2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
selam kizlar nasilsiniz.bugun takip edemedim hic,
biz bugun doktora gittikte teyzeleri hersey yolunda cok sukur kesemizi de gorduk bebisimizi de hatta minik kalbini de ultrasonda 6+0 cikti 2 gun ileri.Rabbim herkesi sevindirsin.

biz bugun doktora gittikte teyzeleri hersey yolunda cok sukur kesemizi de gorduk bebisimizi de hatta minik kalbini de ultrasonda 6+0 cikti 2 gun ileri.Rabbim herkesi sevindirsin.

maşalllah size çokk sevindim.rabbim kucağına almayıda nasip etsin.

çilek nerede o da gidecekti ondan haber yok hala.

slm kızlar, yaa bende sürekli giremediğim den takip edemiyorum. sabah açıyorum yazıyorum akşam anca giriyorum ama bakıyorum ki almış başını gitmiş

merhaba kızlar 1 haftadr pc servsteydi telden takip ettim sizleri ama yazamadım nasılsınız bakım nasıl gidiyo ay ben hep uyku halinde yorgunm dun dr umda ilk 3 ay çok kucuk olsada içeeride calışmanın en yoğun olduğu dönem dedi mesela yatarken bile bi dağa tırmanır gibi enerji sarfediyomuşuz ide baar yorgunluğundan en cok gebeler etkilen,yomuş sizde durumlar nasıl

iyiyimm içlii köftemmm...bugun gezmeye gittik bebeğimle...sen nasılsınn?[/QUOTE]
bende iyiyim canım.bizde bugün evle ilgilendik yarın gezicez
ayy kızlar siz çizelge yapıyosunuz herkesin beklenen doğum tarihi aşağı yukarı belli ve hemen hemen bir çok kişi kalp atışlarını duydu öyle imreniyorumki sizlere,riski bi atlatsak netleştirebilsek yıldızlı takvim yapıcam

Amin canım,Allah gönlüne göre versin eminim çok güzel bi duygu olmalı

çok sevdiğim bir meyvedir. sizlerde mutlaka yiyn. hazır kestirimişini alıyorum. sonra dilimleyip tv izlerken yiyorum. çok da faydası varmış :) sizlere de tavsiyemdir :)

canım geçmiş olsun benimde seninkine benzer bir problemim var gerçi hamile kalmadan önce konuşmuştuk doktorla ama tedirginim genede benim belimdede omurilikayrılması var ve sol tarafıma giden sinirler az çalışıyo o yüzden inanılmaz tedirginim bu doğuştan gelen bişey umarım bebişimde böle bişe olmaz..allah yardımcımız olsuun

kızlar maşallah hepinize. imrendim doğrusu ben çok kötüyüm klavyede yazı yazacak halim bile yok 30 saattir yatıyorum eşim birşeyler yediriyor onuda kusmamak için kendimi tutuyorum. hamilelikten önce mide ve yemek borumda ülser vardı bir de iritable bağırsak sendromu vardı. ondan mı bilmiyorum 9 aylık gibi geziyorum. insanlıktan çıktım sanki dişimi bile fırçalayamıyorum. korkuyorum bebeğime bişey olur diye. doktor mide ilaçları verdi ama içinde ilk 3 ay kullanmayın diyor. çok endişeliyim çünkü kullanmak zorunda kaldım. ((

Ananasın tavsiye edildiğini görüyorum arkadaşlar. bir yan etkisi vs yok değilmi, herkese tavsiye ediliyor mu acaba ?

yoktur canım yan etkisi. ben epeyce araştırdım. faydalıymış

Ay canım çok üzüldüm benim midem pek bulanmadı ama bel ağrısı ve çok oturunca batıyor bişey sanki benimle aynı haftada olanlarında beli ağrıyormuş

İyi geceler kızlar..nasılsınız? istanbul'dan hamiş olan anneler varmı?? bide emzirme konumu yinelemek istiyorum..emziren hamiş aranızda varmı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…