2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hoşbuldum tatlım demek dün seninde sancın vardı bu sancılarla başımız dertte anacımmm
suyu içmeye çalışıyorum ama midem bulanıyor benim ilk 1 litreden sonra oh bebişin herseyi hazır demek adı dışındaannesi üzerine düşen görevi planladığı zamnda bitiriyor babasıda bulsun artık su kızına bir isim canım
kızın hep güzel gülücüklerle kullansın inşş cicilerini hevesinize heves katsın sizin arkasından bir tane daha yapıverin hemen
senin kayınvaliden ayrı bir dünyadan gelmiş canım benim kaynatörüm gibi değil ki gerçi benim kaynanamda dün büşraya sarılıyor hayırlısıyla doğsada bir sevsek diyor bebişimizieltim kızını sevdirmiyor ya gözünü benim bebeğime dikti

hayatbanagüzell ev mi alıyorsun hayırlı olsun canımm[/QUOTE]

slm canım nasılsın ?

evet kuzum adamla anlaşırsakk inş. alıyoruzzzzz

tatlım ıslak havlu kullanacakmısın ? ya arkadaşlar pamuğu ıslatıp sürüyorlar ben karar vermedim,
bu arada sabunu napacaksın ? bebişi sabunla mı yıkayacaksın ? fırça seti alacağım bende chicconunki iyise onu alayım barii

Selam kızlar,

Ben dün valiz aldım kabin boylardan, içine hastane için gerekli olanları koymaya başlayacağım. Önce bebeğin hastane çıkışı setlerini, body, tulum, zıbın ve battaniyelerini, birkaç şapka, patik ve eldivenini yıkadım. Bebek eşyalarını yıkamak için Hacı Şakir lavantalı granül deterjan aldım. İyi midir, ben yarım ölçek koydum 1 yarım makinaya ama çok kokulu olmadı?

Kendim için de 2 gecelik aldım ama kısa kollu ikisi de 1 tane de pijama alıcam ama 1 de uzun kollu gecelik mi almalı acaba, sonuçta Kasım değil mi?
Sizler hastane çantası hazırlığı yaptınız mı?

saol canım valla hep yukardaydı nefes alamıyordum bırden ındı benımkı canım ondan korktum bırde cok baskı yaptıgından sende de oyle mı :26:
canım daha hıcbır hazırlıgım yok evde bıde kucuk oglusum var benım o yuzdne haftasonuda yapamıyorum anlıycagın bel fıtıgıda var zorlamak ıstemıyorum 10 gunluk bı rapor arkasına 32 haftada ayrılmıs olucam ıste yavas yavas ıslerımı halledıcem bırde kafamı dınlıycem zıra dogumdan sorna 2 cocuk zo rolacak bıdaha bugunelrı bulamam
canım ıns ıyıdır kuzucun yorulduysan onda hareketı azalmıs olabılrı

canım ıyıyım ama bebıs asagıda ıste artık nette bu haftada ınebılrı dıyor ama ben gene de ıs cıksı bı baktırcam erken dogum rsıkı fılan oluyo mu dıye
bu arada benımde gelmedı aldıkalrım vıpten ben msj attım bu hatada gelmezse ıs yerıdne olmayacagım ıcın adres degısıklıgı yapabılır mıyım dıye onlarda cvp yazmıs ürünlerin girişi yapılıyomus en ksıa zamanda gönderilcekmışmiş

Son düzenleme:

yok canım hiç açmadım okumadım o yüzden hemen bakarım şimdi.. inşallah iyi gelir canım denerim.. dediğin gbi olsun kuzum ya çok korkutuyor beni kuzucum.. sen de yapma bu kadar iş nolur seninde iyi değil durumun...

fena değilim canım aman dikkat et kuzum...

o çayı ne zaman kullanmaya başlıcakmışız canım ??

sormadım canım ya hiç iyi akıl ettin sorayım onuda... :) ha göğüs kremini doğumdan bir kaç gün önce kullanmaya başlamak gerekiyormuş onu söylediler:)

hayatbanagüzell ev mi alıyorsun hayırlı olsun canımm

slm canım nasılsın ?

tatlım ıslak havlu kullanacakmısın ? ya arkadaşlar pamuğu ıslatıp sürüyorlar ben karar vermedim,
bu arada sabunu napacaksın ?

yok kuzum ya elbette pamuk su hatta yıkama yapacağım sadece bir yere giderken pamuk vs ile uğraşmamak için uninin deterjansız olanından aldım.. misafirlikte falan diğeri zor olur diye.. bebek sabunu almadım gerek yokmuş ilk 6 ay cildi çok kuru oluyormuş.. şampuan ve vücut köpüğü bir arada olan sebamed yeterli dediler o da vardı zaten... bübchende çok güzelmiş seninde ihtiyacın yok..

canım hacı şakiri kullanmadan önce kaynar suda 15-20 dakika eritip sıvı deterjan gibi kullan kalıntı bırakıyor yoksa...

inşş gönlüne göre olur hersey canımmm

saol canım valla hep yukardaydı nefes alamıyordum bırden ındı benımkı canım ondan korktum bırde cok baskı yaptıgından sende de oyle mı :26:
çatı ağrım var canım elimle tutup geziyorum bazen evde sünnet çocuğu gibi eşim diyor ne zamn düzelecek bu çocuk diye yataktan bile kalkamıyorum bebeğin çatıma yaptığı baskıdan dolayı

dene canım söylediğimi bana bunu söyleyen ebe 40 yıllık ebelik yapan bir ebeydi doğumumda onda olmuştu ve hiç bilememiştim nasıl doğdu büşra
canım büşram az çok iş yapıyor onun yardımıyla çok yorulmadan yapacam bişeyler iyi değilim evet ama işlerde yapılmayı bekliyorlar maleseff

benim arkadaş 15 gün önce başladı, banamısın demedi :)) inşallah bizde işe yarar

şekerler bana müsade büşra cam silmek için çıldırıyor biz kızımla az iş yapıp gelelim

malesef öyle kuzum dikkat edin aman ikinizde...

benim arkadaş 15 gün önce başladı, banamısın demedi :)) inşallah bizde işe yarar

öyle düşünmeyelim iyi düşünelim iyi olsun kuzum:)

kızlar deterjan olarak herkes hacı şakir mi kullanacak ?

Az sonra sağlık ocağına gidip Tetanos aşısının 2.sini yaptıracağım ama sonrasında ağrısı oluyor diye üşeniyorum, gitmeyi geciktiriyorum:/
Sizde de ağrı oldu mu? Ben 4gün üzerine yatamadım ya:/
Sol üst kolumdan yaptılar. Size?

anladım canım senin işin daha zor o zaman iyi etmişsin

bebedorun tırnak seti ve tarak setini almış annem
bi de şampuan, sabun vs. bişiler aldım dedi dün telefonda
bende görmek için sabırsızlanıyorum
banyo küveti aldın mı canım ? bizde bir o eksik kalıyor.

Şuna da bi bakıverinnnnn

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-aldiklari-ciciler-38.html#post25983987

kızlar deterjan olarak herkes hacı şakir mi kullanacak ?

yok ben dalin aldım granül taneleri daha ince hacı şakirden çok muzdarip olan var hem kalıntı durulama hem de makinayı bozma olarak canım...

çok güzel bayıldım valla maşallah kuzum güle güle giysin.. yok canım o kaldı işte giderli alacağım..

sağol canım tam ben de ters bir mail atacaktım iyi oldu bilgilendirdiğin cin bebe ürünleri değil mi seninki de ? arkadaşımınki geldi o battaniye istemişti ben 5 parça aldım gelmedi. iyi olmana sevindim canım bu arada tabi lavinyanında ya lavinya biz tam kaç aylığız şimdi?

birçoğunu az önce aldım canım :) sağol
tırnak makasında chicconun makası iyi diyolar. ilk aylarda makas şeklinde olan daha çok kullanılıyomuş.

o çanta yetmez :)
ben de hem bebek bakım çantasını hem de küçük boy bir valiz götürmeyi düşünüyorum. hangimizin eşyaları çoksa o valizi kapıcak

iyice havalandır yine de yıkadıklarını canım.

sabahlık aldın mı?

bir de tek kullanımlık külotları tavsiye ediyolar. acaba alsam mı diyorum. lazım olur mu?

fıstıklar yaren bugün misafirleri olduğu için giremiyormuş sizi merak etmiş konuştuk hepinize çok selam söyledi
lavinyam seni merak etmiş daha iyi olduğunu söyledim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…