2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
İyi geceler kızlar..nasılsınız? istanbul'dan hamiş olan anneler varmı?? bide emzirme konumu yinelemek istiyorum..emziren hamiş aranızda varmı???

benim kısmetse ilk bebeğim olacak. ama bir kaç arkadasımızın ikinci bebekleri emzirenler de var. hatta bu konuda yorum da yazdılar. 5 aya kadar sanıyorum sorun yokmuş. siz yine de dr.unuza danışın.

kızlar deli gibi gerinesim var saatlerce geriniyorum yaa... ya zarar verirsem diye de çok korkuyorum. tüm vucudum gerinmek için çıldırıyor.

kızlar deli gibi gerinesim var saatlerce geriniyorum yaa... ya zarar verirsem diye de çok korkuyorum. tüm vucudum gerinmek için çıldırıyor.

Bende öyle yatakta gerinmeyi öyle severim ki,ama bende korkuyorum yavaş yavaş fazla uzatmıyorum maalesef...

özellikle ayaklarım ayak bileklerim sündükçe sünesim var. dr.a sorucaktım. ama kalp atışıda var falan deyince uçtum havalara :) soramadım.

kızlar sizin TSH değeriniz kaç?

benimde deli gibi uyuyasım var bugun kızımla 3 saat uyumuşuz 4 den 7 ye kadar. ama yine uykum var hep uykum var. benim randevumda pazartesi günü saat 2:20 de.

pzartesi günü 5+4 olacağız belki kalp atışını duyamam sadece keseyi görürüz. ama hem pembe akıntım oldu hemde bebişi gözümle görünceye kadar emin olamayacaktım .

yarın çabuk geçsinn

ilk rendavu gerçekten çok heyecanlı oluyor. benim heyecandan tansiyonum çıkmıştı :)

bizde 5+5 ken gittik. keseyi ve kalp atışını gördük. sesini duyamadık :) Rabbim güzl haberler almayı nasip etsin hep

yarın bana da büyük gün ilk randevum...bebeğimle tanışıcam...5+4 olucaz yarın.:109::109:..bende kalp atışını duyarım inşallahhhh:109:

bugün twitterda dünya top listesine giren bir konu var hamilelik 5 ay olacak diye meğer 1 nisan şakasıymış ne güzel olurdu oysa :))

bugün biraz daha fazla dua edelim arkadaşlar madem Allah bize dua kabul kapılarını açıyor

geçmiş olsun canım, Ya hamileler ne sıkıntılar çekiyorlarmış hiç bilmezdim. Çevremde bi sürü hamile gördüm. hepsi hiçbişey olmadan, 9 ay taşıyıp, sonra doğururlar sanırdım. Meğer ne badireler atlatılıyormuş. Canım inşallah, bi daha başka bir olumsuzluk yaşamazsın. Bebeğini sağ salim kucağına alırsın. Tekrar geçmiş olsun canm..

günaydınnn:

oooo mersinmi yolunuz bayağı uzunmuş canım allah kolaylık versin..

günaydın ikizlerimizin annesi nasılsın bakalım bizim ikizler nasıl?

slm canım,, ay böyle hallerinin sorulması çok hoşuma gidiyor. Yani ikizleri hatırlamanız beni inanılmaz mutlu ediyor :))) şükür bi sorun yok. Hoş gözle bişey görmüyorum ama inşallah öyledir diye umut ediyorum canım.. öpüyorum canm seni..

Günaydın bebeklerimiz aynı gidiyor:) Nasıl gidiyo hamilelik?

slm canım,, evet aynıymış. Ne güzel. benimkiler ikiz canım. yani en son öyleydi. inşallah hala aynıdır. 21 nisanda kontrolüm var. heyecanla bekliyorum. şükür iyi gidiyor. biraz mide rahatsızlığı oldu geçtiğimiz hafta, birde bu aralar biraz bel ağrısı oluyor. sinirli olduğumu hissediyorum. başkada bir sıkıntı yok. Bide benim tüp bebek 3. deneme. öncekiler hiç tutmamıştı . o yüzden aşırı bir heyecan, stres, korku, vs vs var. Hayatımın gündeminde bebekler var. başkada bir şeye konsantre olamıyorum. benden bu kadar canm. senin nasıl gidiyor. şikayetlerin var mı ? senin ilk bebeeğin mi ??

Sen içini rahat tut biz topikte bir grubuz ve topiğimiz hep iyi haberler alacak noksansız

çizelgeyi esranazdan çaldım :)) o benimle aynı gündü ne yapayım. İnsanlık için küçük kendim için büyük bir adım yaptım çizelgeee ayrıca avatar resmi benim küçüklüğüm rüzgarlı havada piknik yumurta babişin şapkası üşütmeyim diye annem bağlamış

Son düzenleme:

canım sen vajinal mi baktırdın? vajinadan mı gördün kalp atışını ve keseyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…