günaydın kızçeler bugün dr 'a gidicez 24 saatlik idrar tahlili istedi dr 'umuz tansiyonumuz iyi şükür ama bakalım ne çıkacak dua edin inş...
günaydın herkese....
hala uyanamamış kimse :)
günaydın canım neden istediler idrar tahlilini?
günaydın tatlım...
kızlar hepinize günaydın, nasılsınız? ben dün akşam yine hastanede serum yedim bir de fitil.... haylaz oğlum ya
günaydın bebeşimmm evet yaa uyanamamış kimse :)
bu arada bizim ev işi olmadı((
günaydın tatlım...
kızlar hepinize günaydın, nasılsınız? ben dün akşam yine hastanede serum yedim bir de fitil.... haylaz oğlum ya
Günaydın kızlar, inşallah iyisiniz.
tatilden sonra bugün işe gelmek zor oldu. biraz çalışalım sonra geliriz. öpüyorum herkesi.
günaydın annecikler ve bebecikleri...
geçmiş bayramınız mübarek olsun...
herkese iyi çalışmalar...
günaydın kızlartatişl sonrası işe gelmek çok zor resen ayakta uyuyorum
günaydın omuz tansiyonu nedir ben onu anlayamadım.
inşallah sonuçlar istediğin gibi çıkar.
günaydınnn:
günaydın hayırdır neyinvar çok geçmiş olsun..
kızlar bendende herkese günaydınnnn:
günaydın hayatımmm güzelim...neden olmadı kuzum?
iyisin demi haticem canımm? pipiloşşşş nasıl bakalım? içerdee kıpırr kıpırr dans ediyormu? ne için fitil yapıyorlar kuzum?
günaydın burcumm..iyi çalışmalar size...bende çok zorlandım bu sabah işe gelmeye
canım valla bayramda 2 gün ağrı çektim.. dünde karnımda sertleşme vardı artık dayanılmaz hale geldi hemen doktoru aradım üniversite hastanesinde yönlendirdi 3 asistanı vardı hemen muayene ettiler ultrason yaptılar.. serum bağladılar kaslar gevşesin diye.. 1 tane de makattan fitil verdiler erken doğumu önlesin diye...
günaydın canım seninde mübarek olsun sanada iyi çalışmalar...
günaydın canım evet valla çok zor....
ağrılarım ve karın sertleşmem var...
canım valla bayramda 2 gün ağrı çektim.. dünde karnımda sertleşme vardı artık dayanılmaz hale geldi hemen doktoru aradım üniversite hastanesinde yönlendirdi 3 asistanı vardı hemen muayene ettiler ultrason yaptılar.. serum bağladılar kaslar gevşesin diye.. 1 tane de makattan fitil verdiler erken doğumu önlesin diye...
günaydın tatlım...
tatilden sonra bugün işe gelmek zor oldu. biraz çalışalım sonra geliriz. öpüyorum herkesi.
günaydın balım neden olmadı ya?
günaydın kızlartatişl sonrası işe gelmek çok zor resen ayakta uyuyorum
günaydın hayatımmm güzelim...neden olmadı kuzum?
iyisin demi haticem canımm? pipiloşşşş nasıl bakalım? içerdee kıpırr kıpırr dans ediyormu? ne için fitil yapıyorlar kuzum?
günaydın burcumm..iyi çalışmalar size...bende çok zorlandım bu sabah işe gelmeye
günaydın canım seninde mübarek olsun sanada iyi çalışmalar...
günaydın canım evet valla çok zor....
ağrılarım ve karın sertleşmem var...
kızlar benim iki gündür yine mide bulantıarı başladı bişey yemeye korkuyorum artık düşünmeye başladım bu son iki ay nasıl geçecek diye..sizlerde varmı bulantı
anladım canım...onunlaa geçmişşş olsun...oğluşun zamanındaaa sağlıklaa sıhhatle gelsin kucagınaaa
çok geçmiş olsun canım ama şimdi iyisin değilmi?
peki neden olurmuş bu?
günaydın canım, hadi yaaaa, geçmiş olsun tekrar, oğluşş çıksın popoşuna şaplak atıcazz
günaydın cnm aynen yaa, bir de ben bu hafta izinliydim, ama eşimin işi çıktı hadi bende gelim bir iki işimi halledeyim dedim,
olmadı yarın gelmiycemm
adam yükseklerden uçuyor hç pazarlık payı bırakmıyo, evin değerinin üsünde istiyor anlaşamadkk
günaydın canm, sizinde
günaydınn evettttttt
adam yükseklerden uçuyor kuzummdeğerinin üstünde istiyor
hayırlısı olsun canım yaa.. sıkma kendini...
herkese günaydınn
saol canım valla korkutuyor bizi.....,
sebebi yok kuzum erken doğpum riski önlem alıyor doktor sürekli...
atacam canım hatta doktora diyecem doğunca sağlam bir vuruş yapın hocam diye...
ev işine çok üzüldüm ya(((((
günaydın tatlım...
lavinya kuzum bu ağrıları bana da tarif eebilirmisin nasıl bir ağrı ben bayramın 1,günü feci karın ağrısı yaşadım gece gittim acile dayanamadım doğum sancısı bundan beterse nasıl doğurucam bilemiyorum karnım taş gibi göbek deliğim gerildi nst ye bağlaılaar sancı çıkmadı irar testi alılaar ve 1 tane ilaç serum vermeden o ağrıyla gönderdiler bi hap yazmış gaz mide reflü falan şikayetlerindde diyor hapta ne alaka anlamadım ben konuşacak halim bile olmadığından eşim hapı verdi içtim sonra bi okudum hamileler kullanmamalı diyor Allah cezasını versin gerizekalı pretisyen hekim işte mideni bozmuşsundur dedi bende gerçekten ishal gibi oldum sonra ama bağırsaklarımdda bir sorun olmasından korkuyorum okuyorum netten çocuk baskı yeptıkça midde küçülüyor falan kalın bağırsaklardda sıkışıp dolanabiliyormuş ne çektiğimi ben bilirim çok zormuş hamişlik çoooooookkkkkkk
Günaydınnngünaydın herkese....
günaydın tatlım...
benim miyde bulantılarım yok ama ben bebeği gerçekten aşağıda taşıyorum sanıyorum hafta sonu amcamın kızıyla karşılaştık onunki bayağı yukarıdaydı
bu hafta sonu sorucam doktoruma.
umarım bu bi erken doğuma yolaçmaz ..
Günaydın canımın içiiNasıl geçti bayramınız bakalımm??? Bizimki çok sakindi kimsecikler yoktu, dün de çalıştım zaten.. Hiçbir şey anlamadım
canım bildiğin adet sancısı gibi oluyor.. karın yanlarında, göbek çevresinde ya da kasıklarda belli aralıklarla giriyor ve derin derin nefes almanı gerektiriyor.. sertleşmeyse resmen hareketlerine engel oluyor, nefes alamıyorsun.. bebek bir yere toplanıyor top gibi karnın kaskatı oluyor dokunuca anlıyorsun... sana bağırsak gazı olarak vermiş ama yanlış yapmış önlem alması gerekirdi.. sen kendi doktoruna git... uzanıp istirahat et canım...
günaydın herkese....
günaydın tatlım...
ancak bu kadar iyi tarif edilirdi aynıııııııııııı inanki bugün için ranevu almıştım ameliyatı varmış tüm gün evam ederse daha öyle gideyim yarın diyorum bu ağrı bi de sürekli olmuyor artık ilk günki gibi değil ara ara giriyor yemek falan çok yiyemiyorum azar azarbende dr.adet sancısı gibi dedim suratıma baktı boş boş o büyüyüor yer açıyor kendine dedi ben acile kadar gitmişim sanki çok hevesliyim bayram günü dr.görmeye hangi zamanddayız herşeyin kolayı var benim sıkıntımı alsana geri zekalı sonra etraf başta kaynanam bana çok nazlıymışım gibi imalarda bulunuyor bakın şurada kaç kişiyiz hepimizin farklı farklı sıkıntıları oluyor yada hiç sıkıntısı olmayan oluyor binbirçeşit insanız hepimiz ben kimseyi sıkıntılarıma inandıramadım bi kocam inanıyor çünkü o gülen yüzüm solmuş kaç günddür yüzünden okunuyor diyor şükür bir inananım var... arefe günü akşam gittik kaynanama bayram sabahı başladı bu sanccı ayanılmazdı hele ilk gün gidip uzan diyen olmadı bütün misafirlerini ağırladım misafirin yanında çay getiriyorum sehpaya koyarken bana ayy fatma sen çok eğilme iyor bana kaynanamla kayınpeerim yaa iki yüzlülük uyan görende vay be geline bak el üstündde tutuluyor der sabahtan beri birsürü hazırlık yapan etrafı toparlayan kenisi sanki bi çay getirmekten bişey olacak diğerlerinden değilde... ramazanda en çok sabır için ua ettim rabbim bana sabır versin yaaaaaaa
Günaydınnn
Uyandık bebeğimm, ama artık zor geliyor işe gelmek, zaman çabucak geçse de izne ayrılsak
Günaydın canımcımmm
Ev sahibi paragöz çıkmış herhalde, demek ki hayırlısı böyleymiş kuzumm ferah tut içini sen, innşallah daha iyisi çıkacak kısmetinize
Günaydın tatlımmm, geçmiş olsun çok,oğluş rahat durmadı mı yine? Dualarımız seninle güzel arkadaşım benim, Allahım güç versin size.. Bu arada oğluşun doğduğu zaman artık ne yaparsın, nerelerini ham ham yapıp çıkarırsın bu yaptıklarını iyi düşün annesi, ben olsam ellerini ayacıklarını ışıra ışşıra bitirirdimmm
Günaydın şekerimmm, her geçen gün daha da zorlaşıyor işe gelmek...
Bekliyoruz, öptükkkk
Günaydın canımın içiiNasıl geçti bayramınız bakalımm??? Bizimki çok sakindi kimsecikler yoktu, dün de çalıştım zaten.. Hiçbir şey anlamadım
Canım aklına getirme erken doğumu, herkesinki yukarda değil ki, bi şey olsa doktor söylerdi eminim. Hem son ayımızda hepimizin aşağıya inecek
ancak bu kadar iyi tarif edilirdi aynıııııııııııı inanki bugün için ranevu almıştım ameliyatı varmış tüm gün evam ederse daha öyle gideyim yarın diyorum bu ağrı bi de sürekli olmuyor artık ilk günki gibi değil ara ara giriyor yemek falan çok yiyemiyorum azar azarbende dr.adet sancısı gibi dedim suratıma baktı boş boş o büyüyüor yer açıyor kendine dedi ben acile kadar gitmişim sanki çok hevesliyim bayram günü dr.görmeye hangi zamanddayız herşeyin kolayı var benim sıkıntımı alsana geri zekalı sonra etraf başta kaynanam bana çok nazlıymışım gibi imalarda bulunuyor bakın şurada kaç kişiyiz hepimizin farklı farklı sıkıntıları oluyor yada hiç sıkıntısı olmayan oluyor binbirçeşit insanız hepimiz ben kimseyi sıkıntılarıma inandıramadım bi kocam inanıyor çünkü o gülen yüzüm solmuş kaç günddür yüzünden okunuyor diyor şükür bir inananım var... arefe günü akşam gittik kaynanama bayram sabahı başladı bu sanccı ayanılmazdı hele ilk gün gidip uzan diyen olmadı bütün misafirlerini ağırladım misafirin yanında çay getiriyorum sehpaya koyarken bana ayy fatma sen çok eğilme iyor bana kaynanamla kayınpeerim yaa iki yüzlülük uyan görende vay be geline bak el üstündde tutuluyor der sabahtan beri birsürü hazırlık yapan etrafı toparlayan kenisi sanki bi çay getirmekten bişey olacak diğerlerinden değilde... ramazanda en çok sabır için ua ettim rabbim bana sabır versin yaaaaaaa
kızlar hepınıze gunaydınn ısbası yapanlar azcık daha sabredın ızınlerınıze bısı kalmadı.lavınyam gecmıs olsun kuzumm fatoş evet allah sana sabır versın.
benımde agrılarım oluyo hergun bıseyden sıkayetcıyım kımse bana ınanmamazlık etmıyo saolsunlar ama ben kendı kendıme acaba cok mu nazlıyım dıyorum ama yok agrıyosa agrıyo yanıı
benmde arıfe gunu 1. ve 2.gunu cok yoğun gectı gunlerım bıde arıfe gunu gecesı uyuyamadım 4e kadar fena yorgunluk vardı uzerımde artık ben yorgun oldukca bebegım oynamadı felan.3.gun evden dısarı cıkmadım artık dınlendım oğlum kıpır kıpır masallah suanda bıle oynuyo uyandı annesyle beraber:))
bayramın 2.gunu aksam pıknıge gıttık esımın kuzenı ve amcalarıyla anı gelısen bı pıknık oldu ama cok eglendım cok ıyı geldı bana.ama bu sırt agrıları mahvedıyo benı
geçmiş olsun aramıza hoşgeldin kuzum... :) herkeste olacak bu ağrılar anlaşılan bugün iyice bir dinlen bol bol sol yanına dönerek uyu ve bol su iiç.... kendine gelirsin... sertleşme olursa karnında o zaman doktora git...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?