2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

daha çok erken hemen teleşlanma .. bende 7. 4 te gördüm bebeği ondan 1 hafta önce sadece kese vardı .. inşallah sende görürsün bebeğini ...

5+4 sen bunu görebilmiş demektir. yalnız benim kan tahlillerim adet günümde gittim test yapmıştım. çift çizgi çıktı dedim. tüm tahlilerimi yaptılar. yani bebeğe bakılmadan 12 gün önce yapıldı testlerim. sonra kontrole gittim. karından bakması hata zaten çok fazla görünmezki. direk vajinal bakıcaktı. bir de aleti çok iyi model değilse o yüzdendir. sen içini ferah tut. istersen daha kapsamlı bir hastane git. ama sakın strese girme.

Bana dr dedi walla ankara lina

dr.ları dinleyeceğiz ama her dediklerini araştırıp sonra yapıcaz. ben pek güvenmiyorum vallahi.

slm kızlar bende nasıp olursa 14 kasımda doğum yapıcam yedı haftalık hamişim bu ıkıncı bebegım ılk bebegımı üç ay onca rahım yetersızlığınden kaybettim 22 haftalıktı normal dogum oldu tabiki yasmadı şimdi cok korkuyorum gene erken dogum riskim var üç hafta sonra rahıme dikiş atılacak aynı durumda olanlar var mı

ah cnm benim inşalla rabbim bu sefer kucağına almayı nasip eder tatlım 1 arkadaşımda böle yaşadı bol istirahat dikişleri falan sağlıcakla doğurdu korma sakın tatlım

kızlar benım 5+4 de keseye benzetemedıgı bı kara nokta gordu 6+5 de gıttım tam olarak keseyı gorduk vajınal ultrasondan ama kalp atışını duyamadık salı gunu tekrar gıdecegım inş. kalp atışını duymak için bu zamanlama her hamılade farklı oluyo sakın telaş yapmayın stres koto etkılıyo sanır sadece sabırrr

edındığıim kotu tecrubeye dayanarak sızlerı şu konuda uyarıyorum doktorlara cok guvenmeyın ozellıkle kadın dogum konusunda ben ıkı farklı doktora gıdıyorum bırı ozel bırı devlet gecen hamılelığımde gıttıgım özel dr rahım acıklıgını ne yazıkkı fark edemedı su an ıkı doktorumda dıkış olmalı dıyo ıkısının soyledıklerın9ı karsılaştırıyorum inş. bu dr larım ıyıdir

inş. cnm benım annemdede aynı sorun varmış hamılelıgıme sevınemıyorum bıle

olsun tatlım bak şukur hamile kalmışsın attır dikişine kendinide kolla bak en azından ilkinde haberin yoktu önlemin yoktu şimdi herşey senden yana surec uzun ama sabırlı olman gerekicek biraz ne kadarlık oldu beebişin

cnm sende durumlar nasıl bakım benim 5+4 te karından göruldu bi de nilin gec döllenme durumu var belki ondan dolayı görulememiş olabilir

cnm sende durumlar nasıl bakım benim 5+4 te karından göruldu bi de nilin gec döllenme durumu var belki ondan dolayı görulememiş olabilir

canım 5+5 im diye gittim. vajinal baktı. 5+6ymış. alp atışı da oluşmuş 55 -60 gibi atıyor dedi. ama sesini duyamazsınız dedi. orada grafik hareket ediyordu.

yalnız dr.un kullandığı cihazın modeli kalitesi de önemli bunları görmekte.

kızlar benim gibi uyku durumu bitkinlik yaşayan varmı ben folikplus kullanıyodum artı olark b12 verdi bana bu durum için biraz daha iyi olamaya başladım sinir sistemine sinirlilik halinede iyi geliyomuş bide testlerinizi yaptırdınızmı tam 14 adet tahlil yaptılar 5 tup kan azcıkta çiş verdim:26::26::26::26:

aynen tatlım mesela ben 5+4 gittim karından kese gözuktu 6+4 tede kalp atışları ama vajinal bakılmadı bi dahaki kontrol ne zaman

evet bana da çok kapsamlı kan ve idrar tahlili yapıldı. tüm hormonlara taşıyıcı bulaşıcı hastalıklara vb. herşeye bakıldı.

sürekli yorgunum gerinesim var hep.
ve midem taş gibi. ha bulandı ha bulanacak. ben sadece folbiol kullanıyorum.

uyku hali co normal cnm yat uyumaya bak cok uyursan kız olur derler...:)b12 ve folık asıdı aynı anda veren folıdose var ben onu kullanıyorum progestan da kullanıyo musun cnm

olsun tatlım bak nasip değilmiş rabbim karnındakine ömur versin vatrmı drunun sana tavsiye ettikleri

gunluk ev işi aktivitelerını kendını yormadan yap dedı cinsel ilişki yasagı koydu dikişten sonrası daha zor olacak sureklı yatak galıba su an bı dusuk hapı ve vıtamın kullanıyorum kalp atışını duymadım daha bıraz o kunuda endışelıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…