2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım bende aynı durumdayım..2 kilo verdim..su,meyve suyu içemiyorum..tuzlu şeyler yemek iyi geliyo..mesela sabahları hemen su içmiyorum..yemek araları azar azar içiyorum..kilo kaybı,iştahsızlık normal yani..üzme canını..

kızlar bebısımı gordum kalp sesınıde duydum cok sukur mınnacık bı gorsenız teyselerı ekranda bıle gozukuodu kalbı pıt pıt allahım duymayan herkese nasıp etsın ıns

kızlar bebısımı gordum kalp sesınıde duydum cok sukur mınnacık bı gorsenız teyselerı ekranda bıle gozukuodu kalbı pıt pıt allahım duymayan herkese nasıp etsın ıns

sonuna kadar mutlu eder seni inş. bu arada sen turkcellde mi çalışıyosun ? selocan olunca :)

Ewet bebekten bahsettim zorla geldi kereta hoş geldi sefa geldi bu gece bile ank kar yağmış 2 ayı geçkin süre kar eksik olmadı 29 şubat işyeri kapandı kardan

Bence senin de kızın olacak çünkü nazlı ben de oğlan istiyorum ama çok da farketmez

canım sağol. şekli belli oluyor derken ben bişi anlamıyorum. neyi belli oluyor, kolları felan mı? çünkü doktor hiçbirşeyi belli değil dedi.

kesenin içindeki karartıyı, kafamda canlandırabiliyorum. o minik çıkıntılar bana kol tomurcukları gibi geliyor doktor bişey belli değil demişş gerçi yaaa:44: hamilelik benim hayal gücümü geliştirdii belkidee bilemiyorummm...yaaa biz şimdi benzetebilelim yada bişey anlamayalım ne farkeder....bebeğinn seninlee kuzumm allahh sağlıklaa kucagına almayı nasip etsinnn

Ewet bebekten bahsettim zorla geldi kereta hoş geldi sefa geldi bu gece bile ank kar yağmış 2 ayı geçkin süre kar eksik olmadı 29 şubat işyeri kapandı kardan
beklemek çok zor ,bak seninki hiç üzmeden salına salına gelmiş
Bence senin de kızın olacak çünkü nazlı ben de oğlan istiyorum ama çok da farketmez
kısmet bi olsa canım yaa bi doğsaydı. nazından niyazından bıktım :)))))))) 20 yıl sonrasına gidelim senin oğlan benim kıza yazıyo
hayırlsı olsun canım ıns eder ısmımı desıfre etmemek ıcın ecık degıstırdım:)

pek değişmiş ecik derken sen iyiden iyiye sevimli selocan olmuşsun

naber açma kete,nasılsın ?

biri bana şu alttaki çizelgen yapabilir mi yapamadım telden ya da tarif etsin 03-02-2012 of yapamadım been

bakalıımm bekleyip görecezz tatlımm yaa...kız banada ekimde doğururum gibi geliyorr...hatta annemlerede dedim..bizimki ekimde de gelebilir..kurban bayramına denk gelmese bari...gelirsede napalımmm başımızın üstünde yeri var kuzumunnn

inşallahhh güüzelimm yaa ağzından bal damlıyor...farketmez desede dilim.allahın bildiğini kuldanmı saklayayım...gönlüm erkek bebek istiyorr
Ben de oğlan gördüm ve içşmden bir ses bana da ekim sonu doğuracaksın diyor hadi hayırlısı
hadi bakalımmm kasım annesi diye yola başlayıp belkide ekimde alırız kuzularımızı kucağımızaa

Geçen kasım annelerine baktım36. Haftada doğurmuş. Keşke bizde tavuklar gibi yumurtlayıp bekkesek bir köşede. Özel ısıtıcılı folluklar alırdık evde vücut ve kilo problemi olmazdı :))
kız allah canını almasınnn çok güldürdüünn beniii

ya biri bana şu alttaki görünen çizelgeden yapabilir mi 8+2 deyim

http://lbdf.lilypie.com/vVFvp3.png bebeğim bunu çizelgene yapıştır. kullanıcı kontrol panelinden giriliyordu sanırım...kaleme tıklayıp bunu yapıştır.

naber açma kete,nasılsın ?

iyiyimm içlii köftemmm...bugun gezmeye gittik bebeğimle...sen nasılsınn?

[QUOTE=nazeninn;23870102]yarın çocukları alıp pikniğemi giysek yoksa kolyuk tepesinde keyif mi yaptırsak[/QUOTE]

caniniz ne isterse onu yapin canim biz evde yaticaz malesef

Evet genelde kızlar erken gelirmiş cadılar

Kızlar her zaman öyle olmuyor. ben kızımı 41. haftada doğurdum. banada erken gelir demişlerdi hep şubat ayında beklerken mart ayında doğum yaptım. doğum yaptığım gün hala bi belirtim yoktu. ne suyum geldi ne sancım. bakalım bunu nasıl doğurucam

biri bana şu alttaki çizelgen yapabilir mi yapamadım telden ya da tarif etsin 03-02-2012 of yapamadım been

http://lbdf.lilypie.com/vVFvp3.png

profilime tıkla, çizelgenin ordaki kaleme tıklayıp üsttekini yapıştır.

değişiklik istersen yapabilirim. beklene dogum tarıhını 8 kasım yaptım. çünkü aramızda 3 gün var senınle... benim sat 30 ocaktı. 5 kasım beklenen dogum tarıhımız..

haa bebek sarışınmıı/esmermi olsaydııı ne dersinn?

çizelgenin ortasındaki kalemi bulamıyorum off bi garilik var eminim basit bişeydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…