( Allahım Haticeme ve bebeğine sağlık sıhhat versin, en hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah... Ah yaramaz oğluş ah, ne kaldı ki şunun şurasında 7-8 hafta daha sabretse, anneciğini üzmese. Bol bol dua edelim kızlar, hepimiz için...
Bakalım izne ayrılınca havuzluhandan bakıcam artık ben de. Bir de kızlar lohusa terliği için şu nasıl olur sizce?
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Ev Terliği - TURQUOISE
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Ev Terliği - PINK
selam kızlar dün gece okudum yazdıklarınızı sabahkileri okuyamadım daha bir haticeyle ilgili kötü bişey var sanırım ama daha tam anlamadım bu arada ben de dün gittim dra bebek iyi gelişimi uyumlu sadece bacakları bir hafta geriymiş. Endişelendim ama dr toparlar dedi yinede taktım bunu kafaya dün nerdeyse yasal izin öncesi rapor veriyordu şaşırdım istemedim tabi ben bebişimin yanında daha çok kalmak istiyorum bu çalışabilir raporu 5 hafta daha uzatılabiliyor ya acaba 3 hafta uzatma hakkım var mı çünkü ben 40 hafta değil 38. Hafta doğuracakmışım tabi herşey yolunda giderse. İşte böyle işteyim dün iyiydim bugün yorgun evde de sıkılıyor canım bu arada aysun dua etmiş allah razı olsun ondan :)
kızlar hatice mesaj attı:
doktora gitmiş. rahmi incelmeye başlamış, açılabilir demiş doktor. ayağa kalkmayı yasaklamış, sürekli yatıcakmış ve bol su içmesi gerekiyormuş. iğneye devam edicek, her hafta görücekmiş doktor. herkese selamı var... hepimizi çok sevdiğini söyledi bide... teyzesinde kalıcakmış sanırım. iyi olunca girerim dedi.
( Allahım Haticeme ve bebeğine sağlık sıhhat versin, en hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah... Ah yaramaz oğluş ah, ne kaldı ki şunun şurasında 7-8 hafta daha sabretse, anneciğini üzmese. Bol bol dua edelim kızlar, hepimiz için...
Canımm hadi gözün aydın yatmış tazminatın. Peki doğum parası alabiliyor muymuşsun sordun mu sgk ya? Ben çalışmasan da alınıyor diye bişiler duymuştum, hem sgk dakiler de bişiler demişti sana???
Bugün biz de kızımla sağlık ocağına gittik tansiyonuma bakıldı,kalp atışlarını dinledik geldik.
Hilalimmm,, ben de bayıldım gecelik takımına, hele lizözü harika
Bakalım izne ayrılınca havuzluhandan bakıcam artık ben de. Bir de kızlar lohusa terliği için şu nasıl olur sizce?
[sıze=3]canlarım selamlar biz geldikkkk hava çok serin ve yağmurlu süper yaaaa
Sizler nasılsınızzz
Haticem nasıl oldu haber alınamamış daha allah onunda bizlerinde yardımcısı olsun[/sıze]
[sıze=3]annesinin birtanesi canımmmm gecelik süperrr güle güle giy şekercimmmHele terlikleerrr Bence 150 ye süper almışsın markası ne :26:[/sıze]
cicişler bugün sağlık ocağına gidicem ilaç yazdırıcam
Pazara gitmem gerekiyor oyyyy şükür tazminatım yattı imza atmaya fabrikaya giidcez eşimle vs vs,
canım fatmacımm dün okuduklarımda senide saydım merak etmeeeSende bana dua et olur mu doktor suyun az dedi bana
( allahım haticeme ve bebeğine sağlık sıhhat versin, en hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah... Ah yaramaz oğluş ah, ne kaldı ki şunun şurasında 7-8 hafta daha sabretse, anneciğini üzmese. Bol bol dua edelim kızlar, hepimiz için...
Canımm hadi gözün aydın yatmış tazminatın. Peki doğum parası alabiliyor muymuşsun sordun mu sgk ya? Ben çalışmasan da alınıyor diye bişiler duymuştum, hem sgk dakiler de bişiler demişti sana???
Bugün biz de kızımla sağlık ocağına gittik tansiyonuma bakıldı,kalp atışlarını dinledik geldik.
lcwaikiki.com - lc waıkıkı ev terliği - turquoıse
lcwaikiki.com - lc waıkıkı ev terliği - pınk
Selam kızlar..
Hatice için acil şifalar diliyorum Allahtan.. inşallah zamanında sağlıkla alır bebişini kucagına..
fazla göz gezdiremedim , yogunum ve cok yorgunum..
bi yaramazlık yok degil mi..
Selam kızlar..
Hatice için acil şifalar diliyorum Allahtan.. inşallah zamanında sağlıkla alır bebişini kucagına..
fazla göz gezdiremedim , yogunum ve cok yorgunum..
bi yaramazlık yok degil mi..
ayy süper bu terliklerr :) ben de istiyorummm :)
kardeşim flodan almış, fiyonklu beyaz bi terlik... çok ta uyguna almış.
selam tatlım... noldu sana kuzum? niye yorgunsun??
niltoşumm selam canımm... dikkat ettim de sen genelde akşamları giriyosun topice, görüşemiyoruz
özledik sedefim seni çok yorma kendini
evet niye yorgunum bende bilmiorum esram :)
beynim yorgun.. bu ara cok fazla şey düşünüyorum ondan olsa gerek canımm..
ayy süper bu terliklerr :) ben de istiyorummm :)
kardeşim flodan almış, fiyonklu beyaz bi terlik... çok ta uyguna almış.
niltoşumm selam canımm... dikkat ettim de sen genelde akşamları giriyosun topice, görüşemiyoruz
selam kuşummm
dün dışardaydım bugün de serin serin evdeyim oh yaa perdeler uçuşuyo çok mutluyum :)))))
canım benim yaa herkes stresli, sıkıntılı, halsiz, yorgun... ben de farklı değilim... eve gideyim, günlerce uyuyayım, uyansam da yataktan kalkmayayım istiyorum :)
sen ne zaman kadar çalışmaya devam ediceksin?
selam kuşummm
dün dışardaydım bugün de serin serin evdeyim oh yaa perdeler uçuşuyo çok mutluyum :)))))
valla perde deme banaaa sinirlerim tepeme çıkıyo
eve perdeleri uydurana kadar canımız çıktı... kesildi biçildi, yıkandı, ütülendi... son bi perde kaldı ütülenenyaklaşık 3 gündür ütü masasında yarısı ütülü bir şekilde beni bekliyo onun yüzünden bebeğin kıyafetlerini ütüleyemedim daha ha bi de alınacak bi perde var annem de bi türlü beğenmiyo, o olmadı, yeni alalım, şunu şöyle yap vs... ben ölmüşüm de gömmeyi unutmuşlar yavvss
pazar gününden beri bi tuhafım.. aklımda binbir tane şey dönüp duruo, sıkılıyorum..
hepimizin hayatı degişecek, bambaşka yepyeni bi hayata, sorumluluklara girecegiz..
bunlar düşündürüo beni.. bilmiyorum..
ben net bi gün bilemiyorum ama doktorum gecen cuma kontrolde tarihimi öne cekerek 25 ekim dedi..
bu şekilde saglıgım sıhhatim yerinde olursa ekimin 3. haftasına kadar çalışırım diyorum :)
evde duramam ben cünkü cok sıkılıyorum..
sen canım ? ve ne kadar izin kullanacaksın ?
evetttt niloşummm hava harika..
dün gece yagan yagmurun sesini duymak huzur verdi bana, ne kadar özlemişimmm...
evin kira oldugu için cok masrafa girme derim esram..
kendi evine cıkmak nasip oldugunda, bi çok şeyin uymayabilir cünkü..
sende cok yoruldun bu hengamede..
hayırlısıyla yerleşip misler gibi bi otursan evinde..
valla perde deme banaaa sinirlerim tepeme çıkıyo
eve perdeleri uydurana kadar canımız çıktı... kesildi biçildi, yıkandı, ütülendi... son bi perde kaldı ütülenenyaklaşık 3 gündür ütü masasında yarısı ütülü bir şekilde beni bekliyo onun yüzünden bebeğin kıyafetlerini ütüleyemedim daha ha bi de alınacak bi perde var annem de bi türlü beğenmiyo, o olmadı, yeni alalım, şunu şöyle yap vs... ben ölmüşüm de gömmeyi unutmuşlar yavvss
sorma sedefim yaa inan bu gece bende rahat bi uyku uyudum 2 aydır yemin ediyorum,klima var ama oturma odasında,vantilatör yatak odasında ama o da resmen ılık üflüyordu,bi de zırt pırt gece wc'ye kalkma durumu iyice uykumdan etmişti beni.böyle devam etsin havalar valla..evetttt niloşummm hava harika..
dün gece yagan yagmurun sesini duymak huzur verdi bana, ne kadar özlemişimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?