2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
aysuncum sanada haticemizede çok çok geçmiş olsun kuzular yormayın kendinizi vücut her geçen gün biraz daha yıpranıyor rabbim yardımcımız olsun yawsss

canım çok hoşlarr bende bunlardan almayı düşünüyorum çok rahat görünüyorlar

ay ay maaşallah annesi,bazen şükrediyorum hamileliğim boyunca çalışmadığım için,izindi zarttı zurttu derken bi sürü stres,inşallah bir an önce halledersin canım izin işini..

dinlensin iyice canım yaa,Allah yardımcısı olsun dinlene dinlene bi bakmış ki son haftaya gelmiş inşallah..

ya bu terlikler benim de çok hoşuma gitti bende mavisinden alabilirim..

Selam kızlar..
Hatice için acil şifalar diliyorum Allahtan.. inşallah zamanında sağlıkla alır bebişini kucagına..
fazla göz gezdiremedim , yogunum ve cok yorgunum..
bi yaramazlık yok degil mi..

kuzumm hoşgeldin..ne işler yaptın sabahtan beri bakimm? çok yorma kendini evdeyim diyee hırpalama emi canım?

Haticeden esra haber getirdi canım...dinlenmesi gerekiyormuş..

Geceliğimi beğenmene sevindim aysunum canım Fatih yüreğilli bi mağaza var ordan aldım ama eve gidince bakarım markasına...kış sezonuna uygun...kumaşı yumuşacık hamur gibi...iyi barii bende çokmu pahalıya geldi diyee üzülmüştüm canım...demek mantıklı bi cici almışımm:))

ohhh tazminatımızdaa yattı...hadi gözün aydın...hakkını yemediler demi bebeğim? Son kuruşunaa kadar yatırsınlarr...

sağol mirayım canımm..daha güzelleride sizin olsunn...

Bu lohusa terliğinden bende düşünüyorum...hastanede giymek için ideal..bide c&a ve deichmann'a bakıcam oralardada böylee terlikler vardı sanırım...:44:

ayy süper bu terliklerr :) ben de istiyorummm :)
kardeşim flodan almış, fiyonklu beyaz bi terlik... çok ta uyguna almış.

Selam kızlar..
Hatice için acil şifalar diliyorum Allahtan.. inşallah zamanında sağlıkla alır bebişini kucagına..

selam tatlım... noldu sana kuzum? niye yorgunsun??

niltoşumm selam canımm... dikkat ettim de sen genelde akşamları giriyosun topice, görüşemiyoruz

ben C&A da bulamadım hiç güzel birşey valla bu LCW terlikler iyimiş, hastanede giy at istersen hem ucuz:)
2 tane alıp birini eve birini hastaneye güzel olur bence.

Ama kalmamış ki 38 giyiyorum şimdi 39 oldu, 40 almak lazım rahat olsun diye o da kalmamış:/ Mağazasında bulunur mu?

Son düzenleme:
Selam kızlar..

özledik sedefim seni çok yorma kendini

evet niye yorgunum bende bilmiorum esram :)
beynim yorgun.. bu ara cok fazla şey düşünüyorum ondan olsa gerek canımm..

özledik sedefim seni çok yorma kendini

bu haftaya tam adapte olamadım betüşüm ya..

evet niye yorgunum bende bilmiorum esram :)
beynim yorgun.. bu ara cok fazla şey düşünüyorum ondan olsa gerek canımm..

canım benim yaa herkes stresli, sıkıntılı, halsiz, yorgun... ben de farklı değilim... eve gideyim, günlerce uyuyayım, uyansam da yataktan kalkmayayım istiyorum :)

sen ne zaman kadar çalışmaya devam ediceksin?

selam kuşummm

dün dışardaydım bugün de serin serin evdeyim oh yaa perdeler uçuşuyo çok mutluyum :)))))

Son düzenleme:
kızlar okuyunca çok üzüldüm. Hatice inşallah bu dönemi sağlıkla atlatır.

çok çok geçmiş olsun. dualarım seninle inşallah sıkıntısız bunlarda geçecek.

..ahh ahh ilk zamanlar hepimizde bir düşk korkusu,kalp atışları telaşı.... şimdi de erken doğum korkusu...

ne zormuş bir dokuz ay tamamlamak...

Allah hepimize tüm bekleyenlere dileyenlere sağlıkla gününde kazasız belazsız evlatlarına kavuşmayı nasip etsin.

Terlik almak istiyorum ama ayaklarım şişmedi henüz,hani o zamanlar şişer falan o zaman alayım diyorum ama..

selam kuşummm

dün dışardaydım bugün de serin serin evdeyim oh yaa perdeler uçuşuyo çok mutluyum :)))))

valla perde deme banaaa sinirlerim tepeme çıkıyo

eve perdeleri uydurana kadar canımız çıktı... kesildi biçildi, yıkandı, ütülendi... son bi perde kaldı ütülenen yaklaşık 3 gündür ütü masasında yarısı ütülü bir şekilde beni bekliyo onun yüzünden bebeğin kıyafetlerini ütüleyemedim daha ha bi de alınacak bi perde var annem de bi türlü beğenmiyo, o olmadı, yeni alalım, şunu şöyle yap vs... ben ölmüşüm de gömmeyi unutmuşlar yavvss

canım ya sen bilirsin bu doğum öncesi izni mesela ben zorunlu olan 3 haftasını kullanmak istiyorum 5 haftasını doğumdan sonraya aktarmak istiyorum.Bunun için kaçıncı haftamda doktordan çalışabilir raporu almam lazım..:44:

canım benim yaa herkes stresli, sıkıntılı, halsiz, yorgun... ben de farklı değilim... eve gideyim, günlerce uyuyayım, uyansam da yataktan kalkmayayım istiyorum :)

sen ne zaman kadar çalışmaya devam ediceksin?

pazar gününden beri bi tuhafım.. aklımda binbir tane şey dönüp duruo, sıkılıyorum..
hepimizin hayatı degişecek, bambaşka yepyeni bi hayata, sorumluluklara girecegiz..
bunlar düşündürüo beni.. bilmiyorum..

ben net bi gün bilemiyorum ama doktorum gecen cuma kontrolde tarihimi öne cekerek 25 ekim dedi..
bu şekilde saglıgım sıhhatim yerinde olursa ekimin 3. haftasına kadar çalışırım diyorum :)
evde duramam ben cünkü cok sıkılıyorum..
sen canım ? ve ne kadar izin kullanacaksın ?

selam kuşummm

evetttt niloşummm hava harika..
dün gece yagan yagmurun sesini duymak huzur verdi bana, ne kadar özlemişimmm...

evin kira oldugu için cok masrafa girme derim esram..
kendi evine cıkmak nasip oldugunda, bi çok şeyin uymayabilir cünkü..
sende cok yoruldun bu hengamede..
hayırlısıyla yerleşip misler gibi bi otursan evinde..

Milonam tatlım lcw terlikleri cok begendim..
bende anneme bi göstereyim de olmazsa gidip alsın bana (cok hazırcıyım:))
ya da akşam eşimle palladıuma gitsek mi acaba:26:

bende aynı düşüncedeyim yeni bir hayat bambaşka sorumluluklarımız olacak nasıl günler bizi bekliyor dayanma gücümüz ne kaadar bilmiyorum

Ayy sorma ne sinir bozucu bişeydir o. aman sen fazla yorma kendini hele de perde gibi büyük şeyleri yardım eden biri yok mu tatlım yaa..

bizde yerleştirdik oğluşum dolabını teyzesi babasıyla,ütülerini babası yaptı.(benden güzel ütü yapar da)
çok cici oldu,bi de gidip çağan abisinin(yeğenim)hiç giyinmediği kıyafetleri falan var onları ayırt edeceğiz ablamla..

evetttt niloşummm hava harika..
dün gece yagan yagmurun sesini duymak huzur verdi bana, ne kadar özlemişimmm...
sorma sedefim yaa inan bu gece bende rahat bi uyku uyudum 2 aydır yemin ediyorum,klima var ama oturma odasında,vantilatör yatak odasında ama o da resmen ılık üflüyordu,bi de zırt pırt gece wc'ye kalkma durumu iyice uykumdan etmişti beni.böyle devam etsin havalar valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…