2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın kızlar .........

sizde de oluyor mu acaba merak ettim Tüm gün boyunca bebeğinizin hareketlerini hissediyormusunuz ama böyle ara ara değil bütün günbenim miniğime tsunami adını vermem gerekecek bu durumda maşallahı var ama merak ediyorum işte normal mi diye

günaydın son iki gün eşim istersen tatile gidelim diyo gitsem mi

günaydın canım bence git iyiysen tabi doktoruna da danış:)

günaydın kızlar, ben bugün çok yoğunum. arada yazmaya çalışırım. görüşürüz.

günaydın kolay gelsin canım...

günaydın esram Allah kabul etsin kuzum:)

günaydın canım benim bebeğimde öyleydi ama 4-5 gündür azaldı artık yeri daraldı. doktor hareketli bebeğin iyi olduğunu söyledi endişe etme:)

günaydın kızlar,

nittttttttt çok tatlı bebeğinnnnnn pipişini yesinlerrrrrr

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kankim

günaydın canım... hareketli olması iyi bişey. adı da güzelmiş :)

günaydın kızlar,

nittttttttt çok tatlı bebeğinnnnnn pipişini yesinlerrrrrr

günaydın yaseminn...

günaydın kızlar. ay bugün çok yorgun olarak uyandım zor geldim işe neyseki bayram tatiline bir gün kaldı

günaydın canım.. evet az kaldı. gerçi ben yarın yokum, hastaneye gidicem sabah, ordan da eve :)

günaydın canım. senden daha çok düşünüyolar çocuğunu görüyo musun, ne düşünceli insanlar

lavinya o nasıl işmiş yaaaaaçok kızdım walla...4 ay senin yasal hakkın var ve bu süre içinde zam yapılıyorsa zamdan da yararlanırsın bırakırsan da bildirim süresi içinde işi bırakırsın

günaydın canım. senden daha çok düşünüyolar çocuğunu görüyo musun, ne düşünceli insanlar

ya sağolsunlar pek düşünceliler....

lavinya o nasıl işmiş yaaaaaçok kızdım walla...4 ay senin yasal hakkın var ve bu süre içinde zam yapılıyorsa zamdan da yararlanırsın bırakırsan da bildirim süresi içinde işi bırakırsın

zam yaptılar temizlikçi bile daha çok alır.. aman hiç üzülmedim kuzum Rabbim içime huzur verdi...

Enemmm erkeke bak sennn sermiş malı meydanee Maşallah annesi oğluşuna bin kere maşallah

Günaydın esramm, nasılsın bakiyimm???
Allahım kabul etsin dualarınızı canım.

cok gecmıs olsun canım ıns düzelir sıkıntıların
canım deniz ismi güzel ama badeyi bende sevmiyorum içki anlamına geldiği için
oyy masallah suna bak gzuel bı hatıra olmus oglusa
korkuyorum bişey olur diye ondan sadece endişem yoksa atın beni denizlere
nereye gıtmeyı düşünüyosunuz cok uzak deılse gıt bence

günaydın canımm.. iyi sayılırız işte... tatil öncesi zaman geçmiyo :)

canım magnezyum alıyomusun? potasyum değeri yüksek gıdalardan almaya çalış... muz,hurma, fındık.... araştır, bi çok besin var. izne ne zaman çıkıcaksın??

günaydın canım. sen niye laf vuruyosun peki? adam zaten alttan alan bi tip değil diyosun da damarına neden basıyosun

canım ben yarın gidicem. bugün aysun gidicek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…