kızlar süt sağma makinelerinden bahsetmişsiniz... önce hastanenizle görüşün... sütüm gelmediğinde hastaneden kiralama imkanım var mı diye... ben de almayı düşündüm ama olaki sütüm iyi geldi boşuna almış olucam makineyi. hastanemden kiralayabiliyorum en kötü ihtimal. sıkıntı olursa sonradan alırız biz de...
bi de konuyla alakası yok ama bişi sormak istiyorum... eski evimde ankastre fırınım vardı, burda ise ev sahibi set üstü yapmış... mini fırın almam lazım yani... hangi marka alayım? luxell ve simferi biliyorum sadece. kullanan var mı aranızda?
mesaj çektim cevap yazmadı henüz.
ben arçelik almıştım kiradaki evimde canım memnundum luxell ve simfer biraz düşük kalite ama herkes memnun
Hadi hayırlı haberler gelir inş. Yasemin nerde yahu belki onun haberi vardır.
kızlar hatice mesaj attı:
doktora gitmiş. rahmi incelmeye başlamış, açılabilir demiş doktor. ayağa kalkmayı yasaklamış, sürekli yatıcakmış ve bol su içmesi gerekiyormuş. iğneye devam edicek, her hafta görücekmiş doktor. herkese selamı var... hepimizi çok sevdiğini söyledi bide... teyzesinde kalıcakmış sanırım. iyi olunca girerim dedi.
Selam kızlar,
Bugün benim doğum günüm, kızımı hissederek geçirdiğim en mutlu doğum günüm.
Hayatımda taaa içten "iyi ki doğmuşum" ve "inşallah ben de kısa zaman sonra doğuracağım" dediğim bu garip ama güzel seneyi çok sevdim ben:)
duan için Allah razı olsun canım evde kendini yorma bol bol dinlen suyunuda ihmal etme...sende benim dualarımdasınBismillahirrahmanirrahim esirgeyen ve bağışlayan Allahın adıyla
Topiği açıyorummmm
Canlarım günaydınnn
bugün kızımla erkenciyizzzz sabah namazımızı kıldık yasin amme tabereke surelerini okuduksizleredeee bu kez emeki, ensernaz ve selcun arkadaşımıza da ismen dua ettimmm Allah kabul etsinnn
babamızlaa kahvaltı ettik şimdi onu işe uğurluyorummm
biraz uyuyalım gelicezzzz sizleri sefiyoruz teyzoşlarrr
canım 657 tabi memurlarda bildiğim kadarıyla erken 40 hafta önceki doğumlarda kullanılamyan izinler doğum sonrasında kullanılıyor..ben 37 e kadar çalışıp 38 de ameliyata girecem inş..böylece 7 haftamı aktarabiliyorumselam kızlar dün gece okudum yazdıklarınızı sabahkileri okuyamadım daha bir haticeyle ilgili kötü bişey var sanırım ama daha tam anlamadım bu arada ben de dün gittim dra bebek iyi gelişimi uyumlu sadece bacakları bir hafta geriymiş. Endişelendim ama dr toparlar dedi yinede taktım bunu kafaya dün nerdeyse yasal izin öncesi rapor veriyordu şaşırdım istemedim tabi ben bebişimin yanında daha çok kalmak istiyorum bu çalışabilir raporu 5 hafta daha uzatılabiliyor ya acaba 3 hafta uzatma hakkım var mı çünkü ben 40 hafta değil 38. Hafta doğuracakmışım tabi herşey yolunda giderse. İşte böyle işteyim dün iyiydim bugün yorgun evde de sıkılıyor canım bu arada aysun dua etmiş allah razı olsun ondan :)
Allah yardımcısı olsun haticenin dualarımız onunla..inş erken doğum olmadan sonlandırılabilir hamileliğini.....kızlar hatice mesaj attı:
doktora gitmiş. rahmi incelmeye başlamış, açılabilir demiş doktor. ayağa kalkmayı yasaklamış, sürekli yatıcakmış ve bol su içmesi gerekiyormuş. iğneye devam edicek, her hafta görücekmiş doktor. herkese selamı var... hepimizi çok sevdiğini söyledi bide... teyzesinde kalıcakmış sanırım. iyi olunca girerim dedi.
Selam kızlar,
Hayatımda taaa içten "iyi ki doğmuşum" ve "inşallah ben de kısa zaman sonra doğuracağım" dediğim bu garip ama güzel seneyi çok sevdim ben:)
doğum günün kutlu olsun canım..nice güzel senelerdee hep kızınlaa olmayı nasip etsin Rabbim...Selam kızlar,
oyy kıyamam kuzum...rabbim şifasını versin haticemizin..pipiloşuda zamanında gelsin inşallahh:26:kızlar hatice mesaj attı:
sağol canımmm daha güzelleride sizlere olsun...inşalahh teyzesii...hayırlısıylaa o günler bi geleydiiannesininbirtanesi gecelik takımına ve terliklerine bayıldım..doğum fotoğrafçında oalcakmış eminim sen ve kızın çok güzel olursunuz
evet canım Allaha şükürler olsun umarım sonuna kadar da gideriz bu yolda ..düşünüyorum da aylardır bir arada olan şanslı anneleriz biz.ilk haftalarda aramızda olan ve ayrılan arkadaşlarımız oldu aklıma nazeninn ve çilek miydi adı onlar geldi biri yazmıştı rüya benim için bitti diye. Sonra sercun korkuyordu tüp bebek bişey olur mu derken ikiz miş diye öğrendik sevindik ondan da tatsız haber geldi ne oldu acaba bende adresi var tek bir de adı. Ama hatice için çok endişelenmiyorum nedense hem bebek de büyüdü ne olursa olsun ikisi de sağlıklı olacaklar biliyorum.biz kocaman bir aileyiz artık
mutlu yıllar rabbim nice uzun senelere evladınla eşinle sağlıkla ulaşmayı nasip etsin :119::119::124::124:Selam kızlar,
rabbim sağlıkla ve zamanında kavuşmayı nasip etsin inşallahkızlar hatice mesaj attı:
Moonsun beni de unutma dualarında canım....
Saolasin canim ins tek yatsinda bikac hafta daha gelmesin bebis ne kadar icerde durursa o kadar iyi allah yardimcilari olsunkızlar hatice mesaj attı:
bence gayet güzel olur ben arnettanın lohusa pijama takımını almıştım hastane için sabahlık falanda var o pembe sabahlığı pembe mavi geceliğide buradaki arkadaşların yoğun ısrarı üzerine mavi aldım neymiş oğlum olacakmış pembe giymeliymişim :) peki dedim
zor ama yapıcaz birşeyler kuzucum
Canlarım selamlar biz geldikkkk hava çok serin ve yağmurlu süper yaaaa
sizler nasılsınızzz
haticem nasıl oldu haber alınamamış daha Allah onunda bizlerinde yardımcısı olsun
annesinin birtanesi canımmmm gecelik süperrr güle güle giy şekercimmmhele terlikleerrr bence 150 ye süper almışsın markası ne :26:
cicişler bugün sağlık ocağına gidicem ilaç yazdırıcam
pazara gitmem gerekiyor oyyyy şükür tazminatım yattı imza atmaya fabrikaya giidcez eşimle vs vs,
canım fatmacımm dün okuduklarımda senide saydım merak etmeeesende bana dua et olur mu doktor suyun az dedi bana
Saolasin canim ins tek yatsinda bikac hafta daha gelmesin bebis ne kadar icerde durursa o kadar iyi allah yardimcilari olsun
Canim bayildim geceligine hafif rahat biseye benziyor fiyati da cok uygun gule gule kullan ben oglumda krimizi almistimvalla bdie kalin sabahlikli takim bi o var fazla kullanmadim arkasi yazdi busfer giyerim heralde 1 tanede pijama takimim var abamda evde giymek icin bi gecelik daha verdi kisa kollu rahat diye yeter sanrim bakalim ya boyle bi gecelik yada bi pijama takimi daha alabilirim duruma gore
Biraz ders calisip geldim
Sutcuden sut yumurta filan aldim birazdanda evi toplayip yemek yapayim diyorum ay su sinav bi gecse kafamda o varken islere yogunlasamiyorum dk basi calisamasamda beni engelliyor psikolojik olarak bebis icin hazirlik bile yapmiyorum esim deyip duruyor cantani hazirla diye
sizler nasılsınızzz
haticem nasıl oldu haber alınamamış daha Allah onunda bizlerinde yardımcısı olsun
annesinin birtanesi canımmmm gecelik süperrr güle güle giy şekercimmmhele terlikleerrr bence 150 ye süper almışsın markası ne :26:
pazara gitmem gerekiyor oyyyy şükür tazminatım yattı imza atmaya fabrikaya giidcez eşimle vs vs,
canım fatmacımm dün okuduklarımda senide saydım merak etmeeesende bana dua et olur mu doktor suyun az dedi bana
sizler nasılsınızzz
kızlar hatice mesaj attı:
sizler nasılsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?