günaydın kuzum...sende bendensin..uyuyup uyuyupda gözlerini açamayanlardan...aynen bendede her dişimi fırçaladığımda oluuyorr..bebişlerr tüm kalsiyumu çekiyor bizden sanırım...
esram bende 24 eylül itibariylee yani 34+0da almayı düşünüyorum...kardeşimin düğünü var 30 eylülde...düğün zamanı evde olmak bana iyi gelecek...yorulsam bile ertesi gün kalk işe gel derdi olmayacak...son 3 haftaya kadar çalışırım diyordum ama 3 haftada ben ekliyorum 6 hafta kala ayrılcam inşallah...
ücretsiz izin alıcam kuzum...önce tüm yasal haklarımı kullancam...20+20 =40 güne kadar rapor verebiliyormuş doktorlar...sonrasında bu senenin ve önümüzdeki senenin izinleri var 20+20=40 günde ordan var...en son olarakda 1 sene ücretsiz izin düşünüyorum..2 yıl ücretsiz biraz fazla geliyor...işe dönmek ve yeniden adapte olmak zor olur...hemde ben daha uzmanlıgımıd almadım...2 sene ücretsiz izin alsam işe dön, uzmanluıgın için seneni tamamla, yeterliliğe gir falan derken 2.çocuk çok erteleniyor...ben istiyorumki (Allahın izniyle) kızım 3 yaşındayken yeniden düşünelim doğuyum edeyim diyene kadar kızımda nerdeyse 4 yaşına gelir...
şimdilik fikrimbu kuzum? sen ne yapacaksın? 8 hafta kala çıkacakmısın?
kıyamam sana..çalışan anne çocugu olmak ne zorr yaa..benim annem ev hanımı oldugu için bunu hiç yaşamadım..bide ben çok evcimenim..evde olmayı özledimm yaaaaaaaaaaaaaaaa
günaydın canımm o çıkmadı ki dogrudan aktarmışşşş uykuluydum brde uyuzzz sorunluuu normal değilll
günaydın kuzum...sende bendensin..uyuyup uyuyupda gözlerini açamayanlardan...aynen bendede her dişimi fırçaladığımda oluuyorr..bebişlerr tüm kalsiyumu çekiyor bizden sanırım...
esram bende 24 eylül itibariylee yani 34+0da almayı düşünüyorum...kardeşimin düğünü var 30 eylülde...düğün zamanı evde olmak bana iyi gelecek...yorulsam bile ertesi gün kalk işe gel derdi olmayacak...son 3 haftaya kadar çalışırım diyordum ama 3 haftada ben ekliyorum 6 hafta kala ayrılcam inşallah...
ücretsiz izin alıcam kuzum...önce tüm yasal haklarımı kullancam...20+20 =40 güne kadar rapor verebiliyormuş doktorlar...sonrasında bu senenin ve önümüzdeki senenin izinleri var 20+20=40 günde ordan var...en son olarakda 1 sene ücretsiz izin düşünüyorum..2 yıl ücretsiz biraz fazla geliyor...işe dönmek ve yeniden adapte olmak zor olur...hemde ben daha uzmanlıgımıd almadım...2 sene ücretsiz izin alsam işe dön, uzmanluıgın için seneni tamamla, yeterliliğe gir falan derken 2.çocuk çok erteleniyor...ben istiyorumki (Allahın izniyle) kızım 3 yaşındayken yeniden düşünelim doğuyum edeyim diyene kadar kızımda nerdeyse 4 yaşına gelir...
arkadaşlar ben 2 gündür hastanede yatıyorum dualarınızı bekliyorum sancım 100leri geçmişti şimdi indirdiler ama tam düzelemedim
cnm tatlım benım gecmış olsun topikce aklımız sendeydı ıyı olmana aramıza dönmec-ne cok sevındık rabbım hepımızın evlatlarını sağlıcakla kucgına almayı nasıp etsın cnm
geçmiş olsun canım şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin inşallah
herkesin kadir gecesi mübarek olsun canlarım bugün nasılsınız
ben bu sabah duştan sonra bir üşüdüm bir üşüdüm sormayın gitsin dondum resmen umarım hasta falan olmuyorumdur :18:
işe geldik bakalım sanırım ben işe gelip gitmekten çok sıkıldım.....
canlarım günaydın...yine mesai yine bi uykusuzluk hali...aslında o kadar çok uyudumkii..neden atamıyorum üzerimden bu miskinliği anlamış değilim..sabah dişlerimi fırçalarken ağzımın için kan çanağına döndü çom afedersiniz...oluyordu bi kaç zamandır ama bu kadar fazla değildi... neyi yanlışş yapıyorum yada sütü yogurdu azmı tüketiyorum ki acaba yaaa?:44: sizdede oluyormu kızlarr?:44:
günaydın şekerciklerimmm nasılsınızzz
kızımla kahvaltı yapıyoruzzz
bugün erkenciyim iş yerinden salak sekreter bir çalışanın karısına bağlamış beni bilerek yapıyor uyuzzzz kalitedeki arkadasımı arıyormus kadınn aysunla sevgi ismi benzer mii
hala benle ugrasıyor hakkım haram lsunnnn
dolayısıyla erkenciyizzz
bugün ütü yapmam lazım yaaaa :18: dun aksam yaptım 1 saat bugünde 2 saat yapmalıyımmm
kıyamam sana..çalışan anne çocugu olmak ne zorr yaa..benim annem ev hanımı oldugu için bunu hiç yaşamadım..bide ben çok evcimenim..evde olmayı özledimm yaaaaaaaaaaaaaaaa
KAdir Gecemiz mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşAllahhh
Allah bu gece hürmetine ailelerimizle eşlerimizle huzurla imanla bereket sağlıkla büyüteceğimiz sağlıklı imanlı hayırlı vefalı güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin.. Doğumumuzu kolay ve sağlıklı eylesin aminnn evlatlarımızı bize bağışlasın
pazartesi rapor almış çarşamba doğmuşum :) beşikde annemle babam sadece ikisi çalışıyordu okulda müdür de öğretmen de babişti müdür odasında iplerden bir beşik yapmıştı ooo bitlendim bile okulda ben
kızlar hepinize günaydın, hepinizin kadir gecesi mübarek olsun
anaammm burcumm lavinyam gelmişşş hoşgeldiniz kuzularrr
kızlarr bendee Allah nasip ederse 3 yaşına geldiğinde 2. istiyorummm neee yineee o zamandaaa devam edelim bizzzz
yine aynı tarihlere gelir mi bilmem muhteşem olurdu
Günaydın güzel anneler, kadir geceniz mübarek olsun. allah dualarımızı kabul etsin inşallah.
bugün yoğunum ara ara bakmaya çalışacağım
canım günaydın. seninde kadir gecen mübarek olsun. havalar serinledi değil mi? ama izmirde hala klimaları açıyoruz((
Günaydın canım. geçen hafta çok miskindim bu hafta enerjim yerine geldi çok şükür. kan olayını kafana takma, ben doktora sordum çok normal dedi. benim hala burnum kanıyor.
günaydın canım geçmiş olsun. normal gibi geldi bana su baya fazla gelirmiş gelecek olsa.
günaydın canım afiyet olsun. resmen seni rahatsız etmiş. sende tersleseydin. maşallah bu iki ismi karıştırıyorsan kim bilir işlerini nasıl karıştırıyorsun, şükret arkandakilere deseydin. bağın kopmuş artık laf sokma fırsatları kaçmaz canım.
esra günaydın canım.
alpella geçmiş olsun canım. inşallah bebeğin gelişimini tamamlar , öyle gelir.
nilt geçmiş olsun. dün yazamadım.
aminnnnnn..............
türk filmi gibi
günaydın canım... aminn... bol bol dua edelim birbirimize...
burcu günaydın canım sanada :)
aaa gelir tabii.. bi dahaki bebeği haziran temmuz gibi yapıcaz ya
ayy teyzem de hamileymiş yaaaateyzem 30 yaşında, bi tane oğluşu var 3 yaşında. sanırım bu kız, öyle hissediyorum diyo :) evlerimziz çok yakın teyzemle, kızıma arkadaş geliyo
Günaydın güzel anneler, kadir geceniz mübarek olsun. allah dualarımızı kabul etsin inşallah.
canım günaydın. seninde kadir gecen mübarek olsun. havalar serinledi değil mi? ama izmirde hala klimaları açıyoruz((
Günaydın canım. geçen hafta çok miskindim bu hafta enerjim yerine geldi çok şükür. kan olayını kafana takma, ben doktora sordum çok normal dedi. benim hala burnum kanıyor.
günaydın canım geçmiş olsun. normal gibi geldi bana su baya fazla gelirmiş gelecek olsa.
günaydın canım afiyet olsun. resmen seni rahatsız etmiş. sende tersleseydin. maşallah bu iki ismi karıştırıyorsan kim bilir işlerini nasıl karıştırıyorsun, şükret arkandakilere deseydin. bağın kopmuş artık laf sokma fırsatları kaçmaz canım.
esra günaydın canım.
ha bu arada bakıcı maceram da olmuş köyde annemler bir bakıcı tutmuşar ama annem birgün kafamı severken annemin elini almışım kafama kafama vurmuşum ıh ıh demişim henüz 6 - 7 alıkken annemlere şikayet etmişim yani bakıcı beni dövüyor diye kendimce..bir de işaret parmağımı kaldırmaya çalışıp kaşları çatlarımı çatıyormuş sinirli sinirli bişeyler söylüyormuşum annem kızı sıkıştırmış bu çocuk hayatında görmediği şeyleri nasıl yapacak diye kız itiraf etmiş vurduğunu tabi işine son.yaa kendimi nasıl korumuşum değil mi?
maşallah kız cin gibiymişssin ama üzüldüm ya ben bakıcıdan cok korkuyorum allah ıyı ınsanlaral karsıalstırısn cocuklarımızı annen calısıyomuydu
günaydın bebeğimmm hoşgeldinnn
canımm sekreter dogrudan aktarmışşş o çıksaa karşımaa dieceğimi biliyorum yaaa çıkmadıımubarek kadir gecesiii tövbe yaa ne insanlar varr nefislerinin kurbanı olmuslarrr
lavinyammmm günaydıjnnnnnn
gunaydın hamiş arkadaşlarım
dun ıs cıkısı hastaneye gıttık cok sükür ıyıyız hersey yolunda ama epey ugrastık kocişinde diline düştük bidaha net yok sana ordan etkileniyosun evham yapıyosun beni uğrastıyorsun dedı ama genede pek ses etmedı saolsun ıftarı orda cmak zorunda kaldı su ve kekle zavallım
nöbetci doktor ultrasonda baktı vajınal ultrasonlada rahım uzunlugunu felan ölçtü sonra kan idrar istedi bide nst
hepsını yaptırdık ama sonuclar bıraz gec kaldı ıftarda araya gırınce bıde oglusla gıtmıstık üzüldüm ac kaldılar benım yüzümden rezil oldula rdiye
2.5 saat sürdü yanı toplamda bısey cıkmadı hersey yolunda rahatlamıs oldum en azından ama bıraz zahmetlı oldu
bu arada KAdir geceniz mübarek olsun kızla rRabbım dualrımızı geri cevirmesin
dun ıs cıkısı hastaneye gıttık cok sükür ıyıyız hersey yolunda ama epey ugrastık kocişinde diline düştük bidaha net yok sana ordan etkileniyosun evham yapıyosun beni uğrastıyorsun dedı ama genede pek ses etmedı saolsun ıftarı orda cmak zorunda kaldı su ve kekle zavallım
nöbetci doktor ultrasonda baktı vajınal ultrasonlada rahım uzunlugunu felan ölçtü sonra kan idrar istedi bide nst
hepsını yaptırdık ama sonuclar bıraz gec kaldı ıftarda araya gırınce bıde oglusla gıtmıstık üzüldüm ac kaldılar benım yüzümden rezil oldula rdiye
2.5 saat sürdü yanı toplamda bısey cıkmadı hersey yolunda rahatlamıs oldum en azından ama bıraz zahmetlı oldu
edelim edelim bulemsu dua edecekseniz benide ekleyin sayıyı ve duayı bildirin dedi ben ona mesaj atacağım:)
ha bu arada bakıcı maceram da olmuş köyde annemler bir bakıcı tutmuşar ama annem birgün kafamı severken annemin elini almışım kafama kafama vurmuşum ıh ıh demişim henüz 6 - 7 alıkken annemlere şikayet etmişim yani bakıcı beni dövüyor diye kendimce..bir de işaret parmağımı kaldırmaya çalışıp kaşları çatlarımı çatıyormuş sinirli sinirli bişeyler söylüyormuşum annem kızı sıkıştırmış bu çocuk hayatında görmediği şeyleri nasıl yapacak diye kız itiraf etmiş vurduğunu tabi işine son.yaa kendimi nasıl korumuşum değil mi?
ayy masallah teyzeye bak 30 yasında yaa ben 31 yasındayım esra teyze deme bana bak haa
cok gecmıs olsun cok üzüldüm ıns bebıs zamanında gelır:26:arkadaşlar ben 2 gündür hastanede yatıyorum dualarınızı bekliyorum sancım 100leri geçmişti şimdi indirdiler ama tam düzelemedim
canım bende uykuya doyamıyorum bu ara doguma hazırlık yapıyor bence vucudumuzcanlarım günaydın...yine mesai yine bi uykusuzluk hali...aslında o kadar çok uyudumkii..neden atamıyorum üzerimden bu miskinliği anlamış değilim..sabah dişlerimi fırçalarken ağzımın için kan çanağına döndü çom afedersiniz...oluyordu bi kaç zamandır ama bu kadar fazla değildi... neyi yanlışş yapıyorum yada sütü yogurdu azmı tüketiyorum ki acaba yaaa?:44: sizdede oluyormu kızlarr?:44:
neyin vardı ki kuzucum ya
canlarım günaydın...yine mesai yine bi uykusuzluk hali...aslında o kadar çok uyudumkii..neden atamıyorum üzerimden bu miskinliği anlamış değilim..sabah dişlerimi fırçalarken ağzımın için kan çanağına döndü çom afedersiniz...oluyordu bi kaç zamandır ama bu kadar fazla değildi... neyi yanlışş yapıyorum yada sütü yogurdu azmı tüketiyorum ki acaba yaaa?:44: sizdede oluyormu kızlarr?:44:
günaydın şekerciklerimmm nasılsınızzz
kızımla kahvaltı yapıyoruzzz
bugün erkenciyim iş yerinden salak sekreter bir çalışanın karısına bağlamış beni bilerek yapıyor uyuzzzz kalitedeki arkadasımı arıyormus kadınn aysunla sevgi ismi benzer mii
hala benle ugrasıyor hakkım haram lsunnnn
dolayısıyla erkenciyizzz
bugün ütü yapmam lazım yaaaa :18: dun aksam yaptım 1 saat bugünde 2 saat yapmalıyımmm
esra günaydın canım.
canım ben de daha uzmanlığı almadım. doğumdan önce 8 sonra 8 kullanıcam. sonra önmüzdeki senenin 20 günlük iznini kullanıcam. sonra da 2 yıl izin almayı düşünüyorum. ben de daha uzmanlığımı almadım ama işe tekrar dönüşümde başka bir dairede başlamayı planlıyorum. yani 1 yılda izin alsam 2 yılda alsam bişey farketmicek, sıfırdan başlamış gibi olacağım. ama 2. çocuk için belki biraz daha erken işe başlayabilirim. aynen ben de kızım 2,5 - 3 yaşına geldiğinde bi bebek daha isticem.
yine anneme yakın olursam, ben de 1, 1.5 yıl sonra işe dönerim tekrar. bebeğe annem bakamaz sanırım ama. daha yaşı çok genç, eve hapsetmek istemem annemi.çok ta aktif bi kadın. bi bakıcı tutarım, annem arada gelir kontrol eder.
anaammm burcumm lavinyam gelmişşş hoşgeldiniz kuzularrr
kızlarr bendee Allah nasip ederse 3 yaşına geldiğinde 2. istiyorummm neee yineee o zamandaaa devam edelim bizzzz
yine aynı tarihlere gelir mi bilmem muhteşem olurdu
kızlarrrr bebek odasını kayınvalidemler alıyolarmışşş yihuuuuşimdi eşimle konuştum, geldiğinde beğenelim, bebek doğar doğmaz alalım dedim, o da bizimkiler alıcaklar, bitanecik torunları var dedi hihohohoho....
canım geçmiş olsunn, inan çok sevindim. inşallah bundan sonrası sorunsuz geçer canım. evham yapma... burda birbirimizi panikletmek için değil destek olmak için varız
ben bi araştırayım, ortak karar verip yapalım balım...
valla çok komik dimi, aramızda 4 yaş var sadece... ben ona abla ya da hatice diyemiyorum, teyze demeye alışmışım. çok komik oluyo gerçi teyzaaaaa diye bağırıyorum bi de
arzu teyzeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?