2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
cuma doktor kontrolüne gittiğimizden beri sabah 4 te uyandırmıyor benim ufaklık uslandıııı ya da kese yeterli büyüklüğe ulaştı şimdilik devamı azzz soraa :) sabahları mide karın vs. sorun yaşamayan var mı??

kızlar deli gibi gerinesim var saatlerce geriniyorum yaa... ya zarar verirsem diye de çok korkuyorum. tüm vucudum gerinmek için çıldırıyor.[/QUOTE]
aynen her sabah gerinerek kalkıyorum her geçen gün daha çok gerinmek istiyorum ama dikkat ediyorum
aa bende pazartesi 5+4 olucam benim minikten ufağı yok sanıyordum kardeş çıktı :)) hadi bakalım güzel haberlerle gel inş.
yarın bana da büyük gün ilk randevum...bebeğimle tanışıcam...5+4 olucaz yarın.:109::109:..bende kalp atışını duyarım inşallahhhh:109:
sende mi :) bende 5+4 olucam bana durumunuzu bildirin yaa nolur ben cuma günü gidicem.inş.duyarsın
bugün twitterda dünya top listesine giren bir konu var hamilelik 5 ay olacak diye meğer 1 nisan şakasıymış ne güzel olurdu oysa :))

seni öyle iyi anlıyorum ki o beklemeler,kaybetme korkusu.bu defa bizimle olacaklar kaygı etme.

çizelgen vatana millete hayırlı olsun cicim :) bu arada avatara bayıldım çok sempatik

gözünün üstünde olduğunu farketti senin bebek kendine çeki düzen verdi demekki :)) ben sabah uyandığımda midem kazınıyor kahvaltı yapınca geçiyor.

canım sen vajinal mi baktırdın? vajinadan mı gördün kalp atışını ve keseyi?
evet canım vajinal bakıldı.

sabahın köründe başlıyor midem taş gibi olmaya. hafif hafif bulanıyor gibi davranıyor. ağzımda sürekli bir tatsızlık. bir de baş dönmeleri yaşıyorum. ama çok aşırı yoğun değil.

hamilelikte tansiyonun normalden yüksek olması erkek bebeğe normalden düşük olması ise kız bebeğe dalalettir der eskiler, doğru olma olasılığı var mı acaba

kızlar ben her gece rüyamda sayıklıyorum.eşime dediğim şeylere bakın.uyanıp 'kese oluştu' ,'rüya görmedim dimi ben hamileyim ?' 'al şu plasentayı aşkım koy kenara' bu 3 cümle benim sürekli sayıkladığım şeyler .eşimde bana tamam canım alım sen uyu deyince uyanıyorum ve çok sinirleniyorum

hamilelikte tansiyonun normalden yüksek olması erkek bebeğe normalden düşük olması ise kız bebeğe dalalettir der eskiler, doğru olma olasılığı var mı acaba
olabilir ama bünyeden bünyeye değişir. benim önceden yüksek tansiyon sıkıntım vardı yine var.

Sen doktor olacan galiba bu gidişle:)) arkadaşlar özel bir durumum var siz hamilelerden dua istiyorum özelden ilerki zamanlarda yazarım inan ki bir kaç aydır çoook duaya ihtiyacım var

aynenn ilişkiyi yasaklamadı haftada 2 normaldir dedi.
bende sadece kese göründüğü için değerleri bilmiyorum canım.

progestanın mantığı nedir?

düşük ihtimali varsa önlem amaçlı %11 etkiliymiş.
ama şuan gebelerin vucudunda da o hormon çok yüksekmiş. gerek yok dedi. ben daha önce bir bebek kaybettiğim için fazla meraklıyım.

Kızlar 3 gündür wc ye çıkamıyorum,midem de bi tuhaflaştı..Ne önerirsiniz yaa,çok kötüyüm...

ama şuan gebelerin vucudunda da o hormon çok yüksekmiş. gerek yok dedi. ben daha önce bir bebek kaybettiğim için fazla meraklıyım.

aynen canım bende haddinden fazla meraklı ve hassasım hatta bazı doktorlardan daha iyi bile bulabilecek kadar bilinçlendiğim oluyor :) çünkü çok umarsız davranan doktorlar var onlarda bize güven vermediği için sürekli araştırıyoruz.senin nick bana yabancı gelmemişti zaten muhtemelen bebek kaybettiğin için hatırlıyorum ama bu defada birlikte doğuracağımız için hatırlamak istiyorum

doktorum bana da progestan verdi düşük tehlikem varmışş.3 ayı atlatana kadar ilşkide yasak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…