İyi geceler kızlar..nasılsınız? istanbul'dan hamiş olan anneler varmı?? bide emzirme konumu yinelemek istiyorum..emziren hamiş aranızda varmı???
kızlar deli gibi gerinesim var saatlerce geriniyorum yaa... ya zarar verirsem diye de çok korkuyorum. tüm vucudum gerinmek için çıldırıyor.
ilk rendavu gerçekten çok heyecanlı oluyor. benim heyecandan tansiyonum çıkmıştı :)
bizde 5+5 ken gittik. keseyi ve kalp atışını gördük. sesini duyamadık :) Rabbim güzl haberler almayı nasip etsin hep
İyi geceler kızlar..nasılsınız? istanbul'dan hamiş olan anneler varmı?? bide emzirme konumu yinelemek istiyorum..emziren hamiş aranızda varmı???
bende istanbuldayım cnmm...ama benim ilk gebeliğimm...
cnm merhaba naıyo bakım senin ikizler
kızlar neler atlattım kaç gündürçarşamba akşamı kanamam oldu çok korktum ağla ağla öldüm yine gitti bebeğim dedim hemen doktorumu aradım yat hiç kalkma işe de gitme dedi dün doktora gittim sonuca sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim 2 kese birden göründü biri çok sağlıklı ama diğeri bozulmuş vücut dışarı atıyormuş düşük riski var dedi sadece tuvalet için kalkabilirsin onun dışında 10 gün yatıcaksın sonra kontröle gel dedi iğne falan verdi iğne için bile hemşire eve geliyo gitmem yasak bide ben gurbetteyim annecim uzakta ama pazartesi burda inşallah o zamana kadar sağolsun arkadaşım bakıyo bana ama allahıma bin şükür kanamam falan durdu hersey yolunda şuan inşallah sağ salim alırız evlatlarımızı kucağımıza benim için çooook zor bi hamilelik olacak gibi görünüyo kan sulandırıcı iğnelerede devam bennden gelişmeler bunlar arkadaşlar şuan bunlarıda yattığım yerden yazıyorum şaşı oldum :)
günaydınnn:
oooo mersinmi yolunuz bayağı uzunmuş canım allah kolaylık versin..
günaydın ikizlerimizin annesi nasılsın bakalım bizim ikizler nasıl?
Günaydın bebeklerimiz aynı gidiyor:) Nasıl gidiyo hamilelik?
slm canım,, evet aynıymış. Ne güzel. benimkiler ikiz canım. yani en son öyleydi. inşallah hala aynıdır. 21 nisanda kontrolüm var. heyecanla bekliyorum. şükür iyi gidiyor. biraz mide rahatsızlığı oldu geçtiğimiz hafta, birde bu aralar biraz bel ağrısı oluyor. sinirli olduğumu hissediyorum. başkada bir sıkıntı yok. Bide benim tüp bebek 3. deneme. öncekiler hiç tutmamıştı . o yüzden aşırı bir heyecan, stres, korku, vs vs var. Hayatımın gündeminde bebekler var. başkada bir şeye konsantre olamıyorum. benden bu kadar canm. senin nasıl gidiyor. şikayetlerin var mı ? senin ilk bebeeğin mi ??
ilk rendavu gerçekten çok heyecanlı oluyor. benim heyecandan tansiyonum çıkmıştı :)
bizde 5+5 ken gittik. keseyi ve kalp atışını gördük. sesini duyamadık :) Rabbim güzl haberler almayı nasip etsin hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?