2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ya kızlar ben bornoz tk almıştım geldi bugün müdürem gördü havlu olarak mermerşahi kumaş kullan dedi bilgisi olan var mı?

temin edemeyince geçe bırakıyorlar canım... canım bitirdiğimiz ayda oluyormuşz 7 diyeceğiz 8i dolduruncada 8 diyecekmişiz:)

ben onunla kesemem içim gider anneme kestircem ben uyurken o kessin güzel kesiyor:)

fıstıklar yaren bugün misafirleri olduğu için giremiyormuş sizi merak etmiş konuştuk hepinize çok selam söyledi
lavinyam seni merak etmiş daha iyi olduğunu söyledim .

çok saolsun canım:) hepinizi çok seviyorum ya:)

Esra yetmez tabi, bir de bebek bakım çantası alacağım, sipariş vermiştim gelmiş Okiedog'un Dahoma Sumo modeli muhteşem birşey, araştırın bak videosu falan da var.
Onun dışında bir de spor çantasını hazırlarım kocama, onun eşyaları da ayrı olur.
Yıkananların ilk partisini ütüledim bile 2.parti hala havalanıyor, onları da ütüleyeceğim iyice mikrobu kırılsın diye.

Sabahlık Pelin'de beğendim bütün geceliklerimle de uyumlu, pembe, beyaz, gri pitikareli ama çok pahalı 145 liraydı sanırım.
Başka nerden alabilirim şöyle spor bir model, hep kocakarı işi şeyler var etrafta, hamileyiz diye kocakarı da değiliz ya...:)

Disposable külotlardan aldım internetten, milkway marka ama pek şirin şeyler değil, elyaflı gibi acayip birşey. Giyeceğimi pek sanmam, külot giyer atarım napayım:)

Canım ben dalin aldım, sıvı deterjan ve yumuşatıcı ikisini de aynı marka kullanıcam bakalım

ya kızlar ben bornoz tk almıştım geldi bugün müdürem gördü havlu olarak mermerşahi kumaş kullan dedi bilgisi olan var mı?

ben bambuyu genelde duyuyorum canım...

ben onunla kesemem içim gider anneme kestircem ben uyurken o kessin güzel kesiyor:)

ay ben de kesemem... eşime kestirsem diye düşündüm ama o kendi tırnağını kesmeye bile dayanamıyor :) en iyisi benim de annem

biliyorum o markayı canım, gayet kaliteli o da.

ben haftasonu komda baktım, çok klasik olmayan güzel modeller vardı. gecelik olarakta spor modeller vardı. fiyatları da abartı değil.
biraz daha beklicem ben sonbaharlık yeni sezonların çıkmasını.

öyle mi yaa. beğenmedin mi? alıyım bi iki tane çantada dursun bari.

Nilt ;
Canım nasıl oldu dişin ? çok geçmiş olsun.

Selam canım çok sağol bugün daha iyiyim,dün öyle kötü oldum ki,ağrı kesici iyi geldi bi de uyudum kalktım baktım ki kocişim yemek yapmış sofra hazırlamış,biraz yedim uzandım tekrar Allahtan hava da serindi rahat uyudum gece..

Sen nasılsın tatlımm?

--Esra'cım hayırlı olsun evin ohh annene de yakın
--Aysun'cum ev hayatını özlemiş misin

--Ya kızlar pc yere düştü yarım ekran var,tamire vermem gerekiyo,sinir oldum yaaa:26:

Kızçelerrrrrrrr

bebek odası kimler yapıyor ???

biz yapacagız. Karyola, dolap, şifonyerden oluşan kullanışlı krem rengi şık bi takım istiyorummm ben..

ananesiyle, babannesi alacaklar sagolsunlar

bebek odası takımlarına bakıo musunuz ?

araştırıo musunuz ? Var mı fikirler ?

Canım ben dalin aldım, sıvı deterjan ve yumuşatıcı ikisini de aynı marka kullanıcam bakalım

Bebekler için yumuşatıcı önermiyorlar ama... Bilgisi olan var mı neden olduğuna dair? Yada ikinciye anne olanlar varsa açıklayabilir mi?

Evet ben de biraz daha bekliyorum biraz kalın olsun yumuşacık olsun istiyorum:)
Al ama ben de öyle aldım alayım dursun diye gerçekten de duracak galiba, beli falan çok komik lastiği:))

bende oyle gezmeye basladım ıste pekı bu durum erken doguma neden olabılıyomuymus doktorun oyle bısey dedı mı sana:26:
evet canım cın bebe sudemınkıd egeldı demekkı bızım ıkımızın aynı bende battanıye almıstım ve bıakc ufak sey ıste

canım aslında dogru benım annemde banyo havlusunun ıcıne o tülbentlerden koyuyodu bebegı yıakyınca ıkısıne bırdne sarıyoduk tülbet yumusak oluyo suyu dah arahat emıyo onla heryerını kurulayıp oyle sarmıs oluyoduk havlusuna havlusu ıslanmamıs oluyodu yanı

zeynepb kullanıcısından alıntı
kızlar bıde mermerşahi kumaş var bılgınız varmı?
ablamlar almıslardı kızlar ıcın. havlunun yada bornozun ıcıne koyuyosun. yada once mermerşahi kumasa sarıyosun bebegı ıncecık bı kumas zaten tul gıbı sonrasında havlusuna sarıyosun. benım yıgenımın cıldı bornozdan tahrıs olmustu ılk zamanlar doktoru soylemıstı havlu gıbı sert seyler bazen bebeklerı tahrıs edebılır mermerşahi alın dıye. belkı benımkınede dokunur alıyım bende bulunsun ewde dedım.
tatlım annemle bende aldık mermerşahi kumaşından 1,5 metre bebek havlusunun içine koyuyosun önce bebişi ona sonrada havluya sarıyosun cildi tahriş olmuyo.bide ayrıca ağız bezi yapmak için aldık.anacım şimdi onların kenarlarını oyalıyomuş :1rolleyes:

ablamlar almıslardı kızlar ıcın. havlunun yada bornozun ıcıne koyuyosun. yada once mermerşahi kumasa sarıyosun bebegı ıncecık bı kumas zaten tul gıbı sonrasında havlusuna sarıyosun. benım yıgenımın cıldı bornozdan tahrıs olmustu ılk zamanlar doktoru soylemıstı havlu gıbı sert seyler bazen bebeklerı tahrıs edebılır mermerşahi alın dıye. belkı benımkınede dokunur alıyım bende bulunsun ewde dedım.
tatlım annemle bende aldık mermerşahi kumaşından 1,5 metre bebek havlusunun içine koyuyosun önce bebişi ona sonrada havluya sarıyosun cildi tahriş olmuyo.bide ayrıca ağız bezi yapmak için aldık.anacım şimdi onların kenarlarını oyalıyomuş :1rolleyes:

kızlar deterjan olarak herkes hacı şakir mi kullanacak ?
hayır canım hacı şakiri iade ettim yerıne dalin sıvı aldım bıde dalan rox sabun tozu...ıkısıın kullanıyorum..

ah kuzum senınde mı cin bebeler gelmedi...ya benımki geldi cin bebeler....ürünlerimi tedarik edemediler aceba...ben basit şeyler aldım ağız mendili,eldiven,şapka patik....şapkayla patik aman aman değil ama eldivenle ağız mendıllerı ıyı....

nerden aldın kaça aldın alışveriş canavarı esra....

arzuuuuuuuuuuuu bebessi battaniyem geldi vipden bugün çok güzel sana ve yarene kocaman teşekkürler..........sayenızde aldıydım...

kızlar deterjan olarak herkes hacı şakir mi kullanacak ?
canım ben dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldım..yıkandı ütülendi cicilerimizz misler gibi koktu...

nilciğimm hoşgeldin canım...bugun daha iyi olmana sevindim canım..kocişinin ellerine sağlık.iyi baksın sana

tüühhh yaaa kötü olmuşş pcnin düştüğü, eee tamirdeykenn biz napcazz sensizz şekerimm?:44:

kızlar mermerşahı ince, terletmeyen, teri emen bi kumaş sanırım..benim küçüklüğümden kalma iç dış zıbınlar var..annem kumaşına mermerşahı dedi..çokda bilmiyorum gerçi..

sağol canımmm....
senden ayrılcak mıyız yani
ohh maşallahhh kocişine... seviyorum böyle anlayışlı duyarlı insanları

bekle bekle. yazlıklar heryerde indirimde zaten, yakında çıkar kalın gecelikler :)

annem bebekler uyurken pıt pıt kesiveriyo bizim sülalenin tırnak kesicisi

neyi canımm? sebamed ürünlerini aldım, tırnak makası göğüs kremi aldım. eczanemizde.com dan. en uygun site orası...

evet kuzum ben alıyorum bebek odası...bugun sipariş vericez...20-25günden geliyormuş...

işte bu:

Eki Görüntüle 488037

görselden farkı şu ki: oyuncak sandıgı yok bizde ya oyuncank sandıgı alıcazz ihtiyaca göre yada yaptırcazz

anne yanına koyulaack beşiğimi: şöyle almayı düşünüyordum ama vezgeçtim:

çünkü çok kontrolsüz ve tehlikeli geldi bana...bi o yana bi bu yana sallanıyorr:44:

bende yine güpürlü olsunn istediğim için şundan alcam inşallah..onuda bu hafta sipariş vercezz..

ben aldım canım hazır benimki...

bende dalin de karar kıldımm alayım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…