aa bende pazartesi 5+4 olucam benim minikten ufağı yok sanıyordum kardeş çıktı :)) hadi bakalım güzel haberlerle gel inş.benimde deli gibi uyuyasım varbugun kızımla 3 saat uyumuşuz 4 den 7 ye kadar. ama yine uykum var hep uykum var. benim randevumda pazartesi günü saat 2:20 de.
pzartesi günü 5+4 olacağız belki kalp atışını duyamam sadece keseyi görürüz. ama hem pembe akıntım oldu hemde bebişi gözümle görünceye kadar emin olamayacaktım .
yarın çabuk geçsinn
sende mi :) bende 5+4 olucam bana durumunuzu bildirin yaa nolur ben cuma günü gidicem.inş.duyarsınyarın bana da büyük gün ilk randevum...bebeğimle tanışıcam...5+4 olucaz yarın.:109::109:..bende kalp atışını duyarım inşallahhhh:109:
bugün twitterda dünya top listesine giren bir konu var hamilelik 5 ay olacak diye meğer 1 nisan şakasıymış ne güzel olurdu oysa :))
seni öyle iyi anlıyorum ki o beklemeler,kaybetme korkusu.bu defa bizimle olacaklar kaygı etme.slm canım,, evet aynıymış. Ne güzel. benimkiler ikiz canım. yani en son öyleydi. inşallah hala aynıdır. 21 nisanda kontrolüm var. heyecanla bekliyorum. şükür iyi gidiyor. biraz mide rahatsızlığı oldu geçtiğimiz hafta, birde bu aralar biraz bel ağrısı oluyor. sinirli olduğumu hissediyorum. başkada bir sıkıntı yok. Bide benim tüp bebek 3. deneme. öncekiler hiç tutmamıştı . o yüzden aşırı bir heyecan, stres, korku, vs vs var. Hayatımın gündeminde bebekler var. başkada bir şeye konsantre olamıyorum. benden bu kadar canm. senin nasıl gidiyor. şikayetlerin var mı ? senin ilk bebeeğin mi ??
çizelgeyi esranazdan çaldım :)) o benimle aynı gündü ne yapayım. İnsanlık için küçük kendim için büyük bir adım yaptım çizelgeee ayrıca avatar resmi benim küçüklüğüm rüzgarlı havada piknik yumurta babişin şapkası üşütmeyim diye annem bağlamış
cuma doktor kontrolüne gittiğimizden beri sabah 4 te uyandırmıyor benim ufaklık uslandıııı ya da kese yeterli büyüklüğe ulaştı şimdilik devamı azzz soraa :) sabahları mide karın vs. sorun yaşamayan var mı??
evet canım vajinal bakıldı.canım sen vajinal mi baktırdın? vajinadan mı gördün kalp atışını ve keseyi?
cuma doktor kontrolüne gittiğimizden beri sabah 4 te uyandırmıyor benim ufaklık uslandıııı ya da kese yeterli büyüklüğe ulaştı şimdilik devamı azzz soraa :) sabahları mide karın vs. sorun yaşamayan var mı??
evet canım vajinal bakıldı.
ben de cuma günü 5+5 te gittim ama vajinal baktırmak istemedim karından sadece keseyi görebildik.
kesenin büyüklüğü neymiş :) boyu posu :)
sahinus eller yukarı,erkek isimleri okuyormuşsun :)
olabilir ama bünyeden bünyeye değişir. benim önceden yüksek tansiyon sıkıntım vardı yine var.hamilelikte tansiyonun normalden yüksek olması erkek bebeğe normalden düşük olması ise kız bebeğe dalalettir der eskiler, doğru olma olasılığı var mı acaba
ultrason kağında da CRL= 2.72mmevet canım vajinal bakıldı.
ben de cuma günü 5+5 te gittim ama vajinal baktırmak istemedim karından sadece keseyi görebildik.
kesenin büyüklüğü neymiş :) boyu posu :)
GA=5w6d-6.8sd yazıyor canım.
seninkinde neler yazıyor bakem
vajinal baktırmak da bir sakınca yok aslında sen niye istemedin?
bu arada bana dr. progestan vermedi. ilişkiyi de yasaklamadı.
kızlar ben her gece rüyamda sayıklıyorum.eşime dediğim şeylere bakın.uyanıp 'kese oluştu' ,'rüya görmedim dimi ben hamileyim ?' 'al şu plasentayı aşkım koy kenara' bu 3 cümle benim sürekli sayıkladığım şeyler .eşimde bana tamam canım alım sen uyu deyince uyanıyorum ve çok sinirleniyorum
olabilir ama bünyeden bünyeye değişir. benim önceden yüksek tansiyon sıkıntım vardı yine var.
ultrason kağında da CRL= 2.72mm
GA=5w6d-6.8sd yazıyor canım.
seninkinde neler yazıyor bakem
vajinal baktırmak da bir sakınca yok aslında sen niye istemedin?
bu arada bana dr. progestan vermedi. ilişkiyi de yasaklamadı.
aynenn ilişkiyi yasaklamadı haftada 2 normaldir dedi.
bende sadece kese göründüğü için değerleri bilmiyorum canım.
progestanın mantığı nedir?
olabilir ama bünyeden bünyeye değişir. benim önceden yüksek tansiyon sıkıntım vardı yine var.
vajinal baktırmayı gerekli görmedim biraz daha sabredebilirim :))
Sen doktor olacan galiba bu gidişle:)) arkadaşlar özel bir durumum var siz hamilelerden dua istiyorum özelden ilerki zamanlarda yazarım inan ki bir kaç aydır çoook duaya ihtiyacım var
Kızlar 3 gündür wc ye çıkamıyorum,midem de bi tuhaflaştı..Ne önerirsiniz yaa,çok kötüyüm...
düşük ihtimali varsa önlem amaçlı %11 etkiliymiş.
ama şuan gebelerin vucudunda da o hormon çok yüksekmiş. gerek yok dedi. ben daha önce bir bebek kaybettiğim için fazla meraklıyım.
düşük ihtimali varsa önlem amaçlı %11 etkiliymiş.
ama şuan gebelerin vucudunda da o hormon çok yüksekmiş. gerek yok dedi. ben daha önce bir bebek kaybettiğim için fazla meraklıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?