2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ama ben meraktan çatlamak üzereyim keşke hemen gelse

ne güzeeeelll hayırlı olsun kuzum sanırım hayatım yollamış sana hediye

ne gibi tesadüfler kuzucum merakta bıraktın bizi
merhaba kızlar nasılsınız...bugün benim hiç keyfim yok gece uyuyamadım bugünde baş ağrısı ve uykulu bir gün geçiriyorum mesainin bitmesini bekliyorum dört gözle
canım benim yarın tatil dinlenirsin iyice inşallah

at tabi bizi merakta bırakmayın anacım

demii teyzesiiiiiiii, aslancıkk köpekçikk :) yelkenli ayıcıklı hihii onlarda çok dadluuuuuuuu, cibinlik olsun sinek konmasın tosun paşama

maşallahın var tatlımm... hala fıstık gibisin :) hiç 7 ayını doldurmuş hatuna benzemiyosun resimlerde normalde senin daha çabuk alman gerekirdi 2 çocuk doğurdun sonuçta. tüm fizik kurallarını alt üst ediyosun şuan

merhaba kızlar nasılsınız...bugün benim hiç keyfim yok gece uyuyamadım bugünde baş ağrısı ve uykulu bir gün geçiriyorum mesainin bitmesini bekliyorum dört gözle

az kaldı canım 3 saat daha dayanıcaz

SABAH BİR GÖRÜNÜP GİTTİM ANCA GELDİM KIZLAR NASILSINIZ ?

HATİCE'DEN HABER VARMI HİÇ ??

bANA YİNE ŞANTİYE YOLU GÖRÜNDÜ.. ŞANTİYEDE DOĞUM YAPICAM BU GİDİŞLE..

yasemin haber getircekti canım...
ayy şu şantiyeden bi çıkamadın
Allah korusunn...

Aşağıda olunca kolay doğarmış diyo annem... bi de erken doğar, gününü tamamlamaz diyolar.

canım dedem.. hayatta olsa ne çok sevinirdi onlara gittiğimizde... her sabah kesintisiz başucumda görürdüm, beni izlermiş gelip... uyanınca da günaydın beni dede yapan torunum derdi Mekanı cennet olsun.

kızlar ben bebişe cici almaya gidiyorum

git bakalımm gez :)

seviorum seniii deli hatunnn

yasemin gönderdi mirayım.. cok güzel, cok mutlu etti beni.. sagolsun..

ilk defa duydumda tuhafıma gitti
sen dogma büyüme kayserilisin sanırım hilalim ?
hiç kayserili arkadasım, yakın tanıdıgım vs. olmadı da,
bi komşumuz vardı zamanında kayserili, cok temiz,dinine düşkün iyi insanlardı
beni oğullarına istemişlerdi, yaşım küçük diye o ara düşünmedik onlarda taşındı sonra zaten:)(fatih duymasın)

kızlar ben bebişe cici almaya gidiyorum

oyyyyyyyyy:) kızlarını da al yanına gidin valla ne güzel :)

sagol canım...

Gidicem diye üzerime işleri yığıyor anlamıyorum ki neyin politikası bu, canımı çıkarttı resmen 2 gündür
Sıkıyorum dişimi canım.. Keser döner sap döner diyorum, genelde hep öyle olmuştur çünki.. üzüldüğüm konu bebeş çok yoruluyor içerde, geceleri huzursuzluğunu kelime ile tarif etmem mümkün değil

Evt doktorum hic oyle bsi demedi ama sirf meraktan sorucam kontrolde,bebek asagida die erken dogum riski var mi die?kizlar bi soru daha cahilligimi maruz gorun epidural sezeryan dusunuyorum ben bilginiz var mi epidural sezeryan de 40 haftayi beklemeden aliyolar sanirim bebegi.bende istiyorum kalsin kalabildigi kadar gelisimini tamamlasin.ama 40. Haftaya gelinca sanci baslar die de korkuyorum:26:

canım dedem.. hayatta olsa ne çok sevinirdi onlara gittiğimizde... her sabah kesintisiz başucumda görürdüm, beni izlermiş gelip... uyanınca da günaydın beni dede yapan torunum derdi Mekanı cennet olsun.

ayyy canım yaa gözlerim doldu okurken

allah mekanını cennet etsin inşallah.
dedeler başka yaa,hani 3-4 ay önce öyle hastanelerde koşturmuştuk dedem için o zaman öyle kötüydüm ki o solunum cihazında kuş gibi nefes alıyordu,ablam ben amcamın kızı tek kız torunlarıyız nasıl ağlıyorduk nasıl...

çok şükür eskisi gibi şimdi maaşallah,allahım uzun ömürler versin büyüklerimize..

Selam kızlarrrr, nasılsınız bakalım umarım herkesler iyidir...

Haticem nasıl oldu acep haber var mı?

Evettttttttttt hediyem gelmişşşş ama daha göremedim eşim açmış benim yerime o çokkk beğenmiş eminim bende çokkk beğeneyceğim Arzucum canım çok teşekkür ederim akşam resmini çeker koyarım kızlar..Bende bugün kargoluyorum nasipse..

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-aldiklari-ciciler-44.html#post26204497

KIZLAR HEDİYEMİ KOYDUNNN PİPİLOŞUM HEDİYESİNE BAKINNNN

bende seniiiiiiiiiii

canım benim kolay gelsinn çok ayıp öle yapmaları ya

amin canım...
evet dedeler bambaşka.. insanların kıymetleri ölünce anlaşılıyor malesef... hastalığından dolayı bazen bunaltıyodu bizi ama keşke olsa da herşeyine tamam dedecim, sen haklısın desem... dedem öldüğünde annemin kendini kaybedip üzerindeki kıyafetleri parçalaması, kendini perişan etmesi gözlerimin önünden gitmiyor. dedem ölünce daha bi sarıldım babama... en büyük korkum babama bişey olması. babamı üzdüklerinde kardeşlerimi boğasım geliyo sanki... neyse.... derin mevzular, kapatalım konuyu...

ben arka odada birazcık uyuyayım kızlar....görüşürüz :)

bu arada ben de hediyemi cuma günü göndereceğim artık,bugün gönderecektim güya(eşim gönderecek)
unuttum hatta kapıya da asmıştım unutmayayım diye..

ne insafsız oluyor bazı işverenler..
o yüzden işte herkes memur olmak istiyor haklı olarak..
memur olmanında atanma gibi kötü yönü var..
her işin bi zorlugu var işte.. Allah iyi insanlar cıkarsın karsımıza..
izne cıkıosun ama az kaldı di mi canım benim ?

neden sezeryan canım yaa.. normal dogum yapmayı tavsiye ediyor herkes..

şaşkın yanlış yere koymuşsun

Allah rahmet eylesin.. mekanı cennet olsun canım benim..
benimde büyükbabam ve babannem yok, ananemle dedem hayattalar Allah uzun ömürler versin geride kalanlara..

ooohhhh iyi uykularrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yanlış adrese koymuşsun kuzucum

kızlar hakkaten yanlış olmusss nereye koyacaktıkk link atın :)

Ayıp eveet.. Ama yapıyor... Yerime adamda buldum ki zordu, denk geldi.. Neymiş adam çok konuşuyormuş.. "eee sende çok konuşuyorsun napalım !"" dedim patrona
Armudun sapı üzümün çöpüne takılmış durumda.. Ofisi evime taşımazsa bu gidişle şanslıyım sanırım

Pazartesi alıyorum raporumuuu !!!
Ama rapor kesermi bu yoğunlukta burayı bilmiyorum

herkese slm herkes iyidir inş. bizde dün dr.a gittik çok şükür iyiyiz... bebişimi gördüm maşallah gerçekten çok büyümüş teyzoşları kilomuz 29+0 da 1487 gr boyumuzu söylemedi dr. ayakta durmuyorki dedi uğraşmadı yani... kansızlık çıktı kan hapımı günde 2ye çıkardı lekelenmem olduğunu ve arada karnım ağrıdığını söyledim nstye girdim şükür sancı falan çıkmadı kıpır kıpırdı dr.bu nekadarda hareketli bir bebek dedi... ben çoğu kez tam pelvik bölgeme doğru sert tekmeler alıyordum oturamıyordum resmen rahatsız oluyordum bikaç gündür dr.poposunu tam aşağı ayamış seni üzerse oraya bitane şaplak at dedi güldük istirahat etmemi stresten mutlaka uzak ddurmamı söyledi karın ağrısına gerilmeye bunlarda yol açar dedi 15 gün ciddi bir istirahat yap dedi magnezyum verdi falan işte şükür iyiyiz şimdide inşallah haftasonunuda misafirsiz geçirirsem daha iyi olucam kaynanamlar gelecek gibi bide telefonda dr.istirahat eeceksin son aylar artık yorulmaya gelmez dedi dedim zaten sıkıntılı bir hamilelik geçirdim ama hiç duyan yok beni hiiiiiiiiççççççççç... bugün aklıma geldi şunun şurasında 2-2,5 ay kaldı inş. doğuma hiç doğru düzgün keyif çatamadım sen hamilesin otur diyen olmadı (kenddi annem dışında ) amaaaannnnnnnnnnnnn napıyım bitanecik kocacım ve aşkım oğlum yeter bana dün bu güzel günüde kutladık tabi oğluşumla cicişler aldım ona çok tatlı inş.içlerini doldurur ve gülücükler saçar bize

Bende panik atak var canim,bide burnumdn nefes alamadigim icin normal dogumda ıkınma esnasinda nefes alamazsam panikten hem bebege hem kendime zarar verebilirim die doktor riske atmamami onerdi,eskiden bende cok istiyodum normal dogum ama artik cesaretim yok ne yazik ki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…