2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hoşbulduk tatlım sende hoşgeldinnhaftaya pazartesiden sonra gönderimler başlasın kızlar dediğim gibi kendine fazla online olmayan biri çıkmışsa o kişinin hediyesi ulaşmadan hediyesini yollamasın kimse

tamam canım... bayram dönüşü anca gönderebiliriz o zaman....

niltt burcuxxx sudem liste dışııııı

65i geçmezsin sen merak etme... bi tane sabahlık al canım, doğumdan sonra üşüme geliyomuş zaten. bi koyu rengini alabilirsin mesela. ya da siyah falan. güzel durur...

kızlar ben şuan itibariyle bugünün ilk lokmasını ağzıma attım daha bişey yememiştim canım istemiyordu ki ama şimdi de doymak bilmem eminim

evet şekercim biz liste başııı

aynen kaynanatör bu neee kiii tam kitap yazmalıkkk

gcııkk 65mişşş

bencedeee ayıpp eşim bile boozuldu ısrarınaaaa yüzüme baka kaldııı

kendi kızıda vaR BİREBİR YASAR İNŞaLLAHHH

ayy ne alemsinn

t

65i geçmezsin sen merak etme... bi tane sabahlık al canım, doğumdan sonra üşüme geliyomuş zaten. bi koyu rengini alabilirsin mesela. ya da siyah falan. güzel durur...

aman sağlıkla gidip gelelim de inan kilo umrumda değil valla bak işin gırgırındayım ben..
evet siyah renk benim de aklıma geldi sağol tatlımm..

gcııkk 65mişşş

bencedeee ayıpp eşim bile boozuldu ısrarınaaaa yüzüme baka kaldııı

kendi kızıda vaR BİREBİR YASAR İNŞaLLAHHH

Hehehe kısmet be anacım daha 2 ay var..

olsun sonuçta gitmeyecek ama eşin değil mi?
inşallah canım yaşasın da anlasınlar...

benikinin kızı da yok ki anasını satayım

senı uyanık senıı ama benımde ısıme gelmedı deıl yaneee:13::13:

masallah canım allah bozmasın muhabbetlerını bızımkılerede versın amınnn
amin canım cümlenin ailesine sevgi muhabbet versin aileler ne kadar dışarda kalsalarda onlarla dialoğ iyi oldumu insan daha iyi oluyor

aynen öyle canım haftaya maraton başlıyor amabirde bakın arkadaşlar tekrar ediyorum
fazla online olmayan kişinin hediyesi ulaşmadan hediyenizi yollamayın kimsenin kalbi kırılmasın

ya kızlar ben bugün kötü olunca korkumdan yolladım ürünü yanında bişeyler daha alacaktım doktora gidecektim tansiyonlu halimle hızlıca işyerinin evrak birimine verdim yolladığım kişi beni mazur görsün biz pzt siden sonra 1 hafta tatiliz sonra 3 gün daha çalışıp 2 yani hafta sonuyla beraber 30 ağustos haftası da 4 gün tatiliz onun için yolladım birde erkenden evimizin çevresinde kargocu yok en yakını 3 km uzakta. Bir de hastalanırım da borçlu kalırım diye erkenci davrandım alan kişi beni affetsin ne olur

Sen de ona göre davranırsın tatlımm, ama bunlar böyle doğana kadar hiç bişiye karışmazlar, doğduktan sonra kuru kuru gadasını alırlar (kayseri şivesiyle yazdım bak tatlımm ) Eeee hazır bebeği kim sevmez ki, asıl önemli olan zor zamanlarda yanında olup gerçekten anane,babanne, dede olabilmek bence

Canımm işte sen de yine de laf söylettirme eşine, benim eşim öyle yapıyor valla. Dün akşam o kadar üzüldüm ben ama yine de annesini korudu bana karşı. Hem bak ne güzel eşin tarafı ilgililermiş size, nazar değmesin aman

niltt burcuxxx sudem liste dışııııı

Oy oy oy ooooyy kız bu senle rekabete girmiş yaa, yeniden doğurmak istermiiişş
O laf sokmalar zaten bitiriyor her şeyi canım, evlenmeden önce ne kadar severdim kaynanamı ama şimdi iyice soğudum ben de. Oysa ki anne kız gibi olmayı ne çok isterdim

Kızlaaarr hayat ve mervecikk hatta merveömer nerdeee??? Görünmüyorlar????

kız boşver şunları senle biz kaynana iş para pul düşünmekten böyle olduk zaten saçmaladıkkkk...

valla bende tatilden sonra dediğin gibi oldum 20 25 gündür bu haldeyim...

senin gönderdiğin kişi sürekli online olduğu için canım için rahat etsin şimdiden kesene bereket alan kişide çok mutlu olsun inşşş
zaten tek aceleci olan anne sen değilsin baska bir annede kargoya verdi hediyesini
evett heyecan yükseliyor

aman sağlıkla gidip gelelim de inan kilo umrumda değil valla bak işin gırgırındayım ben..
evet siyah renk benim de aklıma geldi sağol tatlımm..

bebekler sağlıklı olsunlar, dediğin gibi hiç bişey önemli değil...
ben daha bakmadım gecelik.. nette bakıyorum ama istediğim bi model bulamıyorum. mor, fuşya falan istiyorum ben .

bu arada vip dükkan benim bir ürünü tedarik edememiş 5 parça almıştım 4 nü yarın yolluyorlar diğerinin de parasını yolluyorlar yorgan dı gelmeyen ürün antibskteriyel yorgandı ne önerirsiniz bebe yorganı

fıstıklarım ben birazdan çıkıcam müdürüm erken çıkmama izin verdi dinlenecem akşam iş yerinin iftarı var oraya gidene kadar dinleniyim sonrasında iftara gidicez oğluşumla kendinize iyi bakın yarın sabah doktor kontrolümüz var sonra geliriz öpüyoruz sizleriii

hoşbulduk tatlım sende hoşgeldinnhaftaya pazartesiden sonra gönderimler başlasın kızlar dediğim gibi kendine fazla online olmayan biri çıkmışsa o kişinin hediyesi ulaşmadan hediyesini yollamasın kimse

kuzum bana aniden bişey olursa beni es geçmeyin ha her halükarda yollarım hediyemi numaramda var sende mail adreslerimde ama belki adresi değiştiririm bana gönderecek kişi senle irtibata geçsin bana yollamadan önce de evde olursam oraya göndersin...

sende mi çekion kaynanadan nilim, siz en iyisi toplaşıp
kaynanadan çekenler derneği kurun
allah sabır versin size valla kaynanayla anlaşamamak zor olsa gerek

kim kime alıcagını bilmio di mi ? :26: ben bi kendimi biliomda.

Hayatbanagüzel nerdeeeeee gercekten bilen var mı ?

kuzum benim tahmini doğum 13 kasım yani ben yalan söylemiyorum ama

Canım bir daha lafı gelirse 7. ayın başındayım bitirmedim daha dersin ya da doktor öyle diyor ekim ortasından itibaren doğumu bekle dedi bana dersin. Anacım ne bu böyle kaynanalar çıldırmış olmalı

Sağol canım bu arada bana yollayan haftaya yollamasın çünkü iş yeri adresimi verdim ve haftaya iş yeri tatil geri döner sonra onu diyim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…