2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
sağol teyzesi inşallah sende yarın güzel haberlerle gelip bizi mutlu ediceksin kuzucum

inşallah gerçi ben akşam gideceğim cumartesi yazarım havadisleri size...

zaten inceydi iyi olduda burun fena duruyor

niltt ben kaçırmışım kaynatörünle neden aran açıldı kız senin ne yaptı sana bakım o şahışşş

nilciğimm aferim sana akıllı arkadaşımmmm tripçigüle adım atan sen oldun, kazandın harçlığıdaaa kaptınn hadi bakalımmmmmm

amann maşallahhh diyelimmmm gözümüzz değmesin...

sağol canımcım,napiim ya inan hiç sevmem küslüğü ben,eşimle kavga etmiş olsak bile yarım saat sonra gider sarılırım boynuna,dayanamıyorum elimde değil..
sorma karlı çıktım

kızlar kızlar yorgunluktan ölüyorum uyumak istiyorum ama misafir gelecek uykuda yalan olacaksağ diz kapağımıda nereye çarptım bilmiyorum aksak aksak yürüyorum evde

kız allah aşkına bi dur noolur canım benim yaa,valla sen bu gidişle 3.cüyü de normal bi şekilde doğuracaksın hee maaşallah diyeyim de..

kızlaaaarr biz geldikkkk çok acıkmışız mama yedik aşımızı olduk diyetisyene gittik geldik hamd olsunnnn

2 kg almışımmm doktorr çok güzel normal artık ayda 2 kg dedi aferim dedi bana

ee sizler nasılsınızzz

kızlar kızlar yorgunluktan ölüyorum uyumak istiyorum ama misafir gelecek uykuda yalan olacaksağ diz kapağımıda nereye çarptım bilmiyorum aksak aksak yürüyorum evde

sen yorulmıcan da biz mi yorulcaz canımm, sen durdugun yerde durmuyorsun
yine iyisin maşallah
dinlen biraz.
he bi de misafir gelecek diosun :44:

cnm merhaba cok yoruyosun tatlım kendıne dıkkat et bak
merhaba canım nasılsın bayram geçsin dinleneceğim inşşş bu ramazan bana çok bereketli geldi gelen giden eksik olmadı elim başıma deymedi diye atasözü var ya aynen o durumdayım yanii:26:

bak yukarda ekledim betüşşş

nie napıo kızçem :26:

ben bayılmadım yaaa böle mi olcazzzzz ben aşkıma sarılmadan uyuyamam kiiiiiiii

hahah bılemıyorum artık ama benım kızım hıc yanımızda yatmadı hıc sevmez
5.5 yaşında hala sevmez cunku aramıza geldıgınde dayanamıyoruz eşimle onu sevmekten uyutmuyoruz eşim gece gec gelıyo özluyo alıyo yanımıza 5 dk sonra yatagım bana kuser dıye kaçıyo bızden mıskokulu kızım benım

Ya bi yerde duymuştum çok gülmüştüm cuk oturdu yani

eşim bunu duysa kesin bana bu ismi takar :) tripçi leyla diyo şimdilik

hoşgeldin canımm... idrar tahlilin ne oldu??

aferim sana

senın adına cok sevındım tatlım benı hadı bu ayı 2 kg ıle atlattın bakalım ben ne olcam haftaya ezelı rakıbım benım

nereye duracaksın tatlım işler beni bekliyor temizlik ütü bitsin arefe günü yemek ve baklava yapacam daha
inş en normalinden doğum yaparım yaparız canım hep beraber normal normal doğuralım kuzularıı
hoşgeldin kuşum gözün aydın olsun demek dr sana aferin dedi hediyeni resimle ve topiği aç merakla bekleyen kişi sayımız çok var

sen yorulmıcan da biz mi yorulcaz canımm, sen durdugun yerde durmuyorsun
yine iyisin maşallah
dinlen biraz.
he bi de misafir gelecek diosun :44:
bayramdan sonra ancak dinlenirim ben canım

niltt ben kaçırmışım kaynatörünle neden aran açıldı kız senin ne yaptı sana bakım o şahışşş

bize gelmişti geçen haftalarda benim de üstüm müsait değildi çamaşırım falan yok minicik bi şortla evdeydim,geldi pat diye,"ay anne 1 dk.bekle dedim,sütyenimi falan taktım,keşke arasaydın bekletmezdim seni de dedim,bütün samimiyetimle...

Allaahhh başladı yabancı mıyız,niye böyle yapıyosun,bi daha gelmem tamam vs.
ya anne ne alaka dedim seni ev halimle,çamaşırsız karşılamak bana göre değil yani dedim.

Ne bi surat yapmışım,ne bi hakaret etmişliğim var olayın hepsi bundan ibaret,bi su içti kalktı gitti anneme uğriicaktım zaten dedi.

Yani güler yüzle keşke arasaydın dedim diye triplere girdi hanfendi,ama şükür düzeldik dün akşam itibariyle...

cnm benım cok sevındım senın adına 2 kg gayet ıyı
bakalım ben ne olcam ezelı rakıbım benım

kızlar merhaba herkese.. biz takip ediyoruz ama pek yazamıyoruz oğluşumla ama hepinizi tek tek tanıyor gibiyiz teyzoşlar. bugün doktora gittik oğlumla şeker yüklememiz yapıldı çok şükür problem yok. bu arada 1012 gr olmuş bebeğim. hepinize öpücükler

cnm benım cok sevındım senın adına 2 kg gayet ıyı
bakalım ben ne olcam ezelı rakıbım benım

yabancımıyız heeeallahım yarabbim bu kaynanatörleri anlamak mümkün değil alınacak bişeyciği hemen buluyorlar yapıyorlar yıkıyorlar sonra normale dönüyorlarama kendilerine ediyorlar haberleri yok içimizde olan kredilerini bitiriyorlar

sende benim eşim gibi yufka yüreklisin demek ki ne güzel
ben biraz kinci ve kaprisliyimdir öle kolay kolay yumuşamam

oyyyy oyyyy güzel haberlerle geldin hoşgeldinnn küçük anneeeee
bi aferin de benden:79:

inşallah dinlenirsin canım ama sen evde yine kendine bi iş bulursun die düşünüom

hoşgeldin canımm... idrar tahlilin ne oldu??

aferim sana

hadi gözün aydın bu moral olmuştur sana :)

senın adına cok sevındım tatlım benı hadı bu ayı 2 kg ıle atlattın bakalım ben ne olcam haftaya ezelı rakıbım benım

saolun canlarımmm hoşbudukk moral olmaz mııı hemen canımın çektiği bişi aldım yedimmmm

2 kg normalmişşş sakın kafanıza takmayın

yarenim sen 28 + 2 olmuşsun 28. haftadaki bildirimi 2 gun once yapmalıydın yaptın mıı ezeli rakibim

bulemsum açıyorum birazdan

bi de triportör vardı(3 tekerlekli bi araç var ya) ay öyle saçma şeyler duyuyorum ki

Ooo bizim tombiş gelmişşş hoşgelmişşşş,takma canım benim bu kadar,kolun nasıl ağrın var mı?

nereye duracaksın tatlım işler beni bekliyor temizlik ütü bitsin arefe günü yemek ve baklava yapacam daha
inş en normalinden doğum yaparım yaparız canım hep beraber normal normal doğuralım kuzularıı

Helal valla bende bugün sadece ortalığı toparlayıp,çamaşırları attım makineye bizim beyefendi günde 2-3 tişört değiştirdiği için çok terliyor çünkü..
İnşallah normal doğururuz canım yaa,hayırlı yöntem hangisiyse o olsun inşallah hakkımızda...
ayy ev baklavasına da bayılırım..eline sağlık şimdiden..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…