evet kuzum ben alıyorum bebek odası...bugun sipariş vericez...20-25günden geliyormuş...
işte bu:
Eki Görüntüle 488037
görselden farkı şu ki: oyuncak sandıgı yokbizde ya oyuncank sandıgı alıcazz ihtiyaca göre yada yaptırcazz
anne yanına koyulaack beşiğimi: şöyle almayı düşünüyordum ama vezgeçtim:Eki Görüntüle 488050
çünkü çok kontrolsüz ve tehlikeli geldi bana...bi o yana bi bu yana sallanıyorr:44:
bende yine güpürlü olsunn istediğim için şundan alcam inşallah..onuda bu hafta sipariş vercezz..
Eki Görüntüle 488059
zeynepb kullanıcısından alıntı
kızlar bıde mermerşahi kumaş var bılgınız varmı?
ablamlar almıslardı kızlar ıcın. havlunun yada bornozun ıcıne koyuyosun. yada once mermerşahi kumasa sarıyosun bebegı ıncecık bı kumas zaten tul gıbı sonrasında havlusuna sarıyosun. benım yıgenımın cıldı bornozdan tahrıs olmustu ılk zamanlar doktoru soylemıstı havlu gıbı sert seyler bazen bebeklerı tahrıs edebılır mermerşahi alın dıye. belkı benımkınede dokunur alıyım bende bulunsun ewde dedım.
tatlım annemle bende aldık mermerşahi kumaşından 1,5 metre bebek havlusunun içine koyuyosun önce bebişi ona sonrada havluya sarıyosun cildi tahriş olmuyo.bide ayrıca ağız bezi yapmak için aldık.anacım şimdi onların kenarlarını oyalıyomuş :1rolleyes:
sağol canımmm....
senden ayrılcak mıyız yani
ohh maşallahhh kocişine...seviyorum böyle anlayışlı duyarlı insanları
nilciğimm hoşgeldin canım...bugun daha iyi olmana sevindim canım..kocişinin ellerine sağlık.iyi baksın sana
tüühhh yaaa kötü olmuşş pcnin düştüğü, eee tamirdeykenn biz napcazz sensizz şekerimm?:44:
canım oda takımı çok güzelmiş güle güle kullansın bebeğinn...
beşik seçimin de gayet güzelmiş...çok beğendim canım. yanında çok yatırmıcaksın heralde...5-6 ay sığar bu beşiğe çünkü.
mermerşahını ilk defa duyuyorum ama chicconun havlusu çok yumuşak ben 2 tane aldım o yuzden...evdekı 2 tanede sert çünkü...chiccoyu bakın dokunun..ben çok beğendim bambu havlulardan da yumuşak...
esram bakıyom hemen senın verdiğin siteye...
neler aldın ayrıntılı yazsana...
8 aya kadar sığıyormuşş bebekler bu beşiğe kuzum..demonte bi beşik...kızım için kullandıktan sonra kaldırcazz..diğer güpürlüler demontede değil...
daha sonra park yatak alıcazz..2 yaşına kadar yatırcam Allahın izniylee yanımdaasırf içimde kalamsın diye alacağızz bu beşiktenn
bende oyle gezmeye basladım ıste pekı bu durum erken doguma neden olabılıyomuymus doktorun oyle bısey dedı mı sana:26:inşş gönlüne göre olur hersey canımmm
çatı ağrım var canım elimle tutup geziyorum bazen evde sünnet çocuğu gibi eşim diyor ne zamn düzelecek bu çocuk diye yataktan bile kalkamıyorum bebeğin çatıma yaptığı baskıdan dolayı
dene canım söylediğimi bana bunu söyleyen ebe 40 yıllık ebelik yapan bir ebeydi doğumumda onda olmuştu ve hiç bilememiştim nasıl doğdu büşra
canım büşram az çok iş yapıyor onun yardımıyla çok yorulmadan yapacam bişeyler iyi değilim evet ama işlerde yapılmayı bekliyorlar maleseff
evet canım cın bebe sudemınkıd egeldı demekkı bızım ıkımızın aynı bende battanıye almıstım ve bıakc ufak sey ıstesağol canım tam ben de ters bir mail atacaktım iyi oldu bilgilendirdiğin cin bebe ürünleri değil mi seninki de ? arkadaşımınki geldi o battaniye istemişti ben 5 parça aldım gelmedi. iyi olmana sevindim canım bu arada tabi lavinyanında ya lavinya biz tam kaç aylığız şimdi?
ya kızlar ben bornoz tk almıştım geldi bugün müdürem gördü havlu olarak mermerşahi kumaş kullan dedi bilgisi olan var mı?
Ya valla bilmiyorum ki eşim araştırıyordu teknik servislerini bu 2.haşat pc miz yaa ne beceriksizim
sorma canım eşim maaşallah diyeyim hamileliğim süresince hep hassas davrandı,alıştırıyorum bak doğumdan sonra da isterim bu ilgiyi diye ,o zaman ben oğlumla ilgilenirim diyo
h.bulduk tatlımmm,ya valla bende gitmesinden yana değilim şu an o kadar komik ki ekranın 3/1 i bembeyazkoltuğun kenarına koymuştum,elim dokununca çat yerde..halletmeye çalışıcam,sizden ayrı kalmak istemiyorummmm...
Ya valla bilmiyorum ki eşim araştırıyordu teknik servislerini bu 2.haşat pc miz yaa ne beceriksizim
sorma canım eşim maaşallah diyeyim hamileliğim süresince hep hassas davrandı,alıştırıyorum bak doğumdan sonra da isterim bu ilgiyi diye ,o zaman ben oğlumla ilgilenirim diyo
h.bulduk tatlımmm,ya valla bende gitmesinden yana değilim şu an o kadar komik ki ekranın 3/1 i bembeyazkoltuğun kenarına koymuştum,elim dokununca çat yerde..halletmeye çalışıcam,sizden ayrı kalmak istemiyorummmm...
8 aya kadar sığıyormuşş bebekler bu beşiğe kuzum..demonte bi beşik...kızım için kullandıktan sonra kaldırcazz..diğer güpürlüler demontede değil...
daha sonra park yatak alıcazz..2 yaşına kadar yatırcam Allahın izniylee yanımdaasırf içimde kalamsın diye alacağızz bu beşiktenn
canım hepsi çok güzel ya güle güle kullansın benim oda takımıda geldi ama yerleştiremedim bile içimde kaldıiş yapamıyorumda
mermerşahını ilk defa duyuyorum ama chicconun havlusu çok yumuşak ben 2 tane aldım o yuzden...evdekı 2 tanede sert çünkü...chiccoyu bakın dokunun..ben çok beğendim bambu havlulardan da yumuşak...
esram bakıyom hemen senın verdiğin siteye...
neler aldın ayrıntılı yazsana...
hayır canım hacı şakiri iade ettim yerıne dalin sıvı aldım bıde dalan rox sabun tozu...ıkısıın kullanıyorum..
ah kuzum senınde mı cin bebeler gelmedi...ya benımki geldi cin bebeler....ürünlerimi tedarik edemediler aceba...ben basit şeyler aldım ağız mendili,eldiven,şapka patik....şapkayla patik aman aman değil ama eldivenle ağız mendıllerı ıyı....
nerden aldın kaça aldın alışveriş canavarı esra....
arzuuuuuuuuuuuu bebessi battaniyem geldi vipden bugün çok güzel sana ve yarene kocaman teşekkürler..........sayenızde aldıydım...
Oda takımın geldi ve biz göremiyoruz öyle miiiiiiiii
kendini iyi hissettigin ilka foto istiorum kuzum senden olur mu ?
canım hepsi çok güzel ya güle güle kullansın benim oda takımıda geldi ama yerleştiremedim bile içimde kaldıiş yapamıyorumda
bebişler doğunca papucumuz dama atılabilir :)
eşim yanımda değil ama varlığını öyle güzel hissettiriyo ki Allah razı olsun ondan... ama daha şimdiden çok kıskanıcaksın, aşk yaşıcaz biz kızımla diyoray bi de ben alışkınım eşimin bana bebeğim demesine... bundan sonra gerçek bebeğim geliyo, artık ona söylerim diyo... sanırım kıskanabilirim
Canımmm iyi olmana sevindimmm
senin eşinde benimki gibi ne kadar anlayışlı, yardımcı ve hoşgörülü
Allah onları başımızdan eksik etmesin!
sağol teyzesi...bebeğim sen kendine iyi bak...düzelince içine sine sinee yerleştirirsinn haticem...:26:
çokhoş canım...ahşap beşiğe bende bayılıyorum ama yer sorunu var...evet kuzum ben alıyorum bebek odası...bugun sipariş vericez...20-25günden geliyormuş...
işte bu:
Eki Görüntüle 488037
görselden farkı şu ki: oyuncak sandıgı yokbizde ya oyuncank sandıgı alıcazz ihtiyaca göre yada yaptırcazz
anne yanına koyulaack beşiğimi: şöyle almayı düşünüyordum ama vezgeçtim:Eki Görüntüle 488050
çünkü çok kontrolsüz ve tehlikeli geldi bana...bi o yana bi bu yana sallanıyorr:44:
bende yine güpürlü olsunn istediğim için şundan alcam inşallah..onuda bu hafta sipariş vercezz..
Eki Görüntüle 488059
kuzum senın ev kaç metrekare 3 tane beşik birden önce ahşap sonra park sonra büyüyen.....8 aya kadar sığıyormuşş bebekler bu beşiğe kuzum..demonte bi beşik...kızım için kullandıktan sonra kaldırcazz..diğer güpürlüler demontede değil...
tatlım e bebek bana pahalı geliyo nedense...diğer siteler e- bebkten daha ucuz sanki....kıyaslama yaparken sadece e- bebğe bakma bence....ama sebamed şampuan gerçekten çok uygun verdiğin sitede emınounde bıle 22,5 dıyolardı düşün....sebamed şampuan, bebe yağı, losyon
bebedor tırnak makası
avent biberon
lansinoh göğüs kremi aldım canım...
e-bebek ile karşılaştırdım, fiyatı uygun olanları aldım, diğer alınacakları da haftasonu e-bebek mağazasından alıcaz inşallah.
canım güle güle kullanın yumusacık deıl mı
ben senden cok once aldım hal agelemdı batatneıyemızve senınkınden olanı daha cok begenmıstım desenlı dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?