2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım o arkadaş kalp sesini duydum dememiş. kalbin attığını görmüştür. ilk kalbin hareketi görülüyor. ses sonraki hafta duyuluyor endişelenme. bebeğin küçük önce sadece kese görülüyor.1 hafta sonra bebeğini kalbinin hareketini görürsün belkide sesinide duyarsın. sabırlıolmamız lazım.

tünaydın kızlarrr.hamilelik çok güzel bir dönem hepiniz tadını çıkarın..benimki ikinci ve istenmeyen gebelik olunca tadını çıkaramıyorum..kafamda onlarca soru işareti var çünkü..2.bebişe hamile olan varmı aranızda..

canım burcuxx arkadasım da cevaplamış. biz sesini duymadık. dr. sadece kalp hareketlerini gösterdi. orada çizelge greafik vardı o hareket etti o kadar. 3 hafta sonra gidicez inşallah o zaman da sesini duyarız. bu kadarlıkken kese ve içinde ki bebeğin kaç haftalık olduğu görülür sadece. bir de iyi bir cihazı varsa kalp hareketi.

günaydın arkadaşlar

bende pazartesi gidicem doktora..ilk randevum...5+4 olucaz pazartesi bakalım benim miniğim nasılmış..çok sabırsızlanıyorum onu görmek için....

:) teşekkür ederim,

saol cnm :) hepimize rahat qebelik ve kolay doğum inş.

bende sizler gibi aynı haftadayım benimde 5+5 sadece kese göründü karından düngece biraz rahatsızlanmıstım doktora gittim onu da orada gördüm salı günü kendi doktorum ile randevum var ona gittiğimde herseyi daha iyi ögernirim umarım :44:

:) teşekkür ederim,

rica ederim arkadaşım.

kızlar bu arada doktor beni balık yemem konusunda uyardı. eşim beni doktora şikayet etti. hiçbişi yemiyor dedi. doktor 12 haftalığa kadar önemli değil ama ondan sonra yemelisin dedi. balık içinde omega 3 için yemelisin dedi. yoksa takviye verecekmiş. vitaminde olsa ilaç kullanmayı sevmiyorum. normalde de başım ağrıdan çatlamadan ilaç içmeyen bir insanım. o yüzden kendimi bir parça daha zorlayacağım.

ewt cnm, omega 3 için banada dr ulusoy merincap 500 adında bi ilaç tavsiye etti.

evet canım yemelisin. hafta da bir kez yemeye çalışıcağım bende. hatta biz dün dr.dan çıkınca balık lokantasına gittik :)

büyük balıklar lezzetli oluyor. bende çok seçiciyim bu yüzden levrek alabalık çupra gibi balıkları tercih ediyorum.

omega gelişim ve zeka için çok önemli.

kızlarr herkese günaydınnn bebişle birlikde yeni bir güne uyanmak gibisi yokk :))herkese iyi hafta sonları diliyorumm arkadaşlar.
ben 2 yıldrı evliyim son bir yıldır yoğun bir çabayla ugrasıyodum.sonunda allah yüzümüzü güldürdüü bir haftadır öğrendim hamile oldugumu çok mutluyum allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu..benimde yani benim hesaplarıma göre kasımın son haftası gelecek bebişş.inşş..kızlar bişe sorcam sizin belli oldukdan sonra 2 bir kan tahlili istedilermi benden istedilerr kafama takıldı birazz açıkcası ay insan nasıl tedirgin oluyomuşş söylerlerdi abartıyolar sanırdım ben hep ama hakikatenn öleymiş..

hayırlı olsun. Rabbim inşallah sağlıklı bir 9 ay geçirmeni kucağına almayı nasip eder. sana ve tüm bekleyenlere...
tam kapsamlı kan tahlilim ve idrar tahlilm yapıldı. bunlar rutin şeylerdir canım.

Hepimize kan testi yapıldı korkacak bişey yok sadece 3 ay çok dikkatli ol ani hareketlerden kaçın

canım benimde 2. hamilleğim ilk 7 bucuk yasında bir oğlum var...benimki planlı bir hamilelikti..

hayırlı olsun. Rabbim inşallah sağlıklı bir 9 ay geçirmeni kucağına almayı nasip eder. sana ve tüm bekleyenlere...
tam kapsamlı kan tahlilim ve idrar tahlilm yapıldı. bunlar rutin şeylerdir canım.

amin canım hepimiz inşallah saglıcakla kucamıza alırızzz bebişlerimizi ben henüz yaptırmadım tüm kontrolleri canım bu hafta içi yapacaz inşallaah bakalım artık kaçıncı hafta da oldunu bile doğru düzgün bilmiyorum aslına bakarsan doktora bi defa gittim kan tahlili yaptı ultrasyondan bakdı folikasit progestan verdi ve bir hafta sonra cagırdı bakalım artıkınn heyecanla hafta içini bekliyorum bende

hayırlı olsun cnm..inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımızada gelsinler...kan testinin ikincisini gebeliğin sağlıklı ilerleyip ilerlemediğine bakmak için istiyolar.ikinci test iki gün sonra birincisini katlaması gerekiyor..kimysal gebelikmi,dış gebelikmi onun için istiyolar.birinci test iyi çıkıyor bazen ikincide değer sıfırlanabiliyor..

Son düzenleme:

Canım işyeri hekimime sormuştum ne zaman dr a gideyim diye bana 6 hafta git hem karından bakar hem de kalp atışlarını duyarsın demişti öyle oldu

Canım işyeri hekimime sormuştum ne zaman dr a gideyim diye bana 6 hafta git hem karından bakar hem de kalp atışlarını duyarsın demişti öyle oldu

anladım canım benim son adet tarihim 23 şubattı şimdi bebiş 5 haftada oluyo dimi yani bu hafta içi gitsem kalp atışlarını duyabilirmiyiz acaba

Evet yaa bakalım,ne olacak şansımıza,herşey güzel gidecek eminim..Bakalım seninde benimde erkek mi olacak ikimiz de erkek bebek görmüşüz rüyamızda,sağlıklı olsunlarda yeter ki ya rabbim..Şaka maka ilerlettik bayağıbelki de biz ekim'de doğururuz belli mi olur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…