2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

yok canım aldırmadı.. 2. yüklemeyi yapalım ondan sonra bakalım dedi..

ayy tekme atacakmı.. Ay kıpırdadımı ? su gibi kayıyor, yok pıt pıt seyirdi
Çok güzel günlerdi yaa.. Halada güzel

Doğurmasakmı ? Kalsalarmı böyle

dimiiiiiiii ne güzel ilk hareketleri felan halan daha güzel ama ilk tuhaf oluyo

onun çaresi var yedek t-shırt alırım yanıma

bak yaaaaa teyzesineeeeeeeee

kızlar iyi akşamlarrrrrrrrrr öptüükkkkkkkkkk

bence bade isminin tınısı da kulağa hoş geliyor bizde de tam tersi kız ismi hazırdı erkek olunca afalladık kafamdaki ismi yavaş yavaş empoze ettim sonra da hayatım 2 ismide ben koyuyorum istersen buğra nın başına sen istediğini koy dedim o da dediki yokk tarık buğra çok iyi dedi anıl buğrada olabilir dedim mahsustan yokk dedi tarık buğra olacak yüzde 90 sende empoze et istedini bence alışıyorlar

gelmişim gelmeye eşim gelene kadar öğlen olacak dr doluymuş 5 ten önce randevu vermiyo tansiyon düzelince salladım ben de

selam canlarım,

bende cuma günü oğluşumu görmeye gidicem , bayramda önce gidip göreyimde bayramımı mutlu geçireyim dedim.inşallah güzel haberlerle gelirim.en çok kilosunu merak ediyorum, takvimimde 1050 gr. diyor, acaba ne kadardırki maximum değermi bu acaba.çift sayılara düşmüşüm 88 gün kaldı diyor

canımmm bende " bade" ismiini çok istiyordum amaa dinen isim koymanın hakkı var üzerimizde çocuklarınıza güzel anlamlı isim koyun cünkü ahirette o anlamla cagıralacaklar derrler..

bade: kutsal aşk, şarap, içki anlamında o yüzden biz vazgeçtik canımmm ama kulağa çok hoş geliyor

cici ANNELER ve bebikleri biz yarın kızımlaaaa önce sağlık ocağına gidicezzz tetanoz aşımızı vuruncaz sonrada diyetisyen doktor teyzeye gidicezzzz

bakalım diyetisyene göre kaç kilo almışızzz

bizi merak etmeyin yarın akşam üstü 5 gibi geliriz Allah nasip ederseee

mrb kızlar napıyosunuz ben biraz sıkıntılıyım aslında gurbette bayram geçirmek ve yalnız geçirmek o çok üzüyo beni biraz onun sıkıntısı var yalnızlık zor helede böle günlerde bide kızlar bişey sorcam benim bazen böyle alt tarafıma doğru vuruyomuş gibi oluyor sizdede olan varmı tedirginim aslında ama dr.um izinde olduğu için beklemedeyim gülmedi bi yüzüm dr. konusunda sağlıkçı olmama rağmen

canımm merhaba memleket cok mu uzak kıyamamm

bendeee antepte olmak çook isterdim bayramdaa o kadar özledim kiii

canım bendee tekmeleri vajinanın ustunden yiyorummm:26:

bu aralardaaa vajına kemiğim çok agrıyor otururken kalkerken yatarken dönerken vs

memleket yozgat ben kütahya tavşanlıdayım 7-8 saat sürüyo dr.um izin vermiyo yola çıkmama annemler gelemiyorlar kaldık buralarda herkes gidiyo arkadaşlardan onlar çevre illerden bi biz kalıyoz ne kapı çalan var ne gelen nede gidilecek yer her yer kapalı olur bide burda son güne kadar
valla tekmeler filan derken korkuyorum erken doğacak diye yaramazlar inşallah öle bişey yapmazlar :))))

antepte 17 saat

oy oy aynen hayırlı bayramlar goruruz inş dahaa cnaını sıkmaaa

ee kilo alımı nasıl bende yarın diyetesyene gidicem

antepte 17 saat

oy oy aynen hayırlı bayramlar goruruz inş dahaa cnaını sıkmaaa

ee kilo alımı nasıl bende yarın diyetesyene gidicem

kilo deme bana nolur hızla büyüyen bi kadın var karşında insanlar üçüzmü ikizmi diye soruyo bilmiyolarki esra kocaman doğum yakın hala çalışıyosun diyenler var :))))

banada yoldaki teyzeler vah vahh Allah kurtarsın diyorlarrr

benim hastanede bide apartmanda benimle aynı haftada olan arkadaşlar göbekleri bi görsen sinir şeyler sizlerle uzun bi süre görüşmek istemiyorum dedim ben ona göbek mi derim ya avuç kadar şöyle kocaman olcakki hamile olduğun belli olsun kadınlar daha hamilelik yeni aldılar neyse veririz elbet oğlumda 28 kilo aldım hepsini verdim bunuda veririm inşallah :)))

kaç kilo aldın bu ay kuzum al gitsin yaa kısıtlama kendinii elbet verilecek bu kilolar inşşşş

esrakar canımmm gidecek tasalanma sen Allah buyukkk

Sanırım 2-3 kilo arasında aldin bu ay ama son zamanlarda iştahım kesildi sanırım bu ay veririm birde işyerinde yemek cikmiyor ramazan diye bu ay besin az yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…