2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
aynennnnn katılıyorum ya o zamanlar ne güzeldi şimdi bende yetişemiyorum muhabbetin tadı yok eskisi gibi valla bir olalım anket yapalım eskisi gibi olsun yine yaa

o zaman uygulamayı bilen ya da isyeyen arkadaşlar düşüncenizi bildirin .herekete geçelim,harekat başlasın

Onu sınav stresi sarmış. Nazenin kaç yaşındasın 7 yıdır evliyim demiştin genç mi evlendin?
80 liyim canım ben ama 30 diyorum 2005 te evlendim.sen kaç yaşındasın ?
=) bilmem ki annemi özlüyorum. o bu derken ağlamaya başlıyorum.. mesajına bile aglayacaktım nerdeyse:)

olur bazen öyle .ben bazen reklama bile ağlıyorum resmen bahane arıyorum.bu arada ne sınavına giriyosun ? başarılar dilerim.

Yarın ünv. sınavına gireceğim inşaallah onbeş gündür dogru düzgün çalışmadım. Teşekkür ederim ilk bebeginizmi sizinde kızlar?

kızlar ben dün güzel güzel saksılar aldım,değişik değişik çiçek ektim.yazın süper olacaklar.değişik türden canlılar besliyor,büyütüyorum

Yarın ünv. sınavına gireceğim inşaallah onbeş gündür dogru düzgün çalışmadım. Teşekkür ederim ilk bebeginizmi sizinde kızlar?

ben 97 de girmiştim ünv.sınavına :) son zamanlarda çalışmadığın daha iyi iyice karışırdı ama o seni gerdi sanırım.hiç gerilme,inş.Allah yardımcın olur.bak ne hatırladım bu seni güldürecek :) benim ünv.sınavına girdiğim sene sınav salonunda çaprazımda oturan bi çocuk vardı sınav başladı.20-25 dk sonra çat çat çat bi ses bi kafayı kaldırdım ki çocuk beslenme çantasından haşlanmış yumurta çıkarıp sıranın kenarına vurdu soyuyo inanamadım.şok gibiydi resmen .onu kınarken sınav sonuna doğru ben su şişemi düşürdüm ,cam şişeydi ,şişe kırıldı herkesin dikkati dağıldı .salondakiler o çocukla benden sanırım tiksinmişlerdi

Diyorum ya ben hiç beklemedim uğraşmadım o kendi geldi :))

Sen antalyada olmakla çoook şanslısın

evet canım öyle .şimdi sıcacık mesela bu saatlerde balkona çıkıyorum.önümüzden ırmak geçiyor.gurbet ama alışıyosun artıları çok çünkü.yalnız bu yıl karı çok özledim ankara nın da karı çok olur kayseri gibi .

arkadaşlar emziriyo olupta hamilelik yaşayan varmı aranızda? 11 aylık bebeğim var..doktor bi süre daha emzir dedi..ama çok halsiz kalıyorum..benimle aynı durumda olan varmı??

mrhb arkadaslar bende inş kasım annesı olucam .takıpteydım bugun sıze bısey sormak ıstıyorum.ben su ıcınce mıdem bulanıyo.korkumdan ıcemıyorum bırde bır haftadır cok kotuyum yemekde yapamıyorum temızlıkte odalara bakıp bakıp aglıyorum ıstıyorum ama sankı halım yok ekmek cay yemekten 2 kılo vermısım acaba bugunler gecermı eskısı gıbı olurmuyum ..

Diyorum ya ben hiç beklemedim uğraşmadım o kendi geldi :))
o kim ? bebek mi eşin mi ? hangisiyse hangisi farketmez ,kendi gelen iyi olur :))))))))))) bebekse ,bak sahinus demedi deme bu erkek ,büyük açacaksın hissediyorum :) bu çat kapı gelmeler ,bekletmemeler erkeksi tavırlar :)
inş. cnm..ben önceki gebeliğimdede kullandım ,oda riskliydi başlarda..geçti,buda geçer inş..

inş.canım.1 doğuracağız ama 1000 doğurmadan doğmayacak bu zıpırlar

Allah iyiliğini versin bu çok iyi geldiii =)) canım benim teşekkür ederim inşaallah su sınavı bir atlatsam. yumurta ne alaka yaaa

canı bende aynı durumdayım..2 kilo verdim..su,meyve suyu içemiyorum..tuzlu şeyler yemek iyi geliyo..mesela sabahları hemen su içmiyorum..yemek araları azar azar içiyorum..kilo kaybı,iştahsızlık normal yani..üzme canını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…