Evet, şüphelenmekte hakılıyım o zaman..
Doktor bana önce kese çok küçük dedi..
Karından bile zar zor görünüyor dedi..
Vajinal baktı.. Keseyi gördü ama içinde bebek falan görmedi..
2 hafta sonra gel ki, kesenin içinde bebeği de görmem lazım gebesin diyebilmem için dedi..
O zaman yaparız tüm tahlilleri dedi..
Ee, ben eğer 5+4 sem, bu nedir şimdi?
Sence kafamın karışması normal değil mi?:44:
Off.. Karıştım ben yine yaa...
Evet, şüphelenmekte hakılıyım o zaman..
Doktor bana önce kese çok küçük dedi..
Karından bile zar zor görünüyor dedi..
Vajinal baktı.. Keseyi gördü ama içinde bebek falan görmedi..
2 hafta sonra gel ki, kesenin içinde bebeği de görmem lazım gebesin diyebilmem için dedi..
O zaman yaparız tüm tahlilleri dedi..
Ee, ben eğer 5+4 sem, bu nedir şimdi?
Sence kafamın karışması normal değil mi?:44:
Off.. Karıştım ben yine yaa...
Bana dr dedi walla ankara lina
slm kızlar bende nasıp olursa 14 kasımda doğum yapıcam yedı haftalık hamişim bu ıkıncı bebegım ılk bebegımı üç ay onca rahım yetersızlığınden kaybettim 22 haftalıktı normal dogum oldu tabiki yasmadı şimdi cok korkuyorum gene erken dogum riskim var üç hafta sonra rahıme dikiş atılacak aynı durumda olanlar var mı
ah cnm benim inşalla rabbim bu sefer kucağına almayı nasip eder tatlım 1 arkadaşımda böle yaşadı bol istirahat dikişleri falan sağlıcakla doğurdu korma sakın tatlım
inş. cnm benım annemdede aynı sorun varmış hamılelıgıme sevınemıyorum bıle
5+4 sen bunu görebilmiş demektir. yalnız benim kan tahlillerim adet günümde gittim test yapmıştım. çift çizgi çıktı dedim. tüm tahlilerimi yaptılar. yani bebeğe bakılmadan 12 gün önce yapıldı testlerim. sonra kontrole gittim. karından bakması hata zaten çok fazla görünmezki. direk vajinal bakıcaktı. bir de aleti çok iyi model değilse o yüzdendir. sen içini ferah tut. istersen daha kapsamlı bir hastane git. ama sakın strese girme.
dr.ları dinleyeceğiz ama her dediklerini araştırıp sonra yapıcaz. ben pek güvenmiyorum vallahi.
cnm sende durumlar nasıl bakım benim 5+4 te karından göruldu bi de nilin gec döllenme durumu var belki ondan dolayı görulememiş olabilir
canım 5+5 im diye gittim. vajinal baktı. 5+6ymış. alp atışı da oluşmuş 55 -60 gibi atıyor dedi. ama sesini duyamazsınız dedi. orada grafik hareket ediyordu.
yalnız dr.un kullandığı cihazın modeli kalitesi de önemli bunları görmekte.
kızlar benim gibi uyku durumu bitkinlik yaşayan varmı ben folikplus kullanıyodum artı olark b12 verdi bana bu durum için biraz daha iyi olamaya başladım sinir sistemine sinirlilik halinede iyi geliyomuş bide testlerinizi yaptırdınızmı tam 14 adet tahlil yaptılar 5 tup kan azcıkta çiş verdim:26::26::26::26:
kızlar benim gibi uyku durumu bitkinlik yaşayan varmı ben folikplus kullanıyodum artı olark b12 verdi bana bu durum için biraz daha iyi olamaya başladım sinir sistemine sinirlilik halinede iyi geliyomuş bide testlerinizi yaptırdınızmı tam 14 adet tahlil yaptılar 5 tup kan azcıkta çiş verdim:26::26::26::26:
aynen tatlım mesela ben 5+4 gittim karından kese gözuktu 6+4 tede kalp atışları ama vajinal bakılmadı bi dahaki kontrol ne zaman
7+4 üm su anda kaybettıgımbebegım 22+5 ti kıızım olacaktı ama malesefffffff
3 hafta sonra dedi. 20 nisan da falan gidebilirim.
Tavsiyen üzerine sen norml doğum yaptınmı peki bende istiyorum ama yusuff yusuff bi yandan
olsun tatlım bak nasip değilmiş rabbim karnındakine ömur versin vatrmı drunun sana tavsiye ettikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?