hormonlardan mı nedeni belli mi ?şimdi biraz yazışır rahatlarsın geçer
hormonlardan mı nedeni belli mi ?şimdi biraz yazışır rahatlarsın geçer
Onu sınav stresi sarmış. Nazenin kaç yaşındasın 7 yıdır evliyim demiştin genç mi evlendin?
aynennnnn katılıyorum ya o zamanlar ne güzeldi şimdi bende yetişemiyorum muhabbetin tadı yok eskisi gibi valla bir olalım anket yapalım eskisi gibi olsun yine yaa
80 liyim canım ben ama 30 diyorumOnu sınav stresi sarmış. Nazenin kaç yaşındasın 7 yıdır evliyim demiştin genç mi evlendin?
=) bilmem ki annemi özlüyorum. o bu derken ağlamaya başlıyorum.. mesajına bile aglayacaktım nerdeyse:)
80 liyim canım ben ama 30 diyorum2005 te evlendim.sen kaç yaşındasın ?
olur bazen öyle .ben bazen reklama bile ağlıyorum resmen bahane arıyorum.bu arada ne sınavına giriyosun ? başarılar dilerim.
Yarın ünv. sınavına gireceğim inşaallah onbeş gündür dogru düzgün çalışmadım. Teşekkür ederim ilk bebeginizmi sizinde kızlar?
saksılar aşağı düşüp kimsenin kafasını gözünü yarmazsa olacak=))) negüzel valla balkon rengarenk olacak desene =))
29 yaşımdayım 1,5 yıllık evliyim
kızlar ben dün güzel güzel saksılar aldım,değişik değişik çiçek ektim.yazın süper olacaklar.değişik türden canlılar besliyor,büyütüyorum
saksılar aşağı düşüp kimsenin kafasını gözünü yarmazsa olacak
oy oyy yeni gelin sayılırsın sen.ya aslında yenisi eskisi yok insan sevince eskimiyobirde bebeğimiz olsun tam çekirdek olucaz inş.
onunla geçmiş olsun.bende progestan kullanıyorum.progestan riski %11 azaltıyor.biran evvel rahatlarsın inş.
Sen antalyada olmakla çoook şanslısın
o kim ? bebek mi eşin mi ? hangisiyse hangisi farketmez ,kendi gelen iyi olur :))))))))))) bebekse ,bak sahinus demedi deme bu erkek ,büyük açacaksın hissediyorum :) bu çat kapı gelmeler ,bekletmemeler erkeksi tavırlar :)Diyorum ya ben hiç beklemedim uğraşmadım o kendi geldi :))
inş. cnm..ben önceki gebeliğimdede kullandım ,oda riskliydi başlarda..geçti,buda geçer inş..
ben 97 de girmiştim ünv.sınavına :) son zamanlarda çalışmadığın daha iyi iyice karışırdı ama o seni gerdi sanırım.hiç gerilme,inş.Allah yardımcın olur.bak ne hatırladım bu seni güldürecek :) benim ünv.sınavına girdiğim sene sınav salonunda çaprazımda oturan bi çocuk vardı sınav başladı.20-25 dk sonra çat çat çat bi ses bi kafayı kaldırdım ki çocuk beslenme çantasından haşlanmış yumurta çıkarıp sıranın kenarına vurdu soyuyoinanamadım.şok gibiydi resmen .onu kınarken sınav sonuna doğru ben su şişemi düşürdüm ,cam şişeydi ,şişe kırıldı herkesin dikkati dağıldı .salondakiler o çocukla benden sanırım tiksinmişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?