çokhoş canım...ahşap beşiğe bende bayılıyorum ama yer sorunu var...
kuzum senın ev kaç metrekare 3 tane beşik birden önce ahşap sonra park sonra büyüyen.....
tatlım e bebek bana pahalı geliyo nedense...diğer siteler e- bebkten daha ucuz sanki....kıyaslama yaparken sadece e- bebğe bakma bence....ama sebamed şampuan gerçekten çok uygun verdiğin sitede emınounde bıle 22,5 dıyolardı düşün....
canım baktın kafan attı iade edersin....hiç sıkma canını...ben şapkayla patiği aide edeyim dedim eşim izin vermedi almışsın kalsın dedi....
canım inan ben bile bakamadım oda öylece duruyo temizlenmedi bile doğru düzgünyerimden kalkamadım ki...
Sorma canım ona inanıyorum ben ama kız olsaydı belki daha çok kıskanabilirdim malum cadılar nazlı,cilveli oluyolar.
Bizimki de futbol aşkıyla yanıp tutuştuğu için maçlara götürmekten bahsedip duruyo valla :))
Sağol tatlımm,aynen öyledir amiinn Allah başımızdan eksik etmesin onları,bizleri birbirimize bağışlasın inşallah...
c.tesi mothercare'e gittik ve fiyatları hiç hoşuma gitmedi eşimle boş boş dolaştık,biz onların en güzelini zaten eminönü havuzlu han dan aldık,yani o kadar abartmaya ne gerek varsa..
kız çocukları ile babaları arasında inanılmaz bir bağ oluyor, bende kıskanırım yandık biz
sende oğluşunla aşk yaşıcan eşin kıskanıcak amaaa
bi arkadasımın oğlu var annesine "ay lav yuuuu" diomuş heppp
bence de gerek yok, bazı markalar uçmuş..
havuzluhana annemde gitmiş almış bişeyler, gayet uygun ve kaliteli ürünler varmış..
kızlar iyi ki kız doğurmuşum benbüşram nasıl güzel sildi camlarımı ben bile şaşırdım benim küçük kızım baya büyümüş demek kii
salon temizliği bu gün bite b u gidişle ben sadece cam sileriz diye düşündüydüm ama kızım işi bırakacak gibi değil oruç ağızla nasıl iş yapıyor
arcak bebek ters olduğu için sıkıntın var dedi bana doktorum zaten bazen düzeliyor ben de rahatlıyorum ama vazgeçilmez duruşumuz ters durmak
Ayyy yerim onu yaa,benim ablamın oğlu da öyle ablam sıkı sıkı bi sarılır canım annecim seni çok seviyorum bi yalaka ki görmelisin
benim ki de eşim elini ne zaman karnıma koysa tık yok,diyorum oğlum anneci olacak diye :)))
valla allah yardımcımız olsun sağlıklı olsunlar da...
evet canım yaa a'dan z'ye herşey var düşünsene ve çok ta kaliteli ürünler bence ist.lular mutlaka görmeliler orayı...
neyse kızlar ben kaçıyorum anneme mobilya bakmaya gideceğiz yeni gelin ya evini döşüyo
öpüyorum sizleri ve bebişleriii grşrz...
c.tesi mothercare'e gittik ve fiyatları hiç hoşuma gitmedi eşimle boş boş dolaştık,biz onların en güzelini zaten eminönü havuzlu han dan aldık,yani o kadar abartmaya ne gerek varsa..
bende çok sevdiğim için alıcam kuzum...kayseride evler biraz geniştir canım...4+1 benim evim...220m2 civarında...benim odamın yanındaki odayı bebek odası yapıcazz inşallah...2 yaşına kadar yatmayacak belkide ama adettendir iştee anneannesi yapacak odası sağolsun...babaannesi anne yanıbeşiğimi alcak...7-8 aylık olana kadar onda yatırcam, sığmamaya başlayınca da bi park yatak alıcazz teyzesiii
çok ballısın canım kızında sende...
bizde herşeyi biz yapıyoruz...kayınpederde paramız var..geçen ay aldı...kaynanama anne ihtiyacımız var gönderin diyorum elimiz sıkışık alimzi açılsın göndeririz diyo...kaynına harcadık diyo...
bebek gelecek dıye eve de çeki düzen veriyoruz koltuk halı felan da alınacak...günlük yemek takımı aldım...balkon kapandı duşa kabin felan yapıldı....kendıme 3 tane nevresim takımı aldım ....biz sanırım herşeyi bebeğe endekslemişiz...her ihtiyacımızı onun gelişine sakladık....hayatımızda müthiş bi yenilik olacak inşallah kuzucum benim hayırla gelsinde....zamanında...70 gün daha sıksın dişini kuzum inşallah...
kızlar biberon almak şart mı?
niye alıyosunuz ya emmezse diye mi?
ben ne yapıyım alıyım mı almayım mı?
Avent | Avent PES Biberon 125 ml Tekli BPA%0 | 25,02 TL
lavınyam bu mu senın aldığın?
kızlar biz geldikkkk
hamd olsun meleğimi gördüm uyuyordu sıpaammm
şükürler olsun kalp atışlarınıda dinledim
doktor hersey yolunda dedi ama kilosu 670 gram boyu 30 cm dedi haftasıyla uyumlu dedi biraz kilosu az geldi bana ama doktor noormal dedi :26: çizelgeden gerideyim ama bu cihaz çok yeni değildi o etkiler mi bilmem siz nasılsınız
acıktım mama yiyip geliyoruzxzzz
kızlar biz geldikkkk
doktor hersey yolunda dedi ama kilosu 670 gram boyu 30 cm dedi haftasıyla uyumlu dedi biraz kilosu az geldi bana ama doktor noormal dedi :26: çizelgeden gerideyim ama bu cihaz çok yeni değildi o etkiler mi bilmem siz nasılsınız
evet canım bu.. olaki emmedi sütünü sağman gerekecek ilk zaman ne olacağı belli değil... bizim hastane biz veriyoruz dedi ama lazım olur diye bir tane aldım ben canım...
bende çok sevdiğim için alıcam kuzum...kayseride evler biraz geniştir canım...4+1 benim evim...220m2 civarında...benim odamın yanındaki odayı bebek odası yapıcazz inşallah...2 yaşına kadar yatmayacak belkide ama adettendir iştee anneannesi yapacak odası sağolsun...babaannesi anne yanıbeşiğimi alcak...7-8 aylık olana kadar onda yatırcam, sığmamaya başlayınca da bi park yatak alıcazz teyzesiii
Ayyy yerim onu yaa,benim ablamın oğlu da öyle ablam sıkı sıkı bi sarılır canım annecim seni çok seviyorum bi yalaka ki görmelisin
benim ki de eşim elini ne zaman karnıma koysa tık yok,diyorum oğlum anneci olacak diye :)))
valla allah yardımcımız olsun sağlıklı olsunlar da...
evet canım yaa a'dan z'ye herşey var düşünsene ve çok ta kaliteli ürünler bence ist.lular mutlaka görmeliler orayı...
neyse kızlar ben kaçıyorum anneme mobilya bakmaya gideceğiz yeni gelin ya evini döşüyo
öpüyorum sizleri ve bebişleriii grşrz...
çok ballısın canım kızında sende...
bizde herşeyi biz yapıyoruz...kayınpederde paramız var..geçen ay aldı...kaynanama anne ihtiyacımız var gönderin diyorum elimiz sıkışık alimzi açılsın göndeririz diyo...kaynına harcadık diyo...
bebek gelecek dıye eve de çeki düzen veriyoruz koltuk halı felan da alınacak...günlük yemek takımı aldım...balkon kapandı duşa kabin felan yapıldı....kendıme 3 tane nevresim takımı aldım ....biz sanırım herşeyi bebeğe endekslemişiz...her ihtiyacımızı onun gelişine sakladık....hayatımızda müthiş bi yenilik olacak inşallah kuzucum benim hayırla gelsinde....zamanında...70 gün daha sıksın dişini kuzum inşallah...
kızlar biberon almak şart mı?
niye alıyosunuz ya emmezse diye mi?
ben ne yapıyım alıyım mı almayım mı?
Avent | Avent PES Biberon 125 ml Tekli BPA%0 | 25,02 TL
lavınyam bu mu senın aldığın?
kızlar biz geldikkkk
evet canım bu.. olaki emmedi sütünü sağman gerekecek ilk zaman ne olacağı belli değil... bizim hastane biz veriyoruz dedi ama lazım olur diye bir tane aldım ben canım...
canım benım sezeryan oalcağım kesın bide...ben dıyorum ki emerse başlıkları bunun numaralı ya boşa gidecek........öyle bi durum olduğunda hastanenın eczenesınden alınır dıye düşündüydüm ne bilem...aşırı temkınlı mi olmak lazım bilemedımkı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?