2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ben arçelik almıştım kiradaki evimde canım memnundum luxell ve simfer biraz düşük kalite ama herkes memnun

ben arçelik almıştım kiradaki evimde canım memnundum luxell ve simfer biraz düşük kalite ama herkes memnun

arçeliği hiç görmedim canım. teknosaya ve darty e baktım bu iki marka vardı sadece... arçeliğin bayisine bakmak lazım sanırım.

Hadi hayırlı haberler gelir inş. Yasemin nerde yahu belki onun haberi vardır.

bilmiyorum ki canım yaa.

düşünüyorum da aylardır bir arada olan şanslı anneleriz biz.ilk haftalarda aramızda olan ve ayrılan arkadaşlarımız oldu aklıma nazeninn ve çilek miydi adı onlar geldi biri yazmıştı rüya benim için bitti diye. Sonra sercun korkuyordu tüp bebek bişey olur mu derken ikiz miş diye öğrendik sevindik ondan da tatsız haber geldi ne oldu acaba bende adresi var tek bir de adı. Ama hatice için çok endişelenmiyorum nedense hem bebek de büyüdü ne olursa olsun ikisi de sağlıklı olacaklar biliyorum.biz kocaman bir aileyiz artık

Selam kızlar,

Bugün benim doğum günüm, kızımı hissederek geçirdiğim en mutlu doğum günüm.
Hayatımda taaa içten "iyi ki doğmuşum" ve "inşallah ben de kısa zaman sonra doğuracağım" dediğim bu garip ama güzel seneyi çok sevdim ben:)

kızlar hatice mesaj attı:

doktora gitmiş. rahmi incelmeye başlamış, açılabilir demiş doktor. ayağa kalkmayı yasaklamış, sürekli yatıcakmış ve bol su içmesi gerekiyormuş. iğneye devam edicek, her hafta görücekmiş doktor. herkese selamı var... hepimizi çok sevdiğini söyledi bide... teyzesinde kalıcakmış sanırım. iyi olunca girerim dedi.

Allah bebeğine ve Hatice'ye sağlık sıhhat versin inşallah, Rabbim esirgesin ikisini de...

mutlu yıllar canım... inşallah bundan sonraki doğumgünlerini de her zaman kızınla beraber geçirirsin....:)

duan için Allah razı olsun canım evde kendini yorma bol bol dinlen suyunuda ihmal etme...sende benim dualarımdasın
canım 657 tabi memurlarda bildiğim kadarıyla erken 40 hafta önceki doğumlarda kullanılamyan izinler doğum sonrasında kullanılıyor..ben 37 e kadar çalışıp 38 de ameliyata girecem inş..böylece 7 haftamı aktarabiliyorum
Allah yardımcısı olsun haticenin dualarımız onunla..inş erken doğum olmadan sonlandırılabilir hamileliğini.....

annesininbirtanesi gecelik takımına ve terliklerine bayıldım..doğum fotoğrafçında oalcakmış eminim sen ve kızın çok güzel olursunuz

doğum günün kutlu olsun eşinle ve bebişinle nice mutlu yıllara

doğum günün kutlu olsun canım..nice güzel senelerdee hep kızınlaa olmayı nasip etsin Rabbim...

oyy kıyamam kuzum...rabbim şifasını versin haticemizin..pipiloşuda zamanında gelsin inşallahh:26:
annesininbirtanesi gecelik takımına ve terliklerine bayıldım..doğum fotoğrafçında oalcakmış eminim sen ve kızın çok güzel olursunuz
sağol canımmm daha güzelleride sizlere olsun...inşalahh teyzesii...hayırlısıylaa o günler bi geleydii

evet canım Allaha şükürler olsun umarım sonuna kadar da gideriz bu yolda ..

mutlu yıllar rabbim nice uzun senelere evladınla eşinle sağlıkla ulaşmayı nasip etsin :119::119::124::124:
rabbim sağlıkla ve zamanında kavuşmayı nasip etsin inşallah

Canlarım selamlar biz geldikkkk hava çok serin ve yağmurlu süper yaaaa

sizler nasılsınızzz

haticem nasıl oldu haber alınamamış daha Allah onunda bizlerinde yardımcısı olsun

annesinin birtanesi canımmmm gecelik süperrr güle güle giy şekercimmm hele terlikleerrr bence 150 ye süper almışsın markası ne :26:

cicişler bugün sağlık ocağına gidicem ilaç yazdırıcam

pazara gitmem gerekiyor oyyyy şükür tazminatım yattı imza atmaya fabrikaya giidcez eşimle vs vs ,

Moonsun beni de unutma dualarında canım....

canım fatmacımm dün okuduklarımda senide saydım merak etmeee sende bana dua et olur mu doktor suyun az dedi bana

Saolasin canim ins tek yatsinda bikac hafta daha gelmesin bebis ne kadar icerde durursa o kadar iyi allah yardimcilari olsun

Canim bayildim geceligine hafif rahat biseye benziyor fiyati da cok uygun gule gule kullan ben oglumda krimizi almistimvalla bdie kalin sabahlikli takim bi o var fazla kullanmadim arkasi yazdi busfer giyerim heralde 1 tanede pijama takimim var abamda evde giymek icin bi gecelik daha verdi kisa kollu rahat diye yeter sanrim bakalim ya boyle bi gecelik yada bi pijama takimi daha alabilirim duruma gore

Biraz ders calisip geldim
Sutcuden sut yumurta filan aldim birazdanda evi toplayip yemek yapayim diyorum ay su sinav bi gecse kafamda o varken islere yogunlasamiyorum dk basi calisamasamda beni engelliyor psikolojik olarak bebis icin hazirlik bile yapmiyorum esim deyip duruyor cantani hazirla diye

hoşgeldinn canımmm.. neredesin sabahtan beriii :)

hatice mesaj çekti canım, yazdım, rahmi incelmeye başlamış... sürekli istirahat bol su demiş doktor... iğneye de devam.

mide yanmanı da söyle canım. ohhh aldın demek tazminatını, çok şükür :)

ne sınavına giricektin canım sen kaçırmışım ben onu :) bu arada senin tabi tecrübeli olduğun için baya gecelik falan varmış ben bu markanın pijama takımını aldım çok kullanışlı çok güzel fiiyatta dediğin gibi çok uygun tavsiye ederim düşünürsen

Bol su iç canım, bol bol dinlen.... hırpalama kendini iş yapıcam falan diye...

Gozunaydin paran yatmis demek darisi diger paraciklara ins gule gule harca canim
Gecmis olsun canim bol bol su ic duzelir ins su seviyende:26:

( Allahım Haticeme ve bebeğine sağlık sıhhat versin, en hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah... Ah yaramaz oğluş ah, ne kaldı ki şunun şurasında 7-8 hafta daha sabretse, anneciğini üzmese. Bol bol dua edelim kızlar, hepimiz için...

Canımm hadi gözün aydın yatmış tazminatın. Peki doğum parası alabiliyor muymuşsun sordun mu sgk ya? Ben çalışmasan da alınıyor diye bişiler duymuştum, hem sgk dakiler de bişiler demişti sana???

Bugün biz de kızımla sağlık ocağına gittik tansiyonuma bakıldı,kalp atışlarını dinledik geldik.

Hilalimmm,, ben de bayıldım gecelik takımına, hele lizözü harika
Bakalım izne ayrılınca havuzluhandan bakıcam artık ben de. Bir de kızlar lohusa terliği için şu nasıl olur sizce?
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Ev Terliği - TURQUOISE
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Ev Terliği - PINK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…