2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar beslenmede nelere dikkat ediyorsunuzz neler yemek lazım ve neleri yememek lazımmm

Valla benim canım sürekli peynir istiyo ve peynir,süt,yoğurt tüketiyorum.
Arada bir yer fıstığı,ceviz,fındık,badem yiyorum ama fazla ve hergün yiyemiyorum mideme dokunuyor..

Süt ve ürünlerini tüketmekten kaçınmayın,çiğ et,salam,sucuk,sosisten uzak durun..
Haftada 2 kez yüzey balıkları yiyin(hamsi,istavrit,çinekop vs.)
Haa bir de hergün 1 tane haşlanmış yumurta yiyin...

Evet genelde kızlar erken gelirmiş cadılar

Ya erkeklerde erken gelsin :)) yazın kliması olmayanlar varsa alsınlar şimdiden yazın pahalı oluyor taksit taksit az az ödenir ayrıca erken doğum yapanlar olunca da drlar belli bir serinlik ve derece istiyor evde arkadaşımdan biliyorum 6,5 aylık doğum yaptı yaz ayıydı ve çocuk içşn klima almıştı çünkü sıcak iyi gelmiyormuş bebişlere

Selam güzeller güzeli kasım anneleri... yarın sınavım var hepinizden dua beklliyorum eee hamilelerin duaları kabul olur derler =))) unutmayın emii.... kendinize ve bebeginize iyi bakın

Sorma kütük gibi bacaklara sahip olmayız inşallah, ben zaten 160 boyundayım,yuvarlanır gezerim herhalde..Ama çok şükür kilo almadım henüz bakalım ilersi nasıl olacak...

Çok şükür geçen sene klima taktırmıştık,ama bizim anormal komşularımız var umarım bişey demezler,çünkü taktırınca çok denyoca gerekçeler sunmuşlardı bize..Arkadaki ünitenin radyasyon yayıp patladığına dair

Bizim sitede 2 klima var biri annemlerde biri bizde :)) ama bize bişey diyen olmadı çünkü benim evim en üst kat eşim yoktu evde gece anneme tel açtım anne ben kusuyorum fln diye annem nane limon ile gelmişti gecenin üçünde sabaha kadar hastaydım tam beni dr götürüyorduki öbür eve geldik giysi fln alsın diye annem eve geldim serin serin ben iyileştim o zaman klima almıştım ama takılmamıştı anladım klimanın kıymetini işte .ben de bodurum

naber canım?nasıl gidiyor? ben 2 gündür türbe gibi oldum :) gelen giden giremedim siteye sahinus senin ilk gebeliğin değil mi?

cidden komşuların hoşlarmış yani.ilk defa duydum böyle bişey.öyle olsa biz telef olurduk yaz kış klima kullanıyoruz
bu arada kilo deyince şurda yakın zamana kadar lokum gibi hatundum göbek te neymiş ama şimdi pengueni anımsatıyorum birden şiştim.sanırsan 4 5 aylık hamileyim.böyle giderse işimiz zor:26:

İyiyim canım sen nasıl oldun ben sana demiştim herşey güzel olacak diye 8 günün kaldı sabret :)

iyiyim canım garip olan bişey yaşamıyorum ister istemez tetikte bekliyorum evet canım yaa 8 gün kaldı bende doktoru değiştirmeye karar verdim agresif ama çok iyi bir doktor öneriyorlar .sabah aradım randevu için bana verdiği tarihe bak 21 mayıs :) yuh artık.tanıdık birini devreye sokup araya sıkıştıracaklar inş.

sahinus sen annene yakın mı oturuyosun canım.ayyy ne şanslısın biliyosun dimi benimki kayseri de .çok özlüyorum.çat kapı çıkıp gitmeyi nazımın geçmesini ,yanında kontrolsüzce şimarmayı neler neler.hamilelikten mi duygusallaştım ki :)

Ewet canım yan binadalar ama bir şanssızlığım var annem çalışıyor bugün bile hafta sonu kursu vardı ama bugün babamm evdeydi o baktı bana yemeğimi hazırladı. Babam benim çocukluk arkadaşım gibi durnadan atışıyor ve birbirimizi çok seviyoruz. Şimartıyorlar beni tabi annem gelirken robalı elbiseler falan almış salondayım üçlü kanepede ve kumanda elimde :)) bebek biraz ele avuca gelene kadar burdayım inş annen gelir de rahat edersin şunu diyim eş ne yaparsa yapsın annen baban gibi yapmıyor anne baba daha düşkün seni doğduğun günden beri tanıyanla bir olur mune olursa olsun anne babanın refleksi daha ayrı birşey. Öbürrü deviriyor poposunu yatıyor her nekadar seni yormasalar bile

ne güzel canım yaa.senin eşine ailenden fırsat kalmıyordur.aklı ve gönlü rahattır.bizimkiler uzakta olduğu için eşim benim her zor anımda ilgilenir.ben ona nazaran daha rahat bi insanım.dırım böyle olunca beni benden fazla düşünür.ama tabiki can başka canan bambaşka

merhaba arkadaşlar..nasılsınız? bende çok şükür bugün doktora gidebildim ve fasülye tanemi görebildim:) ama gidişim biraz olaylı oldu..gitmeme 2 saat kala açık pembe kanamam geldi..çok acayip korktum hemen yattım ve doktorumu aradım..oda hemen gel bekleme dedi..ultrasonda iyi göründüğünü,yerleşmeye çalıştığı için akıntı olabileceğini söyledi..progestan ilacı verdi..sizlerdede olursa hemen telaşa kapılmayın yani..ben çok korktumda

onunla geçmiş olsun.bende progestan kullanıyorum.progestan riski %11 azaltıyor.biran evvel rahatlarsın inş.

kızlar 3-4 yıl önce kk da sohbet odaları vardı çok güzeldi hatırlarmısınız bilmem.keşke yeniden o uygulama başlasa.böyle takip edemiyorum çok hızlı ilerliyoruz ve konu soğuyor.ne yapsak ki sohbet odası açılsın diye anket mi yapsak ?

aynennnnn katılıyorum ya o zamanlar ne güzeldi şimdi bende yetişemiyorum muhabbetin tadı yok eskisi gibi valla bir olalım anket yapalım eskisi gibi olsun yine yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…