2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ben geldim kızlar geçen hafta tatildeydim döndükten sonra okumaya çalıştım ara, ara.. milona ,lavinya ,alpella geçmiş olsun hepinize ..atladıklarım varsa affola..esracım sanırım ev tutmuşşsunuz hayırlı olsun güle güle oturun bebişinizle.. aysuncum işten ayrılmışsın hayırlısı olsun hiç üzme kendini.. umarım genel olarak herkes iyidir :)
benimde dünden beri bulantılarım arttı dün hem sabah hem akşam çıkarttım.bebegimin hareketleri de azaldı dünden beri..huzursuz oldum doktorumu aradım gittim neyse ki iyiydi oglum ayagını yüzüne kapatmış uyuyordu bitanem.çok korktum birşey oldu diye:26: düzensizlik olabilirmiş bu haftalarda..bulantılarda reflüdenmiş geçen hafta şeker yüklemesi yapıldı onda problem çıkmadı fakat demirim 2 kutu demir hapı bitirmeme ragmen sınırın altındaydı yine..demir hapını günde 2 ye çıkardı doktor.bir de 1 haftada 800 gr almışım

hoşgeldin canım. geçmiş olsun, demirin neden öyle düşük ki? et, yeşillik yemiyor musun??
ödemdir o ödem, bi haftada mümkün değil yani o kadar kilo :)

Kızlar internet üzerinden alışveriş yaptığınız bebeğinize ürün aldığınız ve sorunsuz teslimat yapan sietler hangileri

bir de hangi marakları alıyorsunuz mesela bibderon aldıysanız kaç ay için olanını ve emziği nasıl olanını alıyorsunuz cam mı alıyo sunuz orta akışlı hızlı akışlı falan yazıyor

tırnak makası aldıysanız nasıl aldınız konak tarağı aldınız mı?

Kıyafet alırken hangi firmanın ürünlerini alıyorsunuz

bir de bir şey gördüm park yatak yerine oyun parkı alıcam bir de ahşap mdf beşik alıcam öyle karar verdim bir sitede gördüm 200 tl oyun parkı vardı chicco nun

cnm ben e bebkten 349 tl ye aldım 2 gunde elıme ulaştı cnm ben sakaryadayım bu arada

aa sende mi beysal gibi sakaryadasın ben ankara biliodum yanlışmış..

est. helal olsun tabiiki....

bugün yol derdim yok.. annem almaya gelmiş beni

anneciginle muhabbet ede ede gidersiniz

geçmiş olsun canım.. beslenmene dikkat et demir eksikliğin varsa.
bu aylarda artık kilo artışlarımız hızlanıyor malesef..

çekilmez tabii... :)

aysunumm gelmişşşş.... yeni mi uyandın bakıyımmm

hani nirdeeee

hoşgeldin canım. geçmiş olsun, demirin neden öyle düşük ki? et, yeşillik yemiyor musun??
ödemdir o ödem, bi haftada mümkün değil yani o kadar kilo :)

yok canım ya et yiyemiyorum pek kalsiyum,magnezyum ,balık yagı hepsini dışardan alıyorum zaten doktor bugün onu da dedi besinlerden alamıyorsun çok ilaç aldın o da reflünü tetikliyordur diye ... süt, et ,yumurta, tavuk hiçbirini yiyemiyorum..pek bakamıyorum kendime neyse ki yarın annem geliyor düzenli beslenebilicem :)) inşallah ödemdir canım :))

cnm benım ben kızmda 4.aydan doğuma kadar kan surubu kullandım bıde 10 kan ıgne vuruldum fakat doğum önceseı dahada duştıgunu görduk sebebı tamamen bebhgın almasıymış demırı eger kullanmasaydı dahada duşucektı duşun ama hap yerıne surup ıcebılırsen daha etkılı
bebegınınde sağlıklı olmasına sevındım cnm kaç gr dı

aman canım dikkat et... et suyu ile yap çorbalarını... yumurtayı da bi şekilde yemeye çalış. meyvene sütüne dikkat et.
annem olmasa ben de düzgün beslenemezdim... anneme diyorum ikinci bebekte de gelip sana yerleşicem yine

kızlar kızlar gelem miiiiii

yanağınızdan öpem miiii

bugünün şarkısıda bu mu

cnm ben ebebkten sadece araba aldım ama 2 gunde elımdeydı cok hızlılar bebk kıyafetlerınde ben karışık aldım pamuk tercıh ettım c&a nın kışlık yenı sezon urunlerıde gelmış kumaşları cok guzel bak derım varsa cevrede

çekilmez tabii... :)

aysunumm gelmişşşş.... yeni mi uyandın bakıyımmm

evet şekercim uyandım duşumu aldım geldimm akşam ablamlara gidicez iftara birşeyler yapıcam size bir bakayım dedim

ellerine sağlık canımm Rabbim eşinin tayinini hayırlısdıyla hızlandırsın guzel bir yer nasip etsinnn

çok uzun oldu bu :)
tam da mesai çıkışı saatinde

e-bebek bir gün içinde teslim ediyor canım... diğerlerinde pek sorun olmuyor ama teslimat 10günü geçiyor...

biberon avent 125mg lık aldım ben. emzik daha almadım, almayı düşünmüyordum ama dün bi yazı okudum, emme refleksini kuvvetlendiriyormuş.

kıyafette belli markam yok yüzde yüz pamuklu ve baskılı olmayan ürünler almaya dikkat ediyorum.

canım ben biberon dr.browns yenidogan cam biberon aldım.
Eki Görüntüle 489235
emzik avent silikon yenidogan aldım.

tırnak makası ve tarakları mothercare den aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…