bebekler sağlıklı olsunlar, dediğin gibi hiç bişey önemli değil...
ben daha bakmadım gecelik.. nette bakıyorum ama istediğim bi model bulamıyorum. mor, fuşya falan istiyorum ben .
Oy oy oy ooooyy kız bu senle rekabete girmiş yaa, yeniden doğurmak istermiiişş
O laf sokmalar zaten bitiriyor her şeyi canım, evlenmeden önce ne kadar severdim kaynanamı ama şimdi iyice soğudum ben de. Oysa ki anne kız gibi olmayı ne çok isterdim
anaaam hatunlara bak ıse koyulmus bıle bız gec kalıcaz o zaman yav ben daha ızne cıkınca ılgılenıcem bu hedıye ısıyle bayram sonu:26:senin gönderdiğin kişi sürekli online olduğu için canım için rahat etsinşimdiden kesene bereket alan kişide çok mutlu olsun inşşş
zaten tek aceleci olan anne sen değilsin baska bir annede kargoya verdi hediyesini
evett heyecan yükseliyor
bu arada vip dükkan benim bir ürünü tedarik edememiş 5 parça almıştım 4 nü yarın yolluyorlar diğerinin de parasını yolluyorlar yorgan dı gelmeyen ürün antibskteriyel yorgandı ne önerirsiniz bebe yorganı
sende mi çekion kaynanadan nilim, siz en iyisi toplaşıp
kaynanadan çekenler derneği kurun
allah sabır versin size valla kaynanayla anlaşamamak zor olsa gerek
kim kime alıcagını bilmio di mi ? :26: ben bi kendimi biliomda.
Hayatbanagüzel nerdeeeeee gercekten bilen var mı ?
lavinyaaaaaa maile baksana
aynen canım yaa,bak mor renk te güzel olabilir eminönüne gittik demiştim ya bütün çamaşırcıları gezdim öyle güzel pembe lohusa gecelikleri vardı ki..
Ya klasik erkek annesi işte inan bizde anne kız gibiyizdir ama işte arada eser böyle o da tam eser yani.Paylaşamıyorlar oğluşlarını ay bende öyle olmayayım Allahıııımmmm
onu sorcaktım sana nette hep beyaz, toz pembe var... cumartesi gidicez sanırım eminönüne. böyle koyu renkli gecelikler var mı??
Canımm hayırlı haberlerle gel inşallah öpüyoruz komacan seni ve oğluşuufıstıklarım ben birazdan çıkıcam müdürüm erken çıkmama izin verdi dinlenecem akşam iş yerinin iftarı var oraya gidene kadar dinleniyim sonrasında iftara gidicez oğluşumla kendinize iyi bakın yarın sabah doktor kontrolümüz var sonra geliriz öpüyoruz sizleriii
Ama yapma böyle haticem yaaakuzum bana aniden bişey olursa beni es geçmeyin ha her halükarda yollarım hediyemi numaramda var sende mail adreslerimde ama belki adresi değiştiririm bana gönderecek kişi senle irtibata geçsin bana yollamadan önce de evde olursam oraya göndersin...
anaaam hatunlara bak ıse koyulmus bıle bız gec kalıcaz o zaman yav ben daha ızne cıkınca ılgılenıcem bu hedıye ısıyle bayram sonu:26:
anam benımkı nerde yaa
valla yorgan konusunda benımde fıkrım yok elyaflar saglıklı deıl terletıyor kaz tüyü desem oda ordan burdan cıkıyor alerjı fılan yapar en ıyıs ıyün yorgan sanırım
canım senin gönderim yapacağını zaten biliyoruz online olamasan bile haberdar oluyoruz birbirimizdenkuzum bana aniden bişey olursa beni es geçmeyin ha her halükarda yollarım hediyemi numaramda var sende mail adreslerimde ama belki adresi değiştiririm bana gönderecek kişi senle irtibata geçsin bana yollamadan önce de evde olursam oraya göndersin...
sadece kurada çıkan kişiyi biliyor herkes baska kimseden haberleri yoksende mi çekion kaynanadan nilim, siz en iyisi toplaşıp
dikkate alacak bir kişi hediye gönderecek sana sorun değilSağol canım bu arada bana yollayan haftaya yollamasın çünkü iş yeri adresimi verdim ve haftaya iş yeri tatil geri döner sonra onu diyim .
sana kim çıktı kızYalnız benim hediye gönderecegim kişi su an izinde sanırım ev adresi de yok ki :96:
bulemsu dikkat dikkat !
aysunun eşinin iş adresine gidecek canımaysun işyeri adresini verdiyse düzelltirsin :))
Sen de ona göre davranırsın tatlımm, ama bunlar böyle doğana kadar hiç bişiye karışmazlar, doğduktan sonra kuru kuru gadasını alırlar (kayseri şivesiyle yazdım bak tatlımm) Eeee hazır bebeği kim sevmez ki, asıl önemli olan zor zamanlarda yanında olup gerçekten anane,babanne, dede olabilmek bence
Canımm işte sen de yine de laf söylettirme eşine, benim eşim öyle yapıyor valla. Dün akşam o kadar üzüldüm ben ama yine de annesini korudu bana karşı. Hem bak ne güzel eşin tarafı ilgililermiş size, nazar değmesin aman
Oy oy oy ooooyy kız bu senle rekabete girmiş yaa, yeniden doğurmak istermiiişş
O laf sokmalar zaten bitiriyor her şeyi canım, evlenmeden önce ne kadar severdim kaynanamı ama şimdi iyice soğudum ben de. Oysa ki anne kız gibi olmayı ne çok isterdim
Kızlaaarr hayat ve mervecikk hatta merveömer nerdeee??? Görünmüyorlar????
sende mi çekion kaynanadan nilim, siz en iyisi toplaşıp
canım üşümezmisin onunla ekim kasımda...bide doğumdan sonra çok kan kaybedecez iyice üşüyen bi tip oluruz ....yağımız çorapsız terliksiz kalmayacak...sezeryanda zaten gaz çıkarmaya uğraşıyon merdiven in çık...
güle güle kullan canım...
o zaman stres yapacak bişey yok canım rahat olmaya çalış...
hm tamam canım tahmin ettim bu firmayla çalıştığını burcu söyleyınce....
annemgil,ablamlar felanda bizde abimlere diyoruz gelınler cadı olduğu için .....sende mı cadısın kız...amma tabiki hamileyken değil...
ya bende bazen sadece bı bolgede hıssedıyorum sertlık ama bı organı sanırım kolu bacağı yada kafası yaslıyo azcık sonra çekiyo unun gibi bişey mi?her yerde sertlik olmuyo...
Merhaba canım , taş gibi olmadan önce yada sonra bebk hareket ediyor mu? Ben nst ye girmedim hiç, doktorada ağrım oluyo falan dedim normal dedi gönderdi. Bazı şeyleri ilk defa yaşamak tecrübesizlik çok zor, bizim kız son 2 gündür çok hareketli yürürken otururken yatarken devamlı tekme halinde birden hareketleri de bu kadar artınca korktum. Bide doğum şekli almış başı aşağıda bizimkinin bebeğin son haline ilişkin size bilgi verdiler mi?
Hey Allahım yaaa,, şu halinle seni bırakıp gelmesini istiyor ya ne diyeyim ben
hep mi aynı bunlar, gelin hasta olsun umursamazlar çağırırlar yanlarına, kendileri hasta olsun bi bırak git ilgilenme bakalımmmDünyayı dar ederler valla
Tez elden Allaha havalelerini istiyorum ben böylelerinin canımcımmm
Kuzummm diyorum ki hani hemşeriler ya senin annenlerle benim kayınvalidemler,, acaba ondan mı benziyor bu kadar davranışlar
:18::18::18: İşte tam anlattığın gibi tatlım bende de olan kasılmalar. Ama dikkat ettim biraz moralim bozulsun daha da artıyor.
Bence yemekten sonraki çarpıntı da bebek artık midemizi yukarı doğru itiyor ya, midemiz de haliyle kaburgalarımızdan ciğerlerimize kalbimize baskı yapıyor ve çarpıntı nefes darlığı oluyor. Son ay ne yapıcaz ki biz???
canım senin gönderim yapacağını zaten biliyoruz online olamasan bile haberdar oluyoruz birbirimizdengönderen kişiye iletiriz canım durumu
sadece kurada çıkan kişiyi biliyor herkes baska kimseden haberleri yok
dikkate alacak bir kişi hediye gönderecek sana sorun değil
sana kim çıktı kızizin vermiyorlar ki garibime
aysunun eşinin iş adresine gidecek canım
Canımm hayırlı haberlerle gel inşallah öpüyoruz komacan seni ve oğluşuu
Ama yapma böyle haticem yaaaBişi olmayacak sanaa ((
Kızlar bu arada ben de kaçıyorum artıkın, eve gidip dinlenem biras.
Hepinizi öpüyoruz kızçemle, cici bakın kendinize
lavinyaaaaaa maile baksana
tamam:)
Vardı canım çeşit çeşit model model vardı valla,tek kötü yönü hepsi de alt kata yönlendiriyo daracık merdivenler :)
moonsunummmm:76::82::109::112::118:bulemsummmmmm
canım bende 25 haftalıkken bebeğin hareketi çok güçsüzleşmişti doktora gittim ve bebeğin suyu azalmış dedi o ara çok su içmemiştim gerçekten. günlük 3.5 litre su içtim 2 gün içinde hareketleri kuvvetlendi 5 gün sonra doktorda suyu normale dönmüş dedi.şimdi en az 2,5 litre su içiyorum bence bi doktora muane ol suyu azalınca gerçekten hareketleri çok yavaşlıyor.Rabbim esirgesin gözlesin bebeklerimizi inş.
Şşşş bebiş duymasın annesiii
Kuzumm ilgi konusunda ben de bugünlerde öyleyim valla,dikkat ettim de sürekli eşime "kimsenin umrunda değilim zaten" diyip duruyorumama haklı sebeplerle
Anacım hamile olan benim kimsenin bi ilgi özen göstermemesi bi yana, bir de benden özel ilgi bekliyor herkes. Hadi eşimi geçtim de kaynanam da öyle... O kadar ağrılarım sancılarım oluyor kılını kıpırdatmıyor iş yaptırdığına bakıyor bir de benden ilgi bekliyor. Mesela en son dün akşam... Kadir gecesi diye aramamı beklemiş ama ben zaten bayaa kötüydüm bir de karşı yakamızda oturan bi arkadaşa iftara davetliydik, unutmuşum. Görümce mesaj atıyor annem alınmış diyePuffff. Eşimle de kavga ettik onun yüzünden, ağladım da
Ama bebiş doğsun görcekler
lavinyaammmm bnim kociştee kıskanıyorrr aradaa aç okucam diyorrrr
noluyor bunlaraa yahuuu
kızlar dün kayınvalidemlerle konustum kandil içinn
baanaa sadecee ee napıon nasılsın iyi iyiiz bizdeee eşine ver dedi ne bebek nasıl ne hersey yolunda mı birşeye ihtiyacınız var mı yokkk
neyse eşime verdim hoparlör açıktı
" ee nasılsınız napıonuzz"
eşim " iyiyiz anne işe gidip geliyorum"
" gelmiyormusunuz bayrama"
eşim " yok "
" neden miiişşş oooo"
eşim" anne aysun hamile nereye gelelimm"
" iyi aysun gelmesin sen gellll"
eşim " olmaz anne "
" aysunu annesigile bırak kalsın orda sen gell diyrum"
eşim" annemler memlekette hem gelemem onu bırakakmam " deid
" iyi tamam sen bilirsinnn"
beni anam gile atacakmıs gidicekmişşşş
herhalde şekeriiimmmmişte budur
Teşekkür ederim canım..
Offf hepsi aynı bunların yaa,bizimkini de dün kadir gecesi diye aradım bana geri dönmedi,hatta akşam eşim söylemiş nilgün seni aramış dönmemişsin diye yanımda baktı valla diyo görmemiş yarın ararım demiş ama aramadı hanfendi.
niye bu kadar abarttıysa akşama gideceğiz 2 haftalığına Sivas'a gidiyorlar gitmemiz lazım,eltimler falan da gelecek,eşim diyo zaten en ufak bi suratını tavrını farkedersem annemin hemen kalkarız dedi.
Akşam için çok tedirginim bende gitmekle gitmemek arasındayım bana dua edin kızlar sinirlerimi bozmasınlar,ağlatmasınlar beni...
işte bi insan alıngan olunca ne yapacağını şaşırıyorsun..
ilahi yaa.. güldürdün beni :) neyin kayıyor, şirazen mişımarık anne seni. hele bundan sonra gör sen :) elinde bebekle eve girdiğinde kimse yüzüne bakmıcak, kucağından bebeği alıp onu öpüp koklıcaklar
tosuncuk geliyor :)
doktorun normal dediyse takma kafana canım.. olmadı bi doktora sada aile hekimine de göster...
geldim canım.. iyiyim çok şükür. daha da iyi olucaz
seni çizelgeden ebediyyen çıkarıyorum nilgün, artık yoksun sen, aysunla öyle karar verdik
60 diyodun zaten dimi? :) tatil yaramış :)
bu arada geceliğini de çok beğendim... sabahlık ta aldın mı?
hoşgeldin canım... hediyeleri ne zaman göndericektik yaa? aydınlat bizi... göndermeye başlayalım mı?? bayramdan sonra mı??
o kaynanaları napmalı bilmem bizimkide hemen sordu gelmiyormusunuz diye belli değil dedik tutturmuş bir soru ne kadarlık oldu şimdi ya bende ay olarak pek bilemiyorum haftalık desem anlamıycak bende 28 haftalığımya 28/4=7 bende 7 aylığım dedimayyy demez olaydım ozaman 2ay kalmış sen kasım ortası diyorsun dedi ben yalancı oldum üfff ben kaç aylığım yaaaaaaaa:26:
Canım ben aradım artık onlarda çıkardık birini dediler parasını iade edecez dediler trendyol da yapmıştı ama artı 20 tl lik çek vermişlerdi. Cumaya elime ulaşırmış yoksa adres değiştirecektim sen de bir ara tedarik edilemeyen ürün hangisiymiş. Bende apar topar yolladım güya hediye paketi yapacaktım ama dr dan korktum daha uğraşacak vaktim olmaz diye inş cumaya kadar eline ulaşır da çektiğim kişinin bende onlineyken görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?