ahhh sorma kuzum çıksın soracağım bakalım nerelerini ham yapacam nerelerini sopalayacaksam.....
canım yorgunlukla başlıyor zaten.. benimde öyle oldu... boşver etrafı kendine bak senin için rahat olsun... yer açıyorsa açıyor buna nasıl emin oldun... sen ver bana kas gevşetici serum önlemini al de.. benim doktorum prof valla adam nasıl dikkatli o derdi bunu.. tam olarak ne olduğunu anlayamıyorum ama her türlü tedbiri alacağız diyor.. bir kere sertleşme çok tehlikeli....
tmm cnm ya benım bebek hep solda oynuyor ama ben ısrarla sola yatıyorum ınsallah cocumun kolu bacagı ezılmıyodur ezılmıyodur dımı
bırde dudak kuruması yasayan varmı kızlar dudaklarım fena kuruyor kurudukca catlıyor bısey eksıklıgınden olabılırmı bılgısı olan?
neye yol açıyomuş tehlikesi ne:18::18::18:
günaydın bebeşimmm evet yaa uyanamamış kimse :)
bu arada bizim ev işi olmadı((
günaydın herkese....
hala uyanamamış kimse :)
günaydın canım neden istediler idrar tahlilini?
günaydın tatlım...
kızlar hepinize günaydın, nasılsınız? ben dün akşam yine hastanede serum yedim bir de fitil.... haylaz oğlum ya
Günaydın kızlar, inşallah iyisiniz.
tatilden sonra bugün işe gelmek zor oldu. biraz çalışalım sonra geliriz. öpüyorum herkesi.
günaydın annecikler ve bebecikleri...
geçmiş bayramınız mübarek olsun...
herkese iyi çalışmalar...
günaydın güzel hamişler naslsınızgünaydın kızlartatişl sonrası işe gelmek çok zor resen ayakta uyuyorum
yok canım karnının altına yastık koy bişey olmaz... benimde var dudak çatlamam suyu bol iç aman....
direk erken doğum belirtisi rahim kasları kasılıyor canım.. dayımın eşi ilk hamileliğinde farketmiyor kontrole gidince doktor 34. haftada aldı bebeği acil sezeryanla şimdi önelm alabilirler bişey olursa es geçme ama korkma da ben 2,5 haftadır çekiyorum doktor sürekli gözetimde tutuyor saolsun...
günaydın güzel hamişler naslsınız
hepinizden tek tek alıntı yaptım ama toplu cevap yazmak zorunda kaldım çıkmam gerekiyor maluum biz hala tatildeyiz evde kalktık kocişin işi vardı dışarı çıktı birazdan gelip beni alacak kahvaltıya gidicez
bugün domates sosu yapacam yorucu olacak ama olsun güzel olaacak inşallah sizleri özledim görüşmek üzere öpüldünüzz
nefret ediyorum ankaradan gitmiycem birdaha bana da gelmesinler yüz vermiycem gerçi bu hafta sonu belkidde geleceklermiş ne yüzsüzler yaaa ............................................ nokta noktaları bebişler anlamasın iye olurmuyorum ama fena doldurduğumu düşünün hepsi stresten ben çok çabuk sinirlenen stres sahibi bir insan oldum yaaa bunların sayesinde bebeğim herşeyden önemli ne halleri varsa görsünler ....................................................................................................................................................................................................................................................................
Günaydınnn
Uyandık bebeğimm, ama artık zor geliyor işe gelmek, zaman çabucak geçse de izne ayrılsak
Günaydın canımcımmm
Ev sahibi paragöz çıkmış herhalde, demek ki hayırlısı böyleymiş kuzumm ferah tut içini sen, innşallah daha iyisi çıkacak kısmetinize
Günaydın tatlımmm, geçmiş olsun çok,oğluş rahat durmadı mı yine? Dualarımız seninle güzel arkadaşım benim, Allahım güç versin size.. Bu arada oğluşun doğduğu zaman artık ne yaparsın, nerelerini ham ham yapıp çıkarırsın bu yaptıklarını iyi düşün annesi, ben olsam ellerini ayacıklarını ışıra ışşıra bitirirdimmm
Günaydın şekerimmm, her geçen gün daha da zorlaşıyor işe gelmek...
Bekliyoruz, öptükkkk
Günaydın canımın içiiNasıl geçti bayramınız bakalımm??? Bizimki çok sakindi kimsecikler yoktu, dün de çalıştım zaten.. Hiçbir şey anlamadım
Canım aklına getirme erken doğumu, herkesinki yukarda değil ki, bi şey olsa doktor söylerdi eminim. Hem son ayımızda hepimizin aşağıya inecek
günaydın güzel hamişler naslsınız
hepinizden tek tek alıntı yaptım ama toplu cevap yazmak zorunda kaldım çıkmam gerekiyor maluum biz hala tatildeyiz evde kalktık kocişin işi vardı dışarı çıktı birazdan gelip beni alacak kahvaltıya gidicez
bugün domates sosu yapacam yorucu olacak ama olsun güzel olaacak inşallah sizleri özledim görüşmek üzere öpüldünüzz
slm hayırlı günler dilerim kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidio hayat bayramınız kutlu olsun bu arada biz köyde gezdik tozduk temiz hava aldık geldik bebegimde bende çok şükür çok iyiz kramlar haricc
bide size bişi sorcam bu cinsel ilişki zarar verirmi bebege
günaydın arkadaşlar benım bebegım iki gün hareket etmedi hiç dünn dokdora gittım çukulata yedırdi on beş dakıka bekletti ben oynadigini hissettim dedim oynadi dokdora bi defada dokdor gördü on beş dakıka içinde üç defa oynamasi iyi dedi dokdor ama için rahat etmıyosa kan akışımını izleyın doplerde dedi dün dokdoruu aradim hemen gel yapalım dedi hiç öle aranizda bu dopleri yaptıranvarmi sadece kan akışımıni izlıyorlarmış nasıl diye aslında yaptırmak istemıyorum dün akşamda bügünde güsel oynadi ben evham yaptım napsam bılmıyorum fikır verın ve yardimci olursaniz sevınırım
slm hayırlı günler dilerim kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidio hayat bayramınız kutlu olsun bu arada biz köyde gezdik tozduk temiz hava aldık geldik bebegimde bende çok şükür çok iyiz kramlar haricc
canım doopler dediği 4 boyutlu ultrason bebeğinin hareketlerini vs görüyorsun yüzünü.. Hepimiz yaptırdık hiç zararı yok çok da güzel bebişinin yüzünü görüyorsun. Bu arada da kan akışına bakacaklardır bazıları bakıyor doktorların.. Bol bol su iç bebek hareketlerin iççin....
Bana yasakladı ağrım olduğu için hem artık göbekten dolayı zor olmuyor mu?
nefret ediyorum ankaradan gitmiycem birdaha bana da gelmesinler yüz vermiycem gerçi bu hafta sonu belkidde geleceklermiş ne yüzsüzler yaaa ............................................ nokta noktaları bebişler anlamasın iye olurmuyorum ama fena doldurduğumu düşünün hepsi stresten ben çok çabuk sinirlenen stres sahibi bir insan oldum yaaa bunların sayesinde bebeğim herşeyden önemli ne halleri varsa görsünler ....................................................................................................................................................................................................................................................................
günaydın arkadaşlar benım bebegım iki gün hareket etmedi hiç dünn dokdora gittım çukulata yedırdi on beş dakıka bekletti ben oynadigini hissettim dedim oynadi dokdora bi defada dokdor gördü on beş dakıka içinde üç defa oynamasi iyi dedi dokdor ama için rahat etmıyosa kan akışımını izleyın doplerde dedi dün dokdoruu aradim hemen gel yapalım dedi hiç öle aranizda bu dopleri yaptıranvarmi sadece kan akışımıni izlıyorlarmış nasıl diye aslında yaptırmak istemıyorum dün akşamda bügünde güsel oynadi ben evham yaptım napsam bılmıyorum fikır verın ve yardimci olursaniz sevınırım
kızlarrrr hepimizin geçmiş bayramı mübarek olsun.bu benimde merak ettiğim bi soru.
merhaba güzel hamişler nasılsınız bakalımhepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun bayramı nasıl geçirdiniz bakalım iş temposuna dönmek nasıl oldu sizin için :26:
ben güzel geçirdim sayılır ama şimdi çok kötüyüm sabaha kadar uyuyamadım midem şişti ishal olmuşum sabahtan beri wc den çıkamıyorum midemde bulanıyor ...offffff çok kötüyüm çoookkkk
kızlar arefe günü kızkardeşimin komsusu doğum yaptı kızı olacaktı 100%100 kız demişler kaynanın adı koyulacaktı gelinin gönlü yoktu kızkardeşim üzülüp duruyordu haline ..
kızkardeşim abla gülayında karnı senin gibi top yutmuş sanki ama ikinizinde kızı olacak diyordu bana
bunda ne var diyeceksiniz şimdi
bu dediğim gelinin oğlu olmuş kaynanasıgil hastaneye birbirine katmışlar kızımız olacaktı bizim bu çocuk bizim değil diye
merhaba güzel hamişler nasılsınız bakalımhepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun bayramı nasıl geçirdiniz bakalım iş temposuna dönmek nasıl oldu sizin için :26:
ben güzel geçirdim sayılır ama şimdi çok kötüyüm sabaha kadar uyuyamadım midem şişti ishal olmuşum sabahtan beri wc den çıkamıyorum midemde bulanıyor ...offffff çok kötüyüm çoookkkk
kızlar arefe günü kızkardeşimin komsusu doğum yaptı kızı olacaktı 100%100 kız demişler kaynanın adı koyulacaktı gelinin gönlü yoktu kızkardeşim üzülüp duruyordu haline ..
kızkardeşim abla gülayında karnı senin gibi top yutmuş sanki ama ikinizinde kızı olacak diyordu bana
bunda ne var diyeceksiniz şimdi
bu dediğim gelinin oğlu olmuş kaynanasıgil hastaneye birbirine katmışlar kızımız olacaktı bizim bu çocuk bizim değil diye
Kizlar merhaba
Hepinizin gecmis bayramı kutlu olsun
Ben bugün itibariyle izne ayrılmış bulunuyorum ama bı hoş oldum yaa. Damdan düşer gibi
İyi mı yaptım kötü mü daha calissamiydim falan filan izne ayrılmasam da is yerinde of püf diyecektim biliyorum beni rahatlatın azıcık keyfi ayrılmış modundayim ondan böyle hissediyorum heralde:26:
Bugün doktordaydik 30 haftamız doldu bebis 32 haftalık cikti1937 gr olmuş kızım boyunu dmedi doktor ama ben çarptım 46 cm çıktı.
Sizler nasıldınız nasıl gecti bayramınız bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?