültü olunca hiç hareket etmiyor... sakin ortamda ise başlıyor oynamaya :) ilginin kendinde toplanmasını mı seviyor ne
sağol canım. iyiki almışım valla :) çok içime sindi.
merak ediyorum odasını.. bize de göster olur mu.
bu aradaaaaa haftasonu büyük ihtimalle ev tutuyoruz kızlar... en kötü ihtimal bayramdan önce gelicek eşim. dün bi ev bulduk, çok içimize sindi, sıfır ev, kimse oturmamış daha. eşim de netten baktı baya beğendi... kirası da uygun, annemlere de çok yakınyoğun günler bizi bekliyor
demekki diyet çok işe yarıyor canım...senlen diyet yapa yapa baya çıtır hamile olacaz desene....ben senın kadar olamam ama...yınede güzel...ama benım emzirme dönemınde karbon hıdratlı beslenme hayallerım var...aç gitsen iyi olur canım.
ehhh birkaç gram gitmiştir
canım senin ödemin ileri boyutta belli(( benim kollarımda bişi yok ama kalçama kadar şişiyorum. tabi çalışınca daha zor oluyor. tüm gün masabaşında otursak bile evdeki rahatlığı bulamayız. dediğin gibi alıştık artık.
hoşgeldin canım, ohhh tertemiz bir ev :)))
akşama kolaylıklar diliyorum, bende geçen hafta almadığım misafirleri alıcam perşembeye inşallah.
evet canım değerlerim normal şu an, cumayı bekliyorum doktorumla konuşacam. çok heyecanlıyım :)))
benimde o kadar çıkmıştı canım, geçmiş olsun yine yüksek çıkarsa dert etme evden kendin ölçmeye başlayınca düştüğünü göreceksin.
canım geçmiş olsun. ikinci yüklemeye kadar yapılan diyetin bir faydası yokmuş. yüklemeden sonra çıkan değere göre diyet yap diyor. yüksekse mecbur yapıyorsun zaten.
hoşgeldin canım, bende yavaş yavaş yapıyorum ev işini.
:)))))))) oyyy bebiş ne oluyor demiştir.
canım geçmiş olsun...benımde amnıyon sıvım fazla...ben geldimmmm
ayy sağol canım.. annemlere yürüyüş mesafesinde o kadar yakın :) bebişi arabaya koyup rahat rahat giderim anneciğime
canım içinden kiracı çıkmış, adam bütün evi tekrar yaptırmış. mutfağını yenilemiş, banyosunu, boyalarını laminantını falan. 3+1 120m2 750 dedi. eşim 700e indirdi :) sahibinden bi de :)
ben mucizelere inanırımmmhaticem yaa oyunbozancılık yok yapçezz
neden 2. kuzuu ?
afiyet olsunnn
ölçmüşsünüzdür heralde ? ölçmedin mi yoksa :)
hadi bakalım inş. olurrrrrrrrrrr
aminnnnn bi taneciğimmmmmmm
ne yalan söyliyim ölçmedik tatlım
Kafam kızdı gittim aldım o kadar yani
ben geldimmmm
hoşgeldin canımm... nasılsınn?? uzun zamandır yoktun
ahh yavrum yazık bebişe yaaa.. bi daha gitmeyin annesi. benimki sakin ortamları seviyor. ses, gürültü olunca hiç hareket etmiyor... sakin ortamda ise başlıyor oynamaya :) ilginin kendinde toplanmasını mı seviyor ne
bu aradaaaaa haftasonu büyük ihtimalle ev tutuyoruz kızlar... en kötü ihtimal bayramdan önce gelicek eşim. dün bi ev bulduk, çok içimize sindi, sıfır ev, kimse oturmamış daha. eşim de netten baktı baya beğendi... kirası da uygun, annemlere de çok yakınyoğun günler bizi bekliyor
ben mucizelere inanırımmmhaticem yaa oyunbozancılık yok yapçezz
neden 2. kuzuu ?
afiyet olsunnn
ölçmüşsünüzdür heralde ? ölçmedin mi yoksa :)
hadi bakalım inş. olurrrrrrrrrrr
aminnnnn bi taneciğimmmmmmm
ne yalan söyliyim ölçmedik tatlım
Kafam kızdı gittim aldım o kadar yani
ben geldimmmm
hoşbuldumHoşgeldin canım.. Sıvı tüketimiyle o sorun aşılamıyormu ? pek bilgim yokta o nedenle soruyorum.. Ama bozma moralini daha çok var düzelir...
Bende de az önce kasılma oldu dakika tuttum 2 dak. sürdü.. ama şimdi iyiyim.. Bu kötü bişeymi ? yoksa normalmi ?
hoşgeldin canımm... nasılsınn?? uzun zamandır yoktun
Sorma canım yaa bi de surat yapsam falan derim ki kadın haklı ben hatalıyım derim,her zaman nasılsam öyleydim,anneme nasılsam da öyleyim,amaaan kendisi bilir ben kimseye küsmem küsen insanlara da hiç tahammül edemem çocuk gibi
Ayyy canııım çok merak ettim iyi çok güzelse sevindim bak şimdi :)))
kız sorma bende dünden beri kendimi sorgulayıp duruyorum ben naaptım acaba diye,gittikten sonra dün karnım bir kasıldı bebişim nasıl canımı acıttı anlatamam o kadar gerilmişim.
Aman eşim takmıyor önemli olan o benim için yeter ki onu üzecek bişey yapmayalım da,biliyor anasının küskünlüğünü,atarlı ergen gibi
dr agustos ayı boyunca yok
ay çok sevindim canım benim hayırlı olsun inşallah
bulemsu canım benim ya benimde şu sıra korkum o böle tuvaletten sonra bir anda bi su sızıo yani su gibi ya böbrek genişlemesinden dolayı bebek baskı yapıo demişlerdi tam anlamıyla idrar boşaltamıyorum yada başka bişi doktora sormaya da korkuyorum tüm kontrollerde normal çıkıyor bakalım kontrolümüz haftaya umarım bir problem yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?