2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
c.tesi mothercare'e gittik ve fiyatları hiç hoşuma gitmedi eşimle boş boş dolaştık,biz onların en güzelini zaten eminönü havuzlu han dan aldık,yani o kadar abartmaya ne gerek varsa..

kızlar iyi ki kız doğurmuşum ben büşram nasıl güzel sildi camlarımı ben bile şaşırdım benim küçük kızım baya büyümüş demek kii
salon temizliği bu gün bite b u gidişle ben sadece cam sileriz diye düşündüydüm ama kızım işi bırakacak gibi değil oruç ağızla nasıl iş yapıyor
arcak bebek ters olduğu için sıkıntın var dedi bana doktorum zaten bazen düzeliyor ben de rahatlıyorum ama vazgeçilmez duruşumuz ters durmak

bende çok sevdiğim için alıcam kuzum...kayseride evler biraz geniştir canım...4+1 benim evim...220m2 civarında...benim odamın yanındaki odayı bebek odası yapıcazz inşallah...2 yaşına kadar yatmayacak belkide ama adettendir iştee anneannesi yapacak odası sağolsun...babaannesi anne yanıbeşiğimi alcak...7-8 aylık olana kadar onda yatırcam, sığmamaya başlayınca da bi park yatak alıcazz teyzesiii

canım inan ben bile bakamadım oda öylece duruyo temizlenmedi bile doğru düzgün yerimden kalkamadım ki...

olsun siz sağlıklı olun da, yaparsınız acelesi yok..

kız çocukları ile babaları arasında inanılmaz bir bağ oluyor, bende kıskanırım yandık biz
sende oğluşunla aşk yaşıcan eşin kıskanıcak amaaa
bi arkadasımın oğlu var annesine "ay lav yuuuu" diomuş heppp

c.tesi mothercare'e gittik ve fiyatları hiç hoşuma gitmedi eşimle boş boş dolaştık,biz onların en güzelini zaten eminönü havuzlu han dan aldık,yani o kadar abartmaya ne gerek varsa..

bence de gerek yok, bazı markalar uçmuş..
havuzluhana annemde gitmiş almış bişeyler, gayet uygun ve kaliteli ürünler varmış..

Ayyy yerim onu yaa,benim ablamın oğlu da öyle ablam sıkı sıkı bi sarılır canım annecim seni çok seviyorum bi yalaka ki görmelisin

benim ki de eşim elini ne zaman karnıma koysa tık yok,diyorum oğlum anneci olacak diye :)))

valla allah yardımcımız olsun sağlıklı olsunlar da...

evet canım yaa a'dan z'ye herşey var düşünsene ve çok ta kaliteli ürünler bence ist.lular mutlaka görmeliler orayı...

neyse kızlar ben kaçıyorum anneme mobilya bakmaya gideceğiz yeni gelin ya evini döşüyo

öpüyorum sizleri ve bebişleriii grşrz...

maşallah kuzuna ya.. o minnakına da söyle baştan beri herşeyi ters yaptı uslu dursun cimcime :)

güle güle kullansın görüşürüz canım

haklısın can ım fiyatlar normalde cok ucuk ama ben bikaç hafta önce mothercare e gitmiştim ve bir tişört aldım kuzuma nasıl sevimli görsen 10 milyondu kacırmadım tabi 1 yaş yazın giyer nasipse ayyy ona bakıp duruyorum yani iyice talan et arada bir iki çıkabiliyor :)))

haklısın can ım fiyatlar normalde cok ucuk ama ben bikaç hafta önce mothercare e gitmiştim ve bir tişört aldım kuzuma nasıl sevimli görsen 10 milyondu kacırmadım tabi 1 yaş yazın giyer nasipse ayyy ona bakıp duruyorum yani iyice talan et arada bir iki çıkabiliyor :)))

çok ballısın canım kızında sende...

bizde herşeyi biz yapıyoruz...kayınpederde paramız var..geçen ay aldı...kaynanama anne ihtiyacımız var gönderin diyorum elimiz sıkışık alimzi açılsın göndeririz diyo...kaynına harcadık diyo...
bebek gelecek dıye eve de çeki düzen veriyoruz koltuk halı felan da alınacak...günlük yemek takımı aldım...balkon kapandı duşa kabin felan yapıldı....kendıme 3 tane nevresim takımı aldım ....biz sanırım herşeyi bebeğe endekslemişiz...her ihtiyacımızı onun gelişine sakladık....hayatımızda müthiş bi yenilik olacak inşallah kuzucum benim hayırla gelsinde....zamanında...70 gün daha sıksın dişini kuzum inşallah...

kızlar biberon almak şart mı?

niye alıyosunuz ya emmezse diye mi?

ben ne yapıyım alıyım mı almayım mı?

Avent | Avent PES Biberon 125 ml Tekli BPA%0 | 25,02 TL

lavınyam bu mu senın aldığın?

Son düzenleme:
kızlar biz geldikkkk

hamd olsun meleğimi gördüm uyuyordu sıpaammm

şükürler olsun kalp atışlarınıda dinledim

doktor hersey yolunda dedi ama kilosu 670 gram boyu 30 cm dedi haftasıyla uyumlu dedi biraz kilosu az geldi bana ama doktor noormal dedi :26: çizelgeden gerideyim ama bu cihaz çok yeni değildi o etkiler mi bilmem siz nasılsınız

acıktım mama yiyip geliyoruzxzzz

evet canım bu.. olaki emmedi sütünü sağman gerekecek ilk zaman ne olacağı belli değil... bizim hastane biz veriyoruz dedi ama lazım olur diye bir tane aldım ben canım...

sen cizelgeye bakma canım doktor uyumlu dediyse öyledir bende her ultrosondan sonra o kagıdı inceleyip duruyorum eşim kızıyor en son burayı buldum cok geniş bir aralık var hiç panik olma
bu sayfayı incele

Hamilelikte Ultrasonografi Ultrason lleri Deerleri lmleri Fetal Biometri Perinatoloji Biyometi FL AC BC BPD

iyi olmana sevindim kuzucum kızçen narin olacaktır tombik olmak istemiyordur çocuk formunu koruyordur nereden biliyorsun :) afiyet olsun

evet canım bu.. olaki emmedi sütünü sağman gerekecek ilk zaman ne olacağı belli değil... bizim hastane biz veriyoruz dedi ama lazım olur diye bir tane aldım ben canım...

canım benım sezeryan oalcağım kesın bide...ben dıyorum ki emerse başlıkları bunun numaralı ya boşa gidecek........öyle bi durum olduğunda hastanenın eczenesınden alınır dıye düşündüydüm ne bilem...aşırı temkınlı mi olmak lazım bilemedımkı....

Hilalcim kayseri'de olman büyük şans, istanbulda 220m2 bi evde oturmak 400 den başlar
benim evimde 3+1 120m2 civarı ama sanırım bizim evin fiyatıyla kayseriden 2-3 tane öle kocaman ev alnır
Allah huzur versinde bunlar teferruat tabi..
bende öyle ahşap beşik istiyorum, babannesi alacak onu da..
zevklerimiz birmiş, gösterdigin modeller hep kafamdaki şeyler

bizde öptük canımmmm hadi hayırlı olsunnn

canım ne kadar anlayışsızmış kayınpederin, şimdi size destek olması gerekirken ?
siz baya baya evi yeniden döşüyorsunuz, neden ? koltuk, masa cok mu eskidi ? kaç yıllık evlisin ki ?

Hoşgeldinnnnn canımmm
maşallah bebişine de sana da
bende coook acıktımmmm

bende mi alsam bundan :26:

bende hemen almayacagım inşallah hiç ihtiyacımız olmaz emer bebekler şapur şupur:)))

kızlar lansinoh göğüs kremı kullanan oldu mu?

ben daha önce sanki kullandım ama lekesi çıkmıyor dıye hatırlıyorum....yeşil bi tişörtüme bulaşmıştı hala durur...bi tandıığım hametan önermişti...kullanan oldu mu?

çok memnun kalmış o hametandan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…