anladım canım benim son adet tarihim 23 şubattı şimdi bebiş 5 haftada oluyo dimi yani bu hafta içi gitsem kalp atışlarını duyabilirmiyiz acaba
mucizemin habercisi 3 rüyamm
bende 3 ayrı rüya gördüm yakın zamanlarda...
ilk rüyamda: bebeğim ağlamış yan odada yatıyormuş ama ben duymamışım...nasıl üzülüyorum...'annemmmmmm, sen ağladın da be duymadın mı kuzumm' diyorum....o da sanki bana cevap verir gibi hissediyorum...' evet anne ben ağladım sen beni duymadın diyor' alıyorum yavrumu kucağıma...o kadar güzelkibeyaz tenli renkli gözlü bir erkek bebek....o anda kayınvalidemi, kaynımı görüyorum...utanıyorum kaynımdan...'ben bi bebeğimi emzirip geleyim' diyorum...kendi yatak odama gidiyorum...hem emziriyorum...hemde konuşuyorumm bebeğimle.....' annemmm, babana söyleyelim sana beşik alsın,sen bundan sonra benim yanım yat, ağladığında duyayım diyorum...beşiği koyacağımız yere doğru bakıyorum....o anda uyandım...rüyam o kadar gerçektiki sanki emzirmişim gibi göğsüm sızlıyordu ve rüyamda beşiği koymayı planladığım yöne arkam dönüktü uyandığımda...gözümü açar açmaz ilk yaptığım şey oraya bakmak oldu...çok etkilendim...kaç gün unutamadım rüyamı...şimdi size anlatırken bileee duygulandım...
ikinci rüyamda: kayınpederim bana çookk ama çokk güzel bi altın bilezik almış...aynanın karşısındayım yatak odamda...hem koluma bakıyorum hemde aynadan bileziğim nasıl duruyor diye bakıyorum...alla alla diyorum babam bunu bana neden aldiki acaba? çok mutlu oluyorum....
üçüncü rüya: (beklenen adet günüme 1 hafta kalmıştı...içimde bi his sanki hamileyim gibime geliyordu...ama yaptığım testler hep negatif çıkıyordu) gece yatarken rabbime yalvardım...allahım ben çok çaresizimm...hamileyim gibi hissediyorum...çok istiyorum hayırlısıyla bebeğim olmasını dedim....rüyamda: test yapıyorum ve eşimee sesleniyorumm...aşkımmmm hamileyim diye...:)
sonrasında kırmızılar gelmedi ve mucizeme kavuştum...hamdolsun şimdi burdayız iştee teyzoşlarr...
Evet yaa bakalım,ne olacak şansımıza,herşey güzel gidecek eminim..Bakalım seninde benimde erkek mi olacak ikimiz de erkek bebek görmüşüz rüyamızda,sağlıklı olsunlarda yeter ki ya rabbim..Şaka maka ilerlettik bayağıbelki de biz ekim'de doğururuz belli mi olur :)))
Ben de oğlan gördüm ve içşmden bir ses bana da ekim sonu doğuracaksın diyor hadi hayırlısı
Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah.Cinsiyetler belli olur olmaz hemen paylaşalım arkadaşlar,yeter ki sağlıklı olsunlar da ama bayağı bi merak içindeyiz değil mi :))
Çünkü herkes 40.haftada doğurmuyor,benim de 40.hafta 3 Kasım görünüyor bakalım bi aksilik çıkmazsa inşallah bana da öyle geliyor :))
Geçen kasım annelerine baktım36. Haftada doğurmuş. Keşke bizde tavuklar gibi yumurtlayıp bekkesek bir köşede. Özel ısıtıcılı folluklar alırdık evde vücut ve kilo problemi olmazdı :))
biz geldik....
bugün doktor kontrolümüze gittik ve kesemizin sat uyumlu olduğunu 6 haftalık olduğumuz söylediartık dış gebelik falan olmadığı çok şükür kesinleşti.. 2haftaya gel bebişi daha net görürüz kalbini iyice dinleyebiliriz dedi.. bende 3 hafta sonra gelelim iyice büyür dedim işte bizden haberler böyle....
canım bende ilk bebişimi 38.haftada doğurmuştum..spinal sezaryanla...valla çok raghattı benim gibi normal doğurmktan korkanlar için tavsiye edilir
resimli olanı ise sat tarihini söyle ben sana yaparım
Geçen kasım annelerine baktım36. Haftada doğurmuş. Keşke bizde tavuklar gibi yumurtlayıp bekkesek bir köşede. Özel ısıtıcılı folluklar alırdık evde vücut ve kilo problemi olmazdı :))
Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah.Cinsiyetler belli olur olmaz hemen paylaşalım arkadaşlar,yeter ki sağlıklı olsunlar da ama bayağı bi merak içindeyiz değil mi :))
Çünkü herkes 40.haftada doğurmuyor,benim de 40.hafta 3 Kasım görünüyor bakalım bi aksilik çıkmazsa inşallah bana da öyle geliyor :))
biz geldik....
bugün doktor kontrolümüze gittik ve kesemizin sat uyumlu olduğunu 6 haftalık olduğumuz söylediartık dış gebelik falan olmadığı çok şükür kesinleşti.. 2haftaya gel bebişi daha net görürüz kalbini iyice dinleyebiliriz dedi.. bende 3 hafta sonra gelelim iyice büyür dedim işte bizden haberler böyle....
erkekler 40 a kadar bekliyor mu acaba? kızlar mı biraz erken geliyor ne dersiniz?
Ay evet yaa zaten o bunaltıcı sıcaklarda Allah izin verirse karnımız burnumuzda olacak deyim yerindeyse,naapıcaz bilmiyorum valla..
Folluk olayına katılıyorum,gayet iyi olurdu
tünaydın kızlarrr.hamilelik çok güzel bir dönem hepiniz tadını çıkarın..benimki ikinci ve istenmeyen gebelik olunca tadını çıkaramıyorum..kafamda onlarca soru işareti var çünkü..2.bebişe hamile olan varmı aranızda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?