2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ağzından yel alsın.. Evde ol fakat kötü bişey olmasın.. Kötü düşünme

canım belki izinde olursam o zamnda adresi değiştirim sen her halükarda bana ulaş olur mu?

bu arada benim bebeğin hareketleri eskisi kadar çok değil sanırım büyüdü ve yeri yetmiyor.. bugün karnımda ayrı bir büyüdü...

a-aaaaaaaaa

kimse slm mı bile almamışşşş

• hayatbanaguzell
    Sağlıkla gel annecim

Giriş tarihiMar 2012Mesajlar2,980

[h=2]
    [/h]

bende özledimm bende ,

resminiz var şuan elimde size koşmak isterimm derman yok göbeğimdeee !!!!

kızlarrrrrrrr napıyonuzzz

giremedim sabahtan başka pc deydim rapor yaptım sonra toplantıya girdim derken akşam oldu yahu

beni soranlar olmuşşşşşş

Milona kullanıcısından alıntı

Sen de ona göre davranırsın tatlımm, ama bunlar böyle doğana kadar hiç bişiye karışmazlar, doğduktan sonra kuru kuru gadasını alırlar (kayseri şivesiyle yazdım bak tatlımm ) Eeee hazır bebeği kim sevmez ki, asıl önemli olan zor zamanlarda yanında olup gerçekten anane,babanne, dede olabilmek bence

Canımm işte sen de yine de laf söylettirme eşine, benim eşim öyle yapıyor valla. Dün akşam o kadar üzüldüm ben ama yine de annesini korudu bana karşı. Hem bak ne güzel eşin tarafı ilgililermiş size, nazar değmesin aman

Oy oy oy ooooyy kız bu senle rekabete girmiş yaa, yeniden doğurmak istermiiişş
    O laf sokmalar zaten bitiriyor her şeyi canım, evlenmeden önce ne kadar severdim kaynanamı ama şimdi iyice soğudum ben de. Oysa ki anne kız gibi olmayı ne çok isterdim

Kızlaaarr hayat ve mervecikk hatta merveömer nerdeee??? Görünmüyorlar????

ApplePay kullanıcısından alıntı

sende mi çekion kaynanadan nilim, siz en iyisi toplaşıp
    kaynanadan çekenler derneği kurun
    allah sabır versin size valla kaynanayla anlaşamamak zor olsa gerek

kim kime alıcagını bilmio di mi ? :26: ben bi kendimi biliomda.

Hayatbanagüzel nerdeeeeee gercekten bilen var mı ?

evet oldu tabi, nerelerdesin sen
insan bi ceeee eee der kaçar bari

ağzından yel alsın.. Evde ol fakat kötü bişey olmasın.. Kötü düşünme

Lavinyam, kaju dogru demiş canım evde ol, işte ol nerde olursan ol da, iyi ol yeter ki sen

Ühü hediye etkinliğnii kaçırdım şehir dışındaydım ben de katılmak istiyordum oysaki.....
((((((((((
hala istiyorsan başka bir arkadaş daha vardı etkinliğe katılmak istiyor isim vermeden sizi eşleştirebilirim ama arkadaşa tekrar sormam lazım eğer olur dersen

hoşgeldin şekerim hediye etkinliği yaklaştı ya bende onun telaşı vardı görmemişim kusura bakma nasılsınnn

hala istiyorsan başka bir arkadaş daha vardı etkinliğe katılmak istiyor isim vermeden sizi eşleştirebilirim ama arkadaşa tekrar sormam lazım eğer olur dersen

Canım geç kaldım çünkü şuanda çıkıp bişey alamıyorum tayin işlemleriyle uğraşıyorum
Kısmet değilmiş diyeyim, tatile çıkmadan önce olsaydı güzel bişeyler seçer yollayabilirdim, şimdi salapati olmasın, hak geçer yoksa...
Soorman bile güzel çok sağol caınm...

ben ben aldım ben aldım:26:

evet oldu tabi, nerelerdesin sen
insan bi ceeee eee der kaçar bari

Lavinyam, kaju dogru demiş canım evde ol, işte ol nerde olursan ol da, iyi ol yeter ki sen

inşallah iyi olacağım kızlar azmettim

kajum saol bitanem inşallah hepimiz

canım sen iiznde olursan sana bir şekilde ulaşır ve adres bilgilerini alırım tasalanma sennn
bu ay bebişlerin tam doğum pozisyonuna geçiş aylarıdır ve sekillerini yavaş yavaş alırlar bugun benim kıızmın ayaklarını ben kaburgamda hissettim demek ki normale döndü sıpam

seni yaramaz seniiiiii:76: :76: :76:

mesaj kutun dolmuşşşşş
boşalttım şekerimmm

Ayy canım pardon yaa hoşgeldin.. Bende arada giriyorum görmemişim :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…