mrhb arkadaslar bende inş kasım annesı olucam .takıpteydım bugun sıze bısey sormak ıstıyorum.ben su ıcınce mıdem bulanıyo.korkumdan ıcemıyorum bırde bır haftadır cok kotuyum yemekde yapamıyorum temızlıkte odalara bakıp bakıp aglıyorum ıstıyorum ama sankı halım yok ekmek cay yemekten 2 kılo vermısım acaba bugunler gecermı eskısı gıbı olurmuyum ..
Allah iyiliğini versin bu çok iyi geldiii =)) canım benim teşekkür ederim inşaallah su sınavı bir atlatsam. yumurta ne alaka yaaa[/QUOT
ne bileyim şuursuz insan işte.okunmuştur belki ondan iyi gelir diye yemiştir insan evladı :)
Allah iyiliğini versin bu çok iyi geldiii =)) canım benim teşekkür ederim inşaallah su sınavı bir atlatsam. yumurta ne alaka yaaa[/QUOT
ne bileyim şuursuz insan işte.okunmuştur belki ondan iyi gelir diye yemiştir insan evladı :)
=)) kesinlikle aklıma geldikçe gülüyorum neyse hanımlar muhabbete doyum olmuyor eşim işten gelecek... hazırlanayım biraz... sohbet bölümü için anket düzenlerseniz bende katılırım çünkü bu şekilde ben sayfayı unutuyorum. döndügümde ise o konu çoktan bittmiş oluyorr... anket açarsanız benide haberdar edin hadi kendinize ve bebişlerinize iyi bakınn... Allah a emanet olun
kızlar bebısımı gordum kalp sesınıde duydum cok sukur mınnacık bı gorsenız teyselerı ekranda bıle gozukuodu kalbı pıt pıt allahım duymayan herkese nasıp etsın ıns
o kim ? bebek mi eşin mi ? hangisiyse hangisi farketmez ,kendi gelen iyi olur :))))))))))) bebekse ,bak sahinus demedi deme bu erkek ,büyük açacaksın hissediyorum :) bu çat kapı gelmeler ,bekletmemeler erkeksi tavırlar :)
inş.canım.1 doğuracağız ama 1000 doğurmadan doğmayacak bu zıpırlar
o kim ? bebek mi eşin mi ? hangisiyse hangisi farketmez ,kendi gelen iyi olur :))))))))))) bebekse ,bak sahinus demedi deme bu erkek ,büyük açacaksın hissediyorum :) bu çat kapı gelmeler ,bekletmemeler erkeksi tavırlar :)
inş.canım.1 doğuracağız ama 1000 doğurmadan doğmayacak bu zıpırlar
sonuna kadar mutlu eder seni inş. bu arada sen turkcellde mi çalışıyosun ? selocan olunca :)
canım sağol. şekli belli oluyor derken ben bişi anlamıyorum. neyi belli oluyor, kolları felan mı? çünkü doktor hiçbirşeyi belli değil dedi.
beklemek çok zor ,bak seninki hiç üzmeden salına salına gelmişEwet bebekten bahsettim zorla geldi kereta hoş geldi sefa geldi bu gece bile ank kar yağmış 2 ayı geçkin süre kar eksik olmadı 29 şubat işyeri kapandı kardan
kısmet bi olsa canım yaa bi doğsaydı. nazından niyazından bıktım :)))))))) 20 yıl sonrasına gidelim senin oğlan benim kıza yazıyoBence senin de kızın olacak çünkü nazlı ben de oğlan istiyorum ama çok da farketmez
hayırlsı olsun canım ıns eder ısmımı desıfre etmemek ıcın ecık degıstırdım:)
kesenin içindeki karartıyı, kafamda canlandırabiliyorum. o minik çıkıntılar bana kol tomurcukları gibi geliyordoktor bişey belli değil demişş gerçi yaaa:44: hamilelik benim hayal gücümü geliştirdii belkidee bilemiyorummm...yaaa biz şimdi benzetebilelim yada bişey anlamayalım ne farkeder....bebeğinn seninlee kuzumm allahh sağlıklaa kucagına almayı nasip etsinnn
kizlarrrr hepinize bebislerinizle iyi hafta sonlari diliyorum......
bakalıımm bekleyip görecezz tatlımm yaa...kız banada ekimde doğururum gibi geliyorr...hatta annemlerede dedim..bizimki ekimde de gelebilir..kurban bayramına denk gelmese bari...gelirsede napalımmm başımızın üstünde yeri var kuzumunnnEvet yaa bakalım,ne olacak şansımıza,herşey güzel gidecek eminim..Bakalım seninde benimde erkek mi olacak ikimiz de erkek bebek görmüşüz rüyamızda,sağlıklı olsunlarda yeter ki ya rabbim..Şaka maka ilerlettik bayağıbelki de biz ekim'de doğururuz belli mi olur :)))
Dün erindim rüyana yorum yapamadım. Sen dedesinin ismini kocam diyosun ya dedesi bilezik taktığına göre senin oğlun oluyor dedesinin isminde ve oğlan soy devam ettirir diyorlar ya torun dedenin soyunu devam ettirir. Fark eder mi bilmiyorum ama bence oğlun olacak ben de en çok oğlum olsun istiyorum...
hadi bakalımmm kasım annesi diye yola başlayıp belkide ekimde alırız kuzularımızı kucağımızaaBen de oğlan gördüm ve içşmden bir ses bana da ekim sonu doğuracaksın diyor hadi hayırlısı
kız allah canını almasınnn çok güldürdüünn beniiiGeçen kasım annelerine baktım36. Haftada doğurmuş. Keşke bizde tavuklar gibi yumurtlayıp bekkesek bir köşede. Özel ısıtıcılı folluklar alırdık evde vücut ve kilo problemi olmazdı :))
ya biri bana şu alttaki görünen çizelgeden yapabilir mi 8+2 deyim
naber açma kete,nasılsın ?
Evet genelde kızlar erken gelirmiş cadılar
biri bana şu alttaki çizelgen yapabilir mi yapamadım telden ya da tarif etsin 03-02-2012 of yapamadım been
http://lbdf.lilypie.com/vVFvp3.png
profilime tıkla, çizelgenin ordaki kaleme tıklayıp üsttekini yapıştır.
değişiklik istersen yapabilirim. beklene dogum tarıhını 8 kasım yaptım. çünkü aramızda 3 gün var senınle... benim sat 30 ocaktı. 5 kasım beklenen dogum tarıhımız..
haa bebek sarışınmıı/esmermi olsaydııı ne dersinn?
çizelgenin ortasındaki kalemi bulamıyorum off bi garilik var eminim basit bişeydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?