kuzum bana aniden bişey olursa beni es geçmeyin ha her halükarda yollarım hediyemi numaramda var sende mail adreslerimde ama belki adresi değiştiririm bana gönderecek kişi senle irtibata geçsin bana yollamadan önce de evde olursam oraya göndersin...
haticem tasalanma sana daha öncede dedim senin oğluş şimdi tatbikat yapıyor günü gelmeden çıkmayacak emin olabilirsinnninşallah kuzum inşallah
hiççççne fısıldaşıyosunuz bakıyım gizli gizli
ayy orası hep öyle yaa :) pijamalar gecelikler alt katta
canım senin gönderim yapacağını zaten biliyoruz online olamasan bile haberdar oluyoruz birbirimizdengönderen kişiye iletiriz canım durumu
sadece kurada çıkan kişiyi biliyor herkes baska kimseden haberleri yok
dikkate alacak bir kişi hediye gönderecek sana sorun değil
sana kim çıktı kızizin vermiyorlar ki garibime
aysunun eşinin iş adresine gidecek canım
bende özledimm bende ,
resminiz var şuan elimde size koşmak isterimm derman yok göbeğimdeee !!!!
kızlarrrrrrrr napıyonuzzz
giremedim sabahtan başka pc deydim rapor yaptım sonra toplantıya girdim derken akşam oldu yahu
beni soranlar olmuşşşşşş
ağzından yel alsın.. Evde ol fakat kötü bişey olmasın.. Kötü düşünme
hala istiyorsan başka bir arkadaş daha vardı etkinliğe katılmak istiyor isim vermeden sizi eşleştirebilirim ama arkadaşa tekrar sormam lazım eğer olur dersenÜhü hediye etkinliğnii kaçırdım şehir dışındaydım ben de katılmak istiyordum oysaki.....
((((((((((
moonsunummmm:76::82::109::112::118:
hoşgeldin şekerima-aaaaaaaaa
kimse slm mı bile almamışşşş
hayatbanaguzell
Sağlıkla gel annecim
Giriş tarihiMar 2012Mesajlar2,980
bende özledimm bende ,
giremedim sabahtan başka pc deydim rapor yaptım sonra toplantıya girdim derken akşam oldu yahu
beni soranlar olmuşşşşşş
Milona kullanıcısından alıntı
Sen de ona göre davranırsın tatlımm, ama bunlar böyle doğana kadar hiç bişiye karışmazlar, doğduktan sonra kuru kuru gadasını alırlar (kayseri şivesiyle yazdım bak tatlımm) Eeee hazır bebeği kim sevmez ki, asıl önemli olan zor zamanlarda yanında olup gerçekten anane,babanne, dede olabilmek bence
Canımm işte sen de yine de laf söylettirme eşine, benim eşim öyle yapıyor valla. Dün akşam o kadar üzüldüm ben ama yine de annesini korudu bana karşı. Hem bak ne güzel eşin tarafı ilgililermiş size, nazar değmesin aman
Oy oy oy ooooyy kız bu senle rekabete girmiş yaa, yeniden doğurmak istermiiişş
O laf sokmalar zaten bitiriyor her şeyi canım, evlenmeden önce ne kadar severdim kaynanamı ama şimdi iyice soğudum ben de. Oysa ki anne kız gibi olmayı ne çok isterdim
Kızlaaarr hayat ve mervecikk hatta merveömer nerdeee??? Görünmüyorlar????
ApplePay kullanıcısından alıntı
sende mi çekion kaynanadan nilim, siz en iyisi toplaşıp
kaynanadan çekenler derneği kurun
allah sabır versin size valla kaynanayla anlaşamamak zor olsa gerek
kim kime alıcagını bilmio di mi ? :26: ben bi kendimi biliomda.
Hayatbanagüzel nerdeeeeee gercekten bilen var mı ?
Şuanda dinlediğim parça
Kara çalı gibi girdin aramıza..........
Oh ohhh yandannnnn.......
hala istiyorsan başka bir arkadaş daha vardı etkinliğe katılmak istiyor isim vermeden sizi eşleştirebilirim ama arkadaşa tekrar sormam lazım eğer olur dersen
evet oldu tabi, nerelerdesin sen
insan bi ceeee eee der kaçar bari
Lavinyam, kaju dogru demiş canım evde ol, işte ol nerde olursan ol da, iyi ol yeter ki sen
Ezan okunuo gıııı
a-aaaaaaaaa
hayatbanaguzell
Sağlıkla gel annecim
[h=2][/h]
bende özledimm bende ,
beni soranlar olmuşşşşşş
Sen de ona göre davranırsın tatlımm, ama bunlar böyle doğana kadar hiç bişiye karışmazlar, doğduktan sonra kuru kuru gadasını alırlar (kayseri şivesiyle yazdım bak tatlımm) Eeee hazır bebeği kim sevmez ki, asıl önemli olan zor zamanlarda yanında olup gerçekten anane,babanne, dede olabilmek bence
Canımm işte sen de yine de laf söylettirme eşine, benim eşim öyle yapıyor valla. Dün akşam o kadar üzüldüm ben ama yine de annesini korudu bana karşı. Hem bak ne güzel eşin tarafı ilgililermiş size, nazar değmesin aman
O laf sokmalar zaten bitiriyor her şeyi canım, evlenmeden önce ne kadar severdim kaynanamı ama şimdi iyice soğudum ben de. Oysa ki anne kız gibi olmayı ne çok isterdim
evet oldu tabi, nerelerdesin sen
insan bi ceeee eee der kaçar bari
Lavinyam, kaju dogru demiş canım evde ol, işte ol nerde olursan ol da, iyi ol yeter ki sen
canım sen iiznde olursan sana bir şekilde ulaşır ve adres bilgilerini alırım tasalanma sennncanım belki izinde olursam o zamnda adresi değiştirim sen her halükarda bana ulaş olur mu?
bu arada benim bebeğin hareketleri eskisi kadar çok değil sanırım büyüdü ve yeri yetmiyor.. bugün karnımda ayrı bir büyüdü...
boşalttım şekerimmmseni yaramaz seniiiiii :76: :76: :76:
mesaj kutun dolmuşşşşş
Şuanda dinlediğim parça
Kara çalı gibi girdin aramıza..........
Oh ohhh yandannnnn.......
oy oyyyyyyyyyy yerimmmmmmm
yaa başka pc deydim ondan giremedim, haklısınnbir cee demem lazımdıı
napıyonuzzz bakimm
a-aaaaaaaaa
hayatbanaguzell
Sağlıkla gel annecim
[h=2][/h]
bende özledimm bende ,
beni soranlar olmuşşşşşş
hayatımmmmmmm senin alınmanııı yesinleeerrr emiiiiii
hoşgeldin bebekkkk
ben ben aldım ben aldım:26:
inşallah iyi olacağım kızlar azmettim
kajum saol bitanem inşallah hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?