2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım 32den sonra zaten alman gerekiyor. raporunda şu tarihe kadar çalışabilir yazıcak zaten.

endişelenmen normal canım... artık 2 kişi olmıcaz, büyük bir sorumluluk bekliyor bizi.. Rabbim yardım eder, düşünme bunları çok... Kendimize güvenimiz olmalı, bilgili olmalıyız ki tüm sorunların üstesinden gelebilelim...

ben eylülün 14ünde ayrılıyorum canım izne.. 8 haftayı kullanıcam yani doğumdan önce. evimde oturmak istiyorum artık... bebek gelmeden son kez eşimle başbaşa kalalım

sedefim canımm çıktı resmenn :S eksikler hala var , onları da eşim gelince halledicez .bi kaç günde biter gibi görünüyor.... inşallah bi dahaki yıla kadar çıkarız evimize de rahat rahat istediğimiz gibi döşeriz sonra.

ben ütülüyorum annem asıyor zaten :) kesme biçme işlerini hepsini annecim yaptı sağolsun. o olmasa ben napardım bilemiyorum...

ben de eşime ütületiyim, yıkamasında yoktu, ütülemesini yapsın bari

emziği bilemiyorum ama biz cam aldık biraz ağır oluyor ama hediye gelen bpasız plastik kolik oluşturmayan aldık ben cam taraftarıyım

ben ütülüyorum annem asıyor zaten :) kesme biçme işlerini hepsini annecim yaptı sağolsun. o olmasa ben napardım bilemiyorum...

evet evet canım eşinin de payı olsun,zaten bi heves bi heves ütülüyor ki eminim senin eşinde öyle olacaktır..

bende aynı düşüncedeyim yeni bir hayat bambaşka sorumluluklarımız olacak nasıl günler bizi bekliyor dayanma gücümüz ne kaadar bilmiyorum

aynen öle..

evet bende cok wc ye gidiorum malum hamilelik :)
inşallah bundan sonra cok sıcak olmaz..

sonbahar en sevdigim mevsim..

evet endişeleniyorum ve düşünüyorum..
bebek olayını yaşım 27 olmasına ragmen ben hala düşünmüodum ki o bize süpriz yaptı :)
ben hep kaçıodum bu sorumluluktan korktugum için..
içimde hem sevinç hem korku, karmakarışık duygular var..
26 senelik hayatımda ilk defa bu kadar büyük bir sorumlulugun altına girecek olmak düşündürüyor beni..
eşimle o kadar özgür bi hayatımız oldu ki 2 sene boyunca, kafamıza ne estiyse onu yaptık..
ama artık öyle olmayacak, herşeyimizi bebegimize göre ayarlayacagız..
Allah büyük inşallah bu yeni hayatımıza kolay adapte oluruz..

eşinle başbaşa kalman cok iyi fikir, bu kadar özlemden sonra
ev fiyatları gün gectikçe yükseliyor istanbulda ev almak zorlaşıyor artık inşallah canım..
küçük olsun ama senin olsun ev cok önemli gercekten..
kiraya verdigi paraya acıyor insan..

canım 32den sonra zaten alman gerekiyor. raporunda şu tarihe kadar çalışabilir yazıcak zaten.

.
ayy ozaman ben şimdiden parça parça yıllık rapor hakkımdan kullanayım nasılsa çalışabilir raporu alınca diğer rapordan faydalanamıycam bizimde burda herkes izne çıkıyor amannn banane ben raporumu alırım yinede.. kimse burda zorluklarla işe geldiğimde çalıştığımda aferin demiyor

oh oh bende memlektten geldim daha bavullar boşaltılacak bu akşam kocişle onları halledeyim bari az bende çalıştırayım babamızı

Hiç bir şeye değişmem aşkla bakan gözlerini..
En son anımda bile söylemeliyim sevdiğimi
Hiç bir şeye değişmem benle geçen günlerini..
En son anımda bile tutmalıyım ellerini
Sevgilim…

mustafa ceceli - sevgilim 2012 - YouTube

Sevmek, aşık olmak ne güzel bi duygu yaa..
Allah bu güzel duyguyu kalbimizden eksik etmesin..
Her yeni doğan güne eşimle beraber oldugum için şükrederek uyanıyorum, çoook seviyorum onuuu

Kızlar selam,
Sabahtan beri şantiyedeyim koptum yorgunluktan, cepten size bir bakayim dedim.. Hatice'den haber varmis sanirim.. Umarim isyeri problem cikarmazda rahat rahat dinlenir kuzum yaa (

evet evet canım eşinin de payı olsun,zaten bi heves bi heves ütülüyor ki eminim senin eşinde öyle olacaktır..

kesinlikle

biz evlendiğimiz ilk günden beri istiyoduk...hatta üniversite yıllarında bile hep bebeklerimizin hayalini kurardık eşimle hep istiyoduk yani... korkmuyo muyum ben de korkuyorum, ya ona yetemezsem, ya kaldıramazsam bu sorumluluğu diye... ama adem güneşin bir cümlesini okuyunca kendime geldim: "her kadın annelik fıtratı üzerine yaratılmıştır" yani sen ne kadar ben yapamam edemem desen de senin fıtratında olan bişey zaten...

haziranda borçlarımız baya bitiyor... 2013 yıl sonunda da eşimin maaşı baya bi yükselicek. ben çalışsam eve şimdiden girerdik bile, rahat rahatta geçinirdik ama ben 2 yıl çalışmayacağım için beklemek zorundayız...
kayaşehirden düşünüyoruz biz. toki sürekli yeni konut yapıyor orda, duymuşsundur...

kullan tabii

Sorma gözlerim kapalı kapalı wc ye gidişime kendim bile gülüyorum bebiş gelince nasıl olucaz allah yardım etsin bizlere..

hiç sormaaa hele de benim gibi uykuya düşkün biri niloşumm :)
uykumu alamazsam felaket oluyorum ben.. halsiz,bitkin,hasta gibi..
eşim tam tersi 2-3 saatlik uykuyla bile bomba gibidir şaşarım hep ona :)
hiç unutmam flört dönemimizde küs oldugumuz bi gün taa bostancıdan cıkıp bizim eve gelmişti
ve sabaha kadar benim odamın camının altında arabanın içinde bana msjlar atıp sabah 7 de iş başı yapmıştı :)
ne kadar üzülmüştüm :) şimdi aklıma geldi uykusuzluk deyince :)

Kızlar selam,
Sabahtan beri şantiyedeyim koptum yorgunluktan, cepten size bir bakayim dedim.. Hatice'den haber varmis sanirim.. Umarim isyeri problem cikarmazda rahat rahat dinlenir kuzum yaa (

selam tubiş, kolay gelsin canım..
inşallah

benim eşimde ilk evlendigimiz günden itibaren istiyor ben hep caydırıodum onu :)
cünkü cok korkuodum anne olmaktan..
Allah bize hiç beklemedigimiz bi anda 2. evlilik yıldönümüzde verdi bebegimizi..
eşim o zaman havalara uçtu, ben şaşkınlıktan kendime gelemedim :)

kayaşehiri hiç duymadım canım ne tarafta kalıyor valla bilmiyorum..
bizimde su an bostancı tarafına gecme cabalarımız var kayınvalideme yakınlaşmak için..
eger olursa bakalım..

kızlar ben kaçtım öpüldünüz ayaklarım şişti oturmaktan az koridorlarda yürüyüş yapayımm herkese iyi akşamlar

yeni gördüm seni şekercik nasılsın dicektim ama gidiosun bileee...

Kızlar selam,

selam canımm...
işten tam çıkış yaptı hatice. rapor da aldı sanırım.

sen de yorma kendini... artık ilk 3 ay nasıl dikkat ettiysek o kadar dikkat etmemiz gerekiyor.

hakkaten tatlım yaa
evet allah yardımcımız olsun inşallah uykusuz gecelerde.bebişlerimizle rahat rahat ilgilenebilelim.

oh eşin madem o kadar dayanıklı uykuya gece arada o ilgilenir hatta nöbetleşe ilgilenirsiniz bebişinizle gayet iyi olur
adamı ne hale getirmişsin bak sen bakkk...

kayaşehir başakşehirde canımm. 3-5 km arası :)

evlilik yıldönümü hediyesi olmuş size

kayınvalidene ne kadar yakın olursan senin için o kadar iyi... sana çok yardımcı olur.

inşallahhhhhhhh...
evet dayanıklı ama onunda iş saatleri cok uzun ve yorucu.. sabah 7 de gidiyor ..
gerci yardım edeceginden hiç şüphem yok, 2 senedir bana her konuda yardımcı oldu ev işlerinde bile sagolsun..
bebişlerimiz uslu olsalar, geceleri usul usul uyusalar diyorum var mı öyle bebekler ki :26:

bu arada wc sorunu bende de var cıkamıyorum wcden bıde okadr sıkışmıs oluyorumkı gıdıyorum afedersınız 1 damlacık cıkıyo ıllet oluyorummm

hatıce artık evde öleyse dınlensın tabı guzelce

cnm allah kolaylık versın o perde ısıne bende ıllet olurum masraf etme bosuna bence de her evın yukseklıgı farklı bende sık tasındıgımdan :)) perdeyı katlat açtır v.s ıyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…