merhaba, bişi sorucam ilk kontrolüme çarşamaba qünü qittim doktorum 5-6 haftalık bi qebelik dedi ama sadece kesesini qördü, sen kalp atışlarını bile duymuşsun benim için süreç nasıl işlicek, ilk qebeliğim ve bilqi sahibi değilim
merhaba, bişi sorucam ilk kontrolüme çarşamaba qünü qittim doktorum 5-6 haftalık bi qebelik dedi ama sadece kesesini qördü, sen kalp atışlarını bile duymuşsun benim için süreç nasıl işlicek, ilk qebeliğim ve bilqi sahibi değilim
canım o arkadaş kalp sesini duydum dememiş. kalbin attığını görmüştür. ilk kalbin hareketi görülüyor. ses sonraki hafta duyuluyor endişelenme. bebeğin küçük önce sadece kese görülüyor.1 hafta sonra bebeğini kalbinin hareketini görürsün belkide sesinide duyarsın. sabırlıolmamız lazım.
canım burcuxx arkadasım da cevaplamış. biz sesini duymadık. dr. sadece kalp hareketlerini gösterdi. orada çizelge greafik vardı o hareket etti o kadar. 3 hafta sonra gidicez inşallah o zaman da sesini duyarız. bu kadarlıkken kese ve içinde ki bebeğin kaç haftalık olduğu görülür sadece. bir de iyi bir cihazı varsa kalp hareketi.
Bende bugün gittim canım.. Benimde 5+4..
SAdece kese göründü, vajinal bakmasına rağmen..
Ve 7.2 mm..
15 gün sonra çağırdı benide..
Kesin olsun herşey diye..
Sizler gibi aynı haftalarda olanlarla tanışmak, konuşmak harika..
İnanılmaz bir destek oluyor insana..
:) teşekkür ederim,
rica ederim arkadaşım.
kızlar bu arada doktor beni balık yemem konusunda uyardı. eşim beni doktora şikayet etti. hiçbişi yemiyor dedi. doktor 12 haftalığa kadar önemli değil ama ondan sonra yemelisin dedi. balık içinde omega 3 için yemelisin dedi. yoksa takviye verecekmiş. vitaminde olsa ilaç kullanmayı sevmiyorum. normalde de başım ağrıdan çatlamadan ilaç içmeyen bir insanım. o yüzden kendimi bir parça daha zorlayacağım.
rica ederim arkadaşım.
kızlar bu arada doktor beni balık yemem konusunda uyardı. eşim beni doktora şikayet etti. hiçbişi yemiyor dedi. doktor 12 haftalığa kadar önemli değil ama ondan sonra yemelisin dedi. balık içinde omega 3 için yemelisin dedi. yoksa takviye verecekmiş. vitaminde olsa ilaç kullanmayı sevmiyorum. normalde de başım ağrıdan çatlamadan ilaç içmeyen bir insanım. o yüzden kendimi bir parça daha zorlayacağım.
kızlarr herkese günaydınnn bebişle birlikde yeni bir güne uyanmak gibisi yokk :))herkese iyi hafta sonları diliyorumm arkadaşlar.
ben 2 yıldrı evliyim son bir yıldır yoğun bir çabayla ugrasıyodum.sonunda allah yüzümüzü güldürdüü bir haftadır öğrendim hamile oldugumu çok mutluyum allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu..benimde yani benim hesaplarıma göre kasımın son haftası gelecek bebişş.inşş..kızlar bişe sorcam sizin belli oldukdan sonra 2 bir kan tahlili istedilermi benden istedilerr kafama takıldı birazz açıkcası ay insan nasıl tedirgin oluyomuşş söylerlerdi abartıyolar sanırdım ben hep ama hakikatenn öleymiş..
kızlarr herkese günaydınnn bebişle birlikde yeni bir güne uyanmak gibisi yokk :))herkese iyi hafta sonları diliyorumm arkadaşlar.
ben 2 yıldrı evliyim son bir yıldır yoğun bir çabayla ugrasıyodum.sonunda allah yüzümüzü güldürdüü bir haftadır öğrendim hamile oldugumu çok mutluyum allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu..benimde yani benim hesaplarıma göre kasımın son haftası gelecek bebişş.inşş..kızlar bişe sorcam sizin belli oldukdan sonra 2 bir kan tahlili istedilermi benden istedilerr kafama takıldı birazz açıkcası ay insan nasıl tedirgin oluyomuşş söylerlerdi abartıyolar sanırdım ben hep ama hakikatenn öleymiş..
tünaydın kızlarrr.hamilelik çok güzel bir dönem hepiniz tadını çıkarın..benimki ikinci ve istenmeyen gebelik olunca tadını çıkaramıyorum..kafamda onlarca soru işareti var çünkü..2.bebişe hamile olan varmı aranızda..
hayırlı olsun. Rabbim inşallah sağlıklı bir 9 ay geçirmeni kucağına almayı nasip eder. sana ve tüm bekleyenlere...
tam kapsamlı kan tahlilim ve idrar tahlilm yapıldı. bunlar rutin şeylerdir canım.
hayırlı olsun cnm..inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımızada gelsinler...kan testinin ikincisini gebeliğin sağlıklı ilerleyip ilerlemediğine bakmak için istiyolar.ikinci test iki gün sonra birincisini katlaması gerekiyor..kimysal gebelikmi,dış gebelikmi onun için istiyolar.birinci test iyi çıkıyor bazen ikincide değer sıfırlanabiliyor..[/QUOTEinşa
inşallah canım o günü sabırsızlıkla bekliorumm ilk gebelik olunca herseye yapancı oluyo insan şimdiye kadar nasıl hamile kalabilirim diyee ugrastım hep onunla ilgili şeyler okudum :))hamilelikle ilgili şeylerii hiç araştırmamıştım..
amin canım hepimiz inşallah saglıcakla kucamıza alırızzz bebişlerimizi ben henüz yaptırmadım tüm kontrolleri canım bu hafta içi yapacaz inşallaah bakalım artık kaçıncı hafta da oldunu bile doğru düzgün bilmiyorum aslına bakarsan doktora bi defa gittim kan tahlili yaptı ultrasyondan bakdı folikasit progestan verdi ve bir hafta sonra cagırdı bakalım artıkınn heyecanla hafta içini bekliyorum bende
Canım işyeri hekimime sormuştum ne zaman dr a gideyim diye bana 6 hafta git hem karından bakar hem de kalp atışlarını duyarsın demişti öyle oldu
mucizemin habercisi 3 rüyamm
bende 3 ayrı rüya gördüm yakın zamanlarda...
ilk rüyamda: bebeğim ağlamış yan odada yatıyormuş ama ben duymamışım...nasıl üzülüyorum...'annemmmmmm, sen ağladın da be duymadın mı kuzumm' diyorum....o da sanki bana cevap verir gibi hissediyorum...' evet anne ben ağladım sen beni duymadın diyor' alıyorum yavrumu kucağıma...o kadar güzelkibeyaz tenli renkli gözlü bir erkek bebek....o anda kayınvalidemi, kaynımı görüyorum...utanıyorum kaynımdan...'ben bi bebeğimi emzirip geleyim' diyorum...kendi yatak odama gidiyorum...hem emziriyorum...hemde konuşuyorumm bebeğimle.....' annemmm, babana söyleyelim sana beşik alsın,sen bundan sonra benim yanım yat, ağladığında duyayım diyorum...beşiği koyacağımız yere doğru bakıyorum....o anda uyandım...rüyam o kadar gerçektiki sanki emzirmişim gibi göğsüm sızlıyordu ve rüyamda beşiği koymayı planladığım yöne arkam dönüktü uyandığımda...gözümü açar açmaz ilk yaptığım şey oraya bakmak oldu...çok etkilendim...kaç gün unutamadım rüyamı...şimdi size anlatırken bileee duygulandım...
ikinci rüyamda: kayınpederim bana çookk ama çokk güzel bi altın bilezik almış...aynanın karşısındayım yatak odamda...hem koluma bakıyorum hemde aynadan bileziğim nasıl duruyor diye bakıyorum...alla alla diyorum babam bunu bana neden aldiki acaba? çok mutlu oluyorum....
üçüncü rüya: (beklenen adet günüme 1 hafta kalmıştı...içimde bi his sanki hamileyim gibime geliyordu...ama yaptığım testler hep negatif çıkıyordu) gece yatarken rabbime yalvardım...allahım ben çok çaresizimm...hamileyim gibi hissediyorum...çok istiyorum hayırlısıyla bebeğim olmasını dedim....rüyamda: test yapıyorum ve eşimee sesleniyorumm...aşkımmmm hamileyim diye...:)
sonrasında kırmızılar gelmedi ve mucizeme kavuştum...hamdolsun şimdi burdayız iştee teyzoşlarr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?