2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
merhaba kızlar hepinizin gecmıs bayramını kutluyorum....bızım bayram 2 gunu guzeldı fakat dun sıyah akıntım geldı baya korktuk hemen acıle gıttık nst ye bagladılar ve alttan muayene ettıler cok sukur acılma falan yoktu allahne olur ne olmaz dıye dusuk onleyıcı ıgne vurdular bır tanede fıtıl verdıler rabbım bebıslerımızı ve korusunnnn

bende yok öle bi şey.. bilmem ki..

münire kimmmm :26:

forumda falcı

valla tahminde iddialı biri ama tutmuyoo

iyi akşamlar kuzuuu

Bende elevit kullanamadım şimdi gyno ferro sanol kullanıyorum mecburi

diğerlerini bilmiyom kuzu, eleviti bıraktırmıyor ama ben her zman içemiyom çok bulandırıyooo

canlar ben cıkıyorum azıcık evi toparlayayım öptüm sizleri

iyi akşamlar kuzuuu bende çıkıcam

bende yok öle bi şey.. bilmem ki..

münire kimmmm :26:

ben biraz ilerde gidiyorum ya haftamdan hep sizden önce çekiyorum 2-3 haftaya sizde de başlar o zaman.. doktora sorayım bir kullan derse lansinoha başlayayım...

canlar ben cıkıyorum azıcık evi toparlayayım öptüm sizleri

kolay gelsin canım....

iyi önlem almışlar kuzum sevindim....

fala inanmam ben

bi yorgunluk bi agırlık cöktü üstüme yaa.. tatil dönüşü işbaşı yapmak ne zor
hadi ben çıktım kızçeler öptümmm

Gyno ferro sanol tek ilaç kız ben yutarken böğürüyordum eleviti hepsi kocaman ama şimdi de anemi olmuşum 4 hafta kullanacağım.iyi akşamlar sanada

fala inanmam ben

bi yorgunluk bi agırlık cöktü üstüme yaa.. tatil dönüşü işbaşı yapmak ne zor
hadi ben çıktım kızçeler öptümmm

Gyno ferro sanol tek ilaç kız ben yutarken böğürüyordum eleviti hepsi kocaman ama şimdi de anemi olmuşum 4 hafta kullanacağım.iyi akşamlar sanada

hepinizi seviyorum fıstıklar görüşürüz öpüldünüz.....

herkese iyi akşamlar kuzularrrrrr

bende hep diyorum ama malesef olmuyor....

canım tekra kasılmalarım oldu serum yedim fitil yedim iğne yedim sürekli
geçmiş olsun canım....

ne iğnesi canım doğumu önleyici mi yoksa ciğer geliştirici mi?

o zaman isimler bellii... kızlar arife erkekler arif
arif ismine bayılıyorum....ama koymuyacağız...

merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım ben bugun cok yıkıgım dr randavum taaaa heftaya perşembeye kaldı nıyetım yarın gıtmektı ama dr salı başlıyomuş ve salı randavular dolu carşambada mısafırım var puffffff ben oplumu görmek ıstıyorum ama

kuzum merhaba kıyamam sanaaa olsun geçer gunler canını sıkma sennnnn

Saolasin canım ins isteyen arkadaşlarda tez zamanda ciksin izne
Yazık kıza ya 9 ay otasimadi sanki karninda
Canım hayırlı olsun dolabınız kırmızı renge bayılırım bizde oğluma araba yatak alacaktık ama evde yer yok birde diğer takımı yeşil uymuyordum zaten artık ılerde bakalım kısmet olursa
Bende ilk is hastane çantamızı hazırlığıma ondan sonra da ilk zaman giyeceği zihin takımlarını yıkarım nadilerini filan cok büyüklere bende girmeyecem

Saolasin canım kiyamam ins sisinde az kaldı hayırlısında
Canım bosversene ya cevreyi bende cok takarım insanlar bazen kötü niyetli söylemeseler de kırıcı olabiliyorlar farketmesin biz zaten hassasiznbende bu donemde baya sulu gözüm özellikle esimin hareketlerine karsı

pişşt napıyosunuz bakıyım...

bayramsonrası durgun mu sankim buralar..

arcak doğum iznine mi ayrıldı?

başka doğum iznine ayrılan var mı?

lavınyaya ne oldu?
Evet canım 10 günlük rapor aldım arkasına 32 haftalık iznime çıkılmam bakalım
bende hep diyorum ama malesef olmuyor....

canım tekra kasılmalarım oldu serum yedim fitil yedim iğne yedim sürekli
canım gecmis olsun sende evde istirahat etsen artık aslında iyi olacak

canım bende oradan 1 kere alışveriş yaptı. Neyse 1 ayda geldi gecikme için cek bile yollamadılar ayrıca bidaha alışveriş yapmam ordan bende

Kizlar öğleden sonra herkes gelmiş ben yazdığımda bı miray vardı şimdi gecmisi bitiremedim valla
Öğlen yattım uyudum sonra kalkıp yemek yaptı, oğlum geldi sonra yemek yedik görümcemler geldi arkasına batmamda görüşememistik ilk gunüm böyle gecti yarinda hediye ismiyle ilgilenecek ins bende cumaya göndermek istiyorum

cnmmmm demek sende ateş ölçuyodun heeeeeeeeeeeeeee

canım ben 2 ay ölçtüm daha dgrusu ölçmeye calıstım

ilk ay dil altından oldugunu bilmiyordum ben koltuk altından ölçuyordum hep dusuk cıkıyordu son ayda denedim ölçtüm ve hamile oldugumu öğrendim şükürrrr

eee sen ölçüypordun ben seni neden görmedim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…