2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

merhabalar canım, hayırlı olsun, sen tamamlamışsın bile :)

canım oğlunun tekmelememesini doktoruna danış, konuş içini rahatlat.
inan kimsenin hayatı dörtdörtlük gitmiyor,
bende bazen çogu şeyden etkilenip duygusallaşıyorum,
böyle böyle atlatıcaz inşallah.
allah herşeyi gönlümüze göre verse keşke....!!!

benimki de şirkette kıpır kıpır bi orda bi burda

demirkapı neresi canım ?
bende bebek odası yapacagım bebegime
gerci bizim odamızı ananesi ve kayınvalidesi alacaklar
almak bir günlük iş, bizde modokodan bakacagız ama kafamda zaten belirledim modeli

yok ki hiç dogru düzgün
nasıl bu kadar foto meraklısı anne ve babasının kızı böle olur bilemedim

litewayler hem çok güzel, kullanışlı hem de fiyatları uygun ben öok araştırdım netten falan hep kapılar buna çıktı kuzum sende araştır

liteway mi alacaksın yani ?

beysal benımarasa alışverıışım bıttı kendım ıcın başlamak ıstoyorum sen baktınmı tatlım pıjama falan ben gecelık almıcam pıjama sabahlık falan genelde daha kısa kollu utrunler var ama 7.ay doldugundada ıstıyorum artık cantam hazır olsun

haha ee nazlı annesı kızınız bızdede bı meraksızlık kı sorma hele ben ne resım cekılmeyı nede cektırmyı sevmem ama yarene gelınce ış degışyo bak benım arasımın fotosuna bız cekmedıgı malum sıyah beyazda bıle guzel poz verdı malum bölgeyı bıle bı arda cıkarmış

evet canım hem de hiç tereddütsüz yerinde de gördüm kıyasladımda....

cnm bencede al derım bız evdede olsa suruş rahatlıgını anladık bak gerceten hantal bı araba alsan 6 aydan sonra baston alma ıhtuyacı doğuyo öburu kenara kalıyo benım sahsen kızmda öle oldu bu ıkısı bı arada bak derı olanda ön panel ve cantada verıyolar onuda gördunmu yakından cok daha görselı guzel

maşallah kuzuya :)

evet gördüm canım ben bundan alacağım dediğin gibi hantalıktan herkes yorulmuş...

ıyıyız tatlım gelınce hemen senı sordum dışarıda dedıler yarende aras ta maşalla ıkısıde ıyıler sen nasılsın bakım oğlun nasıl hafta sonuna azkaldı heyecan dorukta dımı ama
olmazmı iki gün kaldı oğluşumu görmeye (tabi gösterirse sıpam yüzünü)

ben internetten almıştım kısa kollu pijama takımı ve uzun gecelik kuzum gecelikte koy dediler ya onu da evdeki giymeye kıyamadğım bir geceliğim var onu koyacam ben bayram sonunda 3 gün izinliyim o dönemde çantamı hazırlayıp koyacam kenara ne olur ne olmaz artık

4 gün önce doktordaydık canım daha önce de böyle olmuştu koşturarak gitmiştik doktora çok şükür iyiydi....
Dinlenmeye mi çekiyor kendini ne ben istiyorum ki güm güm vursun ama çocuk sıcaktan yoruluyor sanırsam, döndüğünü falan hissediyorum oyüzden içim rahat....

Rabbim evladıma sağlık versin geri boş...
Fazla beklentiye girmemek lazım aslında ben hatayı bunda yapıyorum....

doktoruma ainir oldum dünden beri arıyorum bir tahlil sonucunu öğrenmedim ne faal doktor yaaa.................

cnm ben sanırım kısa kolu alamma kışta psıkolojıkman mutlu olmam sanırım
ecelıkte benım sezeryan olacagından ıstemıyorum benım dr um amelıyat sonrası amerıkan bezı baglıyo 3 satt sonra pıjama daha toparlayıcı konumda oluyo pufffffffffff onlarıda alsam cok rahat edıcem hep aklımda

Kızlar duaları dağıtmışsınız ama ben de bu akşam hepimiz için okuyacağım bol bol.
Hepsini kabul etsin Allahım.

Nagisce bütçen düşükse kesinlikle İkea almanı tavsiye ederim bir tek dayanıklılık konusunda pek iyi değil ama durumun olunca değiştirirsin. Hem boya malzemesi hem şekilleri hem güvenirliği anlamında bence ucuz olarak alabileceğinin en iyisi. Hensvik serisi çok güzel, memnun arkadaşlarım da var.

Bu arada JOKER'de neler ucuz e-bebek'e göre? Benim daha bayaaa eksiğim var, hepsini e-bebekten toplu alacağım ama joker'de de hediye çekim var ne alayım oradan, ebebekte olmayan yada daha ucuz olan?

ee bende ona odaklanıım o zaman siz baya ii diosunuz:112:
fiyat ne kadar peki ?

ay ben daha çantamı almadımmmmmmm :18:
herşeyi annemler aldı, etti ama ona karışmayın ben alcam dedimdeee
ara tara şimdi offff ne zor işşşşşşş

bak sorun yokmuş, evham yapma o zaman
her bebek cok hareketli olacak die bi kural yok sonucta
hersey dörtdörtlük olamaz, olmuyor, fazla takılma !
Allah sağlık, sıhhat versin yeter ki..

sen ankaradasın gerci ama istanbuldakiler için kapalı çarşıda çok çeşit var diye duydum
ordan mı alsak acepppp:26:

cnm ben e bebkten 349 tl ye aldım 2 gunde elıme ulaştı cnm ben sakaryadayım bu arada

cnm jokerde gcen hafta gıttıgımde chıcco lıte way bebek arbaları 310 tlydı araba ıhtıyacın varsa onu alabılırsın

cnm benım ben dıkkatlı okumamışım göruyorum ama cuma duası dıye bakmışım bu akşammı okuncak nasr suresı kaldı heralde dımı cnm bende 30 okurum pakala bellı bı neyt mı edıcez

bu akşam canım.. ekliyorum.

hadi bitirelim kızlar....
313 ayetel kürsi ve 1000 nasr suresi okuyoruz fıstıklar....

esraa86: 20 Ayetel Kürsi - 80 Nasr Suresi
Lavinya: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr Suresi
merwecik_20: 20 ayetel kursı - 30 nasr
Moonsun: 20 ayetel kursı - 20 Nasr
Applepay: 20 ayetel kursı - 20 Nasr
Bulemsu : 20 ayetel kursı - 100 Nasr
Beysal: 10 ayetel kursı - 20 Nasr
Hot-ice: 20 ayetel kursı - 30 nasr
ensarnaz: 40 ayetel kursı - 100 Nasr
burcuxxx: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr
tospis: 30 Ayetel Kürsi - 30 Nasr
Arcak81: 20 ayetel kursı - 30 nasr
Milona: 20 ayetel kursı - 20 nasr
nagisce: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr
Alpella: 50 Nasr
Merwecik: 13 Ayetel Kürsi - 30 Nasr
Tospis: 30 Nasr
Kaju: 50 Nasr
Melikemm: 10 Nasr
Hayatbanagüzel: 20 Nasr
Niltt: 10 Nasr
Kestaneşekeri: 30 Nasr
Delikızındırdırı: 50 NAsr
Emeki: 20 Nasr
yAREN2007: 30 Nasr

TOPLAM : 970 Nasr Suresi - 313 Ayetel Kürsi -

Son düzenleme:
Evet, yaz Esracım bana da.
Okurum 30 tane tabii ki...

esraa86: 20 Ayetel Kürsi - 80 Nasr Suresi
Lavinya: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr Suresi
merwecik_20: 20 ayetel kursı - 30 nasr
Moonsun: 20 ayetel kursı - 20 Nasr
Applepay: 20 ayetel kursı - 20 Nasr
Bulemsu : 20 ayetel kursı - 100 Nasr
Beysal: 10 ayetel kursı - 20 Nasr
Hot-ice: 20 ayetel kursı - 30 nasr
ensarnaz: 40 ayetel kursı - 100 Nasr
burcuxxx: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr
tospis: 30 Ayetel Kürsi - 30 Nasr
Arcak81: 20 ayetel kursı - 30 nasr
Milona: 20 ayetel kursı - 20 nasr
nagisce: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr
Alpella: 50 Nasr
Merwecik: 13 Ayetel Kürsi - 30 Nasr
Tospis: 30 Nasr
Kaju: 50 Nasr
Melikemm: 10 Nasr
Hayatbanagüzel: 20 Nasr
Niltt: 10 Nasr
Kestaneşekeri: 30 Nasr
Delikızındırdırı: 50 NAsr
Emeki: 20 Nasr
yAREN2007: 30 Nasr
hopefulhousewife: 30 Nasr

TOPLAM : 100 Nasr Suresi - 313 Ayetel Kürsi -

ohhh çok şükür bitti kızlar... ben de bittim.. özel adıma dua isterim bak, tekrar ediyorum :)
şaka bi yana hepinizden Allah razı olsun, dualarınız kabul etsin inşallahh.... Rabbim dünya ve ahirette yüzümüzü ak eylesin, kötülüklerden uzak tutsun...

hakkını helal et cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…