2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Yalnız benim hediye gönderecegim kişi su an izinde sanırım ev adresi de yok ki :96:
bulemsu dikkat dikkat !

bebekler sağlıklı olsunlar, dediğin gibi hiç bişey önemli değil...
ben daha bakmadım gecelik.. nette bakıyorum ama istediğim bi model bulamıyorum. mor, fuşya falan istiyorum ben .

aynen canım yaa,bak mor renk te güzel olabilir eminönüne gittik demiştim ya bütün çamaşırcıları gezdim öyle güzel pembe lohusa gecelikleri vardı ki..

Ya klasik erkek annesi işte inan bizde anne kız gibiyizdir ama işte arada eser böyle o da tam eser yani.Paylaşamıyorlar oğluşlarını ay bende öyle olmayayım Allahıııımmmm

anaaam hatunlara bak ıse koyulmus bıle bız gec kalıcaz o zaman yav ben daha ızne cıkınca ılgılenıcem bu hedıye ısıyle bayram sonu:26:

anam benımkı nerde yaa
valla yorgan konusunda benımde fıkrım yok elyaflar saglıklı deıl terletıyor kaz tüyü desem oda ordan burdan cıkıyor alerjı fılan yapar en ıyıs ıyün yorgan sanırım

toplantısı var canım sizleri sordu gelir belki birazdan..

lavinyaaaaaa maile baksana

tamam:)

onu sorcaktım sana nette hep beyaz, toz pembe var... cumartesi gidicez sanırım eminönüne. böyle koyu renkli gecelikler var mı??

Canımm hayırlı haberlerle gel inşallah öpüyoruz komacan seni ve oğluşuu

Ama yapma böyle haticem yaaa Bişi olmayacak sanaa ((

Kızlar bu arada ben de kaçıyorum artıkın, eve gidip dinlenem biras.
Hepinizi öpüyoruz kızçemle, cici bakın kendinize

Canım ben aradım artık onlarda çıkardık birini dediler parasını iade edecez dediler trendyol da yapmıştı ama artı 20 tl lik çek vermişlerdi. Cumaya elime ulaşırmış yoksa adres değiştirecektim sen de bir ara tedarik edilemeyen ürün hangisiymiş. Bende apar topar yolladım güya hediye paketi yapacaktım ama dr dan korktum daha uğraşacak vaktim olmaz diye inş cumaya kadar eline ulaşır da çektiğim kişinin bende onlineyken görürüm

Son düzenleme:
canım senin gönderim yapacağını zaten biliyoruz online olamasan bile haberdar oluyoruz birbirimizden gönderen kişiye iletiriz canım durumu

sadece kurada çıkan kişiyi biliyor herkes baska kimseden haberleri yok

Sağol canım bu arada bana yollayan haftaya yollamasın çünkü iş yeri adresimi verdim ve haftaya iş yeri tatil geri döner sonra onu diyim .
dikkate alacak bir kişi hediye gönderecek sana sorun değil

Yalnız benim hediye gönderecegim kişi su an izinde sanırım ev adresi de yok ki :96:
bulemsu dikkat dikkat !
sana kim çıktı kızizin vermiyorlar ki garibime

aysun işyeri adresini verdiyse düzelltirsin :))
aysunun eşinin iş adresine gidecek canım

bende özledimm bende ,

resminiz var şuan elimde size koşmak isterimm derman yok göbeğimdeee !!!!

kızlarrrrrrrr napıyonuzzz

giremedim sabahtan başka pc deydim rapor yaptım sonra toplantıya girdim derken akşam oldu yahu

beni soranlar olmuşşşşşş

valla canım bilmiyorum ki kasılmaları çoğu insan öyle sanıyormuş çocuk bir yerde toplanıyo sanıyorlarmış elini karnına koy kasılıp gevşediğini hissedersin bence

kasılma olduğu zaman çocuk hareket etmiyo pek benim 10 gün önce bebeğim aşırı hareketliydi çok şaşırmıştım ondan sonra başladı kasılmalarım ve bu süre zarfında bi daha öyle hareketli olmadı.. bizimki daha başı yukarda ayaklarıyla vuruyo aşağıya aşağıya o da rahatsız ediyo

valla ben de bilmiyorum nasıl olacak çok fena oluyorum ben inş geçici bir şeydir bu arada benim de bu kasılmalarımın olduğu zaman çok stresli ve üzgün bir hafta geçirmiştim sonra oldu alakalı mı bilmiyorum

bulemsummmmmm

inşallah kuzum inşallah

Ben günde 3 litre mutlaka içiyorum içtiğim çay meyve suyu ayran hariç o konuda sıkıntım yok onun nazı bana, beni korkutmayı seviyor....

Sorma ya nazlı bir tipim zaten daha da bir ilgi arsızı oldum, böyle hediylere bolsunlar ilgi manyağı yapsınlar istiyorum ama ona da uyuz olurum ne bu böyle diye...
Sadece eşim beni ilgi arsızı yapsın yeter.....

Alınırsa alınsın, diret biraz aldırma, arama da her şeyin bir sınırı var yaaa..... Eşin de hindi gibi kabarsın dursun tıka kulaklarını...

Senin kayınvalide evlere şenlik zaten ayıp yahu, insan bunu derken hiç düşünmez mi ...
Rabbim ıslah etsin artık...

Takma yüzüne de bakma hem ne gerek var gezmeye gitmiyorlar mı Sivas a gezmeye gidiyorlar diye onları pohpohlamak niye? Hamile kadından da taltif beklemesin bi zahmet...

Gaz verme kız bana.....
Zaten ağladım ağladım az önce rahatladım biraz, küçük ben naz yapıyor bana arada bir dönüyor bir de eliyle günde 1-2 defa dürtüyor okadar...
Anasına çekmiş yandık ki ne yandık...

6.5 aylıksın sen şuanda....
Bir daha sorarsa öyle dersin...
:))))

Bayramda ne yapsam ki acep yaavv............

Ühü hediye etkinliğnii kaçırdım şehir dışındaydım ben de katılmak istiyordum oysaki.....
((((((((((

Son düzenleme:

canım bende sımdı baktım kargoya verıldı dıyordemek tedarık olmayan yok benımkılerde ıyı barı cumaya kadar gelsın yaa bende degsıtrıcektım adersı yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…