canım ya sen bilirsin bu doğum öncesi izni mesela ben zorunlu olan 3 haftasını kullanmak istiyorum 5 haftasını doğumdan sonraya aktarmak istiyorum.Bunun için kaçıncı haftamda doktordan çalışabilir raporu almam lazım..:44:
pazar gününden beri bi tuhafım.. aklımda binbir tane şey dönüp duruo, sıkılıyorum..
hepimizin hayatı degişecek, bambaşka yepyeni bi hayata, sorumluluklara girecegiz..
bunlar düşündürüo beni.. bilmiyorum..
ben net bi gün bilemiyorum ama doktorum gecen cuma kontrolde tarihimi öne cekerek 25 ekim dedi..
bu şekilde saglıgım sıhhatim yerinde olursa ekimin 3. haftasına kadar çalışırım diyorum :)
evde duramam ben cünkü cok sıkılıyorum..
sen canım ? ve ne kadar izin kullanacaksın ?
evin kira oldugu için cok masrafa girme derim esram..
kendi evine cıkmak nasip oldugunda, bi çok şeyin uymayabilir cünkü..
sende cok yoruldun bu hengamede..
hayırlısıyla yerleşip misler gibi bi otursan evinde..
Ayy sorma ne sinir bozucu bişeydir o. aman sen fazla yorma kendini hele de perde gibi büyük şeyleri yardım eden biri yok mu tatlım yaa..
bizde yerleştirdik oğluşum dolabını teyzesi babasıyla,ütülerini babası yaptı.(benden güzel ütü yapar da)
çok cici oldu,bi de gidip çağan abisinin(yeğenim)hiç giyinmediği kıyafetleri falan var onları ayırt edeceğiz ablamla..
sorma sedefim yaa inan bu gece bende rahat bi uyku uyudum 2 aydır yemin ediyorum,klima var ama oturma odasında,vantilatör yatak odasında ama o da resmen ılık üflüyordu,bi de zırt pırt gece wc'ye kalkma durumu iyice uykumdan etmişti beni.böyle devam etsin havalar valla..
Biberon ve emzikte silikon mu kauçuk mu daha doğru
biberonda cam biberon mu yoksa pes özellikli sert plastik mi daha iyi sizce?
Bebek kıyafetlerini ne ile yıkıyorsunuz? dalinin bebekler için özel deterjanı var o tür bişeyle mi yoksa elde sabunla falan mı?
ben ütülüyorum annem asıyor zaten :) kesme biçme işlerini hepsini annecim yaptı sağolsun. o olmasa ben napardım bilemiyorum...
ben de eşime ütületiyim, yıkamasında yoktu, ütülemesini yapsın bari
bende aynı düşüncedeyim yeni bir hayat bambaşka sorumluluklarımız olacak nasıl günler bizi bekliyor dayanma gücümüz ne kaadar bilmiyorum
Ayy sorma ne sinir bozucu bişeydir o. aman sen fazla yorma kendini hele de perde gibi büyük şeyleri yardım eden biri yok mu tatlım yaa..
bizde yerleştirdik oğluşum dolabını teyzesi babasıyla,ütülerini babası yaptı.(benden güzel ütü yapar da)
çok cici oldu,bi de gidip çağan abisinin(yeğenim)hiç giyinmediği kıyafetleri falan var onları ayırt edeceğiz ablamla..
sorma sedefim yaa inan bu gece bende rahat bi uyku uyudum 2 aydır yemin ediyorum,klima var ama oturma odasında,vantilatör yatak odasında ama o da resmen ılık üflüyordu,bi de zırt pırt gece wc'ye kalkma durumu iyice uykumdan etmişti beni.böyle devam etsin havalar valla..
canım 32den sonra zaten alman gerekiyor. raporunda şu tarihe kadar çalışabilir yazıcak zaten.
endişelenmen normal canım... artık 2 kişi olmıcaz, büyük bir sorumluluk bekliyor bizi.. Rabbim yardım eder, düşünme bunları çok... Kendimize güvenimiz olmalı, bilgili olmalıyız ki tüm sorunların üstesinden gelebilelim...
ben eylülün 14ünde ayrılıyorum canım izne.. 8 haftayı kullanıcam yani doğumdan önce. evimde oturmak istiyorum artık... bebek gelmeden son kez eşimle başbaşa kalalım
sedefim canımm çıktı resmenn :S eksikler hala var , onları da eşim gelince halledicez .bi kaç günde biter gibi görünüyor.... inşallah bi dahaki yıla kadar çıkarız evimize de rahat rahat istediğimiz gibi döşeriz sonra.
ayy ozaman ben şimdiden parça parça yıllık rapor hakkımdan kullanayım nasılsa çalışabilir raporu alınca diğer rapordan faydalanamıycamcanım 32den sonra zaten alman gerekiyor. raporunda şu tarihe kadar çalışabilir yazıcak zaten.
.
oh oh bende memlektten geldim daha bavullar boşaltılacak bu akşam kocişle onları halledeyim bari az bende çalıştırayım babamızıben ütülüyorum annem asıyor zaten :) kesme biçme işlerini hepsini annecim yaptı sağolsun. o olmasa ben napardım bilemiyorum...
Selam kızlar,
Bugün benim doğum günüm, kızımı hissederek geçirdiğim en mutlu doğum günüm.
Hayatımda taaa içten "iyi ki doğmuşum" ve "inşallah ben de kısa zaman sonra doğuracağım" dediğim bu garip ama güzel seneyi çok sevdim ben:)
evet bende cok wc ye gidiorum malum hamilelik :)
inşallah bundan sonra cok sıcak olmaz..
sonbahar en sevdigim mevsim..
evet evet canım eşinin de payı olsun,zaten bi heves bi heves ütülüyor ki eminim senin eşinde öyle olacaktır..
evet endişeleniyorum ve düşünüyorum..
bebek olayını yaşım 27 olmasına ragmen ben hala düşünmüodum ki o bize süpriz yaptı :)
ben hep kaçıodum bu sorumluluktan korktugum için..
içimde hem sevinç hem korku, karmakarışık duygular var..
26 senelik hayatımda ilk defa bu kadar büyük bir sorumlulugun altına girecek olmak düşündürüyor beni..
eşimle o kadar özgür bi hayatımız oldu ki 2 sene boyunca, kafamıza ne estiyse onu yaptık..
ama artık öyle olmayacak, herşeyimizi bebegimize göre ayarlayacagız..
Allah büyük inşallah bu yeni hayatımıza kolay adapte oluruz..
eşinle başbaşa kalman cok iyi fikir, bu kadar özlemden sonra
ev fiyatları gün gectikçe yükseliyor istanbulda ev almak zorlaşıyor artık inşallah canım..
küçük olsun ama senin olsun ev cok önemli gercekten..
kiraya verdigi paraya acıyor insan..
ayy ozaman ben şimdiden parça parça yıllık rapor hakkımdan kullanayım nasılsa çalışabilir raporu alınca diğer rapordan faydalanamıycambizimde burda herkes izne çıkıyor amannn banane ben raporumu alırım yinede.. kimse burda zorluklarla işe geldiğimde çalıştığımda aferin demiyor
oh oh bende memlektten geldim daha bavullar boşaltılacak bu akşam kocişle onları halledeyim bari az bende çalıştırayım babamızı
Sorma gözlerim kapalı kapalı wc ye gidişime kendim bile gülüyorum bebiş gelince nasıl olucaz allah yardım etsin bizlere..
Kızlar selam,
Sabahtan beri şantiyedeyim koptum yorgunluktan, cepten size bir bakayim dedim.. Hatice'den haber varmis sanirim.. Umarim isyeri problem cikarmazda rahat rahat dinlenir kuzum yaa(
kesinlikle
biz evlendiğimiz ilk günden beri istiyoduk...hatta üniversite yıllarında bile hep bebeklerimizin hayalini kurardık eşimlehep istiyoduk yani... korkmuyo muyum ben de korkuyorum, ya ona yetemezsem, ya kaldıramazsam bu sorumluluğu diye... ama adem güneşin bir cümlesini okuyunca kendime geldim: "her kadın annelik fıtratı üzerine yaratılmıştır" yani sen ne kadar ben yapamam edemem desen de senin fıtratında olan bişey zaten...
haziranda borçlarımız baya bitiyor... 2013 yıl sonunda da eşimin maaşı baya bi yükselicek. ben çalışsam eve şimdiden girerdik bile, rahat rahatta geçinirdik ama ben 2 yıl çalışmayacağım için beklemek zorundayız...
kayaşehirden düşünüyoruz biz. toki sürekli yeni konut yapıyor orda, duymuşsundur...
kullan tabii
kızlar ben kaçtım öpüldünüz ayaklarım şişti oturmaktan az koridorlarda yürüyüş yapayımmherkese iyi akşamlar
Kızlar selam,
Sabahtan beri şantiyedeyim koptum yorgunluktan, cepten size bir bakayim dedim.. Hatice'den haber varmis sanirim.. Umarim isyeri problem cikarmazda rahat rahat dinlenir kuzum yaa(
hiç sormaaa hele de benim gibi uykuya düşkün biri niloşumm :)
uykumu alamazsam felaket oluyorum ben.. halsiz,bitkin,hasta gibi..
eşim tam tersi 2-3 saatlik uykuyla bile bomba gibidir şaşarım hep ona :)
hiç unutmam flört dönemimizde küs oldugumuz bi gün taa bostancıdan cıkıp bizim eve gelmişti
ve sabaha kadar benim odamın camının altında arabanın içinde bana msjlar atıp sabah 7 de iş başı yapmıştı :)
ne kadar üzülmüştüm :) şimdi aklıma geldi uykusuzluk deyince :)
benim eşimde ilk evlendigimiz günden itibaren istiyor ben hep caydırıodum onu :)
cünkü cok korkuodum anne olmaktan..
Allah bize hiç beklemedigimiz bi anda 2. evlilik yıldönümüzde verdi bebegimizi..
eşim o zaman havalara uçtu, ben şaşkınlıktan kendime gelemedim :)
kayaşehiri hiç duymadım canım ne tarafta kalıyor valla bilmiyorum..
bizimde su an bostancı tarafına gecme cabalarımız var kayınvalideme yakınlaşmak için..
eger olursa bakalım..
yeni gördüm seni şekercik nasılsın dicektim ama gidiosun bileee...
hakkaten tatlım yaa
evet allah yardımcımız olsun inşallah uykusuz gecelerde.bebişlerimizle rahat rahat ilgilenebilelim.
oh eşin madem o kadar dayanıklı uykuya gece arada o ilgilenir hatta nöbetleşe ilgilenirsiniz bebişinizle gayet iyi olur
adamı ne hale getirmişsin bak sen bakkk...
ben ütülüyorum annem asıyor zaten :) kesme biçme işlerini hepsini annecim yaptı sağolsun. o olmasa ben napardım bilemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?