2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım hemşom günaydın

adapte olmak evet zor olur umarım gönlunce olur güzel düşünmüşsünn

günaydın canımm o çıkmadı ki dogrudan aktarmışşşş uykuluydum brde uyuzzz sorunluuu normal değilll

canım ben de daha uzmanlığı almadım. doğumdan önce 8 sonra 8 kullanıcam. sonra önmüzdeki senenin 20 günlük iznini kullanıcam. sonra da 2 yıl izin almayı düşünüyorum. ben de daha uzmanlığımı almadım ama işe tekrar dönüşümde başka bir dairede başlamayı planlıyorum. yani 1 yılda izin alsam 2 yılda alsam bişey farketmicek, sıfırdan başlamış gibi olacağım. ama 2. çocuk için belki biraz daha erken işe başlayabilirim. aynen ben de kızım 2,5 - 3 yaşına geldiğinde bi bebek daha isticem.

yine anneme yakın olursam, ben de 1, 1.5 yıl sonra işe dönerim tekrar. bebeğe annem bakamaz sanırım ama. daha yaşı çok genç, eve hapsetmek istemem annemi.çok ta aktif bi kadın. bi bakıcı tutarım, annem arada gelir kontrol eder.

arkadaşlar ben 2 gündür hastanede yatıyorum dualarınızı bekliyorum sancım 100leri geçmişti şimdi indirdiler ama tam düzelemedim

canım çok geçmiş olsun noluyor topiğimize ya Allahım zamanında ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı inşallah...

cnm tatlım benım gecmış olsun topikce aklımız sendeydı ıyı olmana aramıza dönmec-ne cok sevındık rabbım hepımızın evlatlarını sağlıcakla kucgına almayı nasıp etsın cnm

saol canım aldım haberini beni sormuşsun çok teşekkür ederim şimdi iyiyim şükür... umarım bir sorun çıkmaz hepimiz adına...

günaydın canım benim...

günaydın tatalım hamilelikte diş eti kanaması görülür normal ama sende artmış istersen peynir, yoğurt ve süt tüketimini arttır. bende de var ama o kadar değil hafif pembemsi oluyor..

günaydın canım afiyet olsun..boşver hakkını helal etmememn bile yeterli üzme kendini...

maşallah 2. çocuk planını bile yapmışsın kuzum:)

kızlar hepinize günaydın, hepinizin kadir gecesi mübarek olsun

anaammm burcumm lavinyam gelmişşş hoşgeldiniz kuzularrr

kızlarr bendee Allah nasip ederse 3 yaşına geldiğinde 2. istiyorummm neee yineee o zamandaaa devam edelim bizzzz

yine aynı tarihlere gelir mi bilmem muhteşem olurdu

aminnnnnn..............

türk filmi gibi

kızlar hepinize günaydın, hepinizin kadir gecesi mübarek olsun

günaydın canım... aminn... bol bol dua edelim birbirimize...

burcu günaydın canım sanada :)

aaa gelir tabii.. bi dahaki bebeği haziran temmuz gibi yapıcaz ya

ayy teyzem de hamileymiş yaaaa teyzem 30 yaşında, bi tane oğluşu var 3 yaşında. sanırım bu kız, öyle hissediyorum diyo :) evlerimziz çok yakın teyzemle, kızıma arkadaş geliyo

gunaydın hamiş arkadaşlarım
dun ıs cıkısı hastaneye gıttık cok sükür ıyıyız hersey yolunda ama epey ugrastık kocişinde diline düştük bidaha net yok sana ordan etkileniyosun evham yapıyosun beni uğrastıyorsun dedı ama genede pek ses etmedı saolsun ıftarı orda cmak zorunda kaldı su ve kekle zavallım

nöbetci doktor ultrasonda baktı vajınal ultrasonlada rahım uzunlugunu felan ölçtü sonra kan idrar istedi bide nst
hepsını yaptırdık ama sonuclar bıraz gec kaldı ıftarda araya gırınce bıde oglusla gıtmıstık üzüldüm ac kaldılar benım yüzümden rezil oldula rdiye
2.5 saat sürdü yanı toplamda bısey cıkmadı hersey yolunda rahatlamıs oldum en azından ama bıraz zahmetlı oldu

bu arada KAdir geceniz mübarek olsun kızla rRabbım dualrımızı geri cevirmesin

Son düzenleme:

hoşgeldin canım günaydın.....

aminnnnnn..............

türk filmi gibi

günaydın canım... aminn... bol bol dua edelim birbirimize...

edelim edelim bulemsu dua edecekseniz benide ekleyin sayıyı ve duayı bildirin dedi ben ona mesaj atacağım:)

ha bu arada bakıcı maceram da olmuş köyde annemler bir bakıcı tutmuşar ama annem birgün kafamı severken annemin elini almışım kafama kafama vurmuşum ıh ıh demişim henüz 6 - 7 alıkken annemlere şikayet etmişim yani bakıcı beni dövüyor diye kendimce..bir de işaret parmağımı kaldırmaya çalışıp kaşları çatlarımı çatıyormuş sinirli sinirli bişeyler söylüyormuşum annem kızı sıkıştırmış bu çocuk hayatında görmediği şeyleri nasıl yapacak diye kız itiraf etmiş vurduğunu tabi işine son.yaa kendimi nasıl korumuşum değil mi?

ayy masallah teyzeye bak 30 yasında yaa ben 31 yasındayım esra teyze deme bana bak haa

günaydın bebeğimmm hoşgeldinnn

canımm sekreter dogrudan aktarmışşş o çıksaa karşımaa dieceğimi biliyorum yaaa çıkmadıı mubarek kadir gecesiii tövbe yaa ne insanlar varr nefislerinin kurbanı olmuslarrr

lavinyammmm günaydıjnnnnnn

maşallah kız cin gibiymişssin ama üzüldüm ya ben bakıcıdan cok korkuyorum allah ıyı ınsanlaral karsıalstırısn cocuklarımızı annen calısıyomuydu

tekrar tekrar güüüüüünaaayyyyyydddııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

neyin vardı ki kuzucum ya

kızlarrrr bebek odasını kayınvalidemler alıyolarmışşş yihuuuu şimdi eşimle konuştum, geldiğinde beğenelim, bebek doğar doğmaz alalım dedim, o da bizimkiler alıcaklar, bitanecik torunları var dedi hihohohoho....

canım geçmiş olsunn, inan çok sevindim. inşallah bundan sonrası sorunsuz geçer canım. evham yapma... burda birbirimizi panikletmek için değil destek olmak için varız

edelim edelim bulemsu dua edecekseniz benide ekleyin sayıyı ve duayı bildirin dedi ben ona mesaj atacağım:)

ben bi araştırayım, ortak karar verip yapalım balım...

ayy masallah teyzeye bak 30 yasında yaa ben 31 yasındayım esra teyze deme bana bak haa

valla çok komik dimi, aramızda 4 yaş var sadece... ben ona abla ya da hatice diyemiyorum, teyze demeye alışmışım. çok komik oluyo gerçi teyzaaaaa diye bağırıyorum bi de
arzu teyzeeeee

arkadaşlar ben 2 gündür hastanede yatıyorum dualarınızı bekliyorum sancım 100leri geçmişti şimdi indirdiler ama tam düzelemedim
cok gecmıs olsun cok üzüldüm ıns bebıs zamanında gelır:26:
canım bende uykuya doyamıyorum bu ara doguma hazırlık yapıyor bence vucudumuz
diş etlerım ogluma hamıleyken acayıp kanıyodu bunda daha az hamılelıkte kan hacmı arttıgı ve dokular daha yumsuak oldugu ıcın cabuk kanıyor bırde eger diş taşı varsa o da kanatıyor canım
neyin vardı ki kuzucum ya

canım cts gece bebısı bı anda asagı ındı gıbı hıssettım ve ondan sonra sureklı mesaneme baskı yapıyordu cıkcak gıbı sankı ama bısey yokmus yanı kafası fılanda yukarda oyle hemde dogum kanalına felna grımezmıs bebısler yavas yavas dedı doktor

Günaydın esram.. ben süt, yogurt, peynir cok tüketmiyorum ama öle bi durumla karşılaşmadım canım..
diş eti kanaması oluyor ama az.. sen doktoruna da bi danış istersen.. ?

aysuncuk günaydın taze ev hanımıııı
takma artık şunları kuzum bırak boşver Allaha havale et...

Hilalcim günaydın canım.. ne kadar cok izin kullanıyorsun öyle, 1 sene mi yanlış mı gördüm ? gerci ücretsizmiş..

Burcu günaydın canım..

Esram 2 yıl mı izin kullanacaksın ?

durun laaaa daha birinci doğmadan ikinciyi yaptınız

Arcak81 canım günaydın cok sevindim, hadi geçmiş olsun...

Alpella ; cok geçmiş olsun canım inşallah herşey yoluna girer, çok üzüldüm..

Kızçelerrrr hepinize günaydın
Kadir geceniz mübarek olsun, dualarımız kabul olur inşallah !!!

aferim alsınlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…