2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

neye yol açıyomuş tehlikesi ne:18::18::18:

yok canım karnının altına yastık koy bişey olmaz... benimde var dudak çatlamam suyu bol iç aman....

neye yol açıyomuş tehlikesi ne:18::18::18:

direk erken doğum belirtisi rahim kasları kasılıyor canım.. dayımın eşi ilk hamileliğinde farketmiyor kontrole gidince doktor 34. haftada aldı bebeği acil sezeryanla şimdi önelm alabilirler bişey olursa es geçme ama korkma da ben 2,5 haftadır çekiyorum doktor sürekli gözetimde tutuyor saolsun...

günaydın bebeşimmm evet yaa uyanamamış kimse :)

bu arada bizim ev işi olmadı ((

günaydın herkese....

hala uyanamamış kimse :)

günaydın canım neden istediler idrar tahlilini?

günaydın tatlım...

kızlar hepinize günaydın, nasılsınız? ben dün akşam yine hastanede serum yedim bir de fitil.... haylaz oğlum ya

Günaydın kızlar, inşallah iyisiniz.

tatilden sonra bugün işe gelmek zor oldu. biraz çalışalım sonra geliriz. öpüyorum herkesi.

günaydın annecikler ve bebecikleri...

geçmiş bayramınız mübarek olsun...

herkese iyi çalışmalar...

günaydın kızlar tatişl sonrası işe gelmek çok zor resen ayakta uyuyorum
günaydın güzel hamişler naslsınız

hepinizden tek tek alıntı yaptım ama toplu cevap yazmak zorunda kaldım çıkmam gerekiyor maluum biz hala tatildeyiz evde kalktık kocişin işi vardı dışarı çıktı birazdan gelip beni alacak kahvaltıya gidicez
bugün domates sosu yapacam yorucu olacak ama olsun güzel olaacak inşallah sizleri özledim görüşmek üzere öpüldünüzz

nefret ediyorum ankaradan gitmiycem birdaha bana da gelmesinler yüz vermiycem gerçi bu hafta sonu belkidde geleceklermiş ne yüzsüzler yaaa ............................................ nokta noktaları bebişler anlamasın iye olurmuyorum ama fena doldurduğumu düşünün hepsi stresten ben çok çabuk sinirlenen stres sahibi bir insan oldum yaaa bunların sayesinde bebeğim herşeyden önemli ne halleri varsa görsünler ....................................................................................................................................................................................................................................................................

günaydın kuzum.. kolay gelsin dikkat et yorma kendini.....

evet stres yapma bende stres yaptım bu hale geldim dikkat et azıcık....

bu arada kimse göbüş eklemiyor artık asıl şimdi gösterelim göbüşleri hadi merak ediyorum

günaydın arkadaşlar benım bebegım iki gün hareket etmedi hiç dünn dokdora gittım çukulata yedırdi on beş dakıka bekletti ben oynadigini hissettim dedim oynadi dokdora bi defada dokdor gördü on beş dakıka içinde üç defa oynamasi iyi dedi dokdor ama için rahat etmıyosa kan akışımını izleyın doplerde dedi dün dokdoruu aradim hemen gel yapalım dedi hiç öle aranizda bu dopleri yaptıranvarmi sadece kan akışımıni izlıyorlarmış nasıl diye aslında yaptırmak istemıyorum dün akşamda bügünde güsel oynadi ben evham yaptım napsam bılmıyorum fikır verın ve yardimci olursaniz sevınırım

günaydın canımm hoşgeldinn evet olmadı hayırlısıı

günaydın canımm, kolay gelsin :)

slm hayırlı günler dilerim kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidio hayat bayramınız kutlu olsun bu arada biz köyde gezdik tozduk temiz hava aldık geldik bebegimde bende çok şükür çok iyiz kramlar haricc

bide size bişi sorcam bu cinsel ilişki zarar verirmi bebege

kızlarrrr hepimizin geçmiş bayramı mübarek olsun.bu benimde merak ettiğim bi soru.

canım doopler dediği 4 boyutlu ultrason bebeğinin hareketlerini vs görüyorsun yüzünü.. hepimiz yaptırdık hiç zararı yok çok da güzel bebişinin yüzünü görüyorsun. bu arada da kan akışına bakacaklardır bazıları bakıyor doktorların.. bol bol su iç bebek hareketlerin iççin....

bana yasakladı ağrım olduğu için hem artık göbekten dolayı zor olmuyor mu?

merhaba güzel hamişler nasılsınız bakalım hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun bayramı nasıl geçirdiniz bakalım iş temposuna dönmek nasıl oldu sizin için :26:
ben güzel geçirdim sayılır ama şimdi çok kötüyüm sabaha kadar uyuyamadım midem şişti ishal olmuşum sabahtan beri wc den çıkamıyorum midemde bulanıyor ...offffff çok kötüyüm çoookkkk
kızlar arefe günü kızkardeşimin komsusu doğum yaptı kızı olacaktı 100%100 kız demişler kaynanın adı koyulacaktı gelinin gönlü yoktu kızkardeşim üzülüp duruyordu haline ..
kızkardeşim abla gülayında karnı senin gibi top yutmuş sanki ama ikinizinde kızı olacak diyordu bana
bunda ne var diyeceksiniz şimdi
bu dediğim gelinin oğlu olmuş kaynanasıgil hastaneye birbirine katmışlar kızımız olacaktı bizim bu çocuk bizim değil diye

yok olmuyoo koca bebemi düşünürken küçük bebeme zarar vermek istemiyom artık

hediyeleri ulaşanlar var mı bakım aranızda bir kaç tane kargo yollayan olmuştu ama :26:

Bence de stres yapmamalısın canım. çünkü bende de kasılmalar ve sertleşme oluyor son iki haftadır, tabi sizinki kadar etkili değil ama hep takip ediyorum, ya kaynanamlardayken oluyor (en son dün akşam oldu, biraz sinirlerimi bozdular da), ya da eşimle aramız bozuk olduğunda. Bebiş toplanıp kalıyor bi köşede, karnım semsert, çatlayacak gibi oluyor nefes alamıyorum, oturamıyorum yürüyemiyorum.... Çok sürmüyor geçiyor gerçi ama doktora gidince ben de söyleyim en iyisi...

Canım ben renkli usg ye girdiğimde doktor kan akışına da bakmıştı. Bebeğe giden ve onu besleyen kan damarlarında herhangi bir şey var mı diye bakıyorlar. Aynı bebeğin kalp atışı gibi yada tansiyon ölçüldüğünde olduğu gibi dalgalar çıkıyor ekranda ve ona göre ölçüm yapıyor doktor. Belki senin doktorun farklı bir yol izleyebilir ama herkese yapılmamakla beraber kontrol edilmesi faydalı bence

kızlarrrr hepimizin geçmiş bayramı mübarek olsun.bu benimde merak ettiğim bi soru.

İlişkiyi doktorunuz size söyler bence, eğer riskli bir durumunuz yoksa bildiğim kadarıyla 34-35. haftadan sonra yavaştan bıraktırıyorlar

Kuzummm geçmiş olsun çokk bol bol su iç olur mu?
Off ne kadar çok kız denilip de erkek doğan,,, karnım benim de top gibi içime evham düşürdün tatlımm iyi mi
Olsunn, Allahım veriyor sonuçta, ne eylerse güzel eyler.
Yalnız o gelinin kayganasına da çok iyi olmuş, ohhh Millet erkek evlat ister bunlar da hastaneyi birbirine katar. İsmi koyulmayacak yaa

Kizlar merhaba
Hepinizin gecmis bayramı kutlu olsun
Ben bugün itibariyle izne ayrılmış bulunuyorum ama bı hoş oldum yaa. Damdan düşer gibi
İyi mı yaptım kötü mü daha calissamiydim falan filan izne ayrılmasam da is yerinde of püf diyecektim biliyorum beni rahatlatın azıcık keyfi ayrılmış modundayim ondan böyle hissediyorum heralde:26:
Bugün doktordaydik 30 haftamız doldu bebis 32 haftalık cikti1937 gr olmuş kızım boyunu dmedi doktor ama ben çarptım 46 cm çıktı.
Sizler nasıldınız nasıl gecti bayramınız bakalim

Gecmis olsun canım bol su iç
Ay bankada yüzde yüz kız dedi hep doktorlar sok olmayalım sonra
İyi olmuş kızcağız için aMa güle güle buyutsunler

Canım hemşomm hoşgeldin
Oooh ne güzel etmişsin valla, zaten senin belin de iyice çektirmeye başlamıştı sana. Hamilelikte dinlenmek en iyisi, ben bayramda bile dinlenemedim pek, cumartesi çalıştım, dün çalıştım sonra temizlik vs... bugün ayağımın üstüne basamıyorum. Normalde ben de bu hafta rapor alacaktım ve 7si gibi de izne ayrılacaktım ama iş yerimdeki arkadaş izne çıkamıyordu, üzerimde de hakkı çok olduğu için sıkayım dişimi dedim. Nasılsa bırakıcam işi.

Bu arada meleğine bin kere maşşallah tatlım benimmm, ne kadar büyümüş öyleee Annesi gibi uzun boylu olacak kesin He hehh, hatırlıyorum da eskiden 40 cm 46 cm filan hayal gibiydi, milimlerle hesap yapıyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…