2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Nilgünnn yoksa senin kayganan da mı hamile? Alınganlık diz boyu
Sen sakın üzme kendini tatlımm, bakma hatta görme yaptıklarını, başka şeylerle ilgilen gittiğinizde. Al seninkini vur benimkine zaten... Özel ilgi alaka bekliyorlar, her şeyi kendilerine göre algılayıp yoruyorlar. Allahtan senin eşin yanında, tanıyor annesini. Benimki gibi anne aşığı değil

olabılır bıraz umursamaz bızımkıler bak mısal esım annemden pek hoslanmaz genel olarak hatta en son tatılden donerken gunyuzune ugrayalım dedık bızı evde yer yok dıye kabul etmedıelr dıye kızdı bıdaha gıtmem dedı yanı cok gıdıyodu heves edıyodu annemlerın ev bahcelı dıye ama bayramda anneanneme gıtme durumu vardı o da gunyüzünde bıze dün soruyo annem gıtcekmısınız dıye esım ışteydı bende bellı deıl dedım benımd urumuma baglı dıye ablamlar onalrı gıturcekmıs arefeden gıdıp bayramın 1ncı gunu aksama donceklermıs ama sızde gelın ayarlayabılırsenız beraber gıdelım felan demıyo annem sadece agzımı arıyo anlıycagın esımınde hıc hosuna gıtmıyo boyle yapması ben arada kalıyorum ıste boyel oluncada kayınvaldemlerden hoslanmadıgım bı hareket bıle olsa sıkayet edemıyom esıme cunku onlar daha ılgılı toz kondurmuyo o yuzden

yok yok bunlarda hamileee

hoşgeldin canım... hediyeleri ne zaman göndericektik yaa? aydınlat bizi... göndermeye başlayalım mı?? bayramdan sonra mı??
hoşbulduk tatlım sende hoşgeldinnhaftaya pazartesiden sonra gönderimler başlasın kızlar dediğim gibi kendine fazla online olmayan biri çıkmışsa o kişinin hediyesi ulaşmadan hediyesini yollamasın kimse

ayy en donarım ya ...

kışın kalın pijamalarla yatıp kalkarım komi parasıda cabası tabi....

üşüyük bi tiipim geneldede kansıızm dır...

niltt burcuxxx sudem liste dışııııı

evet canım yaa haftaya tekrar gidicem zaten,dr um da izinden gelmiş olacak kısmetse..
bakalım ben kendime 65 sınırı çizmiştim inşallah öyle gider gelirim
sağol kuşum sabahlığı yoktu bunun ama uydurup almayı düşünüyorum 1 tane..

amin canım cümlemizin hepsi aynılar ne yazık ki,işte annelerimiz ne kadar temiz kalpli oluyorlar,aman koyma boşver ben anneme söylemedim anlatmam zaten üzülür yoksa
o da habire öğüt verir durur kaynanana şöyle ol böyle ol aah ah...

aynen hayatım yoksa şu ana kadar böyle ufak tefek şeyler hep oldu tınlamadım,o da takmazdı ama noolduysa hanfendinin uzatacağı tuttu,gayet te iyi anlaşan tipleriz ama o aşırı alınganlığı yok mu deli oluyorum yaaaa

dediğin gibi sanki onlar hamile yaa.seninki şehir dışında falan mı yaşıyordu?

o kaynanaları napmalı bilmem bizimkide hemen sordu gelmiyormusunuz diye belli değil dedik tutturmuş bir soru ne kadarlık oldu şimdi ya bende ay olarak pek bilemiyorum haftalık desem anlamıycak bende 28 haftalığımya 28/4=7 bende 7 aylığım dedim ayyy demez olaydım ozaman 2ay kalmış sen kasım ortası diyorsun dedi ben yalancı oldum üfff ben kaç aylığım yaaaaaaaa:26:

11 saat var aramızdaaa ALLAHA hamdd olsunnnnnn Allah hep uzak eylesin hayırlısıylaaaa

benim annemde eşimi sever eşimde annemin her işini yapar az evvel aradı kadının biri radyoyu aramış annemde dinliyor tabii kadın damadım bir tane demiş annemde oku yazma yok arayamaz radyo falan bizi aramış benim damadımda bir tane diye

ekim ortası dıcektin sanırımm

ay bende bilmiyorum cnm kafam karısıyorrr bosver yarun unuturrr

hoşbulduk tatlım sende hoşgeldinnhaftaya pazartesiden sonra gönderimler başlasın kızlar dediğim gibi kendine fazla online olmayan biri çıkmışsa o kişinin hediyesi ulaşmadan hediyesini yollamasın kimse

yani bayramdan sonraaaa başlıyoruz o zaman

ayy en donarım ya ...

bende donarım, bende kansızlık var çok üşürüm ben

bizde liste başı galiba

aysunum kayınvalidenle arandaki diyalaoğu okudumda ne fenaymış kaynanan loowwww
mervenin lafı aklıma geldi ; "kaynanatör"

Esram hoşgeldin, iyi olmana sevindim

Rahmini yumurtalıklarını aldırmasaydı şüphelenebilirdim valla,ben hamileyken bana demişti"ayyy sırf çocuk bakmak,emzirmek için bende doğurmak isterdim"diye
51 yaşındadır da kendisi..
Dediğin gibi yapıcam canım malum eltimler falan da gelecek onlara bişey belli etmeyeyim.Ya bi de hiç sevmediğim yönü başkalarıyla kıyaslama yapar laf sokmakta üstüne yoktur böyle durumlarda iyice soğutuyo bu hareketleri beni kendisinden..

ayy ben donarım ya ...

yok valla ben yaz mevsiminden bile nefret ederim o derece evde klimamız sabah akşam çalışır.

diyorum size 65 le gideceğim doğuma:76:

11 saat var aramızdaaa ALLAHA hamdd olsunnnnnn Allah hep uzak eylesin hayırlısıylaaaa

Kusura bakmasın da o zaman ayıp etmiş bencillik hat safhada 6-7 aylık hamile kadın bırakılır mıymış,ben aynı şehirdeydiniz sanıyordum..

Eşim geçen bana diyor ki isterdin di mi annemlerle başka şehirlerde yaşayalım,dedim saçmalama evim ayrı kapım ayrı,her b.ka küsmesin afedersin gelsin tepemde otursun yani..

birini tanımayınca konusulursa yınedee gıybet olur muu biz tanısmyruz sonuctaa
senı uyanık senıı ama benımde ısıme gelmedı deıl yaneee:13::13:

masallah canım allah bozmasın muhabbetlerını bızımkılerede versın amınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…