hoşbuldum tatlım demek dün seninde sancın vardı bu sancılarla başımız dertte anacımmmbulemsuuuuuuuuuu hoşgeldin canım. iyisin iyisinokudum güzel haberlerini suyu çok içiyorsun hala dimi.
evet c.tesi gezdim tozdum ciciler aldım. çok zor oluyor alışveriş yapmak artık, bundan sonra az bişiler kaldı. bu kadar yormam kendimi arık. dolapları bekliyoruz. bayramdan sonra gelecek inşallah. bebeğin eşyaları 2 odamı kaplamış durumda onları yerleştirince işim kalmayacak. böylece plnladığım gibi 7. ayın sonunda herşeyimi tamamlamış olacağım Allahın izniyle.
dün sancılandım şekerim. bugün iyiyim. klima dokundu sanırım. bayram tatilini beklliyorum canım, ohhh gidecem kayınvalidenin yazlığına hem tatil hem bayram ziyareti zaten bu hafta gidemedik, kayınvalidemin gözü yollarda kalmış.canım benim bide dün sancılıyım demiştim. sabahtan arayıp bugün bişi var mı diyor. gelde yeme bu kadını yahu
canım benim doktorumdan bende zorla öğreniyorum. net bilgi yok. bu sayıyla bu sayıyı çarp diyor en sonunda. kafasının çapını ölçüyorlar ya ordan anlıyorlar gelişimini. doğrusu buymuş takma kafana.
hayatbanagüzell ev mi alıyorsun hayırlı olsun canımmkız esra bugun rüyamda seni gördüm cuma burcuxxx cumartesi annesininbirtanesi bugun senbizim grubu sırayla ziyaret ediyorum zannımca
esra ev tutmuşsun hayırlı olsun kuzum rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin inşşş
hayırlı haberlerle gel inşş ama korkma normal bunlar sıcaklardan bebişlerde bayılıp kalıyorlar
bazı yerler sel olmuş bzim ilçe iyiydi amann afet olmasın ama rahatladıkk vallaaa
ay baka bakalım özellikle geceliği nasıl bişi alıyorsunuz çok merak ettim bende almadım fikir olsun
aaa kuzum hemen stres yapma, biraz üzüldün ya belki ondandır,
git aklında kalmasın gelincede haber ver kuzum
evet maşallah az önce yemekte yne bir başladı kıpır kıpır
afet çıkmadın yağsın valla ne iyi geldi rahatla uyuyom
cumartesi günü bebeğimin kalan ihtiyaçlarını aldım kızlar bakım malzemelerinden,
-avent 125 ml biberon sarı plastik, silikon uç
-hipp anne sütü arttırıcı çay
-otribebe burun aspiratörü
-chicco stopperle kulak temizleme çubuğu
-unibaby ıslak havlu
-dalin granül sabun
-sebamed bebek yağı
- sebamed bebek losyonu
-chicco fırça seti gerçek kıldan
-bebedor tutmalı tırnak makası
-banyo filesi
kızlar otribebe burun aspiratörünü doktoralr veriyormyş diğerlerine göre daha nazik ve kullanışlıymış.. anne sütü arttırıcı çayda kullanmak çok faydalıymış hakkaten etkisi varmış.. humana ve hipp arasında kaldım hipp içerik olarak daha organikmiş onu aldım bilginize...
saol canım valla hep yukardaydı nefes alamıyordum bırden ındı benımkı canım ondan korktum bırde cok baskı yaptıgından sende de oyle mı :26:geçmiş olsun canım benim sıpam uzun süredir aşşağılarda geziyor canı isterse yukarı çıkıyor ama gene aşşağıya iniş yapıyor
panik yapma kemik ağrısı normal artık bebeğin hareketlerini hissedebiliyorsun bu yüzden kemik ağrınıda hissetmen normal git dr ama sorun yok diyecek sana ama için rahat etsin evham yapma kendi kendine iyi düşün iyi iste
hoşbuldum canım yolculuk yorucuydu bir sahurda yola çıktık diğer sahurda eve geldik
esrada sorun yok gayet sağlıklı inş bundan sonrada sorun morun olmaz kızımda seneye 13 ağustosta kontrolümüz var gene
hoşbuldum tatlım doğum günün kutlu olsun nasılsın
canım daha hıcbır hazırlıgım yok evde bıde kucuk oglusum var benım o yuzdne haftasonuda yapamıyorum anlıycagın bel fıtıgıda var zorlamak ıstemıyorum 10 gunluk bı rapor arkasına 32 haftada ayrılmıs olucam ıste yavas yavas ıslerımı halledıcem bırde kafamı dınlıycem zıra dogumdan sorna 2 cocuk zo rolacak bıdaha bugunelrı bulamamAnnesininbirtanesi ; canım maşallahbende cok merak ediyorum kime benzio die ama bizimki de hep böle saklıo kendini cimcime
Alpella ; dualarım seninle canım.. inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..
Nilt ; Canım nasıl oldu dişin ? çok geçmiş olsun.
Esracım evini tutmuşsun hayırlı olsun, huzurla, sağlıkla oturmak nasip olsun.. içine sindiyse çok iyi..
3+1 evi ne kadara tuttun ?
yeşil arı içinde hadi bakalım inşallah
Lavinya ; canımmm hoşgeldin, çok geçmiş olsun, çok özledik seni..
burda olman cok güzel
Burcuxxx ; aldıklarını güle güle giymek nasip olsun canım, resimlerini isteriz
moonsun ; günaydın canım ev hanımlığın hayırlı uğurlu olsun ohh valla keyif sende
Hayatbanagüzel ; canım benimkide aynı cok hareketli maşallahaman hep öle olsunlar..
burda da cok yagdı cok iyi oldu, dün haberlerde canakkale'yi gösterdi orda da cok yağmış..
aman serinlesin havalar yaa..
Arcak81 ; Günaydın canım, ne kadar erken ayrılıyorsun izne ?
ben son günüme kadar çalışıcam bu gidişle
git canım doktoruna göster bi, için rahatlar.
mervecik ; canım temizliğini bitirmişsin, güle güle kirlet
hastane fiyatları cok iyiymiş..
Kızlar hepinize GÜNAYDIN...!!!
canım ıns ıyıdır kuzucun yorulduysan onda hareketı azalmıs olabılrıkızlar Allah razı olsun hepinizden
Allahım koruusun evlatlarımıızııı
meraktayımm inşAllah iyidir sıpam dualarınızı eksik etmeyin birazdan çıkıcam 14.15 de randevum akşam ustu gelir haber veririm
Allah bizlerle olsun öppüyorum
kızlar slm nasılsınız bakiyım kasığımda hafif bir sancı var bugün . hatice iyisindir umarım. arcaktan haber var mı göremedim. kötü bişey olmasın bugün ne olur bugün bölümüzde 2 hamile daha çıktı 10 kişiden 4 hamile var ama onlar 10ve 9 haftalık biz arkadaşımla aynı haftayız:) vip dükkan henüz yollamadı çok sinirliyim bu kadar şimdilik offf sıcak ankara erken doğum açısından riskli bir yer anlaşılan
rabbim seytanı araya koymasın hersey hep gönlünce olsun inşşş canımmm
senin bu hamilelğin büşrada olan gebeliğime çok benziyor son 2 ayda sürekli dr taşınıyorduk ağrılar yüzünden ve açılma olmadığını söylüyorlardı bebekde sorun yoktu ama ben ağrı çekiyordum resmen ağrıdan sekiyordum
dün sana facede son yazdığım mesajı okudunmu bilmiyorum ama o sıcak havlu beni baya bir rahatlatmıştı canım ve emin ol senin bebiş ay ve gününü tamam edecek 1 yada 2 gün fazladan bekletecek seni içime öyle doğuyor
dene istersen
ben idare ediyorum ama ev işleri bana bakıyor şimdi büşrayla cam sileceğiz ben koca göbeğimle giremiyorum ya demir ve pencere arasına o silsin dıstan camı istediğim gibi olmaz ama bayrama bir nevi temi,z girerim artık perdeleride makineye atacağım çok işim var çoook bayram ben geldim diye diye geliyor vallla
kızlar slm nasılsınız bakiyım kasığımda hafif bir sancı var bugün . hatice iyisindir umarım. arcaktan haber var mı göremedim. kötü bişey olmasın bugün ne olur bugün bölümüzde 2 hamile daha çıktı 10 kişiden 4 hamile var ama onlar 10ve 9 haftalık biz arkadaşımla aynı haftayız:) vip dükkan henüz yollamadı çok sinirliyim bu kadar şimdilik offf sıcak ankara erken doğum açısından riskli bir yer anlaşılan
o çayı ne zaman kullanmaya başlıcakmışız canım ??
hayatbanagüzell ev mi alıyorsun hayırlı olsun canımm
Selam kızlar,
Ben dün valiz aldım kabin boylardan, içine hastane için gerekli olanları koymaya başlayacağım. Önce bebeğin hastane çıkışı setlerini, body, tulum, zıbın ve battaniyelerini, birkaç şapka, patik ve eldivenini yıkadım. Bebek eşyalarını yıkamak için Hacı Şakir lavantalı granül deterjan aldım. İyi midir, ben yarım ölçek koydum 1 yarım makinaya ama çok kokulu olmadı?
Kendim için de 2 gecelik aldım ama kısa kollu ikisi de 1 tane de pijama alıcam ama 1 de uzun kollu gecelik mi almalı acaba, sonuçta Kasım değil mi?
Sizler hastane çantası hazırlığı yaptınız mı?
inşş gönlüne göre olur hersey canımmmevet kuzum adamla anlaşırsakk inş. alıyoruzzzzz
çatı ağrım var canım elimle tutup geziyorum bazen evde sünnet çocuğu gibi eşim diyor ne zamn düzelecek bu çocuk diye yataktan bile kalkamıyorum bebeğin çatıma yaptığı baskıdan dolayısaol canım valla hep yukardaydı nefes alamıyordum bırden ındı benımkı canım ondan korktum bırde cok baskı yaptıgından sende de oyle mı :26:
dene canım söylediğimi bana bunu söyleyen ebe 40 yıllık ebelik yapan bir ebeydi doğumumda onda olmuştu ve hiç bilememiştim nasıl doğdu büşrayok canım hiç açmadım okumadım o yüzden hemen bakarım şimdi.. inşallah iyi gelir canım denerim.. dediğin gbi olsun kuzum ya çok korkutuyor beni kuzucum.. sen de yapma bu kadar iş nolur seninde iyi değil durumun...
yok canım hiç açmadım okumadım o yüzden hemen bakarım şimdi.. inşallah iyi gelir canım denerim.. dediğin gbi olsun kuzum ya çok korkutuyor beni kuzucum.. sen de yapma bu kadar iş nolur seninde iyi değil durumun...
fena değilim canım aman dikkat et kuzum...
sormadım canım ya hiç iyi akıl ettin sorayım onuda... :) ha göğüs kremini doğumdan bir kaç gün önce kullanmaya başlamak gerekiyormuş onu söylediler:)
inşş gönlüne göre olur hersey canımmm
çatı ağrım var canım elimle tutup geziyorum bazen evde sünnet çocuğu gibi eşim diyor ne zamn düzelecek bu çocuk diye yataktan bile kalkamıyorum bebeğin çatıma yaptığı baskıdan dolayı
dene canım söylediğimi bana bunu söyleyen ebe 40 yıllık ebelik yapan bir ebeydi doğumumda onda olmuştu ve hiç bilememiştim nasıl doğdu büşra
canım büşram az çok iş yapıyor onun yardımıyla çok yorulmadan yapacam bişeyler iyi değilim evet ama işlerde yapılmayı bekliyorlar maleseff
benim arkadaş 15 gün önce başladı, banamısın demedi :)) inşallah bizde işe yarar
canım hacı şakiri kullanmadan önce kaynar suda 15-20 dakika eritip sıvı deterjan gibi kullan kalıntı bırakıyor yoksa...
slm canım nasılsın ?
evet kuzum adamla anlaşırsakk inş. alıyoruzzzzz
tatlım ıslak havlu kullanacakmısın ? ya arkadaşlar pamuğu ıslatıp sürüyorlar ben karar vermedim,
bu arada sabunu napacaksın ?
yok kuzum ya elbette pamuk su hatta yıkama yapacağım sadece bir yere giderken pamuk vs ile uğraşmamak için uninin deterjansız olanından aldım.. misafirlikte falan diğeri zor olur diye.. bebek sabunu almadım gerek yokmuş ilk 6 ay cildi çok kuru oluyormuş.. şampuan ve vücut köpüğü bir arada olan sebamed yeterli dediler o da vardı zaten... bübchende çok güzelmiş seninde ihtiyacın yok..
canım hacı şakiri kullanmadan önce kaynar suda 15-20 dakika eritip sıvı deterjan gibi kullan kalıntı bırakıyor yoksa...
saol canım valla hep yukardaydı nefes alamıyordum bırden ındı benımkı canım ondan korktum bırde cok baskı yaptıgından sende de oyle mı :26:
canım daha hıcbır hazırlıgım yok evde bıde kucuk oglusum var benım o yuzdne haftasonuda yapamıyorum anlıycagın bel fıtıgıda var zorlamak ıstemıyorum 10 gunluk bı rapor arkasına 32 haftada ayrılmıs olucam ıste yavas yavas ıslerımı halledıcem bırde kafamı dınlıycem zıra dogumdan sorna 2 cocuk zo rolacak bıdaha bugunelrı bulamam
canım ıns ıyıdır kuzucun yorulduysan onda hareketı azalmıs olabılrı
canım ıyıyım ama bebıs asagıda ıste artık nette bu haftada ınebılrı dıyor ama ben gene de ıs cıksı bı baktırcam erken dogum rsıkı fılan oluyo mu dıye
bu arada benımde gelmedı aldıkalrım vıpten ben msj attım bu hatada gelmezse ıs yerıdne olmayacagım ıcın adres degısıklıgı yapabılır mıyım dıye onlarda cvp yazmıs ürünlerin girişi yapılıyomus en ksıa zamanda gönderilcekmışmiş
cumartesi günü bebeğimin kalan ihtiyaçlarını aldım kızlar bakım malzemelerinden,
-unibaby ıslak havlu
-dalin granül sabun
-sebamed bebek yağı
- sebamed bebek losyonu
-banyo filesi
kızlar otribebe burun aspiratörünü doktoralr veriyormyş diğerlerine göre daha nazik ve kullanışlıymış.. anne sütü arttırıcı çayda kullanmak çok faydalıymış hakkaten etkisi varmış.. humana ve hipp arasında kaldım hipp içerik olarak daha organikmiş onu aldım bilginize...
kızlar deterjan olarak herkes hacı şakir mi kullanacak ?
anladım canım senin işin daha zor o zaman iyi etmişsin
bebedorun tırnak seti ve tarak setini almış annem
bi de şampuan, sabun vs. bişiler aldım dedi dün telefonda
bende görmek için sabırsızlanıyorum
banyo küveti aldın mı canım ? bizde bir o eksik kalıyor.
Şuna da bi bakıverinnnnn
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-aldiklari-ciciler-38.html#post25983987
saol canım valla hep yukardaydı nefes alamıyordum bırden ındı benımkı canım ondan korktum bırde cok baskı yaptıgından sende de oyle mı :26:
canım daha hıcbır hazırlıgım yok evde bıde kucuk oglusum var benım o yuzdne haftasonuda yapamıyorum anlıycagın bel fıtıgıda var zorlamak ıstemıyorum 10 gunluk bı rapor arkasına 32 haftada ayrılmıs olucam ıste yavas yavas ıslerımı halledıcem bırde kafamı dınlıycem zıra dogumdan sorna 2 cocuk zo rolacak bıdaha bugunelrı bulamam
canım ıns ıyıdır kuzucun yorulduysan onda hareketı azalmıs olabılrı
canım ıyıyım ama bebıs asagıda ıste artık nette bu haftada ınebılrı dıyor ama ben gene de ıs cıksı bı baktırcam erken dogum rsıkı fılan oluyo mu dıye
bu arada benımde gelmedı aldıkalrım vıpten ben msj attım bu hatada gelmezse ıs yerıdne olmayacagım ıcın adres degısıklıgı yapabılır mıyım dıye onlarda cvp yazmıs ürünlerin girişi yapılıyomus en ksıa zamanda gönderilcekmışmiş
-unibaby ıslak havlu
-dalin granül sabun
-sebamed bebek yağı
- sebamed bebek losyonu
-banyo filesi
Selam kızlar,
Ben dün valiz aldım kabin boylardan, içine hastane için gerekli olanları koymaya başlayacağım. Önce bebeğin hastane çıkışı setlerini, body, tulum, zıbın ve battaniyelerini, birkaç şapka, patik ve eldivenini yıkadım. Bebek eşyalarını yıkamak için Hacı Şakir lavantalı granül deterjan aldım. İyi midir, ben yarım ölçek koydum 1 yarım makinaya ama çok kokulu olmadı?
Kendim için de 2 gecelik aldım ama kısa kollu ikisi de 1 tane de pijama alıcam ama 1 de uzun kollu gecelik mi almalı acaba, sonuçta Kasım değil mi?
Sizler hastane çantası hazırlığı yaptınız mı?
kızlar deterjan olarak herkes hacı şakir mi kullanacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?