2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

iyi düzelmişsiniz gözün aydın kuzum...

baklava mı????? yuhhhh ya yeterrrrrrrrrrrrrrrr kızıyorum ama

cnm ben hep aylık kontrolume göre yapıyorum dr a gıttıgımde 7.ayım dolmuş olcak dr muz hafta hesabı değilde sata göre ay hesabı yapıyo ayda bı dr un baskulunde kg ne bakıyorum cnm evdekınde farklı sonuclar cıkıyo perşembe gıdıcem nasıpse

Ya evet deseydim ya keşke"anne nasıl ama bıngıl bıngıl olmuşlar mı diye
tövbe yaa..Ne var bu dediğimde bütün samimiyetimle annemle nasılsam ona da öyle davranırım ama işte.Adımız el kızı yanii...

sende benim eşim gibi yufka yüreklisin demek ki ne güzel
ben biraz kinci ve kaprisliyimdir öle kolay kolay yumuşamam
aynen canım yaa dayanamıyorum aslında kaprisli yönümde vardır ama yufkalığım ağır basar eşime göre taş kalpliyim ama nasıl oluyosa

Son düzenleme:
inşallah dinlenirsin canım ama sen evde yine kendine bi iş bulursun die düşünüom
aynen öyle valla:13:

iyi düzelmişsiniz gözün aydın kuzum...

baklava mı????? yuhhhh ya yeterrrrrrrrrrrrrrrr kızıyorum ama
baklavam güzel olur kuşum sen gel sanada yapayım misafirlerim özellikle baklava yemeye geliyorlar bana babacığımın ruhuna deysin yenen içen değil mi şekerimmmm

merhaba güzel anneler..

yaa bişey sorucam bebiş şekilmi değiştirdi bilmiyorum ama aşağıya baskı,arda tekme,böyle aşağılarda sürekli bi hareketlilik hissediyorum.
dünden beri öyle.hareketlerini aşağıda ve iç kısımlarımda(nasıl oluyosa iç kısım:))hissediyorum.
sizde de öyle mi?

bak yukarda ekledim betüşşş

nie napıo kızçem :26:

ben bayılmadım yaaa böle mi olcazzzzz ben aşkıma sarılmadan uyuyamam kiiiiiiii
ay evet teyzesi gördük dudaklarını net bi şekilde suyunu içiyordu herhalde ağzını açıp kapıyorud sende görürsün net inşallah kuzum

hoşgeldin aysunum hayırlı olsun dikkat edince oluyor demekki kuzucum sevindim
hadi hemen aç topiği ekle resmi seni hain o kadar önce geldi ve sen bize sölemediiin

ben annemle babamın arasına girip yatmayı çok severdim babama masallar analtırdım sarı masal mavi masal kırmızı masal diye uyumadan geçerdim yatağıma ama :)

canlar bana müsade misafirime hazırlık yapmaya başlıyayaım ben ancak yetişir hepsi tek başımaallaha emanet olun görüşürüz
aysun sen başlığı aç resimi ekle ben bir ara bakarım hediyene

haha bızımkıde tam aksı yatagına cagırıyo bızı masal falan derken dua faslına gecıyoruz sonra kıbarca odadan uzaklaştırılıyoruz yaren hanım tarafından

aynen öyle valla:13:

baklavam güzel olur kuşum sen gel sanada yapayım misafirlerim özellikle baklava yemeye geliyorlar bana babacığımın ruhuna deysin yenen içen değil mi şekerimmmm

kuzum eminim güzel olacağına hiç şüphem yok ama durumun ortada bu kadar kendini yormaya değer mi?

nilt şekerim hiç tasalanma en normalinden doğum yapacaz inşşş
evet kaynana gösterseydin benim rahimde yara yakılmıştı kaynanam aç da bakıyım demişti bir tuhaf bunlar ya

cnm benım ben oğlumda baş ustu dururken AYNILARINI BENDE HISSEDIYODUM SANKI MALUM BÖLGEME VURUYODU HAHA ORDAN CIKACAK GIBI

haha bızımkıde tam aksı yatagına cagırıyo bızı masal falan derken dua faslına gecıyoruz sonra kıbarca odadan uzaklaştırılıyoruz yaren hanım tarafından

ay bizim bir komşu vardı bebeği daha yeni konuşmaya başlamıştı her gece yatarken dua ederdi böle yarım yarım Allahım annemi babamı beni koru diye başlayıp ama öyle tatlı sölerdiki ayy koca kız oldu şimdiiii

nilt şekerim hiç tasalanma en normalinden doğum yapacaz inşşş
evet kaynana gösterseydin benim rahimde yara yakılmıştı kaynanam aç da bakıyım demişti bir tuhaf bunlar ya

İnşallah hayatım yaa..

yuh yaa vajinaya mı bakacaktı yani,ay şaşırmış bunlar yaa

kuzum eminim güzel olacağına hiç şüphem yok ama durumun ortada bu kadar kendini yormaya değer mi?
bayram gezmeyi düşünmüyorum tatlım gelenede 4*4 görgümü becerimi göstereyim diye düşünüyorum
kaynanam beni her fırsatta kötüler ya bende bu sekilde cevap veriyorum ona
geçen sene baklavası olmamış fatma yapamadı demiş millet benim evde yedi baklava o baklava senin elinden çıkmamış belli dediler

İnşallah hayatım yaa..

yuh yaa vajinaya mı bakacaktı yani,ay şaşırmış bunlar yaa
bakar bakar valla düşünce ona göre
ben aynı evdeyim kaynanmla eşim yağmurdan ıslanmış ama nasıl üzerini değiştiriyor kapının yanında gelmiş bakıyor bende eşime odaya gir bari dedim oğlumu benden mi kıskanıyorsun ben onun heryerini senden iyi bilirim çok çıplak gördüm oğlumu demez miböyle işte ne yaparsın kardeşşşş

maşallah sanaaaa

cok becerekli, maharetli hatunsun boşver sen o kaynananı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…