bize gelmişti geçen haftalarda benim de üstüm müsait değildi çamaşırım falan yok minicik bi şortla evdeydim,geldi pat diye,"ay anne 1 dk.bekle dedim,sütyenimi falan taktım,keşke arasaydın bekletmezdim seni de dedim,bütün samimiyetimle...
Allaahhh başladı yabancı mıyız,niye böyle yapıyosun,bi daha gelmem tamam vs.
ya anne ne alaka dedim seni ev halimle,çamaşırsız karşılamak bana göre değil yani dedim.
Ne bi surat yapmışım,ne bi hakaret etmişliğim var olayın hepsi bundan ibaret,bi su içti kalktı gitti anneme uğriicaktım zaten dedi.
Yani güler yüzle keşke arasaydın dedim diye triplere girdi hanfendi,ama şükür düzeldik dün akşam itibariyle...
nereye duracaksın tatlım işler beni bekliyor temizlik ütü bitsin arefe günü yemek ve baklava yapacam daha
inş en normalinden doğum yaparım yaparız canım hep beraber normal normal doğuralım kuzularıı
hoşgeldin kuşum gözün aydın olsun demek dr sana aferin dedihediyeni resimle ve topiği aç merakla bekleyen kişi sayımız çok var
bayramdan sonra ancak dinlenirim ben canım
saolun canlarımmm hoşbudukk moral olmaz mııı hemen canımın çektiği bişi aldım yedimmmm
2 kg normalmişşş sakın kafanıza takmayın
yarenim sen 28 + 2 olmuşsun 28. haftadaki bildirimi 2 gun once yapmalıydın yaptın mıı ezeli rakibim
bulemsum açıyorum birazdan
yabancımıyız heeeallahım yarabbim bu kaynanatörleri anlamak mümkün değil alınacak bişeyciği hemen buluyorlar yapıyorlar yıkıyorlar sonra normale dönüyorlar ama kendilerine ediyorlar haberleri yok içimizde olan kredilerini bitiriyorlar
aynen canım yaa dayanamıyorum aslında kaprisli yönümde vardır ama yufkalığım ağır basar eşime göre taş kalpliyim ama nasıl oluyosasende benim eşim gibi yufka yüreklisin demek ki ne güzel
ben biraz kinci ve kaprisliyimdir öle kolay kolay yumuşamam
aynen öyle valla:13:inşallah dinlenirsin canım ama sen evde yine kendine bi iş bulursun die düşünüom
baklavam güzel olur kuşum sen gel sanada yapayım misafirlerim özellikle baklava yemeye geliyorlar banaiyi düzelmişsiniz gözün aydın kuzum...
baklava mı????? yuhhhh ya yeterrrrrrrrrrrrrrrr kızıyorum ama
ay evet teyzesi gördük dudaklarını net bi şekilde suyunu içiyordu herhalde ağzını açıp kapıyorud sende görürsün net inşallah kuzumbak yukarda ekledim betüşşş
nie napıo kızçem :26:
ben bayılmadım yaaa böle mi olcazzzzz ben aşkıma sarılmadan uyuyamam kiiiiiiii
kızlaaaarr biz geldikkkk çok acıkmışız mama yedik aşımızı olduk diyetisyene gittik geldik hamd olsunnnn
2 kg almışımmmdoktorr çok güzel normal artık ayda 2 kg dedi aferim dedi bana
ee sizler nasılsınızzz
hahah bılemıyorum artık ama benım kızım hıc yanımızda yatmadı hıc sevmez
5.5 yaşında hala sevmez cunku aramıza geldıgınde dayanamıyoruz eşimle onu sevmekten uyutmuyoruz eşim gece gec gelıyo özluyo alıyo yanımıza 5 dk sonra yatagım bana kuser dıye kaçıyo bızden mıskokulu kızım benım
ay evet teyzesi gördük dudaklarını net bi şekilde suyunu içiyordu herhalde ağzını açıp kapıyorud sende görürsün net inşallah kuzum
hoşgeldin aysunum hayırlı olsun dikkat edince oluyor demekki kuzucum sevindim
hadi hemen aç topiği ekle resmi seni hain o kadar önce geldi ve sen bize sölemediiin
ben annemle babamın arasına girip yatmayı çok severdim babama masallar analtırdım sarı masal mavi masal kırmızı masal diye uyumadan geçerdim yatağıma ama :)
niltt kolum agrıyorr canım yaaa kadına ısrarla sağa yap sola yatıyorum dedim sağlak oldugumdan sola yaptıı
aynen öyle valla:13:
baklavam güzel olur kuşum sen gel sanada yapayım misafirlerim özellikle baklava yemeye geliyorlar banababacığımın ruhuna deysin yenen içen değil mi şekerimmmm
merhaba güzel anneler..
yaa bişey sorucam bebiş şekilmi değiştirdi bilmiyorum ama aşağıya baskı,arda tekme,böyle aşağılarda sürekli bi hareketlilik hissediyorum.
dünden beri öyle.hareketlerini aşağıda ve iç kısımlarımda(nasıl oluyosa iç kısım:))hissediyorum.
sizde de öyle mi?
haha bızımkıde tam aksı yatagına cagırıyo bızı masal falan derken dua faslına gecıyoruz sonra kıbarca odadan uzaklaştırılıyoruz yaren hanım tarafından
niltt kolum agrıyorr canım yaaa kadına ısrarla sağa yap sola yatıyorum dedim sağlak oldugumdan sola yaptıı
iyi düzelmişsiniz gözün aydın kuzum...
nilt şekerim hiç tasalanma en normalinden doğum yapacaz inşşş
evet kaynana gösterseydin benim rahimde yara yakılmıştı kaynanam aç da bakıyım demiştibir tuhaf bunlar ya
bayram gezmeyi düşünmüyorum tatlım gelenede 4*4 görgümü becerimi göstereyim diye düşünüyorumkuzum eminim güzel olacağına hiç şüphem yok ama durumun ortada bu kadar kendini yormaya değer mi?
bakar bakar valla düşünce ona göreİnşallah hayatım yaa..
yuh yaa vajinaya mı bakacaktı yani,ay şaşırmış bunlar yaa
bayram gezmeyi düşünmüyorum tatlım gelenede 4*4 görgümü becerimi göstereyim diye düşünüyorum
kaynanam beni her fırsatta kötüler ya bende bu sekilde cevap veriyorum ona
geçen sene baklavası olmamış fatma yapamadı demiş millet benim evde yedi baklava o baklava senin elinden çıkmamış belli dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?