2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

günaydın canım. eltin iyi yapmış sevindim. kaynanana çok güldüm ama. senin çağımaman en doğrusu, kaynında davet etmiş zaten. tabi eşide yoksa yalnız kalmasın kadıncağız. herşeye rağmen iftarı yalnız geçirmesine ben bile burdan razı gelemedim. hem gelipte senin mahsüllerden yiyince iyice bozulmuş, nasılda uydurmuş yok acı yok bilmem ne :)))) Allah bahçenizin bereketini arttırsın canım, ağız tadıyla yemenizi nasip etsin.

Günaydın kızlar ... kızlar hediyelerimiz hangi tarihlerde kargo verecektik acaba geç mi kaldım ben:26::26::26:

Günaydın canımmm

Ben daha kargoya vermedim hatta daha alamadım bile bayramda halledicem inşallah. Ama eylül başı gibi herkezin elinde olacak sanırım..

Şu senin kaynanın hikayeleri beni öldürecek :86::86::86:

Kadının hikayelerini yazsana ondan güzel 80 bölümlük dizi çıkar

Ben iyiyim.. Akşam arkadaşın doğum günü vardı azcık oraya uğradık.. Dün çok yoğundu istanbul kazan ben kepçe gezdim.. Çok yoruldum akşamda fazla duramadım ama gönlü oldu
Sen iyimisin ? Ağrım var diye yazmışsın ? öyle gördüm sankim

git kuzum.. benimde karnım kasılıyor arada ama randevu günümü bekliyorum doktoruma sormak için..

Günaydın kızlarr...

Bugün son iş günü umarım hepimizin günü ışık hızıyla geçer

Nasılsınız görüşmeyeli ?? Dünde pek giremedim yogunluktan

eveeeeeet tubişim son iş günümüzzz yarın uyucazzzzz

Günaydın hamarat hatunnn.. gene başlamışsın erkendennn maşallah
senin kaynana dillere destan valla kuzum ne varmış fesatlık yapacak siz bi ailesiniz ama o öyle görmüyor anlaşılan
yarış kuruyor gelinleriyle
Allah işte bak gönlü fesat olana bi şey vermiyor..

Dualarımı okudum, Rabbim herkesin şu mübarek günlerde gönlüne göre versin....
Herkese iyi günler, iyi haftasonları ve iyi bayramlar.....

Günaydın deli kızımız, Allah kabul etsin..

Günaydın kızlar ... kızlar hediyelerimiz hangi tarihlerde kargo verecektik acaba geç mi kaldım ben:26::26::26:

valla ben daha hediyemi almadım bileeeeeee :26:

ertesi gün geliyor çok hızlı

tamam canım saol :)

2 gündür iyyidim bugün var canım.... ben bir de nefes darlığı çekiyorum o an daha çok artıyor....

2 gündür iyyidim bugün var ağrım canım ve nefesim daralıyor stres yapıyorum nefes alamadıkça....

kızlar esra nerede gelmedi halaa

doktora gidecek sonrada yok zaten sanırım buraya uğramaz bugün...

canım bıraz darsa yanı sıkıyosa pantolonun o kısmı rahatsız edebılır bebegı ben o yuzden düşük bel hamıel pantolonlarını hıc sevmıyorum lcwdekı daha geniş klasık keısmlerden gıyıyorum cunku 1 kere ablamın kotu vardı hamılelık onu gıydım aynı sneın gıbı oldum ve bayagı acıttı karnımın altını bıdaha gıyemıdm ama bebek oncesınde kafası alttaydı 2 kontrolde dönmüş yukarda kafası:26:

gözünaydın canım aranızın yumusamasına sevındım ıns daha da ıyı olursunuz
oh harclıgıda kapmıssın güle güle harca

kızlar gecmısın hepsını okuaymadım dun aksma yogundum gıremedım yenı müdüre gıdecem dedım ya demez olaydım salak kafam sız gıtemdne usnu yapalım bunu yapalım demeye basladı bugund eöbür sekreter raporlu onun yerıne gectım bakalım
bıde bacagım agrıyo bugun bel fıtıgından ötürü zorlandı gene demek :26:
beysalcım senın beısınde cok ıyıymıs masallah
hepımıze hayırlı cumalar kızlar

Ahh nerde fatmam yaaa

Elin işi hamile dinlemiyor, Dün karnım burnumda 200 km yol yapmışım bu trafikte... En son eve giderken eşimde arabayı almıştı sabah, metrobüsle karşıya geçmek zorunda kaldım o kalabalıkta.. Artık ağlıyordum yorgunluktan en son düşün.. 1000 tane laf ettim eşime arabamı aldı diye.. Doğurdunmu yolda dedim, benden daha ağırsın nasıl olsa dedim... Kıpkırmızı oldu..

bende kargo mu bu gün vereceğim inş. unutmammm

bayramda elinde olsun istedimmm umarım beğenir

bu arada bayramlık ne aldınız bakim bn elbise aldım çok hoşuma gitti sol omzunda çiçek var göbek üstünden bollaşıyor

iyi yapmışınnn kuşumm, ben hiç tatlı yapmıyorum bakalım kayınvalide kendine yapacakmış banada verecekmiş yeter onlar dedi

günaydın balım evet inş. ama bayram öncesi biraz yoğun oluyor

yettimmmm hmmmmmmmm nefis görünüyor eline sağlıkkk bebikimm

günaydınn kankimmm ojbuldukk

napıyonnn

Günaydın kızlarr...

Bugün son iş günü umarım hepimizin günü ışık hızıyla geçer

Nasılsınız görüşmeyeli ?? Dünde pek giremedim yogunluktan

günaydın cnm a-na ne güzel

slm canım hoşgeldinnn yine yoğunsun deseneeee

ağrılara razıyım ben yeterki bebeğim zamanında gelsin kuzum benim:)

bulemsu canım fırında mı yaptın yoksa tenceredemi ? insanın içi fesat olunca oluyor herşey boşver sen ooh eltin senin yapamadığını yapmış takma kuzum
fırında yaptım canım çokda hoş oldu eltim hep yapar zaten kaynanmda arkasında atar tutar yanında yalakalık yapar dün eltime dedim ablam takma kafana küçük eltinin dediğinide duyma dedim kaynanamın huyu sen çık senin arkandan ben çıkayım benim arkamdan atıp tutuyor dedim sen eşinle olduğun sürece oda eşinin anası olduğu sürece sadece sen kendini üzersin dedim
haklsın dedi bana ama çok içerliyor etki tepki meselesi karsılığını veriyor

günaydın canım yeni gelin mamalar yedirmiş sana yegene ciciler alınmış ay negüzel aile ortamı olmussnuz yaaa
ya sana bişey deyimmi akşam onun yanlız kalmasına tek üzülen bendim ve tek uğrastığı gene bendim
amin canım onlar fesatlandıkça biizm olmamızı istedikçe rabbim veriyor rızkımızı eşim çalışmıyor ama bahçeden geliyor çocuklarımın rızkı bana herseyde var bir hayır
ben en çok bana satın demesine güldüm verelim sanada demedim senin bahçen sana yeter dedim avcunu yalasın ben kime istersem veririm eşim onun bahçesine 100 tl lik fidan ekti bana hiç diyor mu sende al eşin aldı bu fidanları diye
geçen gün domates istedim de vermedi bana oysa kendim yemiyecektim salataya kullanacaktım

Şu senin kaynanın hikayeleri beni öldürecek :86::86::86:

Kadının hikayelerini yazsana ondan güzel 80 bölümlük dizi çıkar

he valla kesin çıkar hatta izlenme rekoru kırar

seni özledim yoksun ya (((

sağol teyzesi iyiyiz çok şükür

ooh afiyet olsun kuzucum

kızlar esra nerede gelmedi halaa
tam ben de soracaktım ki altta olan mesajı gördüm

demek hediyeni aldın bile
evet canım aile iç güdüsü yok ne kaynanmda ne kayınpederde hele eşimi daha bir kendilerine eş görüyorlar evladımız o olsun demiyorlar yarış yapıyorlar

doktor kontrolü var canım..

canım sakin ol bebeğin zamanında gelecek yasadıkların çok tanıdık ama ne yapalım yolumuz az geldi bebişler için her seye değer
nesef alım vermem benimde çok kötü az ayakta dolanayım belimden bir sancı saplanıyor yıldızları saydırıyor bana

eşinede iyi demişsin madem arabayı aldı gelip senide iş yerinden alsaydı bari

evet canım yoğunum gene bayram sonu inşş yoğun olmam malum o zamn da topiğin hediye yoğunluğu var ve sorumluluğun çoğu bende
ben aldım eşim aldı yani hiç beğenmedim giymem dedim giyeceksin dedi alma bişey gezmem dedim gezeceğiz dedi ben beğenmeyincede o beğendi işte bişeyler

Eki Görüntüle 491127

benim çocğumda sevgi çocuğu olacak

benimki de aşk cucuuuuuguuuuu

bel fıtıgı ve hamilelik cok zor oluyordur canım Allah yardımcın olsun.. bi de cocuk bi de ev sorumlulugu bi de iş..
senin işin hepimizden zor görünüyor..
hayırlı cumalar canım..

tubiş seninde benim gibi bi ayagın hep karsıda sanırım :26:
benim ailem avrupa yakasında o yüzden hiç kopmayacak bi bagım var orayla :)
sen karsıda mı calışıosun yoksa ?
ne kadar zor oluyordur yaa..

evett nefis olduuu o gördügün tabagı az bi sürede mideye indirmiş bulunuorum
bayramlık hiç bi şey almadım ben
eminim sen cok tatlı olcaksın bayramda, resim çekinde koyarsın buraya

ağrılara razıyım ben yeterki bebeğim zamanında gelsin kuzum benim:)

seni özledim yoksun ya (((

bende özledim, özlettirio kendi uyusssss

Canım benim annemler ve işyerim avrupa yakasında... Evim anadolu yakasında, beylerbeyinde oturuyorum... Son zamanlarda zor olduğu için haftanın bir kaç günü annemde kalıyorum ama dün akşam eve gitmem gerekti.. Neyse ki az kaldı eylül başı işi bırakıyorum

kuzum yapma o zaman iş güç ya...

evet bişeyler oldu bu aralar kıza...

Alması daha bir işkence 4 saatte anca giderdik eve o zaman çift dikiş köprü yapınca.. Bazen düşünemiyorlar yaa.. Neyse şarladım rahatladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…