2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ay kahkaha attım vallalafa bak her yerini senden iyi bilirim ne kıymetli oğulları var yaaa..

bizimki de oğluşunun poposunu ısırmıştı bi kere böyle olmuştum ben

eşim de bağırmıştı annesine"napiim çok özlüyorum oğluşum seni"demez mi bi de...

AH CNM YA KIYAMAM bızımkı bı başlıyo akla gelmedık dualar ama en cokta kerdeşıne dua edyo tatlı kızım

kızlar benim canım acaip tatlı şeyler çekiyor bugün yaa,zaten geçen dr da korkuttu beni yüklemeye rağmen şekerin 109 düşük diye bol bol şekerli şeyler ye lohusalıktan sonra tekrar yükleme yap dedi.hipoglisemiye bile sebep olabilir dedi.

Ama kendi dr um ve devlet hastanesindeki dr gayet normal demişti.Amaaann şaşırtıyorlar insanı valla..

valla ya kimin ne dediği belli değil....

herkese hayırlı akşamlar kuzular öpüyoruz sizi oğluşumlaaa iyi bakın kendinizeeee

merhaba kızlar 2 gun once konturolumuz vardı bebişimin saglıgı iyiymiş cok sukur ama ters pozisyonda duruyor kafası mıdemın oldugu yerde zaten hıssedıyordum doktor eger donmezse mecbur sezeryan yapıcaz dedi canım sıkıldı bıraz..

canım merhaba sağlıklıymış gözün aydın benimkide seninkiyle aynı poziyonda umarım zamanı gelince dönerlerde normal dogururuz kolaycaa

ahh canım sendemi senin kilon çok iyi gidiyordu çok şaşırdım. sende benim gibi olduysan demekki burdan şunu anlıyoru artık çok hızlı kilo alma sürecine girmişiz çünkü bende sürekli tartılıyorum haftada nerdeyse 1 kilo alıyorum .çok canım isteyince arada kola içiyorum , bol meyve kuru yemiş, bunlardan hiç kısmıyorum .tatlım bana 2. doz tetenoz vurmadılar söyledim ama tek doz vuruyoruz dediler.göbeğin hiç çatlamayabilirde benimde hiç çatlamadı. göğsmden süt geliyor, yüzde lekede olmayabilir canım kimi insada hiç olmuyor, inşallahta olmaz.

canım çok üzüldüm ama sakın kendini suçlama Allah böyle taktir etmiş,şu olsaydı bu olsaydı deme.herşey sebepler üzerine.dularımdasın Allahın izniyle bebeklerin sağlığına kavuşacak.

maşallah annesi kzıın ne kadar da büyümüş,söyleseydin canım doktoruna ben özellikle sizin için buraya geliyorum sizin yaptırmanızı istiyorum diye.bende yarın gidicem doktora çalışabilir raporunu sorucam banada inşallah 31+0 da verir.

Kızlar çok huzursuz oldum, az öncesu gibi hafif bir akıntı geldi, renksiz, su şeklinde onun ardından da kyu kıvamlı (sümüksü derler ya o gibi9 kremsi mi desem renksiz mi desem yoğun kıvamda az bir akıntı geldi....
Huzursuz oldum fikri olan var mı?

bnm akıntımda cok ve sureklı cnm enfeksıyon olabılır bende var bezen bıtıyo bezen artıyo arada antıbıyotık kullanıyorum

Koyu kıvamlı akıntı beyaz, peynir kesiği şeklindeyse mantar enfeksiyonu olabilir. Hemen endişelenme, kaşıntı veya yanma da var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…