herhalde şekeriiimmmmişte budur
Teşekkür ederim canım..
Offf hepsi aynı bunların yaa,bizimkini de dün kadir gecesi diye aradım bana geri dönmedi,hatta akşam eşim söylemiş nilgün seni aramış dönmemişsin diye yanımda baktı valla diyo görmemiş yarın ararım demiş ama aramadı hanfendi.
niye bu kadar abarttıysa akşama gideceğiz 2 haftalığına Sivas'a gidiyorlar gitmemiz lazım,eltimler falan da gelecek,eşim diyo zaten en ufak bi suratını tavrını farkedersem annemin hemen kalkarız dedi.
Akşam için çok tedirginim bende gitmekle gitmemek arasındayım bana dua edin kızlar sinirlerimi bozmasınlar,ağlatmasınlar beni...
işte bi insan alıngan olunca ne yapacağını şaşırıyorsun..
Hey Allahım yaaa,, şu halinle seni bırakıp gelmesini istiyor ya ne diyeyim ben
hep mi aynı bunlar, gelin hasta olsun umursamazlar çağırırlar yanlarına, kendileri hasta olsun bi bırak git ilgilenme bakalımmmDünyayı dar ederler valla
Tez elden Allaha havalelerini istiyorum ben böylelerinin canımcımmm
Kuzummm diyorum ki hani hemşeriler ya senin annenlerle benim kayınvalidemler,, acaba ondan mı benziyor bu kadar davranışlar
:18::18::18: İşte tam anlattığın gibi tatlım bende de olan kasılmalar. Ama dikkat ettim biraz moralim bozulsun daha da artıyor.
Bence yemekten sonraki çarpıntı da bebek artık midemizi yukarı doğru itiyor ya, midemiz de haliyle kaburgalarımızdan ciğerlerimize kalbimize baskı yapıyor ve çarpıntı nefes darlığı oluyor. Son ay ne yapıcaz ki biz???
Nilgünnn yoksa senin kayganan da mı hamile? Alınganlık diz boyu
Sen sakın üzme kendini tatlımm, bakma hatta görme yaptıklarını, başka şeylerle ilgilen gittiğinizde. Al seninkini vur benimkine zaten... Özel ilgi alaka bekliyorlar, her şeyi kendilerine göre algılayıp yoruyorlar. Allahtan senin eşin yanında, tanıyor annesini. Benimki gibi anne aşığı değil
hoşbulduk tatlım sende hoşgeldinnhoşgeldin canım... hediyeleri ne zaman göndericektik yaa? aydınlat bizi... göndermeye başlayalım mı?? bayramdan sonra mı??
sağol canım benim inşallahhhh...
sanmıyorum tatlım yaa,hem lavinyanın dediği gibi serum muhabbeti var,hem de ben sıcağa dayanamayan bi tipim biz mesela kışın kombiyi çok az yakarız cimrilikten değil eşim de bende dayanamayız sıcağa,bu kış bebişten dolayı yakacağımız için napıcaz diye düşünüyoruz valla..kışın evde bile yazlık geceliklerle yatarım..
ilahi yaa.. güldürdün beni :) neyin kayıyor, şirazen mişımarık anne seni. hele bundan sonra gör sen :) elinde bebekle eve girdiğinde kimse yüzüne bakmıcak, kucağından bebeği alıp onu öpüp koklıcaklar
tosuncuk geliyor :)
doktorun normal dediyse takma kafana canım.. olmadı bi doktora sada aile hekimine de göster...
geldim canım.. iyiyim çok şükür. daha da iyi olucaz
seni çizelgeden ebediyyen çıkarıyorum nilgün, artık yoksun sen, aysunla öyle karar verdik
60 diyodun zaten dimi? :) tatil yaramış :)
bu arada geceliğini de çok beğendim... sabahlık ta aldın mı?
hoşgeldin canım... hediyeleri ne zaman göndericektik yaa? aydınlat bizi... göndermeye başlayalım mı?? bayramdan sonra mı??
i
tosuncuk geliyor :)
doktorun normal dediyse takma kafana canım.. olmadı bi doktora sada aile hekimine de göster...
seni çizelgeden ebediyyen çıkarıyorum nilgün, artık yoksun sen, aysunla öyle karar verdik
60 diyodun zaten dimi? :) tatil yaramış :)
bu arada geceliğini de çok beğendim... sabahlık ta aldın mı?
rabbim yardımcın olsun canım benim kaynanayı ben takmıyorum artık bahçede geçen gün çok canımı sıktı tınmadım bile o konustu ben duymadım
benim akıllı annemde bugun kızım bu kızına bari kaynananın adını koy demez mi
hey yarabbim benim annem adam olmaz arkadaş
aynen hayatım yoksa şu ana kadar böyle ufak tefek şeyler hep oldu tınlamadım,o da takmazdı ama noolduysa hanfendinin uzatacağı tuttu,gayet te iyi anlaşan tipleriz ama o aşırı alınganlığı yok mu deli oluyorum yaaaayuhhh yaa hala devam mı ettiriyorrr
yok anacım biz degil kayıvalideler hamileeee
benımkıde ısrrarla aysunu bırak gel dıyorr ne kadarr dusuncesiz umrunda degill kadınınnnn ben kimim kiii Allah buyukkk onun konusmasından eşimin sesi değişti
ay kızlar daha konusmuycam bugun cok gunaha gırdım herkesı cekıstırdım
o kaynanaları napmalı bilmem bizimkide hemen sordu gelmiyormusunuz diye belli değil dedik tutturmuş bir soru ne kadarlık oldu şimdi ya bende ay olarak pek bilemiyorum haftalık desem anlamıycak bende 28 haftalığımya 28/4=7 bende 7 aylığım dedimlavinyaammmm bnim kociştee kıskanıyorrr aradaa aç okucam diyorrrr
noluyor bunlaraa yahuuu
kızlar dün kayınvalidemlerle konustum kandil içinn
baanaa sadecee ee napıon nasılsın iyi iyiiz bizdeee eşine ver dedi ne bebek nasıl ne hersey yolunda mı birşeye ihtiyacınız var mı yokkk
neyse eşime verdim hoparlör açıktı
" ee nasılsınız napıonuzz"
eşim " iyiyiz anne işe gidip geliyorum"
" gelmiyormusunuz bayrama"
eşim " yok "
" neden miiişşş oooo"
eşim" anne aysun hamile nereye gelelimm"
" iyi aysun gelmesin sen gellll"
eşim " olmaz anne "
" aysunu annesigile bırak kalsın orda sen gell diyrum"
eşim" annemler memlekette hem gelemem onu bırakakmam " deid
" iyi tamam sen bilirsinnn"
beni anam gile atacakmıs gidicekmişşşş
evet canım yaa haftaya tekrar gidicem zaten,dr um da izinden gelmiş olacak kısmetse..
bakalım ben kendime 65 sınırı çizmiştim inşallah öyle gider gelirim
sağol kuşum sabahlığı yoktu bunun ama uydurup almayı düşünüyorum 1 tane..
amin canım cümlemizin hepsi aynılar ne yazık ki,işte annelerimiz ne kadar temiz kalpli oluyorlar,aman koyma boşver ben anneme söylemedim anlatmam zaten üzülür yoksa
o da habire öğüt verir durur kaynanana şöyle ol böyle ol aah ah...
aynen hayatım yoksa şu ana kadar böyle ufak tefek şeyler hep oldu tınlamadım,o da takmazdı ama noolduysa hanfendinin uzatacağı tuttu,gayet te iyi anlaşan tipleriz ama o aşırı alınganlığı yok mu deli oluyorum yaaaa
dediğin gibi sanki onlar hamile yaa.seninki şehir dışında falan mı yaşıyordu?
benim annemde eşimi sever eşimde annemin her işini yaparolabılırbıraz umursamaz bızımkıler bak mısal esım annemden pek hoslanmaz genel olarak hatta en son tatılden donerken gunyuzune ugrayalım dedık bızı evde yer yok dıye kabul etmedıelr dıye kızdı bıdaha gıtmem dedı yanı cok gıdıyodu heves edıyodu annemlerın ev bahcelı dıye ama bayramda anneanneme gıtme durumu vardı o da gunyüzünde bıze dün soruyo annem gıtcekmısınız dıye esım ışteydı bende bellı deıl dedım benımd urumuma baglı dıye ablamlar onalrı gıturcekmıs arefeden gıdıp bayramın 1ncı gunu aksama donceklermıs ama sızde gelın ayarlayabılırsenız beraber gıdelım felan demıyo annem sadece agzımı arıyo anlıycagın esımınde hıc hosuna gıtmıyo boyle yapması ben arada kalıyorum ıste boyel oluncada kayınvaldemlerden hoslanmadıgım bı hareket bıle olsa sıkayet edemıyom esıme cunku onlar daha ılgılı toz kondurmuyo o yuzden
o kaynanaları napmalı bilmem bizimkide hemen sordu gelmiyormusunuz diye belli değil dedik tutturmuş bir soru ne kadarlık oldu şimdi ya bende ay olarak pek bilemiyorum haftalık desem anlamıycak bende 28 haftalığımya 28/4=7 bende 7 aylığım dedimayyy demez olaydım ozaman 2ay kalmış sen kasım ortası diyorsun dedi ben yalancı oldum üfff ben kaç aylığım yaaaaaaaa:26:
hoşbulduk tatlım sende hoşgeldinnhaftaya pazartesiden sonra gönderimler başlasın kızlar dediğim gibi kendine fazla online olmayan biri çıkmışsa o kişinin hediyesi ulaşmadan hediyesini yollamasın kimse
ayy en donarım ya ...
kışın kalın pijamalarla yatıp kalkarım komi parasıda cabası tabi....
üşüyük bi tiipim geneldede kansıızm dır...
niltt burcuxxx sudem liste dışııııı
Nilgünnn yoksa senin kayganan da mı hamile? Alınganlık diz boyu
Sen sakın üzme kendini tatlımm, bakma hatta görme yaptıklarını, başka şeylerle ilgilen gittiğinizde. Al seninkini vur benimkine zaten... Özel ilgi alaka bekliyorlar, her şeyi kendilerine göre algılayıp yoruyorlar. Allahtan senin eşin yanında, tanıyor annesini. Benimki gibi anne aşığı değil
ayy ben donarım ya ...
kışın kalın pijamalarla yatıp kalkarım komi parasıda cabası tabi....
üşüyük bi tiipim geneldede kansıızm dır...
niltt burcuxxx sudem liste dışııııı
11 saat var aramızdaaa ALLAHA hamdd olsunnnnnnAllah hep uzak eylesin hayırlısıylaaaa
ekim ortası dıcektin sanırımm
ay bende bilmiyorum cnm kafam karısıyorrrbosver yarun unuturrr
senı uyanık senıı ama benımde ısıme gelmedı deıl yaneeebirini tanımayınca konusulursa yınedee gıybet olur muu biz tanısmyruz sonuctaa
benim annemde eşimi sever eşimde annemin her işini yaparaz evvel aradı kadının biri radyoyu aramış annemde dinliyor tabii kadın damadım bir tane demiş annemde oku yazma yok arayamaz radyo falan bizi aramış benim damadımda bir tane diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?