verirsin kuzummmm
bende evdeyim çok fena oldu benim içinnnn
burda tubadan başka kimse yok, nerdesiniz fıstık annelerrr. bu arada tugbacım mrb,senden naberrr
Ya kuzum calışsan bir turlu, evde olsn bir turlu hayatim yaa... Her turlu aliyoruz bisey fark etmiyor yani :)))
İyi valla eşim iftar davetinde erkek erkege bende sıkıldım cepten girdim topige sen ne yapıyorsun yoksun gündüzleri nerelerdesin ?
kızlar biraz önce tartıldım şok oldum yaaa bugün itibari ile tam 17 kilo almış bulunuyorum, :18: kilo topiğine baktım rekor bende off ne diycem doktora kadın şok olacak,
sizler bir gün içinde neler yiyiyorsunuz , her gün cevizimi hala yiyiyorum ben , onun dışında normal yediklerm ama niye böyle oluyor anlamıyorum:18:
sanki kan hapına başladıktan sonra daha hızla kilo almaya başladım. eleviti de gün aşırı al demişti doktor.bebek alsa gam yemiycem öyle iri bir bebekte değil yani.ama bende çok fazla ödem var canım.şişlik çok var vücudumdaCanim vitaminler yapiyor olmasin ??
Ceviz o kadar fark ettirmez diye düşünüyorum:44::44:
sanki kan hapına başladıktan sonra daha hızla kilo almaya başladım. eleviti de gün aşırı al demişti doktor.bebek alsa gam yemiycem öyle iri bir bebekte değil yani.ama bende çok fazla ödem var canım.şişlik çok var vücudumda
yok canım, genedle bacakalrda . bütün gün oturarak çalışıyorum. ama genelde ayak bileklerim ve ayaklarım hep şiş.her akşam soğuk suyla yıkıyorum ama yinede şişlik hiç inmiyor.benimde sol ayağım hep daha fazla şiş.sen vitamin olarak ne kullanıyorsunHımmm .. Ama kan hapida yapiyor kilo cokmu şişsin canim ?? Bende de var ama simdilik sadece tek ayağımda var ilginç ama öyle :))
Ana elevit cok kilo yapiyormus baba hic vermedi doktor eleviti
kızlar biraz önce tartıldım şok oldum yaaa bugün itibari ile tam 17 kilo almış bulunuyorum, :18: kilo topiğine baktım rekor bende off ne diycem doktora kadın şok olacak,
sizler bir gün içinde neler yiyiyorsunuz , her gün cevizimi hala yiyiyorum ben , onun dışında normal yediklerm ama niye böyle oluyor anlamıyorum:18:
maşallah .hiçmi birşey kullanmıyorsun canım kan hapı damıBen ilaç kullanmıyorum ama bebiş gelişimi iyi
yok canım, genedle bacakalrda . bütün gün oturarak çalışıyorum. ama genelde ayak bileklerim ve ayaklarım hep şiş.her akşam soğuk suyla yıkıyorum ama yinede şişlik hiç inmiyor.benimde sol ayağım hep daha fazla şiş.sen vitamin olarak ne kullanıyorsun
günaydın son iki gün eşim istersen tatile gidelim diyo gitsem mi
canımmm bende " bade" ismiini çok istiyordum amaa dinen isim koymanın hakkı var üzerimizde çocuklarınıza güzel anlamlı isim koyun cünkü ahirette o anlamla cagıralacaklar derrler..
bade: kutsal aşk, şarap, içki anlamında o yüzden biz vazgeçtik canımmm ama kulağa çok hoş geliyor
cici ANNELER ve bebikleri biz yarın kızımlaaaa önce sağlık ocağına gidicezzz tetanoz aşımızı vuruncaz sonrada diyetisyen doktor teyzeye gidicezzzz
bakalım diyetisyene göre kaç kilo almışızzz
bizi merak etmeyin yarın akşam üstü 5 gibi geliriz Allah nasip ederseee
mrb kızlar napıyosunuz ben biraz sıkıntılıyım aslında gurbette bayram geçirmek ve yalnız geçirmek o çok üzüyo beni biraz onun sıkıntısı var yalnızlık zor helede böle günlerde bide kızlar bişey sorcam benim bazen böyle alt tarafıma doğru vuruyomuş gibi oluyor sizdede olan varmı tedirginim aslında ama dr.um izinde olduğu için beklemedeyim gülmedi bi yüzüm dr. konusunda sağlıkçı olmama rağmen
iyiiyz şekercim sen nasılsın
kajum sen kaç kilodasın bakimmm
kaç kilo aldın bu ay kuzum al gitsin yaa kısıtlama kendinii elbet verilecek bu kilolar inşşşş
esrakar canımmm gidecek tasalanma sen Allah buyukkk
Sanırım 2-3 kilo arasında aldin bu ay ama son zamanlarda iştahım kesildi sanırım bu ay veririm birde işyerinde yemek cikmiyor ramazan diye bu ay besin az yani
ah canım malesefff malesef bende farkında olmadan kilo alanlardanım. 12 hatta 13 kilo oldu
ekmek yemiyorum. pilav-makarna gibi şeyler haftada 2 kez yiyorum. akşamları 1 porsiyon tatlı... ve meyve. gün içinde bolca meyve yiyorum. sanırım bana meyveler kilo yaptı
10 günde 2 kilo almışım....
geçen pazartesi 60 tım... bugün çarşamba 62... oh ne ala.... ebe de şaşırdı.. napayım ya diyet mi yapayım. zaten dikkatli yiyorum.
artık meyveyi de azaltıcam. tatlıyı kesicem bakalım... abur cubur kola falan da yok zaten ama almışım işte
bugün tetenozumun 2. dozunuda oldum. kolum ağrıyor.
offffffffff kilo demeyin nolurrrrr sabah şok oldum tartılınca
Eki Görüntüle 490022 Eki Görüntüle 490023
Kızlar bakın ancak bu kadar görüntüleyebildim,bi de resim çantamda katlanmıştı dr dan gelirken foto isteyen arkadaşlarıma oğluşumun pipisiiiiiiiiiiiarka taraftan göstermiş beyefendi,poposuyla birlikte
yirim o pipiyi bennnnnnn
günaydın canım.. gerçekten gitmek istesen hemen tamam derdin sanırım :)
GÜNAYDIN ŞEKERLERRRR
bugün cok yogun olabilirimmmm
günaydın son iki gün eşim istersen tatile gidelim diyo gitsem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?