2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım oda takımı çok güzelmiş güle güle kullansın bebeğinn...

beşik seçimin de gayet güzelmiş...çok beğendim canım. yanında çok yatırmıcaksın heralde...5-6 ay sığar bu beşiğe çünkü.

mermerşahını ilk defa duyuyorum ama chicconun havlusu çok yumuşak ben 2 tane aldım o yuzden...evdekı 2 tanede sert çünkü...chiccoyu bakın dokunun..ben çok beğendim bambu havlulardan da yumuşak...

esram bakıyom hemen senın verdiğin siteye...
neler aldın ayrıntılı yazsana...

sağol canımmm....
senden ayrılcak mıyız yani
ohh maşallahhh kocişine... seviyorum böyle anlayışlı duyarlı insanları

Ya valla bilmiyorum ki eşim araştırıyordu teknik servislerini bu 2.haşat pc miz yaa ne beceriksizim

sorma canım eşim maaşallah diyeyim hamileliğim süresince hep hassas davrandı,alıştırıyorum bak doğumdan sonra da isterim bu ilgiyi diye ,o zaman ben oğlumla ilgilenirim diyo

h.bulduk tatlımmm,ya valla bende gitmesinden yana değilim şu an o kadar komik ki ekranın 3/1 i bembeyaz koltuğun kenarına koymuştum,elim dokununca çat yerde..halletmeye çalışıcam,sizden ayrı kalmak istemiyorummmm...

8 aya kadar sığıyormuşş bebekler bu beşiğe kuzum..demonte bi beşik...kızım için kullandıktan sonra kaldırcazz..diğer güpürlüler demontede değil...

daha sonra park yatak alıcazz..2 yaşına kadar yatırcam Allahın izniylee yanımdaa sırf içimde kalamsın diye alacağızz bu beşiktenn

sebamed şampuan, bebe yağı, losyon
bebedor tırnak makası
avent biberon
lansinoh göğüs kremi aldım canım...
e-bebek ile karşılaştırdım, fiyatı uygun olanları aldım, diğer alınacakları da haftasonu e-bebek mağazasından alıcaz inşallah.

Kızlar ablam duvarımda paylaşmış ben dayanamam bu müziklere acaip oynayasım gelir,bi de okul yıllarım aklıma gelir bayılırım..

roman seven oynasın hadiii coşalımmm :)))

[video=youtube;NkUU57xFBVg]http://www.youtube.com/watch?v=NkUU57xFBVg&feature=share[/video]

Hilalcim takım çok şık..
benim kafamda da buna benzer bi model var ama henüz net degil..
tabi herşeyi kabataslak düşündük,
odamızın rengi pembe olacak, bebek odası takımımız krem rengi olacak
perde ve halımız pembeli çiçekli olabilir..
prensesler gibi bi oda düşünüyorum kızıma
oyyy cok heyecanlı yaaa

gerçekten çok güzeller canım. Kalmasın içinde... Güle güle kullanın inşallahh...
Teyzem dekoratif olarak salonuna koymuştu köşe bi yere.. çok ta tatlı duruyodu :)

bende oyle gezmeye basladım ıste pekı bu durum erken doguma neden olabılıyomuymus doktorun oyle bısey dedı mı sana:26:
evet canım cın bebe sudemınkıd egeldı demekkı bızım ıkımızın aynı bende battanıye almıstım ve bıakc ufak sey ıste
ya kızlar ben bornoz tk almıştım geldi bugün müdürem gördü havlu olarak mermerşahi kumaş kullan dedi bilgisi olan var mı?

canım aslında dogru benım annemde banyo havlusunun ıcıne o tülbentlerden koyuyodu bebegı yıakyınca ıkısıne bırdne sarıyoduk tülbet yumusak oluyo suyu dah arahat emıyo onla heryerını kurulayıp oyle sarmıs oluyoduk havlusuna havlusu ıslanmamıs oluyodu yanı

Canımmm iyi olmana sevindimmm
senin eşinde benimki gibi ne kadar anlayışlı, yardımcı ve hoşgörülü
Allah onları başımızdan eksik etmesin!

Son düzenleme:

bebişler doğunca papucumuz dama atılabilir :)
eşim yanımda değil ama varlığını öyle güzel hissettiriyo ki Allah razı olsun ondan... ama daha şimdiden çok kıskanıcaksın, aşk yaşıcaz biz kızımla diyor ay bi de ben alışkınım eşimin bana bebeğim demesine... bundan sonra gerçek bebeğim geliyo, artık ona söylerim diyo... sanırım kıskanabilirim

canım hepsi çok güzel ya güle güle kullansın benim oda takımıda geldi ama yerleştiremedim bile içimde kaldı iş yapamıyorumda

canım hepsi çok güzel ya güle güle kullansın benim oda takımıda geldi ama yerleştiremedim bile içimde kaldı iş yapamıyorumda

Oda takımın geldi ve biz göremiyoruz öyle miiiiiiiii
kendini iyi hissettigin ilk anda foto istiorum kuzum senden olur mu ?

Son düzenleme:

Canım mermerşahı tülbent vs.. satan kumaşçıdan veya tuhafiyeden alabilirsin.. Yumuşak ve emici olacak.. Söylersen onlar sana verir

canım güle güle kullanın yumusacık deıl mı
ben senden cok once aldım hal agelemdı batatneıyemız ve senınkınden olanı daha cok begenmıstım desenlı dıye

Sorma canım ona inanıyorum ben ama kız olsaydı belki daha çok kıskanabilirdim malum cadılar nazlı,cilveli oluyolar.
Bizimki de futbol aşkıyla yanıp tutuştuğu için maçlara götürmekten bahsedip duruyo valla :))

Canımmm iyi olmana sevindimmm
senin eşinde benimki gibi ne kadar anlayışlı, yardımcı ve hoşgörülü
Allah onları başımızdan eksik etmesin!

Sağol tatlımm,aynen öyledir amiinn Allah başımızdan eksik etmesin onları,bizleri birbirimize bağışlasın inşallah...

çokhoş canım...ahşap beşiğe bende bayılıyorum ama yer sorunu var...

kuzum senın ev kaç metrekare 3 tane beşik birden önce ahşap sonra park sonra büyüyen.....

tatlım e bebek bana pahalı geliyo nedense...diğer siteler e- bebkten daha ucuz sanki....kıyaslama yaparken sadece e- bebğe bakma bence....ama sebamed şampuan gerçekten çok uygun verdiğin sitede emınounde bıle 22,5 dıyolardı düşün....

canım güle güle kullanın yumusacık deıl mı
ben senden cok once aldım hal agelemdı batatneıyemız ve senınkınden olanı daha cok begenmıstım desenlı dıye

canım baktın kafan attı iade edersin....hiç sıkma canını...ben şapkayla patiği aide edeyim dedim eşim izin vermedi almışsın kalsın dedi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…