evet bana da çok kapsamlı kan ve idrar tahlili yapıldı. tüm hormonlara taşıyıcı bulaşıcı hastalıklara vb. herşeye bakıldı.
sürekli yorgunum gerinesim var hep.
ve midem taş gibi. ha bulandı ha bulanacak. ben sadece folbiol kullanıyorum.
3 hafta sonra dedi. 20 nisan da falan gidebilirim.
kızlar benım 6+5 de karından kalp atışı duyulmadı bakıyorum hapınınz duymussunuz endişelenmelımıyım bılemedım şimdi
of tatlım ya 20 gun nasıl gecer beni 1 hafta sonra çağırmıştı kalp atışalrını duyunca bi daha 15 gunde bi çağırdı
uyku hali co normal cnm yat uyumaya bak cok uyursan kız olur derler...:)b12 ve folık asıdı aynı anda veren folıdose var ben onu kullanıyorum progestan da kullanıyo musun cnm
evet biraz zor geçecek. ama önümüzeki çarşamba da başka bir dr.a gidicem yine görücem inşallah minik bebişimi :)
slm kısslar herkes nasıl bakalımben ve bebişlerim gayet iyiyz iki gündür bulantım vardı ama şükür yok bugün bişeyyy sadece yorgunluk ve gazz var
progesten kullanmıyorum cnm ben ayyyyy bi kıza daha hayır demem ama kızımda hiç uyumadım ben 6 ay kustum bide 30 kg aldım ama cin gibiydi
kusarak hamilelik çok zor geçer. ona rağmen 30 kiloyu nasıl aldın.?
kız çocuklarına bayılıyorum. içimden geçiyor. ama Allahım kesinlikle sağlıklı hayırlı evlat versin.
progesten kullanmıyorum cnm ben ayyyyy bi kıza daha hayır demem ama kızımda hiç uyumadım ben 6 ay kustum bide 30 kg aldım ama cin gibiydi
merhaba kocasına aşık gebe kadın napıyo bakalım bizim ikizler uzun suredir göremedim nasıl gidiyo bakım
ne olsun tatlım ikizler çok iyi binşükürrayın15de kontrolüm var işte walla rahat bi gebelik geçiriyorum sen nasılsın canım bebiş nasıl
30 kilonun hepsini verebildin mi yani :)
ne güzel darsı başımıza
kızlar size bi tavsiye daha bence hamilelikte sadecesağlıklı beslenin iki kişilk beslenme die bişey yok sonra kalıo kilolar emzirme döneminde bebişe daha cok faydalı olcam die bide cok acıkıosunz herseyi yiyosunz sonrada kalıo kilolar abartıp cok yemeyin cok kalmıo belki ama en az 5kilo kalıo oda size yetioda artıo
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:18:doktorumla pazarlık yapacam sezeryan yapsın.uyuyayımda naparsa yapsın.ben kız kardeşimin doğumunu net hatırlıyorum.korkunçççç...korkutmak gibi olmasın ama ben yapamammmmmmmmmm
evt cnm normal dogum yaptım ben bile inanmadım nası yaptım
Hadi yaa ama bazıları çok kolay doğuruyormuş bazıları zor biraz şans işi anladıgıma göre ama korkuyorum bende tabi son anda sezeryana alın beni bile diye bilirim phoff
Hmm iyimişş vallahi kararsız kaldım şimdi ya
herkesin yaşaması lazım bence cok farklııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?