annesininbirtanesi hediyeni almışsın resim bekliyoruz senden
hayatbanagüzell seninhediyenin resim nerde kaldı canım benim
sahinuscum bir güzellik yapayım sana 2 vakte kadar hediyen gelebilir sana ama büyük ihtimal sende pazartesi kavusursun hediyene
beysalcım ipucundan bişey anlamama çok sevindim
Selam niloşumm..
ne güzel yaa özendim şimcikkk.. benim dedemler izmitte o yüzden cok sık toplanamayız..
avuç içi kadar ailemizi toplamak zor oluo nedense :/
eşimin ailesindeyse aynı dedigin gibi sık sık toplanırız baya da kalabalık oluruz
ben cok severim geniş aileleri .. huzurunuz daim olsun canımcım..
devlet okulu bile öyleyse özeller uçmuştur..
milletini sömürmeye bu kadar meraklı bi ülke daha yoktur herhalde
nefes almak bile para olucak yakında.. hayat şartları gün geçtikçe zorlaşıo..
sen varya sennnnnnnn çok fenasınnnnnnnnnnn
Kızlar hediyem şimdi ulaştı elimeee.. nasıl mutlu oldummmm
ilk hediyelerden bahsederken "sana ben çıkıyım" dedigim kişiye cıkmışım
Allahım ne temiz kalpliyim ben böylee herşeyi kalbime göre veriosun
hediyeyi açınca duygulandım biraz , iyi ki tanımışım sizi
fotoları eve geçince çekicem
ne gibi tesadüfler kuzucum merakta bıraktın bizibu çekilişte başka olan tesadüflerde var sekerim
hediyeni güzel günlerde kullan hediyeni inşş resim bekliyoruz en kısa zamnda
valla biraz stres olsamda ben hemen doğum öncesi bir çekiliş daha istiyorum kızlar ne güzel hem eğleniyoruz hem mutlu oluyoruz
canım benim yarın tatil dinlenirsin iyice inşallahmerhaba kızlar nasılsınız...bugün benim hiç keyfim yok gece uyuyamadım bugünde baş ağrısı ve uykulu bir gün geçiriyorum mesainin bitmesini bekliyorum dört gözle
at tabi bizi merakta bırakmayın anacımayyyy çok süslü olcakk bu annesiiiii, yok ben sadece cibinlik :) dantellii delikanlıyı bozar
yapayım demiiiii teyzesii pipiloşuma :)
asıl ben kızçeni yerimmm dayanamam süsüneeeee
anaaaaaaaam evet atacaktım dün kablom yanımda değildi bu gün getidim hemen atayım dur iyi hatırlattın
bana hiç rahat vermiyor bizimkiiii
millet hareket etmio die yakınır bende tam tersi bazen hareketlerinden yoruluyorum bi dursa diorum
ben yengeç burcuyum, babamız başak, bu akrep ikimize de kök söktürücek anlaşıldı zaten
zaten bu süslü takımlardan bi tane almak ya da diktirmek şart.. gelen giden için..
ilk evledigim zamanlara dönüyorum sanki :)
benimde evimi görmeye geldiklerinde krem rengi süslü püslü fırfırlı yatak örtüm vardı onu sermiştik :)
resmen çeyiz düzüyoruz :)
annemin yaptırdıgı agız mendillerini görünce öyle oyalı oyalı bayıldım :)
gadasını aldıgım ne demek :)
benim hediyemde geldiiiiiiiiiiiiii
akşama ekliycemm şekerim...
sedefcim gadalarını alırım..kayserilice bi tabir..gada=günah-------- gadalarını alırım = günahların benim olsun, günahlarını alayım demek..çok sevdiğimiz kişileree, bebelerimizee söylerizz severken...yadaaa üzüldüğümüzz bişey oldugunda o kişiyee, gadalarını alırımı kıyamam sana anlamında kullanırızz..biz kayserililer tuhaff tiplerizzzz beee yaaaaaaaaaaaaaa
aboooooooooo hayatım güzelim pipiloşaa o kaaaa tül iyi değil zatennnerkek adam yelkenli uyku setlerinde falan yatar, aslanlı kaplanlı kedili köpekli bişeyler yaptır sen annesi...ama hadi cibinlikk olurrr
:78::78:sey kem küm :78:
tartımın pili bitmiş canım benim değilse verirdim kilo bilgilerini sana eşime söylüyorum her çarsıya gittiğinde almadan geri geliyor pilini markette satılan bişey olsa hemen alacağım ama pil değişik pilmiş eşim öyle söyledi
ama su an için pek kilom yok galiba çevreden olumlu seyler duyuyorum
merhaba kızlar nasılsınız...bugün benim hiç keyfim yok gece uyuyamadım bugünde baş ağrısı ve uykulu bir gün geçiriyorum mesainin bitmesini bekliyorum dört gözle
SABAH BİR GÖRÜNÜP GİTTİM ANCA GELDİM KIZLAR NASILSINIZ ?
HATİCE'DEN HABER VARMI HİÇ ??
bANA YİNE ŞANTİYE YOLU GÖRÜNDÜ.. ŞANTİYEDE DOĞUM YAPICAM BU GİDİŞLE..
Kizlar herkese merhaba,
Bebosleri buyuttuk walla.yalniz gecende bi alisveris merkezinde bi kadin sinirimi bozdu ay dedi baya karnin dusmus dogum yakinda herhalde,yok dedim daha var,kadinda dio yok sen ykinda dogurusun.benim oglan hic yukari cikmadi ki asagida tasimak erken dogum mu demek yani?bide benim sipa yan duruyo atagini legen kemigime dayiyo,ne zaman doncek bu velet
selam tatlımm.ya sorma dedem iple çekiyordur yarını şimdi torunları çocukları evinde toplanıyor çünkü..
ya evet söyledim ablama ama bi çok arkadaşı ödemiş yoksa kayıt yapmıyorlarmış öyle diyo..
kızlar ben bebişe cici almaya gidiyorum
umarım beğenmişsindir biraz daha kalıcı bişi olsun istedimm, benimde kalbim temizmiş bir kızçe çıksın demiştim :) bizde iyi ki tanımışızzzzzz seniiiiii o büyüsün ben daha neler yollarım kuzucuğumaaaaaa
canım benim girdiğin zahmetler içinde çok teşkkür ederiz sana
Allahımmm ne kadaarr güzel bişiii, şimdi bizim meleklerimiz bunlardan mı giyecekkZaman yaklaştıkça bi acayip oluyorum ben kuzum yaa, böyle kıyafetlerine filan baktıkça içini bebeğimin doldurduğunu düşündükçe.... :87: :97:
Kuzumm inşallah senin benimki kadar ilerlemez, hem merak etme Allahım dayanma gücünü veriyor.
Ben bir aydan fazladır çekiyorum bu uyuşmaları,sabahları yataktan kalktığımda ayaklarımın üstüne basamıyorum (tabanlarım şişmiş olduğundan), ellerim cız cız uyuşuk olduğu için sızlıyor, üstüne bel ve karın ağrım da var ama takmamaya,kendime yedirmeye çalışıyorum.
Sen de benim gibi canı içindesin, ağrıyı sızıyı takmıyorsun tatlım.
O yüzden bir ay daha bebeğin için sabredebilirsin bence.
Allahım daha kötülerinden korusun yeter ki, bu ödemler,uyuşmalar hepsi geçici nasılsa
Kim gönderdiiiii
Bu arada hayırlı olsun hediyen kuzumm, güle güle kullansın bebişinn
akşama ekliycemm şekerim...
sedefcim gadalarını alırım..kayserilice bi tabir..gada=günah-------- gadalarını alırım = günahların benim olsun, günahlarını alayım demek..çok sevdiğimiz kişileree, bebelerimizee söylerizz severken...yadaaa üzüldüğümüzz bişey oldugunda o kişiyee, gadalarını alırımı kıyamam sana anlamında kullanırızz..biz kayserililer tuhaff tiplerizzzz beee yaaaaaaaaaaaaaa
aboooooooooo hayatım güzelim pipiloşaa o kaaaa tül iyi değil zatennnerkek adam yelkenli uyku setlerinde falan yatar, aslanlı kaplanlı kedili köpekli bişeyler yaptır sen annesi...ama hadi cibinlikk olurrr
kızlar ben bebişe cici almaya gidiyorum
tesadüflere inanmam ben şekercim tevafuk diyelim biz buna..
Benim genel olarak özellikle son zamanlarda
allah cogu şeyi gönlüme göre veriyor bu da onlardan bi tanesi oldu :)
akşam eve geçince itinayla çekecegim fotolarııı
merhaba canım.. Neden keyfin yok hayırdır ?
Inan bende bazen öyle oluyorum, atlatıcaz inşallah bugünleri..
hoşgeldin tubiş canım sen cok yogunsun cok yoruluyorsun bu aralar
allah yardımcın olsun..
ay böle insanlara da uyuz olurumTakma sen herşeyi kafana boşver..
Doktorun ne diyorsa onu dinle sen
tesadüflere inanmam ben şekercim tevafuk diyelim biz buna..
benim genel olarak özellikle son zamanlarda
Allah cogu şeyi gönlüme göre veriyor bu da onlardan bi tanesi oldu :)
akşam eve geçince itinayla çekecegim fotolarııı
merhaba canım.. neden keyfin yok hayırdır ?
inan bende bazen öyle oluyorum, atlatıcaz inşallah bugünleri..
hoşgeldin tubiş canım sen cok yogunsun cok yoruluyorsun bu aralar
Allah yardımcın olsun..
ay böle insanlara da uyuz olurumtakma sen herşeyi kafana boşver..
doktorun ne diyorsa onu dinle sen
canım dedem.. hayatta olsa ne çok sevinirdi onlara gittiğimizde... her sabah kesintisiz başucumda görürdüm, beni izlermiş gelip... uyanınca da günaydın beni dede yapan torunum derdiMekanı cennet olsun.
seviorum seniii deli hatunnn
yasemin gönderdi mirayım.. cok güzel, cok mutlu etti beni.. sagolsun..
ilk defa duydumda tuhafıma gitti
sen dogma büyüme kayserilisin sanırım hilalim ?
hiç kayserili arkadasım, yakın tanıdıgım vs. olmadı da,
bi komşumuz vardı zamanında kayserili, cok temiz,dinine düşkün iyi insanlardı
beni oğullarına istemişlerdi, yaşım küçük diye o ara düşünmedik onlarda taşındı sonra zaten:)(fatih duymasın)
oyyyyyyyyy:) kızlarını da al yanına gidin valla ne güzel :)
sagol canım...
Gidicem diye üzerime işleri yığıyor anlamıyorum ki neyin politikası bu, canımı çıkarttı resmen 2 gündür
Sıkıyorum dişimi canım.. Keser döner sap döner diyorum, genelde hep öyle olmuştur çünki.. üzüldüğüm konu bebeş çok yoruluyor içerde, geceleri huzursuzluğunu kelime ile tarif etmem mümkün değil
ayyy canım yaa gözlerim doldu okurken
allah mekanını cennet etsin inşallah.
dedeler başka yaa,hani 3-4 ay önce öyle hastanelerde koşturmuştuk dedem için o zaman öyle kötüydüm ki o solunum cihazında kuş gibi nefes alıyordu,ablam ben amcamın kızı tek kız torunlarıyız nasıl ağlıyorduk nasıl...
çok şükür eskisi gibi şimdi maaşallah,allahım uzun ömürler versin büyüklerimize..
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-aldiklari-ciciler-44.html#post26204497
KIZLAR HEDİYEMİ KOYDUNNN PİPİLOŞUM HEDİYESİNE BAKINNNN
bende seniiiiiiiiiii
canım benim kolay gelsinn çok ayıp öle yapmaları ya
sagol canım...
Gidicem diye üzerime işleri yığıyor anlamıyorum ki neyin politikası bu, canımı çıkarttı resmen 2 gündür
Sıkıyorum dişimi canım.. Keser döner sap döner diyorum, genelde hep öyle olmuştur çünki.. üzüldüğüm konu bebeş çok yoruluyor içerde, geceleri huzursuzluğunu kelime ile tarif etmem mümkün değil
Evt doktorum hic oyle bsi demedi ama sirf meraktan sorucam kontrolde,bebek asagida die erken dogum riski var mi die?kizlar bi soru daha cahilligimi maruz gorun epidural sezeryan dusunuyorum ben bilginiz var mi epidural sezeryan de 40 haftayi beklemeden aliyolar sanirim bebegi.bende istiyorum kalsin kalabildigi kadar gelisimini tamamlasin.ama 40. Haftaya gelinca sanci baslar die de korkuyorum:26:
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-aldiklari-ciciler-44.html#post26204497
bende seniiiiiiiiiii
amin canım...
evet dedeler bambaşka.. insanların kıymetleri ölünce anlaşılıyor malesef... hastalığından dolayı bazen bunaltıyodu bizi ama keşke olsa da herşeyine tamam dedecim, sen haklısın desem... dedem öldüğünde annemin kendini kaybedip üzerindeki kıyafetleri parçalaması, kendini perişan etmesi gözlerimin önünden gitmiyor. dedem ölünce daha bi sarıldım babama... en büyük korkum babama bişey olması. babamı üzdüklerinde kardeşlerimi boğasım geliyo sanki... neyse.... derin mevzular, kapatalım konuyu...
ben arka odada birazcık uyuyayım kızlar....görüşürüz :)
yanlış adrese koymuşsun kuzucum
ne insafsız oluyor bazı işverenler..
o yüzden işte herkes memur olmak istiyor haklı olarak..
memur olmanında atanma gibi kötü yönü var..
her işin bi zorlugu var işte.. Allah iyi insanlar cıkarsın karsımıza..
izne cıkıosun ama az kaldı di mi canım benim ?
neden sezeryan canım yaa.. normal dogum yapmayı tavsiye ediyor herkes..
şaşkın yanlış yere koymuşsun
Allah rahmet eylesin.. mekanı cennet olsun canım benim..
benimde büyükbabam ve babannem yok, ananemle dedem hayattalar Allah uzun ömürler versin geride kalanlara..
ooohhhh iyi uykularrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende seniiiiiiiiiii
benimde büyükbabam ve babannem yok, ananemle dedem hayattalar Allah uzun ömürler versin geride kalanlara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?