çekerim onun pipisini herşeye alınmasın
Anamcım bayram geliyor da o nedenle azcık yoğun.. Birde inşallah 15 günlük raporum geliyor. Bayramdan sonra 1 hafta çalışıp pıt eve kaçıcam o zaman varya muhabbetin dibine vururuz
Bu arada Müşfik Kenter ölmüş Allah rahmet eylesin çok severdim..
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh deeeeeeeeeeeeeeeee
Allah rahmet eylesin canım...
Bu arada Müşfik Kenter ölmüş Allah rahmet eylesin çok severdim..
artık sona doğru yaklaşıyoruz kızlar....
Zaten bu akşam için çok güzel planlarımız vardı
ama anasına gideceğimiz için malum anneciğiyle aram hafiften soğuk 10 gündür falan psikolojim bozulmaz inşallah..
aman aynı muhabbetler canım yaa değişik bişey yok benimki geçen haftaki olay hala..
Bende akşam 8 den 9 dan önce görmediğim için acaip özlüyorum,yemekten sonra da yatıyorum göğsüne öyle huzur doluyorum ki
aman çekştirme tatlım yaa,bakma bende ana kız gibiyim ama çekilmeyen yönleri de olmuyor değil işte o zaman da acaip çekiştiresim geliyo
çekerim onun pipisini herşeye alınmasın
Anamcım bayram geliyor da o nedenle azcık yoğun.. Birde inşallah 15 günlük raporum geliyor. Bayramdan sonra 1 hafta çalışıp pıt eve kaçıcam o zaman varya muhabbetin dibine vururuz
bu akşam düzelt aranı muhakkak
bak aramız normalde hep iyidir diosun , sen küçüksün al gönlünü bişey olmaz sevaptır canım
ahhh ahhh di mi gögsüne yatınca dünya yansa umrumda olmuyor "huzur yerim" orası benimdeeee
Kızçelerrr aşkım aradı şimcik ne dio bilionuz muuuuuu
ben buldum kızımın ismini "DENİZ BADE" olcak dedi
deniz ismini bende önermiştim daha önceden ama istemiodu nerden esti şimcik anlamadım noli yaw
çektirmem oğluşumun pipisiniiiiiiiii üstüne işer bak teyzesiiiiiiii
hadi bakalm oh oh bende sabh beri yoktumm
evet.. 6 haftalık olduğumuz günleri hatırlıyormusunuz ? Topiğin başlarını okuyorum bazen, biz ne kadar mızırdansakta zaman su gibi geçiyor..
bak aramız normalde hep iyidir diosun , sen küçüksün al gönlünü bişey olmaz sevaptır canım
ahhh ahhh di mi gögsüne yatınca dünya yansa umrumda olmuyor "huzur yerim" orası benimdeeee
deniz ismini bende önermiştim daha önceden ama istemiodu nerden esti şimcik anlamadım noli yaw
allah rahmet eylesin.. İzlerken ve dinlerken keyif aldığım sayılı insanlardandı
canım izin alıp çıksaydın ya yok mu fırsatın?İyiyim sağol canım sadece ayaklarımı görenler korkuyo ama işyerim rahat yöneticiler anlayışlı ellerinde büyüdüm onların iş diye sıkıştırmıyorlar biliyorlar ki burcu o işi zamanında yapar.. Bugün dinlenmeye aldım kendimi
İyi akşamlar tatlımmm.. Yarın görüşürüzzcanlarım benim görüşürüz diyorum sizleri çok çok öpüyorum kendinize iyi bakın....
selam hamişçiklerim çoktur dönemedim aranıza morallerim bozuk tamm iki haftadır doktorlardayım işi gücü bıraktım da.gebelik şekeri yüksek çıktı .güldeniz hanım endokrolojiye yolladı oda diyetiseyene .hem diyet yapıorum hemde ara ara şekerimi ölçüyorum.cuma günü arayacak doktor.duruma göre hareket edecekmiş.yetmiyomuş gibi idrarımdada fazla mktarda protein buldular.nefrolojiye yolladı gittim böbreklerim çok çalışıyomuş.gebelikten olduğu düşünülüyor dedi doğumdan sonra geçmezse başka tetkikler isticem dedi.cuma böbrek ultrasonum çekilcek.hergün günde dört kez tansiyon ölüçümü yapıyorum.doktora vercekmişim.sinir oldum stres yaptım diyet yaptığım için bu bende mutsuzluk yapıyo.aç dolaşıyorum hep sanki.bebekede baktılar gaye iyimiş.üç boyutludan gösterdi güldeniz hanım yuvarlak yüzlüymüş:)işte benden böyle.biraz sıkıntılı bir iki hafta oldu malesef...geçmiş kandilnizde mübarek olsun.inşallah herkesin güzel duaları kabul olmuştur..
Bence bade isminin çok güzel tınısı var sen de beğendin mi bari
ay dimii ne heyecandı haa hala heyecan var ama birde cinsiyetleri öğreniyorduk yaa
ana karar verdniz mi Deniz ismini severim çok güzel, bade bana çok yabancı bilmiyorum
sanada geçmiş olsun canım zor ya.stres sinirde tetiklermiş şekeri.benim vucudum zaten meyilliymiş şekere.yarın diyetimin sekizinci günü.cuma nediyecek merak ediyorum belki bendende ikinciyi ister.sanada şeker ölçüm cihazı aldırdılarmı.inşallah hepsi geçer yaİyi akşamlar tatlımmm.. Yarın görüşürüzz
Canım hoşgeldin.. Geçmiş olsun bende de aynı dert var 2. yükleme yapılacak banada bakalım ne diyecek doktor... Bozma moralini elbet geçecek hepsi
bilmiom şaşırdım bi düşünmek lazım birden nerden estiyseee
bu iki isimde kuranda yok:96:
annemde kayınvalidemde kuran geçsin mutlaka dio dogru da dio
offff isim işi ne zor yawwww:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?