hoşbulduk tatlım sende hoşgeldinnhaftaya pazartesiden sonra gönderimler başlasın kızlar dediğim gibi kendine fazla online olmayan biri çıkmışsa o kişinin hediyesi ulaşmadan hediyesini yollamasın kimse
niltt burcuxxx sudem liste dışııııı
evet canım yaa haftaya tekrar gidicem zaten,dr um da izinden gelmiş olacak kısmetse..
bakalım ben kendime 65 sınırı çizmiştim inşallah öyle gider gelirim
sağol kuşum sabahlığı yoktu bunun ama uydurup almayı düşünüyorum 1 tane..
yani bayramdan sonraaaa başlıyoruz o zaman
bende donarım, bende kansızlık var çok üşürüm ben
bizde liste başı galiba
aysunum kayınvalidenle arandaki diyalaoğu okudumda ne fenaymış kaynanan loowwww
mervenin lafı aklıma geldi ; "kaynanatör"
Esram hoşgeldin, iyi olmana sevindim
Rahmini yumurtalıklarını aldırmasaydı şüphelenebilirdim valla,ben hamileyken bana demişti"ayyy sırf çocuk bakmak,emzirmek için bende doğurmak isterdim"diye
51 yaşındadır da kendisi..
Dediğin gibi yapıcam canım malum eltimler falan da gelecek onlara bişey belli etmeyeyim.Ya bi de hiç sevmediğim yönü başkalarıyla kıyaslama yapar laf sokmakta üstüne yoktur böyle durumlarda iyice soğutuyo bu hareketleri beni kendisinden..
yok valla ben yaz mevsiminden bile nefret ederim o derece evde klimamız sabah akşam çalışır.
diyorum size 65 le gideceğim doğuma :76:
Kusura bakmasın da o zaman ayıp etmiş bencillik hat safhada 6-7 aylık hamile kadın bırakılır mıymış,ben aynı şehirdeydiniz sanıyordum..
Eşim geçen bana diyor ki isterdin di mi annemlerle başka şehirlerde yaşayalım,dedim saçmalama evim ayrı kapım ayrı,her b.ka küsmesin afedersin gelsin tepemde otursun yani..
Kusura bakmasın da o zaman ayıp etmiş bencillik hat safhada 6-7 aylık hamile kadın bırakılır mıymış,ben aynı şehirdeydiniz sanıyordum..
Eşim geçen bana diyor ki isterdin di mi annemlerle başka şehirlerde yaşayalım,dedim saçmalama evim ayrı kapım ayrı,her b.ka küsmesin afedersin gelsin tepemde otursun yani..
senı uyanık senıı ama benımde ısıme gelmedı deıl yaneee:13::13:
masallah canım allah bozmasın muhabbetlerınıbızımkılerede versın amınnn
t
65i geçmezsin sen merak etme... bi tane sabahlık al canım, doğumdan sonra üşüme geliyomuş zaten. bi koyu rengini alabilirsin mesela. ya da siyah falan. güzel durur...
gcııkk 65mişşş
bencedeee ayıpp eşim bile boozuldu ısrarınaaaayüzüme baka kaldııı
kendi kızıda vaR BİREBİR YASAR İNŞaLLAHHH
amin canım cümlenin ailesine sevgi muhabbet versin aileler ne kadar dışarda kalsalarda onlarla dialoğ iyi oldumu insan daha iyi oluyorsenı uyanık senıı ama benımde ısıme gelmedı deıl yaneee:13::13:
masallah canım allah bozmasın muhabbetlerınıbızımkılerede versın amınnn
aynen öyle canım haftaya maraton başlıyor amatamam canım... bayram dönüşü anca gönderebiliriz o zaman....
65i geçmezsin sen merak etme... bi tane sabahlık al canım, doğumdan sonra üşüme geliyomuş zaten. bi koyu rengini alabilirsin mesela. ya da siyah falan. güzel durur...
kuzum benim tahmini doğum 13 kasımYani ben yalan söylemiyorum ama
aynen aynenn kpeder gözunden ameliyat olmustu bizi arayıp haber wermedile hem aradık kvalidem nasıl yakarıyorrr aramıyorsunuzzz baban ameliyat ldu katarakt aldırdı gözundedn diyeee
biz elin kızıyız cnmmm bizim dgurduklarımızdan elinnndiğer torununu nasıl aruyor bir bilsenn Allaha havale ettim bendee
olabılırbıraz umursamaz bızımkıler bak mısal esım annemden pek hoslanmaz genel olarak hatta en son tatılden donerken gunyuzune ugrayalım dedık bızı evde yer yok dıye kabul etmedıelr dıye kızdı bıdaha gıtmem dedı yanı cok gıdıyodu heves edıyodu annemlerın ev bahcelı dıye ama bayramda anneanneme gıtme durumu vardı o da gunyüzünde bıze dün soruyo annem gıtcekmısınız dıye esım ışteydı bende bellı deıl dedım benımd urumuma baglı dıye ablamlar onalrı gıturcekmıs arefeden gıdıp bayramın 1ncı gunu aksama donceklermıs ama sızde gelın ayarlayabılırsenız beraber gıdelım felan demıyo annem sadece agzımı arıyo anlıycagın esımınde hıc hosuna gıtmıyo boyle yapması ben arada kalıyorum ıste boyel oluncada kayınvaldemlerden hoslanmadıgım bı hareket bıle olsa sıkayet edemıyom esıme cunku onlar daha ılgılı toz kondurmuyo o yuzden
niltt burcuxxx sudem liste dışııııı
Rahmini yumurtalıklarını aldırmasaydı şüphelenebilirdim valla,ben hamileyken bana demişti"ayyy sırf çocuk bakmak,emzirmek için bende doğurmak isterdim"diye
51 yaşındadır da kendisi..
Dediğin gibi yapıcam canım malum eltimler falan da gelecek onlara bişey belli etmeyeyim.Ya bi de hiç sevmediğim yönü başkalarıyla kıyaslama yapar laf sokmakta üstüne yoktur böyle durumlarda iyice soğutuyo bu hareketleri beni kendisinden..
yok valla ben yaz mevsiminden bile nefret ederim o derece evde klimamız sabah akşam çalışır.
diyorum size 65 le gideceğim doğuma :76:
canım sen benim kaynnanatörle tanışmadın tabiii böyle düşünmen normalllldiğer kızlar çok iyi biliyor benimkini
yok yaa ona bozulmadım ısrarla sen gel diyorr insan düşünürrr kız hamile yanında olmalı diyee
bebeğin adını kaldırmıyor zatenn sinir oluyorummm el mi doguuryor ben mi doguruyorum walla farkı yokkk
Benim regl ağrım çok şiddetli değil ama sertleşmem benimde dikkatimi çekiyor. Doktora gideceğim gün 31+1 olacağım nst ye girmek için 20 dk önce gel dediler, olmadı artık bir kaç hafta daha idare edeyim, böyle devamlı kendi kendi vasvata yaşayan biri olmakta istemiyorum işin aslı. Cevaplar için çok teşekkür ederim, bende tatile gidip geldim bol bol yüzdüm,
bu aralar tembelleştim ben, sen nasılsın bu ağrılar dışında? ben magnezyuma başladım belki şu kasılmalara yardımcı olur sende başla istersen..
senin gönderdiğin kişi sürekli online olduğu için canım için rahat etsinya kızlar ben bugün kötü olunca korkumdan yolladım ürünü yanında bişeyler daha alacaktım doktora gidecektim tansiyonlu halimle hızlıca işyerinin evrak birimine verdim yolladığım kişi beni mazur görsün biz pzt siden sonra 1 hafta tatiliz sonra 3 gün daha çalışıp 2 yani hafta sonuyla beraber 30 ağustos haftası da 4 gün tatiliz onun için yolladım birde erkenden evimizin çevresinde kargocu yok en yakını 3 km uzakta. Bir de hastalanırım da borçlu kalırım diye erkenci davrandım alan kişi beni affetsin ne olur
aman sağlıkla gidip gelelim de inan kilo umrumda değil valla bak işin gırgırındayım ben..
evet siyah renk benim de aklıma geldi sağol tatlımm..
hoşbulduk tatlım sende hoşgeldinnhaftaya pazartesiden sonra gönderimler başlasın kızlar dediğim gibi kendine fazla online olmayan biri çıkmışsa o kişinin hediyesi ulaşmadan hediyesini yollamasın kimse
senin gönderdiğin kişi sürekli online olduğu için canım için rahat etsinşimdiden kesene bereket alan kişide çok mutlu olsun inşşş
zaten tek aceleci olan anne sen değilsin baska bir annede kargoya verdi hediyesini
evett heyecan yükseliyor
aman sağlıkla gidip gelelim de inan kilo umrumda değil valla bak işin gırgırındayım ben..
evet siyah renk benim de aklıma geldi sağol tatlımm..
Hehehe kısmet be anacım daha 2 ay var..
olsun sonuçta gitmeyecek ama eşin değil mi?
inşallah canım yaşasın da anlasınlar...
benikinin kızı da yok ki anasını satayım
amin canım cümlenin ailesine sevgi muhabbet versin aileler ne kadar dışarda kalsalarda onlarla dialoğ iyi oldumu insan daha iyi oluyor
aynen öyle canım haftaya maraton başlıyor amabirde bakın arkadaşlar tekrar ediyorum
fazla online olmayan kişinin hediyesi ulaşmadan hediyenizi yollamayın kimsenin kalbi kırılmasın
kuzum benim tahmini doğum 13 kasımyani ben yalan söylemiyorum ama
senin gönderdiğin kişi sürekli online olduğu için canım için rahat etsinşimdiden kesene bereket alan kişide çok mutlu olsun inşşş
zaten tek aceleci olan anne sen değilsin baska bir annede kargoya verdi hediyesini
evett heyecan yükseliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?