buldunmu bacım? yapabildinmi çizelgeni?
selam kizlar nasilsiniz.bugun takip edemedim hic,
biz bugun doktora gittikte teyzeleri hersey yolunda cok sukur kesemizi de gorduk bebisimizi de hatta minik kalbini de ultrasonda 6+0 cikti 2 gun ileri.Rabbim herkesi sevindirsin.
slm kızlar, yaa bende sürekli giremediğim den takip edemiyorum. sabah açıyorum yazıyorum akşam anca giriyorum ama bakıyorum ki almış başını gitmiş
ayy kızlar siz çizelge yapıyosunuz herkesin beklenen doğum tarihi aşağı yukarı belli ve hemen hemen bir çok kişi kalp atışlarını duydu öyle imreniyorumki sizlere,riski bi atlatsak netleştirebilsek yıldızlı takvim yapıcamhttp://lbdf.lilypie.com/vVFvp3.png
profilime tıkla, çizelgenin ordaki kaleme tıklayıp üsttekini yapıştır.
değişiklik istersen yapabilirim. beklene dogum tarıhını 8 kasım yaptım. çünkü aramızda 3 gün var senınle... benim sat 30 ocaktı. 5 kasım beklenen dogum tarıhımız..
haa bebek sarışınmıı/esmermi olsaydııı ne dersinn?
biz bugun doktora gittikte teyzeleri hersey yolunda cok sukur kesemizi de gorduk bebisimizi de hatta minik kalbini de ultrasonda 6+0 cikti 2 gun ileri.Rabbim herkesi sevindirsin.
Gebelikte ananas yemek oldukça faydalı bulunmaktadır. Ananas gebelik döneminde anne adaylarının en çok şikayet ettikleri vücudun ödem toplaması şikayetine çok iyi gelmektedir. Düzenli olarak ananas yiyen anne adaylarının vücutlarında daha az ödem toplandığı bilinmektedir.
Bunun yanı sıra ananas şu an içinde bulunduğumuz kış mevsiminin en çok rastlanılan hastalıkları arasında yer alan nezle, ateş ve öksürük gibi mevsimsel hastalıklara karşı hem koruyucu etki göstermekte hemde hastalığa yakalanan anne adaylarının çok daha kısa sürede iyileşmesine yardımcı olmaktadır. Bilindiği üzere hamilelikte ilaç kullanımı önerilmediği için ananas bu tip hastalıklarda sizin doğal ilacınız olacaktır. Ayrıca hamilelik döneminde anne adaylarının en çok yakındıkları durumlardan biri olan kabızlık sorununda da ananasın çok iyi geldiği bilinmektedir. Bağırsakları hem çalıştıran hemde yumuşatan özelliği ile ananas size tuvalet sorunuzda yardımcı olacaktır.
Canım benim sağlık problemim var sol taraf sinirlerim çok da sağlam değil kasılma problemi yaşayabilirim ve tüm bunlar bana doğum sırasında olmuş doğum sırasında benim kafafamın sağ tarafına baskı uygulamışlar ve sol sinir sistemim zayıflamış onun için hem bebiş için normalden hem de kendi sinirlerim için normalde korkuyoyorum gerçi dr çok önemli bişey değil kalıtsal da değil dedi ama ben korkuyorum. eğer biraz daha bastırsaymıy kafama sabrial palsi olacakmışım ya da zeka geriliği şükür ikiside olmamış.ama olaylara farklı bakıyorum tabiki bazı yardım kuruluşlarına üyeyim serçev gibi ordaki insanların mutluluğunu annelerin evlatlarının bir işi yapıncaki mutluluğunu ve hüznünü görünce şüktediyorsun yürüyebildiğine wc ye gittiğine yemeği kendin yiyebildiğine ve diyorsunki herşeyin başı sağlık ...
Valla benim canım sürekli peynir istiyo ve peynir,süt,yoğurt tüketiyorum.
Arada bir yer fıstığı,ceviz,fındık,badem yiyorum ama fazla ve hergün yiyemiyorum mideme dokunuyor..
Süt ve ürünlerini tüketmekten kaçınmayın,çiğ et,salam,sucuk,sosisten uzak durun..
Haftada 2 kez yüzey balıkları yiyin(hamsi,istavrit,çinekop vs.)
Haa bir de hergün 1 tane haşlanmış yumurta yiyin...
ya ben varya peynir gördümde bile içim kalkıyo bakamıyorum ama haşlanmış yumurta mutlka yiyorum bende
kızlar maşallah hepinize. imrendim doğrusu ben çok kötüyüm klavyede yazı yazacak halim bile yok 30 saattir yatıyorum eşim birşeyler yediriyor onuda kusmamak için kendimi tutuyorum. hamilelikten önce mide ve yemek borumda ülser vardı bir de iritable bağırsak sendromu vardı. ondan mı bilmiyorum 9 aylık gibi geziyorum. insanlıktan çıktım sanki dişimi bile fırçalayamıyorum. korkuyorum bebeğime bişey olur diye. doktor mide ilaçları verdi ama içinde ilk 3 ay kullanmayın diyor. çok endişeliyim çünkü kullanmak zorunda kaldım.((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?