merhaba zektbom benimde 2 kızım var ve 3. bebek istemiyordum ama nasip kısmetmiş hamile kaldım bu duyguya yeni yeni alışmaya çalışıyorum bu bebek tamamen süpriz oldu benim için çünkü ben hamile kalamıyordum 2.kızıma aşılama yöntemiyle hamile kalmıştım büyük kızımla küçüğümün arasında 12 yaş var bunla 16 olacak allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah senin planlı bi hamilelik mi canımbenimde 2 kızım var..3.gebeliğim inş..ilk gebelik gibi heyecanlıyım nedense:))
hamilelikte tansiyonun normalden yüksek olması erkek bebeğe normalden düşük olması ise kız bebeğe dalalettir der eskiler, doğru olma olasılığı var mı acaba
Kızlar bide bende ne aşerme var nede öyle iştahım açık normalde yediğim gibi aynen devam uyku halide yok ben memnunum gerci halimdem7+1
evet tatlım 6 ayda 50 kg ye döndum hatta 31 kg verdim ama tek sorun ben 10 kg kalsın istiyodum emzirirken gitti hepsi
ah be tatlım cok istedim kalsın 10 kg zayıftım gitti işte 51 ile hamile kaldım 81 le doğum yaptım 6 ay sonra 50 ydim hatta eksi 1 ama ben 4. aydan doğuma kadar kan şurubu içtim sanırım onun etkisi buyuktu 150 adet surup
sende bendensinbende ilk hamileliğimde 36 kilo almıştım. hepsi gitti ama benimkiler 1 senede gitti.
kızlar size bi tavsiye daha bence hamilelikte sadecesağlıklı beslenin iki kişilk beslenme die bişey yok sonra kalıo kilolar emzirme döneminde bebişe daha cok faydalı olcam die bide cok acıkıosunz herseyi yiyosunz sonrada kalıo kilolar abartıp cok yemeyin cok kalmıo belki ama en az 5kilo kalıo oda size yetioda artıo
haha benden fazlasıda varmış ay 2.cide alamam heralde çokta hevesim yok gercide bakalım
benim illk 3 ay hedefim 0 kg. ondan sonra yavaş yavaş düzenli düzenli. birdaha o 36 kilonun psikolojisini yaşayamam korkunççç
bende 36 kilodan gram kalmadı hepsi uçtu gitti tam 1 senede
peki yeme içmene dikkat ettn mi ya benim 4 ay oldu hala 5 kilo fazlası duruo:18:
peki yeme içmene dikkat ettn mi ya benim 4 ay oldu hala 5 kilo fazlası duruo:18:
nasıl kuzum 4 ay önce doğummu yatın gebemisin yine
elbette dikkat ettim ama rejim falan yapmadım. sadece kızartma falan yemedim zaten emzirdiğim için asitlilerden uzak durmuştum ama 4 ay çok erken. biraz daha sabırlı olmalısın daha 4 ay olmuş.
bende dikkat etmeye basladım ins dediğin gibi olur gider şu kilolar biliosun cocuktan sonra insan bide eve kapanıo hiçbi kıyafet olmuo piskoloji altüst bide kiloları düşününce koca memişlerama bebişimin gülüşünü görünce herşey unutuyorum ama gercekler.. bu arada hepiniz inş kucağınıza alırsınz bebişlerinzi benimde kızım siz bebişleri kucagınıza alırken 1yaşında abla olcak ins bende zayıf anne olcam
aynı dönemlerden bizde geçtik emin ol , şuanki durumunu çok iyi anlayabiliyorum, üstelik bebeğinin gülüşünden bahsettiğine göre bebeğin gülüyormuş benimkide sürekli ağlayan bir bebekti.. hepsi geçti gitti bak şimdi benim 2. bebiş yolda Allah nasip ederse, kuzularda büyür, kilolarda verilir, hiçbir şey için kendini üzmeye değmez, ben ilk doğumumda bunu öğrendim şimdi daha rahatım geniş geniş takılıyorum
yok kızlar heyecanınızı paylaşmak için geldm ben dün test yaptım deilim olmayımda dahadaha adet bile olmadım ki
haha valla sevindim desem yeridir canım senin adına 2 tene ust ıste zor olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?