ayyyyy ne güzelllll kızçeee
minüre banada kız demişti tutmuyor onunkileri salla :)
banada elevit yapıyor bulantı
bende yok öle bi şey.. bilmem ki..
münire kimmmm :26:
hoşbulduk canım evet cok sukur enems enı de mı tutturamadı munıre :)
aynız amanda gule gule canım mesai biter ben kaaçr :)
hadı yaaehehee
evet ya kzıçem oluyo ınsallah bakalım
ben cıkıyorum mesai bitti haydı hayrılı akşamalr :)
Bende elevit kullanamadım şimdi gyno ferro sanol kullanıyorum mecburi
canlar ben cıkıyorum azıcık evi toparlayayım öptüm sizleri
bende yok öle bi şey.. bilmem ki..
münire kimmmm :26:
canlar ben cıkıyorum azıcık evi toparlayayım öptüm sizleri
merhaba kızlar hepinizin gecmıs bayramını kutluyorum....bızım bayram 2 gunu guzeldı fakat dun sıyah akıntım geldı baya korktuk hemen acıle gıttık nst ye bagladılar ve alttan muayene ettıler cok sukur acılma falan yoktu allahne olur ne olmaz dıye dusuk onleyıcı ıgne vurdular bır tanede fıtıl verdıler rabbım bebıslerımızı ve korusunnnn
forumda falcı
valla tahminde iddialı biri ama tutmuyoo
iyi akşamlar kuzuuu
diğerlerini bilmiyom kuzu, eleviti bıraktırmıyor ama ben her zman içemiyom çok bulandırıyooo
iyi akşamlar kuzuuu bende çıkıcam
forumda falcı
valla tahminde iddialı biri ama tutmuyoo
iyi akşamlar kuzuuu
diğerlerini bilmiyom kuzu, eleviti bıraktırmıyor ama ben her zman içemiyom çok bulandırıyooo
iyi akşamlar kuzuuu bende çıkıcam
fala inanmam ben
bi yorgunluk bi agırlık cöktü üstüme yaa.. tatil dönüşü işbaşı yapmak ne zor
hadi ben çıktım kızçeler öptümmm
Gyno ferro sanol tek ilaç kız ben yutarken böğürüyordum eleviti hepsi kocaman ama şimdi de anemi olmuşum 4 hafta kullanacağım.iyi akşamlar sanada
hepinizi seviyorum fıstıklar görüşürüz öpüldünüz.....
geçmiş olsun canım....bende hep diyorum ama malesef olmuyor....
canım tekra kasılmalarım oldu serum yedim fitil yedim iğne yedim sürekli
ne iğnesi canım doğumu önleyici mi yoksa ciğer geliştirici mi?doktorum cuma muayene etti sertlik var hala dedi bebeğe baktı suyu iyi açıklık yok iyi dedi. sancımda yoktu güzel dikkat et bol bol istirahat et dedi. haftada 1 yapılacak bir iğnemiz var dedi onu yazdı, bol su iç dedi, bayramda ben yokum ama bişey olursa hemen beni arıyorsun gaziye asistanlarıma yönlendiririm dedi. bunlar erken doğum belirtisi sebebi yok biz elimizden geldiğince engelleyeceğiz dedi.. dünde tatilde olmasına rağmen saolsun baya bir ilgilendi 3 asistanı vardı her türlü takibi yapıp telle bildirdiler o da şunu şunu yapın vs dedi rahatladım çok şükür...
arif ismine bayılıyorum....ama koymuyacağız...o zaman isimler bellii... kızlar arife erkekler arif
merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım ben bugun cok yıkıgım dr randavum taaaa heftaya perşembeye kaldı nıyetım yarın gıtmektı ama dr salı başlıyomuş ve salı randavular dolu carşambada mısafırım var puffffff ben oplumu görmek ıstıyorum ama
kuzum merhaba kıyamam sanaaaolsun geçer gunler canını sıkma sennnnn
gecer gecer de ben böyle kurdummu kendımı adepte oluyorum
ee sen ne yatın cnm bugun topite hareket vrmış bugun ben carşamba pazarına gıttım bugun
ah ah sakaryaaiyi yapmışsın canımmm
bendee evdeydim bugün yarın 2 de kuaföre gidicem evet topik daha kalabalıktı
ooo temızlencen yarın he mıs gıbı
ay inşAllah şekercimde bende tuylenme arttı yaa sivilcelenmedee:18:
bide daha çok acıyor sanki
arcakımmm burdasın nasılsın caımmm
Saolasin canım ins isteyen arkadaşlarda tez zamanda ciksin iznesağol canım benimmmidem bulanıyor su içemiyorum ki ben eşim kızkardeşim anlatırken gülüyor biizm sıpa zaten süpriz bir beklentimiz yok diye evet ismim olacak diye pek hevesliymiş kadıncağız ben 3 evin bir kraliçeyim torunumda prenses olacak diyormuş ama havasını almış
oo bebişe maşallahgözün aydın canım izne çıkmışsın darısı diğer çalışan arkadaşların başına
sağol canımbana hala benziyor büyük olasılık diyorlar sana net demişler canım ben o şuku bir kere yaşamıştım bakalım bunda ne olacak
yok kız geline gene söz hakkı tanıyan yok oğlu kayınpederin ismi bu oğluna ise ismi kaynı koymuş hiç geline senin aklında bişey varmı diyen olmamış
Canım hayırlı olsun dolabınız kırmızı renge bayılırım bizde oğluma araba yatak alacaktık ama evde yer yok birde diğer takımı yeşil uymuyordum zaten artık ılerde bakalım kısmet olursaselam annişler nabersiniz?
Bizde gezmekten yoruldulduğumuz bir 3 günün ardından rutin hayatımıza döndük,ilk gün sarıyer'deydik dedeciğimin elini öpmeye gittik maaşallah dedem çok iyiydi
sonra Tarabya'ya amcaoğullarına gittik,amcamlarla beraber oturduk sohbet ettik,sonra kuzenimi alıp bize geldik gezdik tozduk2.günde..
3.günde de eşimin arkadaşlarıyla kahvaltıya gittik bi yerlerde,sonra da gezdik ve oğluşuma dolap aldıııııkkkk o kadar tesadüf oldu ki hem de kırmızı,hani ilerde arabalı takım falan alırsak o zaman da kullanırız dedik.Tamamiyle beyazdan yanaydım ama kırmızı hoşuma gitti hatta resmini ekleyeyim..
Eki Görüntüle 493599
aynısını aldık nette de görmüştüm zaten..
park yatağını da kırmızı alıcaz..
Çamaşırlarını yıkayıp ütülemek için erken mi sizce?
Saolasin canım kiyamam ins sisinde az kaldı hayırlısındakızlar yoğunum arada göz atıyorum.
lavinya geçmiş olsun canım.
hayatbanagüzel daha güzelini bulursunuz inşallah. her işte bir hayır vardır.
arcak iyi yapmışsın çıkmışsın tatile, düşünme artık. tadını çıkar bak akşamı bekliyorum eve gitsemde dinlensem diye((
niltt canım güle güle kullanmak nasip olur inşallah. erkek bebişlere kırmızı çok yakışıyor. çok beğendim. bide park yatak tamamdır.
moonsun canım geçmiş olsun bende de bakteri çıktı, bir ilaç verdi doktor bide bol su iç dedi.
bulemsu canım geçmiş olsun. üşüttün mü ne oldu sana? nazar mı değdirdiler benim güzel arkadaşıma.
Canım bosversene ya cevreyi bende cok takarım insanlar bazen kötü niyetli söylemeseler de kırıcı olabiliyorlar farketmesin biz zaten hassasiznbende bu donemde baya sulu gözüm özellikle esimin hareketlerine karsıSelam anneler....
Rutin ve koşturmalı bir bayramdan sonra döndük evimize...
Bebeğim çok sakin bugün, dün çok hareketliydi, dinleniyor mu ne yapıyor, sürekli telaşlanıyorum azıcık hareketleri sakinleşse....
Geçen eşim ailesine artık torununuzun bişeye ihtiyacı olup olmadığını sorarsınız demiş, ne gerek var ne diye dedin diye kızdım eşime, kendi akılları yok mu, şimdiye kadar ağızlarını bıçak açmadı, şimdi oğulları dedi diye soruyorlar, ilgilendi olacak adları...
Eşim dün bir akraba ziyaretinde şöyle bir konuşma geçti, gittiğimiz yerdeki onun akrabası biz kız bekliyorduk olmadı bu dedi, eşim de arık nası ailesinin etkisinde kaldıysa kız istiyorduk ama kısmet sağlıklı oslun da dedi, nasıl zoruma gitti.....
Evladımı kimse sevmeyecek mi? Ne bu kız olsun istiyorduk lafları, ne yani görümcemin iki oğlu var diye benim bebeğimin günahı ne?
Hiç alınır mı zoruna gider mi diyen yok, ondan sonra da tabi, sağlık önemli şu bu diyorlar, önce lafı deyip sonra da sırt sıvazlıyorlar...
Yazıklar olsun ne diyeyim...
Ama evladım hissediyor işte, bugün oyüzden çok sakin, çok keyifsiz, zorla bir iki defa hahif kıpırdadı sadece, eşimin ailesi erkek diye burun kıvırdı, ağızlarını açınca daha küçük daha belli değil dediler bişeyleri çin, ne yani bu ne demek, Alllah'ım korusun olumsuz kötü bişey olur gerek yok bişeyler yapmaya mı demek istiyorlardı yani, neyin garantisini arıyorlar?
Hangimizin 1 dk sonraya garantisi var ki?
Eşimin halası bebek doğduktan sen işe başladıktan sonra kim bakacak diye sordular atladı hemen onun annesi bakar genç dinç diye, diyabet hastası kadın, azıcık ayağının üstünde dolansa hali kalmıyor, ben nasıl kıyarım diye düşünürken yükünü nasıl azaltsam derken eşimin halası bile düzenini kurmuş şimdiden benim adıma.... Ki annemle kayınvalidemin arasında 3 yaş var, o 4 çocuk büyütmüş çok çabuk çökmüş, sanki gel ona emir eri ol diyen vardı, ne yani Rabbim anneme tek çocuk kısmet etti, eşi genç yaşta vefaat etti diye suçlu mu oldu yani????
Beni böyle ağlatıyorlar ya başka da bişey demiyorum, duygusallığım iyice arttı, zaten hassas biriymidr, çok çabuk gözlerim dolar ağlarım, şimdi daha da yoğunlaştı, niye hiç benim psikolojimi düşünen yok.... Gölge etmesinler başka ihsan istemem...
Evet canım 10 günlük rapor aldım arkasına 32 haftalık iznime çıkılmam bakalımpişşt napıyosunuz bakıyım...
bayramsonrası durgun mu sankim buralar..
arcak doğum iznine mi ayrıldı?
başka doğum iznine ayrılan var mı?
lavınyaya ne oldu?
canım gecmis olsun sende evde istirahat etsen artık aslında iyi olacakbende hep diyorum ama malesef olmuyor....
canım tekra kasılmalarım oldu serum yedim fitil yedim iğne yedim sürekli
Offf uyudum uyuycam şimdi, zaman da geçmiyor zaten...
Kızlaarr, Vıpdukkandan zıbın takımı almıştım ya, son teslim tarihi yarını gösteriyor ama halen sipariş alındı yazıyor. Aradım kargoya verilmedi mi diye sormak için;siparişiniz bayram haftasına denk geldi, şu an tedarik aşamasında haftaya ancak elinize geçer diyor.
E bu gecikme yapacağınız anlamına geliyor, neden teslim tarihi yazıyorsunuz o zaman dedim,,, size gecikmeyle ilgili bir mail atılmadı gecikme söz konusu değil daha diyor...
Ne yapayım şimdi ben bunlara
cnmmmm demek sende ateş ölçuyodun heeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?