2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh deeeeeeeeeeeeeeeee

Allah rahmet eylesin canım...

aman aman maşallahhhh
2 sene 4 aylık evliyim daha çiçeği burnunda sayılırım
coook uzun zamanlar var önümüzde aman hep böle gideris inşallah
bi de karadenizli kaynanaları kötü olur, cazgır olur derler hiçte diil valla

Bu arada Müşfik Kenter ölmüş Allah rahmet eylesin çok severdim..

Ben de her sabah kamuspotunda sigaranın tehlikesinden bahseden reklamda sesiniduyunca diyordum ki adamın ciğerleri sağlam olmalı diye düşünüyordum alf diyince aklıma hep onun sesi geliyor. Bu arada tşk arkadaşlarım walla alınmadım takıldım sadece

bu akşam düzelt aranı muhakkak
bak aramız normalde hep iyidir diosun , sen küçüksün al gönlünü bişey olmaz sevaptır canım

ahhh ahhh di mi gögsüne yatınca dünya yansa umrumda olmuyor "huzur yerim" orası benimdeeee

Kızçelerrr aşkım aradı şimcik ne dio bilionuz muuuuuu
ben buldum kızımın ismini "DENİZ BADE" olcak dedi
deniz ismini bende önermiştim daha önceden ama istemiodu nerden esti şimcik anlamadım noli yaw

Son düzenleme:

çektirmem oğluşumun pipisiniiiiiiiii üstüne işer bak teyzesiiiiiiii

hadi bakalm oh oh bende sabh beri yoktumm

Bence bade isminin çok güzel tınısı var sen de beğendin mi bari

selam hamişçiklerim çoktur dönemedim aranıza morallerim bozuk tamm iki haftadır doktorlardayım işi gücü bıraktım da.gebelik şekeri yüksek çıktı .güldeniz hanım endokrolojiye yolladı oda diyetiseyene .hem diyet yapıorum hemde ara ara şekerimi ölçüyorum.cuma günü arayacak doktor.duruma göre hareket edecekmiş.yetmiyomuş gibi idrarımdada fazla mktarda protein buldular.nefrolojiye yolladı gittim böbreklerim çok çalışıyomuş.gebelikten olduğu düşünülüyor dedi doğumdan sonra geçmezse başka tetkikler isticem dedi.cuma böbrek ultrasonum çekilcek.hergün günde dört kez tansiyon ölüçümü yapıyorum.doktora vercekmişim.sinir oldum stres yaptım diyet yaptığım için bu bende mutsuzluk yapıyo.aç dolaşıyorum hep sanki.bebekede baktılar gaye iyimiş.üç boyutludan gösterdi güldeniz hanım yuvarlak yüzlüymüş:)işte benden böyle.biraz sıkıntılı bir iki hafta oldu malesef...geçmiş kandilnizde mübarek olsun.inşallah herkesin güzel duaları kabul olmuştur..

evet.. 6 haftalık olduğumuz günleri hatırlıyormusunuz ? Topiğin başlarını okuyorum bazen, biz ne kadar mızırdansakta zaman su gibi geçiyor..

ay dimii ne heyecandı haa hala heyecan var ama birde cinsiyetleri öğreniyorduk yaa

ana karar verdniz mi Deniz ismini severim çok güzel , bade bana çok yabancı bilmiyorum

allah rahmet eylesin.. İzlerken ve dinlerken keyif aldığım sayılı insanlardandı

aynen canım ses tonu özellikle,şiir okuyuşları,aydın kişiliği..

canım izin alıp çıksaydın ya yok mu fırsatın?

İnşallah canım yaa ben nefret ederim diyorum ya küsenlerden alınanlardan,bi suçum olsa neyse.
Dediğin gibi huzurumuzun bozulmaması adına hiçbirşey olmamış gibi davranıcam.dua edin bana becerebileyim :))

bu arada bade ismine bende bayılırım,adıyla büyüsün inşallah..

canlarım benim görüşürüz diyorum sizleri çok çok öpüyorum kendinize iyi bakın....
İyi akşamlar tatlımmm.. Yarın görüşürüzz

Canım hoşgeldin.. Geçmiş olsun bende de aynı dert var 2. yükleme yapılacak banada bakalım ne diyecek doktor... Bozma moralini elbet geçecek hepsi

ay dimii ne heyecandı haa hala heyecan var ama birde cinsiyetleri öğreniyorduk yaa

ana karar verdniz mi Deniz ismini severim çok güzel , bade bana çok yabancı bilmiyorum

ayy tekme atacakmı.. Ay kıpırdadımı ? su gibi kayıyor, yok pıt pıt seyirdi
Çok güzel günlerdi yaa.. Halada güzel

Doğurmasakmı ? Kalsalarmı böyle

Ben oğluma Deniz adını koyacaktım ilk, annem istemedi ama ben çok severim.. Bade 'de güzel isim.. Adıyla yaşasın canım

sanada geçmiş olsun canım zor ya.stres sinirde tetiklermiş şekeri.benim vucudum zaten meyilliymiş şekere.yarın diyetimin sekizinci günü.cuma nediyecek merak ediyorum belki bendende ikinciyi ister.sanada şeker ölçüm cihazı aldırdılarmı.inşallah hepsi geçer ya

bilmiom şaşırdım bi düşünmek lazım birden nerden estiyseee
bu iki isimde kuranda yok:96:
annemde kayınvalidemde kuran geçsin mutlaka dio dogru da dio
offff isim işi ne zor yawwww:97:

kulağına ayrı bir isim okutursun canım.. Ben Oğluma öyle yapıcam..
Rüzgar'ı nüfusa yazdırıp kulağına Rüzgar ali okutucam.. Hocaya sordum olur dedi..

Kızçelerrrrr ben çıkıommmmm

isim konusunda hala kararsızım bende "beren naz" istiodum
şimdi fatih "deniz bade" olacak deyince bilemedimmm:26:
deniz ismini ben zaten cok severim ki , deniz aşığıyımdır..
bilmioooooruuuuuuuummmmmmm

isim olayı cok zor ama erkek olsa kolaydı tık diye koyacaktık

bakalım ne olacak anneme kayınvalideme de danışırım , fikirlerini alırım ben

sizi sevioruz canlarrrrr kendinize iyi bakınnnn
bu akşam cok yorgunum uzanıp keyif yapçam evimde
belki eve geçince laptopu açabileriiiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…