kızlar kızlar yorgunluktan ölüyorum uyumak istiyorum ama misafir gelecek uykuda yalan olacaksağ diz kapağımıda nereye çarptım bilmiyorum aksak aksak yürüyorum evde
sağol teyzesi inşallah sende yarın güzel haberlerle gelip bizi mutlu ediceksin kuzucum
benimde öyle cok titiz, becerikli bi kayınvalidem var
cokta hızlıdır pire gibi maşallah maşalllah öyle olsunlarda bize de faydaları dokunur (cok cıkarcıyım)
o kadar kusur kadı kızında da olur demişler idare edivercen artık
bende kayınpederimi cok severim kayınpederler sevilmez mi yaa :)
yok canım suçluluk duyma ben bu ara ne duysam ne görsem canım çekio sonra geçio
hem balık zor bi şey degil şimdi söylesem eşime hemen akşam cıkalım yiyelim der sıkıntı yokk
dudakların şiştiyse ne güzel işte, köfte dudaklı dolaşırsın kuzum
nilciğimm aferim sana akıllı arkadaşımmmmtripçigüle adım atan sen oldun, kazandın harçlığıdaaa kaptınn hadi bakalımmmmmm
amann maşallahhh diyelimmmm gözümüzz değmesin...
kızlar kızlar yorgunluktan ölüyorum uyumak istiyorum ama misafir gelecek uykuda yalan olacaksağ diz kapağımıda nereye çarptım bilmiyorum aksak aksak yürüyorum evde
merhaba canım nasılsıncnm merhaba cok yoruyosun tatlım kendıne dıkkat et bak
bak yukarda ekledim betüşşş
nie napıo kızçem :26:
ben bayılmadım yaaa böle mi olcazzzzz ben aşkıma sarılmadan uyuyamam kiiiiiiii
Ya bi yerde duymuştum çok gülmüştüm cuk oturdu yani
kızlaaaarr biz geldikkkk çok acıkmışız mama yedik aşımızı olduk diyetisyene gittik geldik hamd olsunnnn
2 kg almışımmmdoktorr çok güzel normal artık ayda 2 kg dedi aferim dedi bana
ee sizler nasılsınızzz
kızlaaaarr biz geldikkkk çok acıkmışız mama yedik aşımızı olduk diyetisyene gittik geldik hamd olsunnnn
ee sizler nasılsınızzz
ee sizler nasılsınızzz
nereye duracaksın tatlım işler beni bekliyor temizlik ütü bitsin arefe günü yemek ve baklava yapacam dahasağol canımcım,napiim ya inan hiç sevmem küslüğü ben,eşimle kavga etmiş olsak bile yarım saat sonra gider sarılırım boynuna,dayanamıyorum elimde değil..
sorma karlı çıktım
kız allah aşkına bi dur noolur canım benim yaa,valla sen bu gidişle 3.cüyü de normal bi şekilde doğuracaksın hee maaşallah diyeyim de..
hoşgeldin kuşum gözün aydın olsun demek dr sana aferin dedikızlaaaarr biz geldikkkk çok acıkmışız mama yedik aşımızı olduk diyetisyene gittik geldik hamd olsunnnn
ee sizler nasılsınızzz
bayramdan sonra ancak dinlenirim ben canımsen yorulmıcan da biz mi yorulcaz canımm, sen durdugun yerde durmuyorsun
yine iyisin maşallah
dinlen biraz.
he bi de misafir gelecek diosun :44:
niltt ben kaçırmışım kaynatörünle neden aran açıldı kız senin ne yaptı sana bakım o şahışşş
ee sizler nasılsınızzz
ee sizler nasılsınızzz
yabancımıyız heeebize gelmişti geçen haftalarda benim de üstüm müsait değildi çamaşırım falan yok minicik bi şortla evdeydim,geldi pat diye,"ay anne 1 dk.bekle dedim,sütyenimi falan taktım,keşke arasaydın bekletmezdim seni de dedim,bütün samimiyetimle...
Allaahhh başladı yabancı mıyız,niye böyle yapıyosun,bi daha gelmem tamam vs.
ya anne ne alaka dedim seni ev halimle,çamaşırsız karşılamak bana göre değil yani dedim.
Ne bi surat yapmışım,ne bi hakaret etmişliğim var olayın hepsi bundan ibaret,bi su içti kalktı gitti anneme uğriicaktım zaten dedi.
Yani güler yüzle keşke arasaydın dedim diye triplere girdi hanfendi,ama şükür düzeldik dün akşam itibariyle...
sağol canımcım,napiim ya inan hiç sevmem küslüğü ben,eşimle kavga etmiş olsak bile yarım saat sonra gider sarılırım boynuna,dayanamıyorum elimde değil..
sorma karlı çıktım
kız allah aşkına bi dur noolur canım benim yaa,valla sen bu gidişle 3.cüyü de normal bi şekilde doğuracaksın hee maaşallah diyeyim de..
ee sizler nasılsınızzz
nereye duracaksın tatlım işler beni bekliyor temizlik ütü bitsin arefe günü yemek ve baklava yapacam daha
inş en normalinden doğum yaparım yaparız canım hep beraber normal normal doğuralım kuzularıı
hoşgeldin kuşum gözün aydın olsun demek dr sana aferin dedihediyeni resimle ve topiği aç merakla bekleyen kişi sayımız çok var
bayramdan sonra ancak dinlenirim ben canım
eşim bunu duysa kesin bana bu ismi takar :) tripçi leyla diyo şimdilik
hoşgeldin canımm... idrar tahlilin ne oldu??
aferim sana
hadi gözün aydın bu moral olmuştur sana :)
senın adına cok sevındım tatlım benı hadı bu ayı 2 kg ıle atlattın bakalım ben ne olcam haftaya ezelı rakıbım benım
saolun canlarımmm hoşbudukk moral olmaz mııı hemen canımın çektiği bişi aldım yedimmmmnereye duracaksın tatlım işler beni bekliyor temizlik ütü bitsin arefe günü yemek ve baklava yapacam daha
inş en normalinden doğum yaparım yaparız canım hep beraber normal normal doğuralım kuzularıı
hoşgeldin kuşum gözün aydın olsun demek dr sana aferin dedihediyeni resimle ve topiği aç merakla bekleyen kişi sayımız çok var
bayramdan sonra ancak dinlenirim ben canım
eşim bunu duysa kesin bana bu ismi takar :) tripçi leyla diyo şimdilik
ee sizler nasılsınızzz
nereye duracaksın tatlım işler beni bekliyor temizlik ütü bitsin arefe günü yemek ve baklava yapacam daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?