2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ayy kurban olsunlarrr kenyalı geline bak sennn heleeee

bence iyi canımmm bizim burada bilee fiyatlar öyle kii içi yapılıymışş inşAllah hayırlıyla olurr

sağol canımm.. inşallah rahatlıcaz canım az kaldı...
ohh maşallah 4 kilo baya fazlaymış :) anne yanında olunca öyle oluyo.. hiç bişi yapmıyosun paso yemek ve yatış

waooowwww sırt dekoltesiii huhuuuuu

kocişim bana şimdiden kapalı giyinki kızımız alışsın diyorr

aayyy seninki nasıl düşünmüş bunu

burcu sağol canım. evet az kaldı, bizim yerleşme toptan olucak hem biz yerleşicez hem kızımız... Allahtan annemler yanımda. bana hiç bişi yaptırmazlar... ben kendi eşyalarımla uğraşırım sadece :)

Son düzenleme:

ne yalan söyliyim ölçmedik tatlım
Kafam kızdı gittim aldım o kadar yani

Anneannemiz 1 ayda 4 kilo aldırınca göbüşümüz iyice çıktı
Eskisi kadar çevik değilim artık..

ben geldimmmm
ama canım sıkkın geldim annemin orda ki polikiniğe muayene oldum şeker sonucunu gösterdim gayet güzel dedi bana sonra bebeği kontrol ettirdik ve amniyon sıvısında azalma olduğu söyledi radyoloji uzmanı canım sıkıldı benim buna yaaa..
ben ne yaptımda su azaldı acaba..
tahlil sonuçları çıktığında dr gösterecem ne diyecek bakalım..
benim sevgili doktorum tatile çıkacak zamanı buldu o olsaydı daha rahat olurdum

nasıl hatırlıyosun yaa maşallah evet ist. ihtimali hiç yoktu, kızımızın şansına kenya şansımız hiç kalmadı

aminn inşallahh... o kadar hevesliyim kiii... hem ilk defa anne olucam hem de sanki ilk defa evlenicekmişim gibi

ayy kurban olsunlarrr kenyalı geline bak sennn heleeee

bence iyi canımmm bizim burada bilee fiyatlar öyle kii içi yapılıymışş inşAllah hayırlıyla olurr

kötüyüm ben kötüyümm

canım çok çok iyi. ben 900ü gözden çıkarmıştım. kaldı ki ev bulamıyoduk. sana mesaj attım buarada.

canım hoşgeldinnn sıkma canını bol bol su iç bakalım neden olur kiii ne zaman dönüyor tatilden

niye düşünemesin kızzz :26::26::26:

bizim ev hikayemizde aynıydı biliyormusun esra
evin içini mimar yenilemiiş sahibi direkt aracısız ilana koymuştu.. Eşim aradı evin sahibi ben göreyim diye direkt anahtarı vermiş eşime.. Eşin görsün beğensin öyle konuşalım demiş.. Tuttuk şimdi içinde yaşıyoruz ve gayette keyifli
Umarım sizde sıkıntısız tasasız tutar evinizi oturursunuz canım

canım hoşgeldin. hergün 3 litre su içiyomusun peki?? çay kahve ve asitli gıdalar da vücuttaki su miktarını azaltır, dikkat ediyo musun?
inşallah önemli bi sorun çıkmaz canım.ne zaman geliyo doktorun?

şaşırmadım bu kvalidelereee kıyamam sana ben yaaa
niltt canımmm canını sıkmaaa dediğinde birşey yokk ama alınır işteee ne diceksinnn

Sorma canım yaa bi de surat yapsam falan derim ki kadın haklı ben hatalıyım derim,her zaman nasılsam öyleydim,anneme nasılsam da öyleyim,amaaan kendisi bilir ben kimseye küsmem küsen insanlara da hiç tahammül edemem çocuk gibi

niltt seni ve eşini rüyamda gördüm hatırlamıyorum çok ama güzeldi

Ayyy canııım çok merak ettim iyi çok güzelse sevindim bak şimdi :)))
enemmm kayınvalideye bakkk nasıl triplere girmiş

kız sorma bende dünden beri kendimi sorgulayıp duruyorum ben naaptım acaba diye,gittikten sonra dün karnım bir kasıldı bebişim nasıl canımı acıttı anlatamam o kadar gerilmişim.
Aman eşim takmıyor önemli olan o benim için yeter ki onu üzecek bişey yapmayalım da,biliyor anasının küskünlüğünü,atarlı ergen gibi

Hoşgeldin canım.. Sıvı tüketimiyle o sorun aşılamıyormu ? pek bilgim yokta o nedenle soruyorum.. Ama bozma moralini daha çok var düzelir...

Bende de az önce kasılma oldu dakika tuttum 2 dak. sürdü.. ama şimdi iyiyim.. Bu kötü bişeymi ? yoksa normalmi ?

canım hoşgeldinnn sıkma canını bol bol su iç bakalım neden olur kiii ne zaman dönüyor tatilden

niye düşünemesin kızzz :26::26::26:

canım hoşgeldin. hergün 3 litre su içiyomusun peki?? çay kahve ve asitli gıdalar da vücuttaki su miktarını azaltır, dikkat ediyo musun?
inşallah önemli bi sorun çıkmaz canım.ne zaman geliyo doktorun?
dr agustos ayı boyunca yok

canım benımde bugun spider manli sweetım le organık şu sende begenmıştın ya yeşiilli kelebekli eldiven şapka set onalr geldi...malları çok güzel çok begendım bende iyiki almışım....çok mutlu oluyorum böyle...bazen mağazaya gidip o kadar yorulup bişey bulamadan geldğim oluyor...böyle oturdugum yerden alıpta güzel çıkması çok sevindirici...inş..alışverişlerimşz hep böyle güzel bereketli olur...herkesın aldığı içine sinsin.

alhamdülilllah canıum çok sevındırıci

demekki diyet çok işe yarıyor canım...senlen diyet yapa yapa baya çıtır hamile olacaz desene....ben senın kadar olamam ama...yınede güzel...ama benım emzirme dönemınde karbon hıdratlı beslenme hayallerım var...

canım geçmiş olsun...benımde amnıyon sıvım fazla...

çok uygun valla ankarada uçuk fiyatlar ve ev bulamıyorsun arkadaşım 3 aydır arıyor...

mucize olursa yapacağız kuzum...

amaniiiiiiiii inş olur kuzum :)

canım benim bugün sen geçiyordun aklımdan mail atayım diyordum tam... kıyamam kuzum.. bende de erken doğum riski var canım dün bir arkadaşla konuşuyorduk aynen dediğin durum başından geçmiş ve doktor ayaklarını uzatarak yatacaksın hiç kalkmayacaksın ve bol su içeceksin 1 hafta sonra tekrar bakacağım ona göre bir şeyler yaparız demiş. sen de uzan bol bol su iç doktorun gelen kadar...

ay çok sevindim canım benim hayırlı olsun inşallah

bulemsu canım benim ya benimde şu sıra korkum o böle tuvaletten sonra bir anda bi su sızıo yani su gibi ya böbrek genişlemesinden dolayı bebek baskı yapıo demişlerdi tam anlamıyla idrar boşaltamıyorum yada başka bişi doktora sormaya da korkuyorum

çok uygun valla ankarada uçuk fiyatlar ve ev bulamıyorsun arkadaşım 3 aydır arıyor...

mucize olursa yapacağız kuzum...

amaniiiiiiiii inş olur kuzum :)

canım benim bugün sen geçiyordun aklımdan mail atayım diyordum tam... kıyamam kuzum.. bende de erken doğum riski var canım dün bir arkadaşla konuşuyorduk aynen dediğin durum başından geçmiş ve doktor ayaklarını uzatarak yatacaksın hiç kalkmayacaksın ve bol su içeceksin 1 hafta sonra tekrar bakacağım ona göre bir şeyler yaparız demiş. sen de uzan bol bol su iç doktorun gelen kadar...

hoşbuldum nette bakıyorum şimdide sıvı tüketimiyle alaksı yok diyende var var diyende var sıvı azaldığında bebek sıkıntıya giriyor kalbde sorun yaşanıyor ve acil sezeryan oluyor komsum yaşadı ondan dolayı biliyorum canımda ondan sıkıldı günsüz bebeği büyütmesi çok zor oluyorr
senin yaşadığın ağrı ay gün sancısı canım geçen gün bende yaşadım yaşayan arkadaşlarda var normal yanii..

ay çok sevindim canım benim hayırlı olsun inşallah

bulemsu canım benim ya benimde şu sıra korkum o böle tuvaletten sonra bir anda bi su sızıo yani su gibi ya böbrek genişlemesinden dolayı bebek baskı yapıo demişlerdi tam anlamıyla idrar boşaltamıyorum yada başka bişi doktora sormaya da korkuyorum tüm kontrollerde normal çıkıyor bakalım kontrolümüz haftaya umarım bir problem yoktur

canım geelmişşşş

sallaaaa cadolozlarııı

anlamakta güçlük çekeriz heppp değişmezler anacım

dr agustos ayı boyunca yok

canımm cebi yok mu ara durumu bildirr

kuzum saçmalama neden korkuyorsun sor lütfen korkma ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…