selamünaleyküm hatunlar, hayırlı cumalar hepimize inşallah..çok şükürr haftasonu geldi..yarın bayram temizliğim var..hemde pasta yapıcam..yine uyku yok anlıycanız...temizlik ablam sabah 8de gelecekk:44:sabah serinliğinde yapıp bitireyim dedi bende peki dedim...
bu bayram şerbetli tatlı ikram etmiycem misafirlerime, sütlü hafif soğuk servis yapılan bir tatlı yapıcam...1-2de süsledimmi tamamdırrr
12ye geliyordu uyudugumda 7 saat net uyumuşlugum var ama zombi gibiyimevde olmak uyumak, dinlenmek, keyif yapmak istiyorum kızımlaa...allah şükürki kızım hareketleriylee neşe veriyor bana
günaydın canım benim, sanada hayırlı cumalar... nasılsın bebişinle? kuzum tatlının tarifini bana özelden mesaj atsana bende bugün tatlı tarifi isteyecektim sizlerden iyi oldu senin tariflerde süperdir:)
günaydın kuzucum bende bu bayram sütlü tatlı yapmak istiyorum misafirim çok olmaz ama ablamlar gelicek onlarla yeriz :) ayrıca o kızçeyi yerim ben maşallah ona
günaydın hayırlı cumalar güzel anneler ve melekleri
dün gece kabus gibi bir geceydi sivri sineklerin istilasına uğradım resmen onları kaşııyım derken kasıldım sancı girdi bu sefer ondan uyuyamadım boğazlarımda acıyor bakalım nasıl geçicek bugün neyseki bugün izine çıkıyorum bayramla birleştirdim 9 gün yokum bugünden sonra fıstıklar
günaydın canım valla ne güzel git dinlen çok sevindim:)
Hepinize şimdiden iyi bayramlar, iyi tatiller.
Ben de eşimin memleketi Çanakkale'ye gidiyorum. Aranızda bir tane Çanakkaleli vardı sanki yanlış mı hatırlıyorum?
hayatım çanakkaleli kuzum.. hayabanagüzel yani:)
günaydın kızlar biz de 9 günlük tatile başlıyoruz artık hala kararsızım tatil konusunda... bu arada hayatbanagüzel çanakkaleli. ne evde ne de işte durmak istiyorum tam araftayım denize gitsem suyum gelir de farkına varmam diye korkuyorum
aman kuzum riskli zamanlar dikkat et iyice düşün...
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar.
Dün akşam iftardan sonra abimlere çaya gittik. maşallah gelinimiz pek bir hamaratlı baya bişiler yapmış bende baya bişiler yedim :))) iştahımız açıktı çok şükür. abim karnıma baktı baktı ya bir gariplik yok mu? çok fazla toparlak dedi. bu ne biçim hamile karnı dedi :))))))) koptuk gülmekten. sadece göbekten kilo aldığım için karnımın yanları altı boş, bebiş yarım karpuz gibi görünüyor. sonra eve geldik eşimin işleri vardı 2 ye kadar çalıştık, sabahta erkenden kalkıp kalan işleri tamamladım. çok az uyudum ama yinede kendimi iyi hissediyorum.
abimler bebişime havlu almışlar. çok şirin bişi. bir o eksiğimiz kalmıştı. oda tamamlandı :))
yarın bu saatlerde canım kızımı göreceğim. çok heyecanlıyım. ne kadar büyümüş çok merak ediyorum. birde doğum ve izin muhabbeti yapmak istiyorum doktorla. buradaki işleri ayarlamam için artık kesin verilere ihtiyacım var.
günaydın canım. kolay gelsin size. sütlü tatlı iyi düşünmüşsün.
ben bu bayram hiçişi yapmıcam yarın doktordan sonra yazlığa gidiyorum. 3 gün tatil yapacağım. evimde temizdi çok şükür. ama çok çalıştım hakettim dimi :))
günaydın. geçmiş olsun canım. ohhh uzun tatil. :))
günaydın sanada iyi bayramlar. hayatbanagüzel arkadaşımız çanakkaleli.
günaydın canım. ben tatilde bol bol yüzeceğim. öyle düşünme canım, 9. aya kadar yüzmeyi tavsiye ediyorlar. herhangi bir riskin yoksa , kendini mahrum etme tatilden derim.
günaydın canım hoşgeldin afiyet olsun valla yemişsin.. benim karnımda öyle top gibi geçen annemde bana güldü:) kuzun güle güle kullansın havlusunu:)
Aleyküm selam hilalcimmm...
senin şu meşhur pastalarını bi göremedik yaaaseni hamarat seniiiii
bizim tatlılar elbette ki yine kayınvalidecigimden, onun ev baklavası meşhurdur, herkes özellikle yemeye gelio ama ben az yicem
benimde cok uykum vaaaarrrr...
hayırlı cumalar betüşüm..
bizim evde hiç sinek yok o acıdan cok rahatız :)
owww9 gün tatil süper, bolca dinlenirsin..
iyi tatiller canım, hayırlı yolculuklar..
hadi hayırlı olsun bakalım, sağlıkla geçirirsin inşallah son 3 ü de..
Günaydın canım..
denize bu aylarda girmen tehlikeli olabilir sanki ama yine de bilemiyorum..
Hayırlı cumalar kızçelerrrr
günaydın balım hoşgeldin.. nasılsın?
günaydın meleklerinnn anneleriiiiii hayırlı cumalarrr
bu gün uykusuzum Allahtan Cuma
günaydın canımm, hayırlı cumalar sana, evet ya yarın bayam temizliği var, ben yaptırmıştım zatende bir üstünden geçerim, tatlı işine hiç girmiyorum bu bayram hazırcıyım
günaydın cnm, evett ben ç.kaleleyim
günaydın cnm, evet var benimsiz ç.kale merkeze mi geleceksiniz
oyyy kankim benim yerim seni hoşgeldin....