2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
anladım canım benim son adet tarihim 23 şubattı şimdi bebiş 5 haftada oluyo dimi yani bu hafta içi gitsem kalp atışlarını duyabilirmiyiz acaba

Büyük ihtimal duyamazsın belki göremezsin bile yüksek ihtimal vajinadan bakarlar ve keseyi görürsün şimdiye kadar okuduklarım hep öyleydi

Dün erindim rüyana yorum yapamadım. Sen dedesinin ismini kocam diyosun ya dedesi bilezik taktığına göre senin oğlun oluyor dedesinin isminde ve oğlan soy devam ettirir diyorlar ya torun dedenin soyunu devam ettirir. Fark eder mi bilmiyorum ama bence oğlun olacak ben de en çok oğlum olsun istiyorum...

Ben de oğlan gördüm ve içşmden bir ses bana da ekim sonu doğuracaksın diyor hadi hayırlısı

Ben de oğlan gördüm ve içşmden bir ses bana da ekim sonu doğuracaksın diyor hadi hayırlısı

Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah.Cinsiyetler belli olur olmaz hemen paylaşalım arkadaşlar,yeter ki sağlıklı olsunlar da ama bayağı bi merak içindeyiz değil mi :))

Çünkü herkes 40.haftada doğurmuyor,benim de 40.hafta 3 Kasım görünüyor bakalım bi aksilik çıkmazsa inşallah bana da öyle geliyor :))

ne çok rüya gören var...bende rüyamda yeşil erik yiyodum tabak tabak.....uyandım ama canım istemiyo...şimdi ben aşermiş mi oluyorum.....ne kadar oburum rüyamda bile yiyecek görüyorum...

Geçen kasım annelerine baktım36. Haftada doğurmuş. Keşke bizde tavuklar gibi yumurtlayıp bekkesek bir köşede. Özel ısıtıcılı folluklar alırdık evde vücut ve kilo problemi olmazdı :))

kızlar beslenmede nelere dikkat ediyorsunuzz neler yemek lazım ve neleri yememek lazımmm

biz geldik....
bugün doktor kontrolümüze gittik ve kesemizin sat uyumlu olduğunu 6 haftalık olduğumuz söyledi artık dış gebelik falan olmadığı çok şükür kesinleşti.. 2haftaya gel bebişi daha net görürüz kalbini iyice dinleyebiliriz dedi.. bende 3 hafta sonra gelelim iyice büyür dedim işte bizden haberler böyle....

Geçen kasım annelerine baktım36. Haftada doğurmuş. Keşke bizde tavuklar gibi yumurtlayıp bekkesek bir köşede. Özel ısıtıcılı folluklar alırdık evde vücut ve kilo problemi olmazdı :))

canım bende ilk bebişimi 38.haftada doğurmuştum..spinal sezaryanla...valla çok raghattı benim gibi normal doğurmktan korkanlar için tavsiye edilir

Sevindim gözün aydın. Ayce bu alttaki çizelge nasıl yapılıyor

Kadınlar Kulübü Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın bu yazı olan yere tıkla canım...sat tarihini gir...

canım bende ilk bebişimi 38.haftada doğurmuştum..spinal sezaryanla...valla çok raghattı benim gibi normal doğurmktan korkanlar için tavsiye edilir

Canım benim sağlık problemim var sol taraf sinirlerim çok da sağlam değil kasılma problemi yaşayabilirim ve tüm bunlar bana doğum sırasında olmuş doğum sırasında benim kafafamın sağ tarafına baskı uygulamışlar ve sol sinir sistemim zayıflamış onun için hem bebiş için normalden hem de kendi sinirlerim için normalde korkuyoyorum gerçi dr çok önemli bişey değil kalıtsal da değil dedi ama ben korkuyorum. eğer biraz daha bastırsaymıy kafama sabrial palsi olacakmışım ya da zeka geriliği şükür ikiside olmamış.ama olaylara farklı bakıyorum tabiki bazı yardım kuruluşlarına üyeyim serçev gibi ordaki insanların mutluluğunu annelerin evlatlarının bir işi yapıncaki mutluluğunu ve hüznünü görünce şüktediyorsun yürüyebildiğine wc ye gittiğine yemeği kendin yiyebildiğine ve diyorsunki herşeyin başı sağlık ...

Son düzenleme:

Ay evet yaa zaten o bunaltıcı sıcaklarda Allah izin verirse karnımız burnumuzda olacak deyim yerindeyse,naapıcaz bilmiyorum valla..
Folluk olayına katılıyorum,gayet iyi olurdu

erkekler 40 a kadar bekliyor mu acaba? kızlar mı biraz erken geliyor ne dersiniz?

hayırlı olsunn herşeyin yolunda olmasına sevindim kese kaç mm imiş? vajinal mi baktırdın?

Ay evet yaa zaten o bunaltıcı sıcaklarda Allah izin verirse karnımız burnumuzda olacak deyim yerindeyse,naapıcaz bilmiyorum valla..
Folluk olayına katılıyorum,gayet iyi olurdu

Ne yalan söyleyim düşüncesi beni bunaltıyor tatile de ankara ya yakın bir yere mi gitsek akçakocaya yoksa evde mi kalsak bu bebişler folluk olmasa bile 9 ay baya uzun bşraz daha kısa olsaydı ama folluk çok iyi değil mi ay şu bileklerim şişecek ya odun gibi bacaklarım olacak yazın şişecez valla

benimde 2. hamileliğim 3 yaşında bir oğlum var rabbim bağışlasın, bu bebişimizide sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…